Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öyle canım gerçekten.. Kilo vermeye karar verdiğimde iyi hissediyordum kendimi ama günden güne yemek yiyemediğimi farkettim, o gün bugündür sürekli birşeyler oluyor, vücudum tamamen salmış sanki kendini, kilo da eklenince iyice kötü bir hal alıyor durumum.. Diş ama çok başka 2 kez ameliyat oldum, ameliyat ağrısı mı diş ağrısı mı deseler ameliyat ağrısını seçerim, her türlü katlanırım yeter ki dişim ağrımasın..

Kal tabi
Ne kösesi.
Alalim seni mezunlar koltuguna
Evet Adimlarin harikaydi birkac gün

asena87 3 aydir yüz yogasi mi yapiyorsun?
Fark var mi cok merak ettim
5 ay oldu baslayali.
Onceleri yanlis yaptim etki etmedi.
Sonra alnim yuzde 50 azaldi.
Goz kenarlarina etki edeemedim henuz ama alin cok ilgi cekiyordu o yuzden motiveyim.
Simdi gua sha tasi da aldim.
Instada bir kac sayfa var takip ettigim oradan bakiyorum hareketlere.
Sevval samin yuzunde islem yokmus mesela yillardir yuz yogasi ve masaji yapiyormus.
Ki dogrudur d0ogal duruyor cizgileri, mimikleri.

Ne cizgisi varki sevval Sam da. Harika onun yuzu bence :)
Kimleri takip ediyorsun?
Benim derdim Nasolabial cizgisi. Gerci baska cizgim varmi dikkat etmedim

Ayyy şahaneymiş valla eminim çok güzel sonuçlar alıyorsundur ahh ahh bizde azıcık versen şu hevesinden
Asiri usenirim bu islere.
Ilk kez her gun duzenli bir sey yapiyorum.
Uclu krem seti almistim etki etsin diye masaja, ona etki etsin diye kremleri duzenli kullanmaya basladim.
Gogusten alina kadar yapilan masaj en kotusu rahatlatiyor insani....
Sonra kaşimi kalinlastirmak icin yag alayim,kirpigime lifting yaptirayim derken gitti oyle bu zamana kadar cildime kotu bakmis, bronzlasmak icin gunesin alnina yatmis biriyim.
Simdi dogal yollarla kurtarmaya calisiyorum.
Cok arastirdim hydrafacial, h100 asisi, botoks,dolgu vs ama yuzde 50 insan memnjn degil yapilandan ve duzenli islem gerekiyor..

Günaydın kızlar öncelikle seni tebrik etmeliyim Lenochka canım çok güzel istikrarlubi şekilde ilerledin maşallah hedefine de ulastin noram Alys sedulu kızlar sizi de spor lariniz dan dolayı tebrik ederim harikasınız valla kilo bildirimimi öğleden sonra yapacağım bakalım ne çıkacak

Ne cizgisi varki sevval Sam da. Harika onun yuzu bence :)
Kimleri takip ediyorsun?
Benim derdim Nasolabial cizgisi. Gerci baska cizgim varmi dikkat etmedim

Alnini kiristirdiginda cizgi olmuyor mu?
Ben ilk onu farkettigimde asiri taktim.
Simdi azaldi...
Nazolabial cizgiler icin de bir suru hareket var duzenli yaparsan oncesi/sonrasi yapan kisilerde ilk sonuc oradan aliniyor.
Instada nihanbuyukaksu,bedraileyuzyogasi,gamzegunay,
zeynepsensoy,faceformingi takip ediyorum.
Once butun paylasimlarini izlemistim aciklamalari ogrenmek icin.
Ben hataya dustum siz dusmeyin.
Yuz masaji ve yogasi ayri seyler,onemli olan ovusturmak degil derinin altindaki kucuk kaslari hareket ettirebilmek.

Çok teşekkür ediyorum canım ❤

Gecen hafta:122
Bu hafta: 119,8
Yuzde: 1,8
Hedef: 119
Tebrikler
Günaydın kaptanım
Ya şu tabloyu nasıl özlemişim duygulandım yine mezun olana kadar asılacağım inşallah
Süperrr
Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Hayırlı cumalar
Gunaydinnnnnnnn....
Gecen hafta 81
Bu hafta 78.9
Fark 2.1
%2.5

Hedefim ama 78 idi ama ucundan gördüm

Eki Görüntüle 2837682
Süperr tebrikler

Benim olmuyor kütük gibi kalıyor
Acaba hangisi normal

Örümcek ağı serumu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…