Evet kuzum bin adım 30 puan kız sen de saySağol canım Adım saymadım ben hiç sayıyor muyuz yoksa
Afiyet olsunMerhabaaaaa
Kahvaltı
Dereotu çörek otu 2 yumurtadan omlet
Minik peynir
5 zeytin
1 dl ekmek
Domates salatalık
Ara
10 badem
Aksam
3 parça antrikot
Bolll salata
1 dl ekmek
Ayran
3 lt su
12650 adim 366 puan
Eki Görüntüle 2836614
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsunSahur
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin, 100 grama yakın süzme peynir
Beş tane ceviz
İki büyük bardak su
İftar
Bir kase domates çorbası
Beş kaşık zeytinyağlı fasulye
Salata
Bir kase yoğurt
İki tane hurma
su iki litreyi geçerim
birazdan kahve yapacam tarçınlı Türk kahvesi
spor yok
7500 adım atıldı 225 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar bugün oruca başladım çok şükür menüm
Sahur 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bol yeşillik semiz otu 1 tk kahvaltılık sos
İftar 1 kase mercimek çorbası 1 karnı yarık 3 sarma yoğurtlu semiz otu salatası ve normal salata
Su 3 lt
11000 adım 330 puan
Arrietty_ @sedulu
Afiyet olsunSahur 03.30 civarı
Kaşarlı bir kaz yumurta
3 siyah zeytin
1 dilim kaşar
1 tatlı kaşığı çemen
1 tatlı kaşığı tajhin pekmez
2tatlı kaşığı süzme yoğurt
İftar 20.00civarı
Yeşil mercimek salatası içindekiler
Yeşil mercimek
Havuç
Mor lahana
Taze soğan
Maydonoz
--5 kaşık
Yahni yemeği içindekiler
Et
Soğan
Konserve çeri domates biber
--3 kepçe
2 parça beyaz lahana turşusu
Bi kase yoğurt
2 hurma
Çorba tüketmedim.
Su iki litre olur.
Sporlar sonra
Arrietty_ @sedulu
Herkesin zevki farklidir. Sen hosuna gittiyse gerisini bosverKızlar 2 gundur deli gıbı abiye arıyorum kafayı yicem. Begendım bı tane roman elbısesı gını dedıler hayallerım yıkıldı. Cokta yakıstı sankı ama of. Ne zormus ya. Herkes ıyıdır umarım
Yarisiyoruz adimlarla dimi baska gruplarlaEvet kuzum bin adım 30 puan kız sen de say
Neyle sayacam yarışma var yaniiiEvet kuzum bin adım 30 puan kız sen de say
Onu bilmiyorum canım ama yarışıyorsak bile biz yenileri almıyorlarYarisiyoruz adimlarla dimi baska gruplarla
Hemen akıllı saat alayım kendime
Kullandıklarınızdan memnun musunuz tavsiyeleriniz var mı?
Ben a101 den almıştım memnunum canım arkadaşlarda genelde miband 4 filan var kullanan çok onu daHemen akıllı saat alayım kendime
Telefonla evde sürekli gezmek zor olur benim için.Yürüyüşe de çıkamıyorum malum.bileğimde olursa rahat olur belkiOnu bilmiyorum canım ama yarışıyorsak bile biz yenileri almıyorlar
Neyle sayacam yarışma var yaniii
Tlf a adımsayar uygulaması indirebilirsin
Benim Telwfonda var ordan bakıyorum güzel oluyo insan motive oluyor
Kızlardan akıllı bileklik kullananlar var onlar da sayıyor
Seninkinin markası ne canım eğer gelirse tekrar aklımda olsunBen a101 den almıştım memnunum canım arkadaşlarda genelde miband 4 filan var kullanan çok onu da
Kız ergen çocuklar gibi tlf cebimde geziyomTelefonla evde sürekli gezmek zor olur benim için.Yürüyüşe de çıkamıyorum malum.bileğimde olursa rahat olur belki
Kaptancım sinderella'nın bal kabağı diyesim geldiAfiyet olsun Abla
Kabak tatlisi yaparken hangi Kabagi kullaniyorsun?
Cepte yokki tayt giyiyorum hepSeninkinin markası ne canım eğer gelirse tekrar aklımda olsun
Kız ergen çocuklar gibi tlf cebimde geziyom
Yarisiyoruzz. Ama biz yeniyiz. Bu hafta 50.000 adimi gecersek listeye giriyoruzz. Sabah matematik yaptim isyerinde bu hafta listeye gireyimOnu bilmiyorum canım ama yarışıyorsak bile biz yenileri almıyorlar
Neyle sayacam yarışma var yaniii
Tlf a adımsayar uygulaması indirebilirsin
Benim Telwfonda var ordan bakıyorum güzel oluyo insan motive oluyor
Kızlardan akıllı bileklik kullananlar var onlar da sayıyor
Çocuklar evet görünce ağlıyor istiyorCepte yokki tayt giyiyorum hepzaten çocuklar elimde görse bende telefon istiyorum diye zırlamaya başlar
Anaaaaaaaa 50 bin adım olursa cuma mı girebiliyoruz listeyeYarisiyoruzz. Ama biz yeniyiz. Bu hafta 50.000 adimi gecersek listeye giriyoruzz. Sabah matematik yaptim isyerinde bu hafta listeye gireyim
Diye
Hemde ne çıkarıcam hızlı hızlı yapayım bitsin hepsi, dinlenmeye bol bol zaman kalsın diye debeliniyorum.@Ozzybal cok kotu bulasik makinasi bozulmasi.
Umarim halletmissinizdir
H3RA_ hosgeldin canim
Sanssizlik olmus resmen. Az kaldi keyfini cikarirsin insallah
Kaptan da ugramaz oldu takima
Is cikisi yine Eve gel Ögle yemegi hazirla derken uyuya kaldim yine.
Kalktim simdi aksam yemegi vakti gelmis bile
Galiba kahvaltilik ile gececek aksam
Kolay gelsin
Ben varim temizlemeye
Benimde adım çıktı o konuda ve bende bana göre obsesif değilimH3RA_ ah olaydım istanbulda kesin gelirdim ben çok severim temizlik yapmayı bu sıra azalttım bir ara her gün temizlik yapıyordum dip bucak olacak şekilde hayır obsesifte değilim ama seviyorum hijyen kokusunu
Hemde ne adım çıkarAyy kaptanım zor işler gerçekten birde okadar plan yapıpta işler yolunda gitmeyince hem sinir oluyorsun hem daha çok yoruluyorsun ama çoğu şeyi atlattın çok şükürgelelim tabii ucunda artı adım var sonuçta neredeydi ev geliyorum uçarak
Hemde ne gerilme, pasaklı oğlum bile anne ne zaman düzelecek bu ev diyor. Mutlaka bitecek diye avutuyorum kendimi. İşin büyüğü bitti haklısınız. Hoşgeldin bu aradaAlan razı olsun canımuyuyabildim şükür.
sabah biraz daha iyiydim yürüyüşe çıktım, rüzgar başladı mecbur eve döndüm geri...
tutmadı ama her an tutacak gibi, sende de mi var migren.. çeken bilir çünkü
Ayy ben okurken gerildim Allah size yardım etsin, taşınmışsınız ya gerisi yavaş yavaş olur.. konum atın gelelim ayıpsınız
Afiyet olsun
AminOkurken yoruldum Allah kolaylık versin taşınmak zor iş
Xioami mi band 4 kullanıyorum memnunumHemen akıllı saat alayım kendime
Benimde bi ergenim varÇocuklar evet görünce ağlıyor istiyor
Allah bağışlasın hepsini ♥
Bende çocuk yok koca yok oh
Piranha benimki baya uygun fiyatı da işimi görüyorSeninkinin markası ne canım eğer gelirse tekrar aklımda olsun
Kız ergen çocuklar gibi tlf cebimde geziyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?