Harika bir eksiGecen hafta:122
Bu hafta: 119,8
Yuzde: 1,8
Hedef: 119
Haftaya mutlaka başarın sonucunu alırsın. Bundan dolayı sakın üzülme
Çok güzel30 Nisan 2021
Eki Görüntüle 2837712
Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75.3
Fark:-600
Yüzde:%0.79
Gelecek hafta hedef kilo:74.3
Arrietty_ H3RA_ sedulu
100grmda 100grmdır canım. Haftaya daha net alırsın sonucunu
Çok güzel
Kaptanım harikasın
Herkese günaydın.
Şimdi arkadaşlar ben sabah afedersiniz iç çamaşırlarım tartılırım hep bugünde öyle tartıldım ama tartıma güvenmiyorum şuan. Çarşambaya kadar 62.500düm perşembe 62.100 bugün ise iç çmaşırla 61.650 çıktım. Kıyafetimle ise 62.0 . Yani şuan bu tartıya nasi güveneyim hangisini netlesem bilemedim. Ama riske girmicem 62 yazıcam kaptanım nerdersiniz Arrietty_ sedulu H3RA_
Rica ederim inşallah faydasını görürsün canımSagol canım. Bunu denıycem mutlaka. Yarın yaparım eger tamamen bıterse regl teşekkür ederim
TebriklerArrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08
Geçen hafta: 74
Bu hafta: 73.50
Fark 500 gram
Yuzde: 0.676
Haftaya hedef: 73
Eki Görüntüle 2837814
Harika
Zaten doğru kilo sabah büyük tuvaletten sonra(biz şu an akşama doğru sabahki açlığı sağlayabiliyoruz) ve kıyafetsiz tartılınca tespit edilirmiş canımHerkese günaydın.
Şimdi arkadaşlar ben sabah afedersiniz iç çamaşırlarım tartılırım hep bugünde öyle tartıldım ama tartıma güvenmiyorum şuan. Çarşambaya kadar 62.500düm perşembe 62.100 bugün ise iç çmaşırla 61.650 çıktım. Kıyafetimle ise 62.0 . Yani şuan bu tartıya nasi güveneyim hangisini netlesem bilemedim. Ama riske girmicem 62 yazıcam kaptanım nerdersiniz Arrietty_ sedulu H3RA_
Normal aslında bende ic çamaşırı ile tartılırım. Tuvalete çıktın mi ? Bir de öyle dene ya da bi saat bir şey yeme sonra bir daha bakHerkese günaydın.
Bu menü normalde bana yeterli ama evdekilere cesit olsun dersen çorba ekleyebilirsin canım. Kabak zaten güzel doyuruyor humusla birlikte miden şişer. Bir de bu humusa evde çıtır cips yapıyorlar sağlıklı çok hoş oluyor görsel olarak yemesi falanKizlar meze sofrasi kuruyorum bu aksam, size de fikir olsun erkenden yazayim:
Borek olacak, ben yemeyecegim.
humus, avakadolu yapacagim (malzemeler asagida), yanina bizimkilere galeta olacak, benim icin bolca sebze banmalik.
pesto soslu firinda kabak (su tariften esinlendim, ben hazir pesto sos kullanicam : Lokmalık: Pesto Soslu Kabak Dilimleri - Yemek.com)
Yeter mi ki, corba da yapam mi
Tarif:
Avokado Humus Tarifi
Bütün malzemeleri mutfak robotuna koyup pürüzsüz olana kadar karıştırın.
- 1 konserve nohut
- 2 avokado
- 2 YK zeytinyağı
- 1/2 YK tahin
- 3 YK limon suyu
- 1 diş sarımsak
- 1/8 TK kimyon
- Tuz
- Karabiber
TebriklerGunaydinnnnnnnn....
Gecen hafta 81
Bu hafta 78.9
Fark 2.1
%2.5
Hedefim ama 78 idi ama ucundan gördüm
Eki Görüntüle 2837682
Ahhh harika, ben de gorecek miyim bu kiloyuArrietty_ sedulu @Dilber Hala
Gecen hafta 59
Bu hafta 58.4
Fark 0.6
Yuzde 1.017
Eki Görüntüle 2837707
Tebrikler30 Nisan 2021
Eki Görüntüle 2837712
Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75.3
Fark:-600
Yüzde:%0.79
Gelecek hafta hedef kilo:74.3
Arrietty_ H3RA_ sedulu
Tesekkurler insallah eksili devam edelimTebrikler canım bol eksili geçsin yeni haftamız
TebriklerrrArrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08
Geçen hafta: 74
Bu hafta: 73.50
Fark 500 gram
Yuzde: 0.676
Haftaya hedef: 73
Eki Görüntüle 2837814
Yaaa harika
Valla başlıcam bende yüz masajlarına yüzümde zayıfladı ve yumuşadı gibi o yüzden sıkılaştırmak lazımBen deArrietty_ nin attigi yuz masaji videolari sayesinde artik gunluk kremimi unutmadan suruyorum her gun, yoksa onda bile bazen unutuyorum.
Cirly girl kolay ya, gozun korkmasin
Aynen en güzeli doğal yollardan sürekli yapılan bakım ve masajlarAsiri usenirim bu islere.
Ilk kez her gun duzenli bir sey yapiyorum.
Uclu krem seti almistim etki etsin diye masaja, ona etki etsin diye kremleri duzenli kullanmaya basladim.
Gogusten alina kadar yapilan masaj en kotusu rahatlatiyor insani....
Sonra kaşimi kalinlastirmak icin yag alayim,kirpigime lifting yaptirayim derken gitti oylebu zamana kadar cildime kotu bakmis, bronzlasmak icin gunesin alnina yatmis biriyim.
Simdi dogal yollarla kurtarmaya calisiyorum.
Cok arastirdim hydrafacial, h100 asisi, botoks,dolgu vs ama yuzde 50 insan memnjn degil yapilandan ve duzenli islem gerekiyor..
Bende öyle tartılıyorumda. 62 altını göemeyi beklemiyordum oyuzden emin değilimvalla sorunu anlamadim, ben de her zaman ic camasirlari ile tartilip bildiriyorum.
Ben sahur yapmadım. Kıyafetsiz 62altının görünce şaşırdım beklemiyordumTebrikler
Harika
Zaten doğru kilo sabah büyük tuvaletten sonra(biz şu an akşama doğru sabahki açlığı sağlayabiliyoruz) ve kıyafetsiz tartılınca tespit edilirmiş canım
Tuvalet yok. Oruçluyum. Sahur etmedim. Yukarda dediğim gibi 61leri görmeyi beklemiyordum buhaftaNormal aslında bende ic çamaşırı ile tartılırım. Tuvalete çıktın mi ? Bir de öyle dene ya da bi saat bir şey yeme sonra bir daha bak
Bu menü normalde bana yeterli ama evdekilere cesit olsun dersen çorba ekleyebilirsin canım. Kabak zaten güzel doyuruyor humusla birlikte miden şişer. Bir de bu humusa evde çıtır cips yapıyorlar sağlıklı çok hoş oluyor görsel olarak yemesi falan
Tatlım tartının üzerine yazdığın kağıtla tartı resmi atıyorsun bu şekilde kabul edilmez. Kağıda tarih ve isim yazıyorsun tartının üzerine koy ve resmi çekGunaydinnnnnnnn....
Gecen hafta 81
Bu hafta 78.9
Fark 2.1
%2.5
Hedefim ama 78 idi ama ucundan gördüm
Eki Görüntüle 2837682
Yavrum senin beklentin önemli değil rakam ne diyorsa oBende öyle tartılıyorumda. 62 altını göemeyi beklemiyordum oyuzden emin değilim
Ben sahur yapmadım. Kıyafetsiz 62altının görünce şaşırdım beklemiyordum
Tuvalet yok. Oruçluyum. Sahur etmedim. Yukarda dediğim gibi 61leri görmeyi beklemiyordum buhafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?