Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim huawei de boyle
Ama bazen manyaklasiyor. Hedefim 15bin. Onu yapmis olsamda belirli bir sure aktif olmayinca titresim yolluyor jj yapan Adam cikiyor saat de resmen

E ikisi baska ayar iste.
Benimki her saat uyariyor.
Ben de bugun cevap veriyorum, o kadar ip atladim daha ben napam diyorum, hala bizit bizit

Ben bi salliyom heryer lop lop oynuyor al sana zumba
Ben girecem listeye. Ahada buraya yazdim
Benimkide beni ne guzel titretiyoo

3 mile göre daha mı etkili onu soracaktım,
Bi türlü evde egzersize başlayamadım
Chloe ting bacak chanllenge mi yapsam boosted mi yapsam kafam karışık
Ben hiç 3 mil yapmadım desem boosted bayağı hareketli o yüzden hoşuma gidiyor, öbürlerine pek bakmıyorum. Ama chloe daha etkili olur, o epey üst düzey geliyor bana. 1 kere denedim de 10 dk anca yapabilmiştim.

Ben hiç 3 mil yapmadım desem boosted bayağı hareketli o yüzden hoşuma gidiyor, öbürlerine pek bakmıyorum. Ama chloe daha etkili olur, o epey üst düzey geliyor bana. 1 kere denedim de 10 dk anca yapabilmiştim.
O zaman ben chloe ye cesaret edeyim
Teşekkürler canım

Herkes bi yorum yapar siz içinize sineni alın.İşin kötüsü de onca abiye denersin sonra gidip en kötüsünü giydiğini farkedersin fotoğraflarda kendini gördükten sonra
Ahaha aynen gıtıp bayılıyorum. Resme bakıyorum megerseö ıgrencmış.
En iyisi senin beğenmen başkalarının lafına bakıp alınca asıl senin beğendiğin model hep aklında kalır ya da içine sinmeyen bişey alırsın en güzel gün elbise yüzünden çöp olur
Evett dogru dıyosun ama ahh benım bu pis huyum cok etkılenıyorum
Kaptanım bende ceza bekliodum valla

Bende canım. Umarım birgün de buluşuruz nasipse
Benım kk da tanısıp yıllardr gorustugum arkadaslarım var
Herkesin zevki farklidir. Sen hosuna gittiyse gerisini bosver
Ama abiye secmek buyuk dert tek bekar kardesim kaldi Oda daha 20 yasinda. Herhal bir 10sene icinde Evlenmez. Abiye aramakdan nefret ederim
Kardesının dugununde ben elbısemı yollayım sana gezme derdınden kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…