Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsunMenünü çok başarılı buldum
Afiyet olsun geçmiş olsun neyiniz var?
Sabah: 1 haslanmıs yumurta.7 zeytın. Domates. Cay 1 dılım ekmek
Ara turk kahvesı
Fıltre kahve
Aksam çokça salata,6 parca tavuk kanat.2 kasık yogurt
Su 2 olcak anca
Arrietty_ @sedulu @noram
Afiyet olsun menün güzel aralarda kahvenin yanına sağlıklı atıştırmalık ta ekleyebilirsin
Afiyet olsun
Afiyet olsun bende bugün başladım oruca kendime geldim ya
Afiyet olsun çemen dediğiniz acıka mı oluyor

Herkesin zevki farklidir. Sen hosuna gittiyse gerisini bosver
Ama abiye secmek buyuk dert tek bekar kardesim kaldi Oda daha 20 yasinda. Herhal bir 10sene icinde Evlenmez. Abiye aramakdan nefret ederim

Yarisiyoruz adimlarla dimi baska gruplarla
Onu bilmiyorum canım ama yarışıyorsak bile biz yenileri almıyorlar
Neyle sayacam yarışma var yaniii
Tlf a adımsayar uygulaması indirebilirsin
Benim Telwfonda var ordan bakıyorum güzel oluyo insan motive oluyor
Kızlardan akıllı bileklik kullananlar var onlar da sayıyor

Telefonla evde sürekli gezmek zor olur benim için.Yürüyüşe de çıkamıyorum malum.bileğimde olursa rahat olur belki

Ben a101 den almıştım memnunum canım arkadaşlarda genelde miband 4 filan var kullanan çok onu da
Seninkinin markası ne canım eğer gelirse tekrar aklımda olsun
Telefonla evde sürekli gezmek zor olur benim için.Yürüyüşe de çıkamıyorum malum.bileğimde olursa rahat olur belki
Kız ergen çocuklar gibi tlf cebimde geziyom

Afiyet olsun Abla
Kabak tatlisi yaparken hangi Kabagi kullaniyorsun?
Kaptancım sinderella'nın bal kabağı diyesim geldi
Bugün içim kıpır kıpır hayırdır inşaallah

Şaka bir yana görseldekilerden canım

Eklentiler

• 20210428_214103.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 21
  • 20210428_214047.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 15
Yarisiyoruzz. Ama biz yeniyiz. Bu hafta 50.000 adimi gecersek listeye giriyoruzz. Sabah matematik yaptim isyerinde bu hafta listeye gireyim
Diye

Yarisiyoruzz. Ama biz yeniyiz. Bu hafta 50.000 adimi gecersek listeye giriyoruzz. Sabah matematik yaptim isyerinde bu hafta listeye gireyim
Diye
Anaaaaaaaa 50 bin adım olursa cuma mı girebiliyoruz listeye
Benim neden haberim yokkk
Ne zamana kadar 50 bin canım
Asılmam lazım

Hemde ne çıkarıcam hızlı hızlı yapayım bitsin hepsi, dinlenmeye bol bol zaman kalsın diye debeliniyorum.
Kolay gelsin
Ben varim temizlemeye
ohh süper hemen konum atıyorum
hoşgeldiniz bu arada
H3RA_ ah olaydım istanbulda kesin gelirdim ben çok severim temizlik yapmayı bu sıra azalttım bir ara her gün temizlik yapıyordum dip bucak olacak şekilde hayır obsesifte değilim ama seviyorum hijyen kokusunu
Benimde adım çıktı o konuda ve bende bana göre obsesif değilim düzen ve temizliği seviyorum.
Eve köpek alınca biraz atlattım ama ellerimi egzama yaptığımla kaldım
Hemde ne adım çıkar benim adımsayarın şarjı bitti daha çıkmadı açtığım kutulardan. Yoksa bu haftanın birincisi olurdum kesin

Hemde ne gerilme, pasaklı oğlum bile anne ne zaman düzelecek bu ev diyor. Mutlaka bitecek diye avutuyorum kendimi. İşin büyüğü bitti haklısınız. Hoşgeldin bu arada
Okurken yoruldum Allah kolaylık versin taşınmak zor iş
Amin çocuklar büyüyüp ev kalabalaştıkça daha zor oluyormuş. Eşyada artıyor aynı oranda. Sizde hoşgeldiniz umarım güzel kilolar veririz hep birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…