Ahchshsj Allah seni iyi etsin emi gece gece kahkaha attım
Amaa amaaaYemeyin
Kaptan bana kizacak.
Bana izin varmis sadece, size yokmuscunku siz kazana dusmussunuz. Yok size.
Yavvv he heeeAtacak beni kaptan takimdan bu gidisle,
Ben baklava demedim halbuki bakla dedim
Bu yaz degil ama obur yaza insallahhh canimmVay tebrikler canım bu hızla yaza hedefe ulaşırsın
Aynen her kahvenin içinde bir tatlı kaşığı hc yağı varOaktree canım sen kaşık kaşık yağ içtiğini söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam, onları menüme yazmıyor Musun yoksa kahvenin içine kattığın hc yağından mı bahsediyorsun?
Menü çok lezzetli. Afiyet olsun, bayılırım revaniye
Çok güzel menü ve sporlar.
Canım sen diyete devam ediyor Musun? Etmiyorsan biraz daha arttırabilirsin yediklerini bence.
Afiyet olsun canım. Güzel menü
Çok sağlıklı bir menü olmuş. Afiyet olsun. Acıkmazsan çok güzel.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Sahur aşırı doyurucu geldi bana. Çok beğendim. O karmaşıklığa rağmen iyi besleniyorsun bence.
@neutral bu Arada ben geçen yıl oğlum 10 aylıkken tek başıma taşınmıştım. Çok iyi anlıyorum seni. Ama bitince de aşırı rahatlayacaksın inşallah.
Ayy iyi dedun kuşum tikkat edeyum ben eniyisuPiçak celmesun da tikkat et
Ayy iyi dedun kuşum tikkat edeyum ben eniyisu
Yeşil aplaaaa ama ben istememVki ibreniz yeşil mi bakayım? Değilse yok baklava
Yaaa ben de bunu yazacaktım.Gece gece güldürdünüz beni kizlar.
Cok şükür bebeleruyudu bi brdk cay içip çamaşır serecegum
Ayyy benim daha 5 kg vermem lazım yeşil içinVki ibreniz yeşil mi bakayım? Değilse yok baklava
Az kalmış ama verirsin bi gayret daha.Ayyy benim daha 5 kg vermem lazım yeşil için
Ben çok ciddiye almıştım. Ev baklavası olucak. İki tane yemeyi düşünüyodumKiz espri yapiyoz ne baklavası
Yeme baklava falan.
Ev yapimi ise bilemedim ama
Sarma bence cok kotu bir yiyecek degil ya. Yaninda yogurdu ile guzel bir menu bence.
Cok gec yeme, cok da abartma, bence bir porsiyon yenebilir bir gun ise sadece.
En iyisini yaparsın bu dönemde rahatlamak iyi gelir insana. Güzel motive edici bi gün geçiririrsin umarım canım. Şimdiden hayırlısıO zamana kadar kaçamaksız ödülsüz gidersen rahat rahat yersin canım bence
Biz de bayram sonu arkadaş buluşması yapıp İstanbul’a gidicez ben de kendimi ona saklıyorum
Allahiimmm ne güzel bi kilodasınYeşil aplaaaa ama ben istemem
Hakkım saklı kalsın biriktiriyom
Ödül kumbarası yapıyomoluyor mu öyle
Ayy inşallah canımAz kalmış ama verirsin bi gayret daha.
Az kalmış canım göz açıp kapayınca kadar geçer inan... Yeşilin yanması kişiden kişiye değişiyor sanırım. Benmki 58de mi olacak?Ayyy benim daha 5 kg vermem lazım yeşil için
Gün değil de birkaç gün diyelim kaptanlar duymasınEn iyisini yaparsın bu dönemde rahatlamak iyi gelir insana. Güzel motive edici bi gün geçiririrsin umarım canım. Şimdiden hayırlısı
İnşallah hep birlikte hayal ettiğimiz vücuda sahip oluruz canımAllahiimmm ne güzel bi kilodasınMaşallah Kızlarımın doğumundan önceki kilom hep 56-58.5 arasıydı. Şimdi hayal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?