Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masallahın var ama sen, arrietty ve sedulu spor aşıgı gıbısınız. Ben 11 yıl lısanslı taekwondo yapmıs bırıyım ama spor yapasım yok ama cıddı anlamda sekıllendırme ıstıyorum
Ne spor aşığı kız. Ben buraya 6 Mart’ta geldim. 3 Mart’ta chloe başladım. Ondan önceki en büyük sporum yatakta bir sağa bir sola geçmekti valla. Ama chloe ile birlikte o bacak ve karın kaslarını görünce çok şevklendim.

esmeriiim
Benimki koca dana olmadan sünnet olsun da dugun sevmem. Kendim bile belediye de nikah oldu bitti okdr. Annemin israri ile Kina gecesi olmustu
Zeynebım bana sorsan hele sünnet dugunu okadar sacma ki. Ama adetmiş eşim sülalede.
Kestır yaw ben 4 aylıkken kestırdım oğlanı
Chloe ıse yaradı o zmaan sende. Ne guzel

Zeynebım bana sorsan hele sünnet dugunu okadar sacma ki. Ama adetmiş eşim sülalede.
Kestır yaw ben 4 aylıkken kestırdım oğlanı

Chloe ıse yaradı o zmaan sende. Ne guzel
Senin kilom bayağı iyi yalnız abiye giyince daha iri görünür insan sen gayet iyisin.

Merhaba kizlar bugun biraz modum düşüktü nedense iftar sonrasi leslie zor yaptim. Sahur iki gundur yapmiyorum daha iyi gibiyim. Ama sürekli yatasim geldi bugün ya bi negatiflik var ustumde hayirlara gelsin..

Bu arada yeni gelenleri goruyorum hoşgeldiniz

Allahım bu ne çelişki hem iyiyim hem kötüyüm yazmisim ordan anladiniz halimi artık...

Ahhh abiye mi dugunler olsa abiyeler giyilse süslenip gitsek keske ya...

Benimde büyük oglani 7 aylik falandi sanirim sunnet yaptirdigimda küçüğü babasi ayarlar yaptırıriz dedim ama nerde o kaldi gitti. Eşimin tarafi sunnet düğünü nedir bilmiyor. Bizimde dugun falan zor olur herhalde. Düğünleri ozledim resmen ya

esmeriiim
Benimki koca dana olmadan sünnet olsun da dugun sevmem. Kendim bile belediye de nikah oldu bitti okdr. Annemin israri ile Kina gecesi olmustu
Ben 7 aylıkken kestirdim biraz sağlık sebebiyle oldu ama iyi oldu 3 günde toparladı gitti yoksa kestirmezdik kendi tercihine bırakırdık

Ben 7 aylıkken kestirdim biraz sağlık sebebiyle oldu ama iyi oldu 3 günde toparladı gitti yoksa kestirmezdik kendi tercihine bırakırdık
Valla ben bebek iken olsun dedim. KV yok sünnet dugunu yapariz tr de olsun diye esimin aklina girdi. Bende hic uzatmadim
Son 4 senedir esim bari burda olsun diyor . Kabul etmedim. Ya bebek iken veya 8yas sonrasi daha iyi oluyor diye okudum. Neyse simdi cocuk istemiyor para verecekler diyince kac para dedi cikti
Ne zaman olur bilmiyorum acikcasi. Suan bile kendi karari diye dusunuyorum

Arada oluyor o mod dusme
Ama 2 günden fazla surdumu, toparlamasi zor oluyor
Regl mi yaklasiyor

Aynen 8 yaştan sonra daha iyi bende öyle okumuştum. Boşver ya bu saatten sonra sunnet dugunu falan zor işler salgın etkiledi her yeri. Kendi karar versin kestirmesin

Arada oluyor o mod dusme
Ama 2 günden fazla surdumu, toparlamasi zor oluyor
Regl mi yaklasiyor
Yok aslinda regl de olmicam artik evde surekli ders ödev etkinlikler ev isleri derken herhalde bikkinlik geldi bu tam kapanmada Allah hepimize sabır versin
İnsallah bi an önce duzelirim

O zman bol bol uyurum iftardan sonra. Ayran bana acayip uyku yapıyor korkudan içemiyorum iftarda

Ayy kesin kesin ne koşturmuşdundur bu hafta

Yok aslinda regl de olmicam artik evde surekli ders ödev etkinlikler ev isleri derken herhalde bikkinlik geldi bu tam kapanmada Allah hepimize sabır versin
İnsallah bi an önce duzelirim

Yap benden bi turk kayfesi ic, biseycigin kalmaz.
Zor zamanlar bunlar, keyif aldigin seylerden mahrum birakma kendini. Oldugu kadar olmadigi kader de gec (özellikle ev isleri konusunda ben cok kullaniyor )

Çok fazla bakmaktan oluyor bunların hepsi ya da zevkine çok güvendiğin biriyle git ve çok beğendiğin yakıştığını düşündüğün elbiseleri giyip resim çek son kararda hangisi güzel olmuşsa daha sonra gidip al

Yap benden bi turk kayfesi ic, biseycigin kalmaz.
Zor zamanlar bunlar, keyif aldigin seylerden mahrum birakma kendini. Oldugu kadar olmadigi kader de gec (özellikle ev isleri konusunda ben cok kullaniyor )
Bu kadar olur bende suanda sade kahve yaptim iciyordum gördün herhalde valla biraz iyi geldi. Aynen bugun biraz ev islerini sallama hakkimi kullandim artik.

Evet omad yaparken ben de tek ogunde bolca yiyorum.
Ama metabolizmanin yavaslamamasi icin boyle yapmak dogru zaten. Sahur yapmiyorsan iftarin hem cesitli olsun hem de doyurucu.
Bence gayet verimlo bir hafta olacak senin icin, cuma iyi bir eksi goreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…