Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ramazan’dan ziyade yasak geldi kaptanım, ev içinde zor oluyor yürüme yasaga bu yüzden üzülüyorum
Ama onlar için de yasak sonuçta bence düşünülebilir
Aha bak
Boyle bahaneler geliyor :))
Leslie, Eva, didem fitness, gulsjourney, zumba ile harika adimlar atliyor.
Illa disarida degil ki
Alternatif cok

Güzelmiş
Bu hayatta bi eşim olacaksa bu kadın mı olacaktı

Bunu eskiden 9.takımda yapmıştık çok daha motive edici oluyor ee yapalım o zaman kim benime eş olmak ister
Ben az önce zumba yaptım ama o neydi öyle topuğumu yerden kaldırmadan bitti bu o karını içine çekmeleri de yapamadım ne biçim olmuş benim vücudum böyle ya hımbıl

Linclenecek kadar kotu degilsin canim, o kadar da degil.

Ama senin smootie sabah saatlerine yakisir gibi geldi bana, ya da ben aksam sicak yemek sevdigim icin mi oyle düşünüyorum.
Gerci meyveyi de cok gec saatlere birakmayin derler.
Tavsiyem sabah ogunune cek smootie ni, yaninda da tasiyabilirsin hem.

Disarida yedi isen bazen gercekten beyaz ekmek tostu en masum secenek oluyor, diyecek bir seyim yok ona.

Hele bir döneyim hedeflerim büyük. Her gün kardiyo ve bölgesel çalışmayı planlıyorum.
Spor derslerim başlayıncada hocayla reformer çalışmak istediğimi konuşacağım.

Aha bak
Boyle bahaneler geliyor :))
Leslie, Eva, didem fitness, gulsjourney, zumba ile harika adimlar atliyor.
Illa disarida degil ki
Alternatif cok
Bahane değil ayol yarısını yazıp göndermişim
İstekliyiz başkanım
Tlf o sporlarda adım saymıyor
Ama spor olarak katılırım

İlk günün günahı olmaz zamanla alışırsın canım

Soyle birsey de var
Mesela adim az diye artik limit koyduk. Haftada 50bin yapmayan es listesine alinmiyor. Esler magdur oluyor diye

Essiz kalan biri mesela takim arkadasina yarisma teklifi edebilir. En cok kim kilo verecek veya adimi kim atacak diye. Bu sekilde hem es yarisina girmeyede motive olur insan. Ama en onemlisi kilo vermesi icinde etkili birsey

Benim amacim sebzelerle aksam detoksu yapmakti.
Niyeyse meyvelerle kendime enerji kattim daha da
Ben de sabah kati yiyecekleri,normal ogunu seviyorum ya- eksik hissediyorum yoksa.

Bahane değil ayol yarısını yazıp göndermişim
İstekliyiz başkanım
Tlf o sporlarda adım saymıyor
Ama spor olarak katılırım

Sen saat avina basla, bir yerde yakalarsin. Paylasiyor kizlar arada suraya geldi falan diyerek takimda da zaten.

Benim en sevdigim ozelligi saatte bir uyarip hadi kalk kiz oturmaya mi geldik demesi e kalkip evde bir iki tur atip oturuyorum kirmiyorum poncigimi

Benim huawei de boyle
Ama bazen manyaklasiyor. Hedefim 15bin. Onu yapmis olsamda belirli bir sure aktif olmayinca titresim yolluyor jj yapan Adam cikiyor saat de resmen

Hahahha Allah seni iyi etsin emi sesli güldüm
Bakıyorum canım bi tane almak şart oldu
Yasakta fırsat buldukça polis amcalardan uzakta biraz yürürüm belki mahalle aralarında ama saat şart

Benim amacim sebzelerle aksam detoksu yapmakti.
Niyeyse meyvelerle kendime enerji kattim daha da
Ben de sabah kati yiyecekleri,normal ogunu seviyorum ya- eksik hissediyorum yoksa.

E sen boyle begeniyorsan lafim yok,
Bir dahakine zaten sebze agirlikli olacak demissin.
Dene dene boyle seyler belki bize de ilham olur.
Alisamadim smootie ogunune, esim yapar benim daha cok, tabi o kalori bombasi seklinde yapiyor

Hele bir döneyim hedeflerim büyük. Her gün kardiyo ve bölgesel çalışmayı planlıyorum.
Spor derslerim başlayıncada hocayla reformer çalışmak istediğimi konuşacağım.
Bende bu hafta sporu bosladim. Sadece adimlar var
Pazartesi crossfit e basliyorum
Cok heycanliyim. Cok ozledim.
1 aylik crossfit bitince reformer e gececegim

Süper bence
Ben haftada 50 bin yapabiliyor muyum test edeyim bakayım sonra gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…