Ne spor aşığı kız. Ben buraya 6 Mart’ta geldim. 3 Mart’ta chloe başladım. Ondan önceki en büyük sporum yatakta bir sağa bir sola geçmekti valla. Ama chloe ile birlikte o bacak ve karın kaslarını görünce çok şevklendim.Masallahın var ama sen, arrietty ve sedulu spor aşıgı gıbısınız. Ben 11 yıl lısanslı taekwondo yapmıs bırıyım ama spor yapasım yokama cıddı anlamda sekıllendırme ıstıyorum
Zeynebım bana sorsan hele sünnet dugunu okadar sacma ki. Ama adetmiş eşim sülalede.esmeriiim
Benimki koca dana olmadan sünnet olsun dadugun sevmem. Kendim bile belediye de nikah oldu bitti okdr. Annemin israri ile Kina gecesi olmustu
Chloe ıse yaradı o zmaan sende. Ne guzelNe spor aşığı kız. Ben buraya 6 Mart’ta geldim. 3 Mart’ta chloe başladım. Ondan önceki en büyük sporum yatakta bir sağa bir sola geçmekti valla. Ama chloe ile birlikte o bacak ve karın kaslarını görünce çok şevklendim.
Senin kilom bayağı iyi yalnız abiye giyince daha iri görünür insan sen gayet iyisin.Zeynebım bana sorsan hele sünnet dugunu okadar sacma ki. Ama adetmiş eşim sülalede.
Kestır yaw ben 4 aylıkken kestırdım oğlanı
Chloe ıse yaradı o zmaan sende. Ne guzel
Ben 7 aylıkken kestirdim biraz sağlık sebebiyle oldu ama iyi oldu 3 günde toparladı gitti yoksa kestirmezdik kendi tercihine bırakırdıkesmeriiim
Benimki koca dana olmadan sünnet olsun dadugun sevmem. Kendim bile belediye de nikah oldu bitti okdr. Annemin israri ile Kina gecesi olmustu
Valla ben bebek iken olsun dedim. KV yok sünnet dugunu yapariz tr de olsun diye esimin aklina girdi. Bende hic uzatmadimBen 7 aylıkken kestirdim biraz sağlık sebebiyle oldu ama iyi oldu 3 günde toparladı gitti yoksa kestirmezdik kendi tercihine bırakırdık
Arada oluyor o mod dusmeMerhaba kizlar bugun biraz modum düşüktü nedense iftar sonrasi leslie zor yaptim. Sahur iki gundur yapmiyorum daha iyi gibiyim. Ama sürekli yatasim geldi bugün ya bi negatiflik var ustumde hayirlara gelsin..
Bu arada yeni gelenleri goruyorum hoşgeldiniz
Allahım bu ne çelişki hem iyiyim hem kötüyüm yazmisim ordan anladiniz halimi artık...
Aynen 8 yaştan sonra daha iyi bende öyle okumuştum. Boşver ya bu saatten sonra sunnet dugunu falan zor işler salgın etkiledi her yeri. Kendi karar versin kestirmesinValla ben bebek iken olsun dedim. KV yok sünnet dugunu yapariz tr de olsun diye esimin aklina girdi. Bende hic uzatmadim
Son 4 senedir esim bari burda olsun diyor . Kabul etmedim. Ya bebek iken veya 8yas sonrasi daha iyi oluyor diye okudum. Neyse simdi cocuk istemiyorpara verecekler diyince kac para dedi cikti
Ne zaman olur bilmiyorum acikcasi. Suan bile kendi karari diye dusunuyorum
Yok aslinda regl de olmicam artik evde surekli ders ödev etkinlikler ev isleri derken herhalde bikkinlik geldi bu tam kapanmada Allah hepimize sabır versinArada oluyor o mod dusme
Ama 2 günden fazla surdumu, toparlamasi zor oluyor
Regl mi yaklasiyor
O zman bol bol uyurumAfiyet olsun, pilavla ekmeği aynı anda tüketmesek mi
Çok geçmiş olsun, şimdi daha iyi misin?
Off menü de spor da şahane
Afiyet olsun menün güzel, yoğurt ya da ayran da eklesene iftara
İyi yapmışsın yedik yedik de ne oldu, iradeni tebrik ederim
Afiyet olsun, güzel menü
Spor da öyle
Afiyet olsun ama iftar biraz eksik gibi sahur da yapmamışsın
Salata çorba ekle bence iftara
Menü de sporun da şahane
Menü çok güzel afiyet olsun
afiyet olsun, çiğköfteye bittim
Afiyet olsun güzel menü, spor da iyi
Hastane şartlarında gayet iyi menü bence
hastamızın durumu nasıl annendi dimi?
Oh şahane menüafiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Dugunun her turlusune karsiyim benAynen 8 yaştan sonra daha iyi bende öyle okumuştum. Boşver ya bu saatten sonra sunnet dugunu falan zor işler salgın etkiledi her yeri. Kendi karar versin kestirmesin
Ayy kesin kesin ne koşturmuşdundur bu haftaHemde ne çıkarıcam hızlı hızlı yapayım bitsin hepsi, dinlenmeye bol bol zaman kalsın diye debeliniyorum.
ohh süper hemen konum atıyorum
hoşgeldiniz bu arada
Benimde adım çıktı o konuda ve bende bana göre obsesif değilimdüzen ve temizliği seviyorum.
Eve köpek alınca biraz atlattım ama ellerimi egzama yaptığımla kaldım
Hemde ne adım çıkarbenim adımsayarın şarjı bitti daha çıkmadı açtığım kutulardan. Yoksa bu haftanın birincisi olurdum kesin
Hemde ne gerilme, pasaklı oğlum bile anne ne zaman düzelecek bu ev diyor. Mutlaka bitecek diye avutuyorum kendimi. İşin büyüğü bitti haklısınız. Hoşgeldin bu arada
Aminçocuklar büyüyüp ev kalabalaştıkça daha zor oluyormuş. Eşyada artıyor aynı oranda. Sizde hoşgeldiniz umarım güzel kilolar veririz hep birlikte.
Yok aslinda regl de olmicam artik evde surekli ders ödev etkinlikler ev isleri derken herhalde bikkinlik geldi bu tam kapanmada Allah hepimize sabır versin
İnsallah bi an önce duzelirim
O zaman içme sen, yatmadan önce içO zman bol bol uyurumiftardan sonra. Ayran bana acayip uyku yapıyor korkudan içemiyorum iftarda
Çok fazla bakmaktan oluyor bunların hepsiAhaha aynen gıtıp bayılıyorum. Resme bakıyorum megerseö ıgrencmış.
Evett dogru dıyosun ama ahh benım bu pis huyum cok etkılenıyorum
Benım kk da tanısıp yıllardr gorustugum arkadaslarım var
Kardesının dugununde ben elbısemı yollayım sana gezme derdınden kurtul
Bu kadar olur bende suanda sade kahve yaptim iciyordum gördün herhaldeYap benden bi turk kayfesi ic, biseycigin kalmaz.
Zor zamanlar bunlar, keyif aldigin seylerden mahrum birakma kendini. Oldugu kadar olmadigi kader de gec (özellikle ev isleri konusunda ben cok kullaniyor)
Aynen aynenO zaman içme sen, yatmadan önce iç
Sagol canım. Ama bu elbıse beni özellıkle ınce gosterdı bence. Bı tane daha denedım. Resmını cektım baktım oldugumdan kıloluyum onunlaSenin kilom bayağı iyi yalnız abiye giyince daha iri görünür insan sen gayet iyisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?