Diyebiliriz ama sporlari da guzel. Farkli farkli seyler yapiyorlarBak o zaman, kilo vermede en iyi spor yuruyis diyebilir miyiz,
Bence diyebiliriz
Aha bakRamazan’dan ziyade yasak geldi kaptanım, ev içinde zor oluyor yürüme yasaga bu yüzden üzülüyorum
Ama onlar için de yasak sonuçtabence düşünülebilir
GüzelmişBirbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek
Merak ettim birazdan stalk yapacamDiyebiliriz ama sporlari da guzel. Farkli farkli seyler yapiyorlar
6. Takimin spor ve Yaris ruhuna bayiliyorum ben
Bunu eskiden 9.takımda yapmıştık çok daha motive edici oluyorBirbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek
Eki Görüntüle 2836753
12.00: kasarli yarim beyaz ekmek tost
(Bulundugum yerde sadece bu secenek vardi ve acikmistim artik.)
17.30: smoothie (yeni denemem-bir dahakine yesilliklerle yapacagim)
(Elma,muz,findik,avokado,salatalik,yulaf,
hurma, maydanoz, yogurt )
Tahmini tost 500 kalori,icecegin de 300 kalorilik kismini tukettim- fakat kh orani fazla bugun malesef.
Vicdan yapmadim niyeyse...deneme ve sartlar
Adim:10000-300 puan
Su:2 lt- bitki cayi 3 bardak- Turk kahvesi
Yarim bardak sut ile neskafe.
Hadi lincleyin-vurun bana, utandirin
Hele bir döneyim hedeflerim büyük. Her gün kardiyo ve bölgesel çalışmayı planlıyorum.Birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak
Bahane değil ayol yarısını yazıp göndermişimAha bak
Boyle bahaneler geliyor :))
Leslie, Eva, didem fitness, gulsjourney, zumba ile harika adimlar atliyor.
Illa disarida degil ki
Alternatif cok
İlk günün günahı olmaz zamanla alışırsın canımBunu eskiden 9.takımda yapmıştık çok daha motive edici oluyoree yapalım o zaman kim benime eş olmak ister
Ben az önce zumba yaptım ama o neydi öyle topuğumu yerden kaldırmadan bitti buo karını içine çekmeleri de yapamadım ne biçim olmuş benim vücudum böyle ya hımbıl
Soyle birsey de varBunu eskiden 9.takımda yapmıştık çok daha motive edici oluyoree yapalım o zaman kim benime eş olmak ister
Ben az önce zumba yaptım ama o neydi öyle topuğumu yerden kaldırmadan bitti buo karını içine çekmeleri de yapamadım ne biçim olmuş benim vücudum böyle ya hımbıl
Benim amacim sebzelerle aksam detoksu yapmakti.Linclenecek kadar kotu degilsin canim, o kadar da degil.
Ama senin smootie sabah saatlerine yakisir gibi geldi bana, ya da ben aksam sicak yemek sevdigim icin mi oyle düşünüyorum.
Gerci meyveyi de cok gec saatlere birakmayin derler.
Tavsiyem sabah ogunune cek smootie ni, yaninda da tasiyabilirsin hem.
Disarida yedi isen bazen gercekten beyaz ekmek tostu en masum secenek oluyor, diyecek bir seyim yok ona.
Bahane değil ayol yarısını yazıp göndermişim
İstekliyiz başkanım
Tlf o sporlarda adım saymıyor
Ama spor olarak katılırım
Yani baya iyi hiç kazanamadık maalesef girdiğimiz yarislariNe kadar ki ortalamaları
Benim huawei de boyleSen saat avina basla, bir yerde yakalarsin. Paylasiyor kizlar arada suraya geldi falan diyerek takimda da zaten.
Benim en sevdigim ozelligi saatte bir uyarip hadi kalk kiz oturmaya mi geldik demesie kalkip evde bir iki tur atip oturuyorum kirmiyorum poncigimi
Hahahha Allah seni iyi etsin emi sesli güldümSen saat avina basla, bir yerde yakalarsin. Paylasiyor kizlar arada suraya geldi falan diyerek takimda da zaten.
Benim en sevdigim ozelligi saatte bir uyarip hadi kalk kiz oturmaya mi geldik demesie kalkip evde bir iki tur atip oturuyorum kirmiyorum poncigimi
Onlar yapıyorsa biz neden yapamayalım neyimiz eksik ayolYani baya iyi hiç kazanamadık maalesef girdiğimiz yarislari
Benim amacim sebzelerle aksam detoksu yapmakti.
Niyeyse meyvelerle kendime enerji kattim daha da
Ben de sabah kati yiyecekleri,normal ogunu seviyorum ya- eksik hissediyorum yoksa.
Bende bu hafta sporu bosladim. Sadece adimlar varHele bir döneyim hedeflerim büyük. Her gün kardiyo ve bölgesel çalışmayı planlıyorum.
Spor derslerim başlayıncada hocayla reformer çalışmak istediğimi konuşacağım.
Süper benceSoyle birsey de var
Mesela adim az diye artik limit koyduk. Haftada 50bin yapmayan es listesine alinmiyor. Esler magdur oluyor diye
Essiz kalan biri mesela takim arkadasina yarisma teklifi edebilir. En cok kim kilo verecek veya adimi kim atacak diye. Bu sekilde hem es yarisina girmeyede motive olur insan. Ama en onemlisi kilo vermesi icinde etkili birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?