Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah keskeee bu sekilde de gitmezse artik ramazan bitene kadar hic ümidim kalmicak

Ah keskeee bu sekilde de gitmezse artik ramazan bitene kadar hic ümidim kalmicak

Gider gider, ne kadar daha naz yapacaklar.

Soyle iftara yakin biraz adimlama yapabilirsin ama, susasan da cok koymaz o zaman hem.

Aslinda orucluyken hiit yapin diyorlar da, ona enerji bulmak da mesele orucun faydasini katliyormussun oyle olunca. Arrietty_ style

Neyse biz yurumeye odaklanalim sadece

İftara yakin bi enerji dusuyorki adimlar bile zor geliyor ama daha çok adim atmaya caliscam artik

Neden gitmesin olumsuz düşünme halacım karbonhidratı minimuma çek iftarda proteine sebzeye yüklen, kilo gitmezse o onun ayıbı olsun NVİ de yürüyüş çok etkili diyetle birlikte olunca

Ne hiiti kız anaammm ben onu yapınca bi iki litre falan su içmem lazım

Menüde adımda çok iyi
Sabah: 1 haslanmıs yumurta.7 zeytın. Domates. Cay 1 dılım ekmek
Ara turk kahvesı
Fıltre kahve
Aksam çokça salata,6 parca tavuk kanat.2 kasık yogurt
Su 2 olcak anca
Arrietty_ @sedulu @noram
Menü çok güzel
Menü güzel
Afiyet olsun
Ayrıntılı bir menü olmuş afiyet olsun
Menü şahane
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
3 zeytin
2çeri domates
1 d ekmek

Akşam
2 yk tavuk
2 yk pilav
Salata

Su 3 lt

Spor
2429 adım 72 puan
20 dk bölgesel 120p
Toplam 192 puan

Arrietty_ @sedulu

Eki Görüntüle 2836679

Menü ve spor puanı şahane
Sporlar da menüde şahaneeeee
Selamm
sabah
2 kraker
2 dl kasar peyniri
10.00
Kucuk kase corba
12.30
Salata
15.00
2 parca balik
Aksam
1 karniyarik (airfryer de kizarttim)
Ara
Kahve
Kizim adetliydi. Bugun tekrar oruca basladi. 21.08 ta iftar onunla beraber 1 kase cacik alirim
Güzel
Ahhh noram ahh az kaldı cuma gününden sonra yetişicem sana sporlarda
Sabah yediğini yakmış üzerine akşam da sıvı beslenmişsin bence gayet ölçülü olmuş linç yemezsin merak etme
Vicdan yapmana gerek yok
Ayyy şahane kaptanım. Kayınvalidem ler yarın yazlığa gidiyor artık sporlarım yerlerde olmayacak inşeAllah onlar evdeyken yapamıyorum bişey akşama kadar yapar yapar dururum artık
Ayy ben 1 haftadır kahve içmiyorum sende okuyunca farkettim canımda istiyor ama uykum kaçacak diye içmiyorum yine de uyuyamıyırum
Yemeğin yanına salata ya da yoğurt yemedin mi daha iyi olurdu sanki

Sahur
Tb ekmegine tost zeytin dom sal.

Iftar
Yogurtlu corba
Salata
Yarim ev yapımı lahmacun

Su
2.5 litre

Spor
5500adim 165 puan
Lesie 2mil 30x 3 120puan( cocuklar uyuyunca gece yapiyorum )
285 puan

@Arriety @sedulu @neutral
Menü gayet güzel
7812 adim 234 puan
Su 1 litre
Su çok az devamını getirebilsen keşke
İftar gayet iyi ama sıkıntı yok bence
Sporlar şahanee
Ayy en sevdiklerim

Kolay gelsin canım evinizde güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inş

Canım süt ve süt ürünleri yasak salataya ihtiyaç duymadık bugün canımız pek istemedi bazen öğün bile yemeğe gerek kalmıyor aslinda

Canım süt ve süt ürünleri yasak salataya ihtiyaç duymadık bugün canımız pek istemedi bazen öğün bile yemeğe gerek kalmıyor aslinda
Hmm diyetle mi alakalı sağlık yönünden mi yasak süt ürünleri? Özel bir liste uyguluyorum demiştin yanılmıyorsam. Doyduysan sıkıntı yok tabi gerçekten bazen hiç istek olmuyor

7812 adim 234 puan
Su 1 litre
Su çok az ama biraz daha arttırsan mı? İçine elma dilimi vs koy içemiyorsan
Adım sayını bence yarın telafi et canım
Menün şahane
Güzel menü güzel spor
Leslie üç mil yaklaşık 7500 adım yapıyor(164 boyundaki birinin normal adımlarına göre )

Afiyet olsun eşim Adım biraz az ama zumba çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…