Kız sen izmir de nasıl abiye beğenmedin. Konakta vardır kesin güzel şeyler. Mimar kemalettinde falanYaaa bu gruba nolmus bı yavas yazın boş bırakmaya gelmıyonuz okuyamıyoomm ımdeeaaat
Adımlar cuma dan persembeye kadar hesaplanıyor. Eksik günleriniz var bu hafta ama yine de yapilabilir 50 bin günde sadece 10 binden daha fazla atmanız gerekecekKumraL_KrakeR ben gruba pazar dahil oldum, sen ne zaman oldun?
perşembeden perşembeye mi hesaplanacak 50 k adım
Gün eksiğimiz var ya ondan sordum?
Açsınlar yaa turizmi tatile gitcez ayHazirana açarlar muhtemelen turizm sezonu boş geçmezler
Cuma dan Persembe ye :) 7500 civari atarsaniz gunluk 50bin oluyorKumraL_KrakeR ben gruba pazar dahil oldum, sen ne zaman oldun?
perşembeden perşembeye mi hesaplanacak 50 k adım
Gün eksiğimiz var ya ondan sordum?
Ne tatiliAçsınlar yaa turizmi tatile gitcez ay
Boşa mı zayifliyoz ay gidek nutfeeennnNe tatili
Gitmeyin bir yere
Aynen eşim özel günüm yaklaşıyor ve bugün çok gerginim. Çok üşüdüm ve hareket yapmak içimden gelmiyor. O kadar üşengecim ki bugün mesajı bile yarım atmışımiyi yapmissin canim, iftar bayaa kalabalik gorunuyor, salata veya cacik candir :)
guzel menu olmus, belki sahura bir de haslanmis yumurta eklersen iftarda bu kadar acikmazsin. regl donemin de yaklasiyor olabilir
Ay nolur ironi yapiyorum deBoşa mı zayifliyoz ay gidek nutfeeennn
Çorba ne çorbası?Selamm
sabah
2 kraker
2 dl kasar peyniri
10.00
Kucuk kase corba
12.30
Salata
15.00
2 parca balik
Aksam
1 karniyarik (airfryer de kizarttim)
Ara
Kahve
Kizim adetliydi. Bugun tekrar oruca basladi. 21.08 ta iftar onunla beraber 1 kase cacik alirim
Dışarıda olduğun için normal bir menü smoothie tadı nasıl oldu ?Eki Görüntüle 2836753
12.00: kasarli yarim beyaz ekmek tost
(Bulundugum yerde sadece bu secenek vardi ve acikmistim artik.)
17.30: smoothie (yeni denemem-bir dahakine yesilliklerle yapacagim)
(Elma,muz,findik,avokado,salatalik,yulaf,
hurma, maydanoz, yogurt )
Tahmini tost 500 kalori,icecegin de 300 kalorilik kismini tukettim- fakat kh orani fazla bugun malesef.
Vicdan yapmadim niyeyse...deneme ve sartlar
Adim:10000-300 puan
Su:2 lt- bitki cayi 3 bardak- Turk kahvesi
Yarim bardak sut ile neskafe.
Hadi lincleyin-vurun bana, utandirin
Ay nolur ironi yapiyorum de
Nereye tatil kızAçsınlar yaa turizmi tatile gitcez ay
Salonla gorustuk acılacakmıs. Zaten gecen sene tuttuk ödedık mecbur yapıcaz anı. Yoksa sevmıom dugun falan hıc ruh halım yok yanı ama kısmetAbiye falan almadigimiz icin cenemize vurdu
Bu arada sizin dugun iptal olmasin bu son kapanmadan sonra dugune izin cikmaz diye dusunuyorum.
Ay sorma dün oradaydım ama sabah erken gıttım kalabalık baslamadan 2-3 yer bakıp kaçtım. Ya ben cok zor begenıyorum onunda etkısı var. Denedıgım elbıse ıcın bı topıc acayım toplaşıp bakalım ahahhahahKız sen izmir de nasıl abiye beğenmedin. Konakta vardır kesin güzel şeyler. Mimar kemalettinde falan
Ben de kreşe verdim 1 ay sonra almak zorunda kaldım. Bulaşık işi çok zor, iyi dayanıyorsun elde yıkamaya. Bana da kayinvalidem yardımcı oluyordu arada, o da yasaklarda kızının yanında olacak. Mecbur eşlerimiz işlerin ucundan tutacak, çocuklarla ilgilenecek, yoksa gerçekten büyük sabır lazım.Kaptanım balıkesirde çok güzel tatil yerleri var. Ben erdeğe tatile gelmiştim çok hoşuma gitmişti. Tabi şimdilerde daha da lüks olmuştur.
Ay o bulaşık işi yokmu bizimkide aylardır hatta yıl oldu geçio bozuk elimde yıkıyorumçocuğu daha bir ay oldu kreşe vereli tam kapanma geldi napcam bilniyorum iki çocukla hemde oruç halimle. Yasaklar olmasa kayınvalideme kardeşime filan giderimde yok. Kafayı yememek için sabır sabır
Cok kolay gelsin, 4 katlı ev çok yorucudur. Annem yıllarca büyük evi temizleyemem diye hep 2+1 de oturduSelam canım kızlarherkes iyidir inşallah.
Bir kaç gündür uğrayamadım, iş yapmadığım an ya yemek ya wc molası vermiş oluyorum. Üç gün önce taşındım ama yerleşemedim hala.
Nakliye firmasının çalışanlarında covid çıkınca son anda taşınma işi kaldı. Acele şekilde bir kaç adam bulduk taşıttırdık eşyaları. Mobilyalar kurulamayınca yerleştiremedimde. Eşim ve kardeşi hala debeleniyorlar dolap kurmak için.
Su tesisatı yanlış bağlanmış kombi çalışmadı evcek hepimiz koktuk artık. Bugün halloldu çok şükür banyo yapabilmek bile nimetmiş. Her gün bir usta gelip gidiyor evde batmış durumda. Taşındığım gün yağmur yağdı taşıyanlar girip çıkınca yerler çamur oldu. Sonradan temizlikle uğraşmayayım diye firmaya temizletmiştim evi. Oda boşa gitti, hala ayakkabılarla dolaşıyoruz, heryer matkap tozuTam kapanma olacağı için yardımcıda alamam, yerleştikten sonra 4 katlı evi dip köşe temizlemem lazım.
Toplaşın gelin bana bir günde hepsini bitirelim. Gelenlere artı adım yazarım
Bugün enerji içeceği aldım kendime yoksa yerimden kalkamaz haldeyim. Düzenli bir evde oturan herkesi kıskanıyorum şu an. Öptüm hepinizi herkes kendine iyi baksın
Tekrar çok çok geçmiş olsun, hic önemli değil. Sen işlerinle ilgilen.
Ben miband5 kullanıyorum, gayet memnunum.Hemen akıllı saat alayım kendime
Kullandıklarınızdan memnun musunuz tavsiyeleriniz var mı?
Önceden ben de sürekli telefonu üstümde tasiyordum, yaklaşık 2 ay böyle sürdü. Su an çok rahatım.+1
Kullanıcı yorumlarını alalım hatunlar
Senin memleket yakin tabiii hafta sonu git gir denize ohhh misNereye tatil kızben gidersem günü birlik sakin deniz kenarlarına aticam kendimi geçen sene de öyle yapmıştım.
Isyerinde ictim. Cok sulu pirasa havuc baharatla yapmislar. Pek sevmedim ama alismisim gunluk ordan corba almaya.Çorba ne çorbası?
Dışarıda olduğun için normal bir menü smoothie tadı nasıl oldu ?
Bende pek sevmem sürekli giy çıkar falan gelinlik alırken bile 3 tane denedim o kadarSalonla gorustuk acılacakmıs. Zaten gecen sene tuttuk ödedık mecbur yapıcaz anı. Yoksa sevmıom dugun falan hıc ruh halım yok yanı ama kısmet
Ay sorma dün oradaydım ama sabah erken gıttım kalabalık baslamadan 2-3 yer bakıp kaçtım. Ya ben cok zor begenıyorum onunda etkısı var. Denedıgım elbıse ıcın bı topıc acayım toplaşıp bakalım ahahhahah
Senn menüm bana kıyasla bayağı hafif gibi. Böyle çorba yev yemeği tarzı bir şey göremedim. Rahatsızlığının da etkisi vardır belki migren çok zor yakınlarımdan biliyorum çok gecmiş olsun.Bugün hiç spor yapamadım
11:00 gluten free ekmek ile peynirli domatesli sandviç (ekmek 130kalori)
Ara latte, 1 hurma, biraz Hindistan cevizi cipsi
18:30 dünden kalan yarım porsiyon ramen noodle çorba, birkaç parça kebap
Yemek sonrası ev yapımı dondurma (içerik yoğurt, çilek ve bal)
Su 2lt'ye yaklaştım, biraz daha içerim
Spor yapamadım bugün, halsizlik var biraz, migren zorladı biraz, yağmur da olunca tenis de iptal oldu, sadece 2274 adım, 68 puan
S sadece_benArrietty_ sedulu @neutral
Haftasonuna bile gerek olmuyor ya geçen sene öğlen 1 gibi evden çıkıp akşam da 7 de dönüyorduk yetiyor zaten o kadar denizde vakit. Çocuk için iyi oluyor tüm gün yuzmece kum oynamaca takılıyor. Senin uzak mi ?Senin memleket yakin tabiii hafta sonu git gir denize ohhh mis
Salonla gorustuk acılacakmıs. Zaten gecen sene tuttuk ödedık mecbur yapıcaz anı. Yoksa sevmıom dugun falan hıc ruh halım yok yanı ama kısmet
Ay sorma dün oradaydım ama sabah erken gıttım kalabalık baslamadan 2-3 yer bakıp kaçtım. Ya ben cok zor begenıyorum onunda etkısı var. Denedıgım elbıse ıcın bı topıc acayım toplaşıp bakalım ahahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?