Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

KumraL_KrakeR ben gruba pazar dahil oldum, sen ne zaman oldun?
perşembeden perşembeye mi hesaplanacak 50 k adım
Gün eksiğimiz var ya ondan sordum?
Adımlar cuma dan persembeye kadar hesaplanıyor. Eksik günleriniz var bu hafta ama yine de yapilabilir 50 bin günde sadece 10 binden daha fazla atmanız gerekecek

iyi yapmissin canim, iftar bayaa kalabalik gorunuyor, salata veya cacik candir :)
guzel menu olmus, belki sahura bir de haslanmis yumurta eklersen iftarda bu kadar acikmazsin. regl donemin de yaklasiyor olabilir
Aynen eşim özel günüm yaklaşıyor ve bugün çok gerginim. Çok üşüdüm ve hareket yapmak içimden gelmiyor. O kadar üşengecim ki bugün mesajı bile yarım atmışım

Selamm
sabah
2 kraker
2 dl kasar peyniri
10.00
Kucuk kase corba
12.30
Salata
15.00
2 parca balik
Aksam
1 karniyarik (airfryer de kizarttim)
Ara
Kahve
Kizim adetliydi. Bugun tekrar oruca basladi. 21.08 ta iftar onunla beraber 1 kase cacik alirim
Çorba ne çorbası?
Dışarıda olduğun için normal bir menü smoothie tadı nasıl oldu ?

Abiye falan almadigimiz icin cenemize vurdu

Bu arada sizin dugun iptal olmasin bu son kapanmadan sonra dugune izin cikmaz diye dusunuyorum.
Salonla gorustuk acılacakmıs. Zaten gecen sene tuttuk ödedık mecbur yapıcaz anı. Yoksa sevmıom dugun falan hıc ruh halım yok yanı ama kısmet
Kız sen izmir de nasıl abiye beğenmedin. Konakta vardır kesin güzel şeyler. Mimar kemalettinde falan
Ay sorma dün oradaydım ama sabah erken gıttım kalabalık baslamadan 2-3 yer bakıp kaçtım. Ya ben cok zor begenıyorum onunda etkısı var. Denedıgım elbıse ıcın bı topıc acayım toplaşıp bakalım ahahhahah

Merhaba arkadaşlar, uzun ve yoğun bir gündü. Maalesef bulaşık makinem ömrünü tamamlamış, 8 senedir kullanıyordum, alt kısmı plastik olduğu için zaten en fazla bu kadar dayanır dedi usta. Kapanma öncesine denk geldiği için yarin sabah erkenden bir yerden yeni bir makine almaya çalışacağız.

Ben de kreşe verdim 1 ay sonra almak zorunda kaldım. Bulaşık işi çok zor, iyi dayanıyorsun elde yıkamaya. Bana da kayinvalidem yardımcı oluyordu arada, o da yasaklarda kızının yanında olacak. Mecbur eşlerimiz işlerin ucundan tutacak, çocuklarla ilgilenecek, yoksa gerçekten büyük sabır lazım.
Cok kolay gelsin, 4 katlı ev çok yorucudur. Annem yıllarca büyük evi temizleyemem diye hep 2+1 de oturdu
Tekrar çok çok geçmiş olsun, hic önemli değil. Sen işlerinle ilgilen.
Hemen akıllı saat alayım kendime
Kullandıklarınızdan memnun musunuz tavsiyeleriniz var mı?
Ben miband5 kullanıyorum, gayet memnunum.
+1
Kullanıcı yorumlarını alalım hatunlar
Önceden ben de sürekli telefonu üstümde tasiyordum, yaklaşık 2 ay böyle sürdü. Su an çok rahatım.

Bende pek sevmem sürekli giy çıkar falan gelinlik alırken bile 3 tane denedim o kadar ne tarz bir şey arıyorsun ki netten modellere bakarak gitsen kafanda bir kaç model oluşmuştur illa ki

Senn menüm bana kıyasla bayağı hafif gibi. Böyle çorba yev yemeği tarzı bir şey göremedim. Rahatsızlığının da etkisi vardır belki migren çok zor yakınlarımdan biliyorum çok gecmiş olsun.

Senin memleket yakin tabiii hafta sonu git gir denize ohhh mis
Haftasonuna bile gerek olmuyor ya geçen sene öğlen 1 gibi evden çıkıp akşam da 7 de dönüyorduk yetiyor zaten o kadar denizde vakit. Çocuk için iyi oluyor tüm gün yuzmece kum oynamaca takılıyor. Senin uzak mi ?

Gonder gonder foto bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…