Hay maşallaaahhh
Kız ben dün gece sahur yapmadım diye hemen migrenim tetikliyordu akşamı zor ettim...
ama yapma da saygım sonsuz tebrik ederim
Belki bi gün ben de denerimYavas yavas alistim ben de birden yapsam aynen oyle olurum.
Vir de tabi sivi alabiliyorsun, ramazan orucundan daha kolay oluyor muhakkak ki.
Allah kabul etsin canim orucunu. Mogren cok kotu, aman uzak olsun, yap sen sahurunu.
TeşekkürlerAfiyet olsun güzel menü olmuş
Menün güzel afiyet t olsunadım sayın kaç
Teşekkürler canım. Benziyor. Kendi yaptığımız biber salçası içine istediğimiz bahartalar biraz zeytinyağı isteğe göre cevizAfiyet olsunMenünü çok başarılı buldum
Afiyet olsungeçmiş olsun neyiniz var?
Afiyet olsunmenün güzel aralarda kahvenin yanına sağlıklı atıştırmalık ta ekleyebilirsin
Afiyet olsun
Afiyet olsunbende bugün başladım oruca kendime geldim ya
Afiyet olsunçemen dediğiniz acıka mı oluyor
Kaptanım ben katılmak istiyorum ama adım sayım olamıyor maalesef. Umarım yakın bi zmnda bnde bileklik alırım. Yoksa telefon elimde biraz gecerek az oluyorKizlar adim yarisi takim ici
Uzuuun bir sure obur takimlar ile adim yarisi yapmayiz. Niye derseniz. 4 veya 5 defa yaristik. Her seferinde kayip ettik. Pek yuruyen yoktu takimda
50bin yapan es yarisina dahil ediliyor
Saat 21 i geciyor. Cocuklari simdi yatiracagim. Yaz saati Uygulamasıni bu yuzden sevmiyorum. Hava hala aydinlik burda
Haziran olsun 23 gibi hala aydinlik oluyor
Kucuk gunes batmadi niye yatiyoruz demeye basladi simdiden
Butun kurallari karistirmisimKizlar adim yarisi takim ici
Uzuuun bir sure obur takimlar ile adim yarisi yapmayiz. Niye derseniz. 4 veya 5 defa yaristik. Her seferinde kayip ettik. Pek yuruyen yoktu takimda
Butun kurallari karistirmisimKaptanim sanki simdi grup baya iyi ya. Cok guzel adimlari var. Yine girsekmi ya please
Kiz sasmaz 5-5.30 uyanir. Yanina 2dk uzanirsam 7e cekeriz saati.Ayni dert bizde de var, sabah gene erken kalkiyorlar. Bu sefer gunduz huysuzlar veya kucuk okulda uyuyakaliyor falan.
Benimkiler normalde cok sever uykuyu ama.
Eş yarışı ne ola kiKizlar adim yarisi takim ici
Ne kadar ki ortalamalarıRakipler canavar ama iyi olmak yetmiyor
Dündü heralde. Bi gidip baktim obur gruplara. Bence biz iyiyizz.Rakipler canavar ama iyi olmak yetmiyor
Butun kurallari karistirmisimKaptanim sanki simdi grup baya iyi ya. Cok guzel adimlari var. Yine girsekmi ya please
Hoşbuldum çok teşekkürler aminHemde ne çıkarıcam hızlı hızlı yapayım bitsin hepsi, dinlenmeye bol bol zaman kalsın diye debeliniyorum.
ohh süper hemen konum atıyorum
hoşgeldiniz bu arada
Benimde adım çıktı o konuda ve bende bana göre obsesif değilimdüzen ve temizliği seviyorum.
Eve köpek alınca biraz atlattım ama ellerimi egzama yaptığımla kaldım
Hemde ne adım çıkarbenim adımsayarın şarjı bitti daha çıkmadı açtığım kutulardan. Yoksa bu haftanın birincisi olurdum kesin
Hemde ne gerilme, pasaklı oğlum bile anne ne zaman düzelecek bu ev diyor. Mutlaka bitecek diye avutuyorum kendimi. İşin büyüğü bitti haklısınız. Hoşgeldin bu arada
Aminçocuklar büyüyüp ev kalabalaştıkça daha zor oluyormuş. Eşyada artıyor aynı oranda. Sizde hoşgeldiniz umarım güzel kilolar veririz hep birlikte.
Sen bi 6. Takima bakDündü heralde. Bi gidip baktim obur gruplara. Bence biz iyiyizz.
Ne kadar ki ortalamaları
Dündü heralde. Bi gidip baktim obur gruplara. Bence biz iyiyizz.
Ya öyle geliyor ama sonra fosss
Teklif edecek yuzum yok, istek de yok valla. Ramazan bahaneleri gelir
Sen bi 6. Takima bak
Biz günde 10bin zor yaparken 2-3 uye 30bin yapiyordu
Ortalamalari 15bin uzeri
O yuzden surekli 1. Oluyorlar cuma yarisinda
Bizde 8 haftada 1 anca oluyoruz
Birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacakEş yarışı ne ola ki
3 mile göre daha mı etkili onu soracaktım,Teşekkür ederim canım
İlk zamanlar yorucu geliyor ama alıştım rahat bitiriyorum artık.üst üste yapınca çabucak alışıyorsun.
Ramazan’dan ziyade yasak geldi kaptanım, ev içinde zor oluyor yürüme yasaga bu yüzden üzülüyorumYa öyle geliyor ama sonra fosss
Teklif edecek yuzum yok, istek de yok valla. Ramazan bahaneleri gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?