Hoş buldumHemde ne gerilme, pasaklı oğlum bile anne ne zaman düzelecek bu ev diyor. Mutlaka bitecek diye avutuyorum kendimi. İşin büyüğü bitti haklısınız. Hoşgeldin bu arada
Benimde bi ergenim varoda zor kiz. Gecen ay mini eteklere bakiyodu bugun diyor ben kapanmak istiyorum. dun diyor polis olacam bugun ogretmen
Bakacağım netten belki gelirse tekrar biz de alırızPiranha benimki baya uygun fiyatı da işimi görüyor
Ilık bir duş al, bi bardak süt iç vur kafayı yatIyi aksamlar hanımlar. İftarı yaptik şükür yine e yerimden kalkamıyorum. Cok yoruldum bugün
Sütyenbanka koy benim gibiCepte yokki tayt giyiyorum hepzaten çocuklar elimde görse bende telefon istiyorum diye zırlamaya başlar
Cuma heralde. Girelimmm listeye. Ah be isyerindede takabilsem 15binin altina dusmem.Anaaaaaaaa 50 bin adım olursa cuma mı girebiliyoruz listeye
Benim neden haberim yokkk
Ne zamana kadar 50 bin canım
Asılmam lazım
aminnn canim cumlemizinkiniAllah acılarını göstermesin, iyi insanlarla karşılaştırsın...
Iyi aksamlar. Cocuklu olunca zor ya. Allah yardimciniz olsun. Hem oruc hem ev/cocukIyi aksamlar hanımlar. İftarı yaptik şükür yine e yerimden kalkamıyorum. Cok yoruldum bugün
Iyi aksamlar hanımlar. İftarı yaptik şükür yine e yerimden kalkamıyorum. Cok yoruldum bugün
Böyle görseli aynı diğerleriyle canımBakacağım netten belki gelirse tekrar biz de alırız
Görsel atabilir misin rica etsem
Bende o kadar çok abiye varki, birinci derece akraba düğünleri üst üste oldu bir dönem. Verdiği parayada acıyor insan bir daha kullanılmıyor çünkü.Kızlar 2 gundur deli gıbı abiye arıyorum kafayı yicem. Begendım bı tane roman elbısesı gını dedıler hayallerım yıkıldı. Cokta yakıstı sankı ama of. Ne zormus ya. Herkes ıyıdır umarım
Afiyet olsun canım, spor da şahaneSahur
1 buçuk dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Pulbiber naneli kekikli zeytinyağı
Biraz peynir
7 yeşil zeytin
10 çilek
1 gün kurusu kayısı
900 ml su
400 ml kefir
İftar
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
Yoğurt
Salata
Eki Görüntüle 2836678
Spor: 30 dk Leslie boosted: 120 p
25 dk dans: 75*2=150 p
6240 adım: 187 p
Toplam: 457 p
Su: 2 litreye tamamlayacağım.
Arrietty_ @sedulu
Cumaya kadar yemek yok derken? Menüler de güzel ama sporuna ba yıl dım maşallahArrietty_ @sedulu H3RA_ @Dilber Hala
Merhaba kizlar
12.00
2 yumurta, avakado, paprika biber, domates ve beyaz peynirle omlet.
Meyve salatasi bir kase (armut, uzum, cilek)
Arada 2 avuc kadar kuruyemis
17.00
1 kepce bezelyeli bulgur pilavi
2 porsiyon kadar da kiymali patlican yemegi
1 kase cacık
2 lt su.
Saat 6dan once yeme isini bitirdim, cuma tartisina kadar daha da yemek yok
17bin adim 510p
900 ip atlama 300p
30 dak dans 240p
30 dak yoga 60p
30 dak bisiklet 120p
7x20 set bolgesel 20p
Toplam 1250 puan
Eki Görüntüle 2836685
Dengeli bi beslenme olmuş afiyet olsunSelamm
sabah
2 kraker
2 dl kasar peyniri
10.00
Kucuk kase corba
12.30
Salata
15.00
2 parca balik
Aksam
1 karniyarik (airfryer de kizarttim)
Ara
Kahve
Kizim adetliydi. Bugun tekrar oruca basladi. 21.08 ta iftar onunla beraber 1 kase cacik alirim
Menün çok güzel, senin de sporuna baaa yılll dııımmMerhabalar
Sahur
1 adet kaşarlı tost
Domates soslu kavrulmuş biber( menemenin yumurtasızı)
4-5 zeytin
750 ml su
3 kayısılı 300 ml su
İftar
1 tavuk pirzola
1 adet enginar
Bol salata
500 ml su
Su ve dukan içeceğim. Bir de kuru incir yiyeceğim.
Spor
20 dk wallsit 400 p
3 dk plank 60 p
30 dk chloe 300 p
1 saat yürüyüş 150 p
11100 adım 333p
Toplam: 1243 p
Arrietty_ @sedulu @esmeriiim
Eki Görüntüle 2836700
Cumadan cumaya mıCuma heralde. Girelimmm listeye. Ah be isyerindede takabilsem 15binin altina dusmem.
Teşekkür ederim mutlaka bakacağım, güzel günlerde kullan canım bol aktiviteli olsunBöyle görseli aynı diğerleriyle canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım, spor da şahane
Leslie boosted nasıl gidiyo kaç gündür yapıyorsun?
Teşekkür ediyorum canımTeşekkür ederim mutlaka bakacağım, güzel günlerde kullan canım bol aktiviteli olsun
aedenli 40 saatlik if planliyorum.
3 haftadir persembeleri boyle yapiyorum. Bir ara normale donmem lazim ama ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?