Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yulaf tuketenler neden yulaf tuketıyorsunuz. Ne gıbı bır faydası var vucuda ve dıyete
Yulaf saglikli karbonhidrat, bolca lif içeriyor. Gunluk karbonhidrat ihtiyacı için iyi bir seçenek, ama 1 öğünde 2 ya da 3 yemek kaşığı olmalı.
Bana diyenin yediklerime bak. Çok az yiyorsun kuzum. Grupça yediklerimizi arttırmamız lazım ya.
Ben de grubun çok az yediğini düşünüyorum, bir ara kalori sayarken çok düşük kaloriler çıkmıştı.
Vaka sayıları düşsün, hemen kuaföre gideceğim
Tebrikler

Gecen hafta:122
Bu hafta: 119,8
Yuzde: 1,8
Hedef: 119
Şahane
Vaay tebrik ederim mutluluğun daim olsun
Gunaydinnnnnnnn....
Gecen hafta 81
Bu hafta 78.9
Fark 2.1
%2.5

Hedefim ama 78 idi ama ucundan gördüm

Eki Görüntüle 2837682
Tebrikler şahane olmuş
Tebrikler çok iyi
Gecen hafta 63,65
Bu hafta 63,65
Fark - yok

Eki Görüntüle 2837711
Bu hafta telafi edersin sıkma canını
39 nisan ne kız
30 Nisan 2021
Eki Görüntüle 2837712

Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75.3
Fark:-600
Yüzde:%0.79
Gelecek hafta hedef kilo:74.3

Arrietty_ H3RA_ sedulu
Tebrikler şahane

Harika ya bende görmek istiyorum o kilolari süpersin bende 5 e doğru tartılmayı düşünüyorum bakalim neler olacak 40 saat açlık valla kolay degil ama basardin

Harika ya bende görmek istiyorum o kilolari süpersin bende 5 e doğru tartılmayı düşünüyorum bakalim neler olacak 40 saat açlık valla kolay degil ama basardin

3 hafta oldu sanirim,
suan 40 saat doldu ve cidden ac hissetmiyorum, dun daha cok actim ha ha.
ogleye kadar beklemeye karar verdim, 42 saat olacak

bir de ben bu ara 30 gunluk detoks yaptigim icin hepsi kombine olsun diye de yapiyorum, belki bayramda biraz fazla odul yapabilirim diyerekten de

Kizlar bakamadım gecmise. Insallah herkes guzel kilolar vermiştir. Bende durun iyi degil bu hafta. Birde kaptanim bu hafta beni esleme lütfen. Cok giremiyorum zaten. Kimseyi etkilemek istemem
Arrietty_ sedulu H3RA_
Gecen cuma 78.9
Bu cuma 78.8
Fark 100 gram
%0.125

Eklentiler

• 20210429_184357.webp
    12 KB · Görüntüleme: 29
Bu hafta böyle olsun canım sıkma canını hayat da böyle her zaman iyi olmuyor
Haftaya telafi edersin bence
Burda aktif olamasan da harekette aktif olmaya çalış

Hahaha sen de benim kafadansın
Bayram sonu arkadaş buluşması yapacağız ben de kendimi oraya saklıyorum bütün ödüllerimi orda kullanacağım İstanbul’a gideceğiz kendimi çok kısıtlamayı düşünmüyorum o hafta. Tabii bunun için hazırlık yapmak lazım dediğin gibi

aynen oncesinde ve sonrasinda dikkatli olursak atlatiriz diye dusunuyorum ben de.
biraz spora da agirlik vermek lazim yine oncesi ve sonrasi.

Gunaydın herkese
Gecen hafta 60.5
Bu hafta. 60.4
Fark -100
Yuzde 0.16

az oldu ama üzülmedim. Regl ve kabızlıga artı cıkmadıgıma sevındım hatta
Arrietty_ sedulu noram
Haftaya iyi sonuç alırsın bence canım regli atlatınca
Kabızlık için tarçınlı kakaolu Türk kahvesi denesene geçen sene tüketiyordum iyi geliyordu
200 ml suya
1 tk kahve
1 çk tarçın
1 çk kakao
Denemek istersen

Kabızlık için tarçınlı kakaolu Türk kahvesi denesene geçen sene tüketiyordum iyi geliyordu
200 ml suya
1 tk kahve
1 çk tarçın
1 çk kakao
Denemek istersen
Sagol canım. Bunu denıycem mutlaka. Yarın yaparım eger tamamen bıterse regl teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…