Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen hafta:122
Bu hafta: 119,8
Yuzde: 1,8
Hedef: 119
Harika bir eksi
Gecen hafta 63,65
Bu hafta 63,65
Fark - yok

Eki Görüntüle 2837711
Haftaya mutlaka başarın sonucunu alırsın. Bundan dolayı sakın üzülme
30 Nisan 2021
Eki Görüntüle 2837712

Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75.3
Fark:-600
Yüzde:%0.79
Gelecek hafta hedef kilo:74.3

Arrietty_ H3RA_ sedulu
Çok güzel
100grmda 100grmdır canım. Haftaya daha net alırsın sonucunu
Eki Görüntüle 2837795
Gecen hafta:65,3
Bu hafta:64,8
Fark:0,5
Yuzde::0,75
Hedef:63,8
Çok güzel
Bende atayım bari şanım yürüsün Arrietty_
61.6/60.5/1.1/%1.785
Eki Görüntüle 2837820
Kaptanım harikasın

Herkese günaydın.
Şimdi arkadaşlar ben sabah afedersiniz iç çamaşırlarım tartılırım hep bugünde öyle tartıldım ama tartıma güvenmiyorum şuan. Çarşambaya kadar 62.500düm perşembe 62.100 bugün ise iç çmaşırla 61.650 çıktım. Kıyafetimle ise 62.0 . Yani şuan bu tartıya nasi güveneyim hangisini netlesem bilemedim. Ama riske girmicem 62 yazıcam kaptanım nerdersiniz Arrietty_ sedulu H3RA_

valla sorunu anlamadim, ben de her zaman ic camasirlari ile tartilip bildiriyorum.

Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08

Geçen hafta: 74
Bu hafta: 73.50
Fark 500 gram
Yuzde: 0.676

Haftaya hedef: 73

Eki Görüntüle 2837814
Tebrikler
61.6/60.5/1.1/%1.785
Eki Görüntüle 2837820
Harika
Zaten doğru kilo sabah büyük tuvaletten sonra(biz şu an akşama doğru sabahki açlığı sağlayabiliyoruz) ve kıyafetsiz tartılınca tespit edilirmiş canım

Kizlar meze sofrasi kuruyorum bu aksam, size de fikir olsun erkenden yazayim:

Borek olacak, ben yemeyecegim.

humus, avakadolu yapacagim (malzemeler asagida), yanina bizimkilere galeta olacak, benim icin bolca sebze banmalik.

pesto soslu firinda kabak (su tariften esinlendim, ben hazir pesto sos kullanicam : Lokmalık: Pesto Soslu Kabak Dilimleri - Yemek.com)

Yeter mi ki, corba da yapam mi

Tarif:

Avokado Humus Tarifi

• 1 konserve nohut
  • 2 avokado
  • 2 YK zeytinyağı
  • 1/2 YK tahin
  • 3 YK limon suyu
  • 1 diş sarımsak
  • 1/8 TK kimyon
  • Tuz
  • Karabiber
Bütün malzemeleri mutfak robotuna koyup pürüzsüz olana kadar karıştırın.

Normal aslında bende ic çamaşırı ile tartılırım. Tuvalete çıktın mi ? Bir de öyle dene ya da bi saat bir şey yeme sonra bir daha bak
Bu menü normalde bana yeterli ama evdekilere cesit olsun dersen çorba ekleyebilirsin canım. Kabak zaten güzel doyuruyor humusla birlikte miden şişer. Bir de bu humusa evde çıtır cips yapıyorlar sağlıklı çok hoş oluyor görsel olarak yemesi falan

Merhaba kızlar bir süredir izindeyim nasılsınız inşallah bol bol kilo verip sıkılaşmissinizdir.
Bana gelince :) izinde 2.5 kilo kadar aldım malesef ama toparliyorum izne ayrildigim kilona dönünce (bayram sonrası) diye planlıyorum dönmeyi ve mezun olmayı düşünüyorum:) herkese sevgiler Arrietty_

Gunaydinnnnnnnn....
Gecen hafta 81
Bu hafta 78.9
Fark 2.1
%2.5

Hedefim ama 78 idi ama ucundan gördüm

Eki Görüntüle 2837682
Tebrikler
Ahhh harika, ben de gorecek miyim bu kiloyu
30 Nisan 2021
Eki Görüntüle 2837712

Geçen hafta:75.9
Bu hafta:75.3
Fark:-600
Yüzde:%0.79
Gelecek hafta hedef kilo:74.3

Arrietty_ H3RA_ sedulu
Tebrikler umarim bu hafta 1 er kilomuz gider
Tebrikler canım bol eksili geçsin yeni haftamız
Tesekkurler insallah eksili devam edelim
Arrietty_ sedulu H3RA_ @Serina08

Geçen hafta: 74
Bu hafta: 73.50
Fark 500 gram
Yuzde: 0.676

Haftaya hedef: 73

Eki Görüntüle 2837814
Tebriklerrr
61.6/60.5/1.1/%1.785
Eki Görüntüle 2837820
Yaaa harika

Oaktree haftaya esitlenelim oyle veririz bu hafta uzulme

Ben de Arrietty_ nin attigi yuz masaji videolari sayesinde artik gunluk kremimi unutmadan suruyorum her gun, yoksa onda bile bazen unutuyorum.

Cirly girl kolay ya, gozun korkmasin
Valla başlıcam bende yüz masajlarına yüzümde zayıfladı ve yumuşadı gibi o yüzden sıkılaştırmak lazım
Ayy ne bileyim ya olmadı saçıda çıkarırım aradan baştan sona yenilik ama ne zman Allah bilir

Aynen en güzeli doğal yollardan sürekli yapılan bakım ve masajlar dışarıdan yapılan işlemler tam etki sağlamıyor bence ya da anlık etkileri oluyor sonrasında tekrar işlem yaptırmak gerekiyor alsana nurtopu gibi bir kısır-döngü

valla sorunu anlamadim, ben de her zaman ic camasirlari ile tartilip bildiriyorum.
Bende öyle tartılıyorumda. 62 altını göemeyi beklemiyordum oyuzden emin değilim
Tebrikler

Harika

Zaten doğru kilo sabah büyük tuvaletten sonra(biz şu an akşama doğru sabahki açlığı sağlayabiliyoruz) ve kıyafetsiz tartılınca tespit edilirmiş canım
Ben sahur yapmadım. Kıyafetsiz 62altının görünce şaşırdım beklemiyordum
Tuvalet yok. Oruçluyum. Sahur etmedim. Yukarda dediğim gibi 61leri görmeyi beklemiyordum buhafta

Gunaydinnnnnnnn....
Gecen hafta 81
Bu hafta 78.9
Fark 2.1
%2.5

Hedefim ama 78 idi ama ucundan gördüm

Eki Görüntüle 2837682
Tatlım tartının üzerine yazdığın kağıtla tartı resmi atıyorsun bu şekilde kabul edilmez. Kağıda tarih ve isim yazıyorsun tartının üzerine koy ve resmi çek

Yavrum senin beklentin önemli değil rakam ne diyorsa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…