Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hemde ne gerilme, pasaklı oğlum bile anne ne zaman düzelecek bu ev diyor. Mutlaka bitecek diye avutuyorum kendimi. İşin büyüğü bitti haklısınız. Hoşgeldin bu arada
Hoş buldum
Allah kolaylık versin bi an önce düzenine geçersin inşallah...
Yeni evin mutluluk huzur sağlık bereket getirsin

Hahahah baya istikrarlı maşallah
Allah acılarını göstermesin, iyi insanlarla karşılaştırsın...
Benimde bi ergenim var oda zor kiz. Gecen ay mini eteklere bakiyodu bugun diyor ben kapanmak istiyorum. dun diyor polis olacam bugun ogretmen

Cepte yokki tayt giyiyorum hepzaten çocuklar elimde görse bende telefon istiyorum diye zırlamaya başlar
Sütyenbanka koy benim gibi
Anaaaaaaaa 50 bin adım olursa cuma mı girebiliyoruz listeye
Benim neden haberim yokkk
Ne zamana kadar 50 bin canım
Asılmam lazım
Cuma heralde. Girelimmm listeye. Ah be isyerindede takabilsem 15binin altina dusmem.

Hahahah baya istikrarlı maşallah
Allah acılarını göstermesin, iyi insanlarla karşılaştırsın...
aminnn canim cumlemizinkini

Bende o kadar çok abiye varki, birinci derece akraba düğünleri üst üste oldu bir dönem. Verdiği parayada acıyor insan bir daha kullanılmıyor çünkü.
Bulunduğun yerde abiyeciler çarşısı varsa oraya git. Fabrikasyon satmayan güzel mağazalar çıkıyor arada.

Afiyet olsun canım, spor da şahane
Leslie boosted nasıl gidiyo kaç gündür yapıyorsun?
Cumaya kadar yemek yok derken? Menüler de güzel ama sporuna ba yıl dım maşallah
Selamm
sabah
2 kraker
2 dl kasar peyniri
10.00
Kucuk kase corba
12.30
Salata
15.00
2 parca balik
Aksam
1 karniyarik (airfryer de kizarttim)
Ara
Kahve
Kizim adetliydi. Bugun tekrar oruca basladi. 21.08 ta iftar onunla beraber 1 kase cacik alirim
Dengeli bi beslenme olmuş afiyet olsun suyu yazmamışsın ama
Menün çok güzel, senin de sporuna baaa yılll dııımm
Cuma heralde. Girelimmm listeye. Ah be isyerindede takabilsem 15binin altina dusmem.
Cumadan cumaya mı
Girelim ayol hırslanalım hadi

Hay maşallaaahhh
Kız ben dün gece sahur yapmadım diye hemen migrenim tetikliyordu akşamı zor ettim...
ama yapma da saygım sonsuz tebrik ederim
aedenli 40 saatlik if planliyorum.

3 haftadir persembeleri boyle yapiyorum. Bir ara normale donmem lazim ama ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…