Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hay maşallaaahhh
Kız ben dün gece sahur yapmadım diye hemen migrenim tetikliyordu akşamı zor ettim...
ama yapma da saygım sonsuz tebrik ederim

Yavas yavas alistim ben de birden yapsam aynen oyle olurum.
Bir de tabi sivi alabiliyorsun, ramazan orucundan daha kolay oluyor muhakkak ki.

Allah kabul etsin canim orucunu. Migren cok kotu, aman uzak olsun, yap sen sahurunu.

Yavas yavas alistim ben de birden yapsam aynen oyle olurum.
Vir de tabi sivi alabiliyorsun, ramazan orucundan daha kolay oluyor muhakkak ki.

Allah kabul etsin canim orucunu. Mogren cok kotu, aman uzak olsun, yap sen sahurunu.
Belki bi gün ben de denerim
Amin canım cümlemizinkini

Afiyet olsun güzel menü olmuş

Menün güzel afiyet t olsun adım sayın kaç
Teşekkürler
Teşekkürler canım. Benziyor. Kendi yaptığımız biber salçası içine istediğimiz bahartalar biraz zeytinyağı isteğe göre ceviz
Kizlar adim yarisi takim ici

Uzuuun bir sure obur takimlar ile adim yarisi yapmayiz. Niye derseniz. 4 veya 5 defa yaristik. Her seferinde kayip ettik. Pek yuruyen yoktu takimda

50bin yapan es yarisina dahil ediliyor
Kaptanım ben katılmak istiyorum ama adım sayım olamıyor maalesef. Umarım yakın bi zmnda bnde bileklik alırım. Yoksa telefon elimde biraz gecerek az oluyor

Saat 21 i geciyor. Cocuklari simdi yatiracagim. Yaz saati Uygulamasıni bu yuzden sevmiyorum. Hava hala aydinlik burda
Haziran olsun 23 gibi hala aydinlik oluyor
Kucuk gunes batmadi niye yatiyoruz demeye basladi simdiden

Ayni dert bizde de var, sabah gene erken kalkiyorlar. Bu sefer gunduz huysuzlar veya kucuk okulda uyuyakaliyor falan.

Benimkiler normalde cok sever uykuyu ama.

Kizlar adim yarisi takim ici

Uzuuun bir sure obur takimlar ile adim yarisi yapmayiz. Niye derseniz. 4 veya 5 defa yaristik. Her seferinde kayip ettik. Pek yuruyen yoktu takimda

50bin yapan es yarisina dahil ediliyor
Butun kurallari karistirmisim Kaptanim sanki simdi grup baya iyi ya. Cok guzel adimlari var. Yine girsekmi ya please

Ayni dert bizde de var, sabah gene erken kalkiyorlar. Bu sefer gunduz huysuzlar veya kucuk okulda uyuyakaliyor falan.

Benimkiler normalde cok sever uykuyu ama.
Kiz sasmaz 5-5.30 uyanir. Yanina 2dk uzanirsam 7e cekeriz saati.
Oglum da bu ara zor kalkiyor. 7de uyandiriyorum en gec 7. 45 de cikmamiz gerek diye.

Ne guzel uykuyu sevmeleri. Simdi yattilar ama bir 30dk sohbet fasillari var :)) tabi kiz uyuya kalmazsa.

Hoşbuldum çok teşekkürler amin

Eş yarışı ne ola ki
Birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek

Teşekkür ederim canım
İlk zamanlar yorucu geliyor ama alıştım rahat bitiriyorum artık. üst üste yapınca çabucak alışıyorsun.
3 mile göre daha mı etkili onu soracaktım,
Bi türlü evde egzersize başlayamadım
Chloe ting bacak chanllenge mi yapsam boosted mi yapsam kafam karışık

Ya öyle geliyor ama sonra fosss
Teklif edecek yuzum yok, istek de yok valla. Ramazan bahaneleri gelir
Ramazan’dan ziyade yasak geldi kaptanım, ev içinde zor oluyor yürüme yasaga bu yüzden üzülüyorum
Ama onlar için de yasak sonuçta bence düşünülebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…