- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Haftaya cuma mutlaka obur sekilde paylas canimBen kağıda yazmadım ama kahvaltımı da ettim kabul olmayacak mi
Tamam unuturmuyum hic ayyy cok korktumHaftaya cuma mutlaka obur sekilde paylas canim
Esas listede degilsin o yuzden kabul ediyorum. Ama listeye girmek icin aliskanlik olsun o sekilde paylasim
Yulaf saglikli karbonhidrat, bolca lif içeriyor. Gunluk karbonhidrat ihtiyacı için iyi bir seçenek, ama 1 öğünde 2 ya da 3 yemek kaşığı olmalı.yulaf tuketenler neden yulaf tuketıyorsunuz. Ne gıbı bır faydası var vucuda ve dıyete
Ben de grubun çok az yediğini düşünüyorum, bir ara kalori sayarken çok düşük kaloriler çıkmıştı.Bana diyenin yediklerime bak. Çok az yiyorsun kuzum. Grupça yediklerimizi arttırmamız lazım ya.
Vaka sayıları düşsün, hemen kuaföre gideceğimGunaydin kizlar,
Ozzybal aman dur esine kestirme. Kisa sacin tek zor tarafi guzel bir kuafor bulmak. Sac kisa olunca en ufak bir yanlis kesim mahvedebiliyor.
Diger tum masraflardan kisip sac kesime parayi bayiyoruz canim 2 ayda birama degiyor yani. Ben cok severim kisa sac, erkek saci modeli de cok kullandim, asimetrik kesim de. Bu sene değişiklik uzayiyorum, bu gordugunuz uzun hali
TebriklerEvet gerçekten inanması zor oldu
Teşekkür ediyorum, evet hedefime ulaştım sonunda. Başta sen vesedulu kaptan olmak üzere tüm takım arkadaşlarım sayesinde. Eğer buraya dahil olmasaydım rüyamda göremezdim bu sonucu. Gerçekten yıllaaaar oldu. Ben buraya 65 kg ile geldim ama 14.takıma başladığımda 71 kiloydum. O sıralar 68-71 bandında çok gezdim. Ama şu anda bambaşka bir yerdeyim. çünkü kaçamak olan bir şey olduğunda akşam "ben gruba nasıl yazarım bunu yediğimi olmaz yiyemem" deyip kendimi tuttum. Gruba ve gruptakilere karşı saygımı kaybetmek istemedim. Sizin kadar çok olmasa da egzersize özen göstermeye çalıştım. Ne kadar teşekkür etsem az. Sağolun varolun ❤❤❤❤❤
ŞahaneGecen hafta:122
Bu hafta: 119,8
Yuzde: 1,8
Hedef: 119
Vaay tebrik ederimGünaydın herkese
1-2 saat daha bekleyeyim tartılmak için diyordum ama sonuç öyle güzel ki beklemeye hiç gerek kalmadı
Ve de bugün reglimin 2.günü yani
Eki Görüntüle 2837673
Geçen hafta: 59
Bu hafta ise: 57.9❤
Fark: 1.1 kg
%1.864
Arrietty_ sedulu
Emin olmak için 3 kez çıktım tartıyaüçünde de aynı sonucu gösterdi.
Tebrikler şahane olmuşGunaydinnnnnnnn....
Gecen hafta 81
Bu hafta 78.9
Fark 2.1
%2.5
Hedefim ama 78 idi ama ucundan gördüm
Eki Görüntüle 2837682
Tebrikler çok iyiArrietty_ sedulu Dilber Hala
Gecen hafta 59
Bu hafta 58.4
Fark 0.6
Yuzde 1.017
Eki Görüntüle 2837707
Bu hafta telafi edersin sıkma canını
Tebrikler şahane30 Nisan 2021
Eki Görüntüle 2837712
Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75.3
Fark:-600
Yüzde:%0.79
Gelecek hafta hedef kilo:74.3
Arrietty_ H3RA_ sedulu
Güle güle kullan canımDün aldım hemen kargolandı kargo bugün getirir sanırımpaylaşırım tabii ki
sahura kalktım güya ben ezan okunmuşNeyse iftarlıklarla devam
Harika ya bende görmek istiyorum o kilolari süpersinSabah kalktigimda 58.6 idim,
1 saat yoga yaptim sonra yeniden tartildim.
40 saatlik orucum da bitmek uzere, cok riskli gidiyorum son haftalarda, sonum hayirli mi bilmiyorum ha ha
bir hafta herkes yuzde 1.5 a soz versin, ben de o hafta salayim, olur mu
Harika ya bende görmek istiyorum o kilolari süpersinbende 5 e doğru tartılmayı düşünüyorum bakalim neler olacak 40 saat açlık valla kolay degil ama basardin
Bu hafta böyle olsun canım sıkma canını hayat da böyle her zaman iyi olmuyor
Tebrikler cok guzel eksıGunaydinnnnnnnn....
Gecen hafta 81
Bu hafta 78.9
Fark 2.1
%2.5
Hedefim ama 78 idi ama ucundan gördüm
Eki Görüntüle 2837682
Hahaha sen de benim kafadansın3 hafta oldu sanirim,
suan 40 saat doldu ve cidden ac hissetmiyorum, dun daha cok actim ha ha.
ogleye kadar beklemeye karar verdim, 42 saat olacak
bir de ben bu ara 30 gunluk detoks yaptigim icin hepsi kombine olsun diye de yapiyorum, belki bayramda biraz fazla odul yapabilirim diyerekten de
Hahaha sen de benim kafadansın
Bayram sonu arkadaş buluşması yapacağız ben de kendimi oraya saklıyorum bütün ödüllerimi orda kullanacağım İstanbul’a gideceğiz kendimi çok kısıtlamayı düşünmüyorum o hafta. Tabii bunun için hazırlık yapmak lazım dediğin gibi
Haftaya iyi sonuç alırsın bence canım regli atlatınca
Kesinlikleaynen oncesinde ve sonrasinda dikkatli olursak atlatiriz diye dusunuyorum ben de.
biraz spora da agirlik vermek lazim yine oncesi ve sonrasi.
Tebrikler canım bol eksili geçsin yeni haftamız
Sagol canım. Bunu denıycem mutlaka. Yarın yaparım eger tamamen bıterse regl teşekkür ederimKabızlık için tarçınlı kakaolu Türk kahvesi denesene geçen sene tüketiyordum iyi geliyordu
200 ml suya
1 tk kahve
1 çk tarçın
1 çk kakao
Denemek istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?