Benim huawei de boyle
Ama bazen manyaklasiyor. Hedefim 15bin. Onu yapmis olsamda belirli bir sure aktif olmayinca titresim yolluyor jj yapan Adam cikiyor saat de resmen
Ilk basta takim ici bireysel adim yarisi yapabiliriz. Sonra duruma gore takimlardan birine teklif edebilirimOnlar yapıyorsa biz neden yapamayalım neyimiz eksik ayol
Başarabiliriz hatunlar
Ben bi salliyom heryer lop lop oynuyorBunu eskiden 9.takımda yapmıştık çok daha motive edici oluyoree yapalım o zaman kim benime eş olmak ister
Ben az önce zumba yaptım ama o neydi öyle topuğumu yerden kaldırmadan bitti buo karını içine çekmeleri de yapamadım ne biçim olmuş benim vücudum böyle ya hımbıl
Ben girecem listeye. Ahada buraya yazdimSoyle birsey de var
Mesela adim az diye artik limit koyduk. Haftada 50bin yapmayan es listesine alinmiyor. Esler magdur oluyor diye
Essiz kalan biri mesela takim arkadasina yarisma teklifi edebilir. En cok kim kilo verecek veya adimi kim atacak diye. Bu sekilde hem es yarisina girmeyede motive olur insan. Ama en onemlisi kilo vermesi icinde etkili birsey
Benimkide beni ne guzel titretiyooSen saat avina basla, bir yerde yakalarsin. Paylasiyor kizlar arada suraya geldi falan diyerek takimda da zaten.
Benim en sevdigim ozelligi saatte bir uyarip hadi kalk kiz oturmaya mi geldik demesie kalkip evde bir iki tur atip oturuyorum kirmiyorum poncigimi
Vallahi teklif et demeye korkuyorum kaptanim hep yenildik yaa üzülüyorum vallaIlk basta takim ici bireysel adim yarisi yapabiliriz. Sonra duruma gore takimlardan birine teklif edebilirim
Vallahi teklif et demeye korkuyorum kaptanim hep yenildik yaa üzülüyorum valla
Iste benimde Hiic edesim yokVallahi teklif et demeye korkuyorum kaptanim hep yenildik yaa üzülüyorum valla
Ben hiç 3 mil yapmadım desem3 mile göre daha mı etkili onu soracaktım,
Bi türlü evde egzersize başlayamadım
Chloe ting bacak chanllenge mi yapsam boosted mi yapsam kafam karışık
Bencede bencedeIste benimde Hiic edesim yok
Takim ici bireysel daha mantikli suan
Hic bir yere cikamaz oldumKahveye cikamaz oldu kaptanimiz bu adim yarislari yuzunden
Belki eş oluruzSüper bence
Ben haftada 50 bin yapabiliyor muyum test edeyim bakayım sonra gelirim
Hic bir yere cikamaz oldum
Yani azda degil ya. Hic mi kazanilmaz adim yarisi
10 aktif adim atan zor tamamliyoruz
Ben de bakıyorum kac gündür ama baktim baktim kapattimHemen akıllı saat alayım kendime
Kullandıklarınızdan memnun musunuz tavsiyeleriniz var mı?
O zaman ben chloe ye cesaret edeyimBen hiç 3 mil yapmadım desemboosted bayağı hareketli o yüzden hoşuma gidiyor, öbürlerine pek bakmıyorum. Ama chloe daha etkili olur, o epey üst düzey geliyor bana. 1 kere denedim de 10 dk anca yapabilmiştim.
Hele bir döneyim hedeflerim büyük. Her gün kardiyo ve bölgesel çalışmayı planlıyorum.
Spor derslerim başlayıncada hocayla reformer çalışmak istediğimi konuşacağım.
Ahaha aynen gıtıp bayılıyorum. Resme bakıyorum megerseö ıgrencmış.Herkes bi yorum yaparsiz içinize sineni alın.İşin kötüsü de onca abiye denersin sonra gidip en kötüsünü giydiğini farkedersin fotoğraflarda kendini gördükten sonra
Evett dogru dıyosun ama ahh benım bu pis huyum cok etkılenıyorumEn iyisi senin beğenmen başkalarının lafına bakıp alınca asıl senin beğendiğin model hep aklında kalır ya da içine sinmeyen bişey alırsın en güzel gün elbise yüzünden çöp olur
Benım kk da tanısıp yıllardr gorustugum arkadaslarım varKaptanım bende ceza bekliodum valla
Bende canım. Umarım birgün de buluşuruz nasipse
Kardesının dugununde ben elbısemı yollayım sana gezme derdınden kurtulHerkesin zevki farklidir. Sen hosuna gittiyse gerisini bosver
Ama abiye secmek buyuk derttek bekar kardesim kaldi Oda daha 20 yasinda. Herhal bir 10sene icinde Evlenmez. Abiye aramakdan nefret ederim
Yaaa bu gruba nolmus bı yavas yazın boş bırakmaya gelmıyonuz okuyamıyoomm ımdeeaaat
Hazirana açarlar muhtemelen turizm sezonu boş geçmezlerAbiye falan almadigimiz icin cenemize vurdu
Bu arada sizin dugun iptal olmasin bu son kapanmadan sonra dugune izin cikmaz diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?