Kız marka bir elbıse halbukı bılıyomusun. Tasarım ama bak elbıseye bakıs açım degıstı şuanesmeriiim evet tam izmir romanları gibi kıyafet bunu alma. Daha sade bir şeyler baksan ?
O ağrılara bayılıyorum ben ya.Oyu harıkasın yaa ben 2 gunde bır yapıyorum spor. Platesı bırakmadan yapıcam duzenlı sanırım faydası oluyor. Heryerım agrıyo cunku
Ben abiye özürlüyüm ya benim abiye anlayışım uzun sade bir elbiseTeşekkür ederim canım bana cok tarz gelmıstı
Masallahın var ama sen, arrietty ve sedulu spor aşıgı gıbısınız. Ben 11 yıl lısanslı taekwondo yapmıs bırıyım ama spor yapasım yokO ağrılara bayılıyorum ben ya.
Ama ben sünnet anası olcam yaww.Ben abiye özürlüyüm ya benim abiye anlayışım uzun sade bir elbisehiç öyle drapeli fırfırlı bir elbisem yok.
Unutuluyor ya. Zor oluyor.3 yil olacak.
Ben bir de is yerinde ingilizce evde turkce komsularla hollandaca seklindeyim.
Hepsi karman corman oldu yani, bildiğimi unutucam.
Tasarım masarim orda şekil sukela foto çekip üzerine shop yapıp gösteriyorlar sen deneyince fiyasko oluyorKız marka bir elbıse halbukı bılıyomusun. Tasarım ama bak elbıseye bakıs açım degıstı şuan
Kiz okadar sene taekwondo yapip nasil spor yapasin yokMasallahın var ama sen, arrietty ve sedulu spor aşıgı gıbısınız. Ben 11 yıl lısanslı taekwondo yapmıs bırıyım ama spor yapasım yokama cıddı anlamda sekıllendırme ıstıyorum
Kac yasindaydi oglun?Ama ben sünnet anası olcam yaww.
Aynenn dogru dedın bak. Tarzım aslında sade şık asilTasarım masarim orda şekil sukela foto çekip üzerine shop yapıp gösteriyorlar sen deneyince fiyasko oluyorgiyim tarzını da bilmiyorum ama bu sene genelde yandan yırtmaçlı abiyeler falan moda
Ayy ne bıleyım zamansızlıktan sogudum sanırımKiz okadar sene taekwondo yapip nasil spor yapasin yok
2 oğlan var. 5 ve 11 yaşlarıKac yasindaydi oglun?
Vakkoya falan bakacan o zaman anacimAynenn dogru dedın bak. Tarzım aslında sade şık asilabartı sevmem ama kalıte koksun zengın dursun
Oo o zaman o ortamda en pullu elbise ve saçının topuzu en büyük seninki olmalı. Bütün mal varlığını da kollarına ve boynuna takmalısın. Tamamen yaşadığım bölgede gördüklerimden esinleniyorum.Ama ben sünnet anası olcam yaww.
Bende oldurmaya calısıyom ısteVakkoya falan bakacan o zaman anacimay benden hiç sunnet anası olmaz dümdüz giyinir çıkarım ben
Nasıl güldüm sesli bılıyomusun eşim suratıma bakıyoOo o zaman o ortamda en pullu elbise ve saçının topuzu en büyük seninki olmalı.
Eşine söyle evi arabayı satıp sana altın yapsınNasıl güldüm sesli bılıyomusun eşim suratıma bakıyoen buyuk topuz
Yapacuuummm inanayrıuuuummmAdımlar cuma dan persembeye kadar hesaplanıyor. Eksik günleriniz var bu hafta ama yine de yapilabilir 50 bin günde sadece 10 binden daha fazla atmanız gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?