- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Bugün challenge günü jj ipmatla atlama zıplama hareketleri 2 kat puanJumpjack puanı mı değişti?
Tmm canım aklım karıştı bianBugün challenge günü jj ipmatla atlama zıplama hareketleri 2 kat puan
Gecen esim getirmiş maalesef yemedim yazabiraktim hepsiniBaklavacı geldı hanııımmdayanamam baklavaya evede sokmuyorum o yüzden ben yemıyosam kımse yemesın
Olsun canim . Masallah hafta da 2 kilo veriyorsun bi kaç ay sonra yesileyaklasirsin. Gecen yıl ben 92 le başladım. Yavaş yavaş sabırlı bi şekilde halledecez insallahGenclerr benim vki ibre kirmiziyida gecmisvah halime yaw
Tesekkurler canim
Hmm güzeelllll sporlarda menüde
Günün güzel geçmiş sporlarda güzel
Gayet güzel menü bence
Hafif olmuş menün acıkma oldu mu kuşum
Bugün atlama zıplama challenge günüydüip atlama puanın 2 katı olacak eksik YAZILMASIN kuzu
Helallll menülerinde protein ve salata olunca ekmeğe ihtiyaç duymuyorsun ve sen bunu başardın
Öyle oluyor kaptanım yazınca ben bu kadar yemişmiyim diyorsun ama gel onu birde mideye anlat
Biz öyle ölmeyiz kuzu füze at füze
Aaa oldu mu şimdi
Şahanesin valla kendini frenlemişsin öyle bir sofrada su içmeye devam ama az olmuş
Sabahtan olunca yakmak daha kolay oluyor çokta sıkıntı yapma zaten ağır ve kalorili bişey göremedim hafif olmuş
Menğ ve Sporlar güzelll
Şahanesin kuzu
Afiyet olsunn
Challenge günü yavru ona göre hesapla ip atlamayı
Menü de sporda çok iyi
Ben kendim geçen sene açmayı öğrendimKiz baklavayi bulsam abarticam da neredeee...
Benim yasadigim yerdekiler kotu, ancak baska sehre gidip almam lazim, o da yani olursa bakalim
Irmik helvasina talim de olabilirim
Ben senin yerine yerimDur yeme, bayramda yersin sakla
Ben de severim, aslinda masum sayilir digerlerinin yaninda, az yediginde.
Neyse hayallerde kalsin bosver
Yemeyin
Kaptan bana kizacak.
Bana izin varmis sadece, size yokmuscunku siz kazana dusmussunuz. Yok size.
Afiyet olsun. 2 tane haşlanmış yumurtayı sen mi yedinBenim sahur öğünüm
Evet ben yiyecektim ama yiyemedimAfiyet olsun. 2 tane haşlanmış yumurtayı sen mi yedinyediysen şimdi içim rahatlicak bende iki tane yedim halbuki pek zararı yok ama nedense bi pişmanlık duyuyorum.
Ya ne güzel afiyet olsun.azda olsa bi rahatlama hissi geldiEvet ben yiyecektim ama yiyemedim
Sahurdan arta kalanlar 2 hurma 1 yumurta
Ama benim yediğim yumurtalar çift sarılı böyle dersem teselli olur mu ?
Afiyet olsun ablamBenim sahur öğünüm
Debbie nin videosu nasil birsey görmem lazimSayın kaptanım,
Topuga dokunma
Rus bükümü
7 tanesi 1 puana mı
6 tanesi 1 puana mı giriyor?
Bir de debbie nin videosuna dk bası kaç puan vermeliyim?
@neutral
Olur yap yap. Bir 5 kiloyu 1 günde alBugun 10 kg yi geride birakmis bulunuyorum beybiler.
Odul de yapmadim he, sakliyorum bu hakkimi ona gore,
Tum odulleri birlestirip bayramda baklavaya gireyim diyorum
HarikasinYer degisek seninle. Bende kucuk eve gecmek istiyorum
Evettt ben bu hafta 20 verdim toplam
Okadar tatli delisi oldugunu bilmiyordumOfff dondurmali irmik helvası yatiya kalırım yani o dereceaaaa ben mezunum yiyebilirim ki
Yaprak sarmasi bol yogurt ile ogun olarak ve ödül olarak fena degil. Kac tane yenir bilmemTamam canım çok teşekkürler bende öyle yaparım
Benimde midem küçülmüyo ya. Ztn genetik olarak hem kilo almaya elverişliyim hemde yemek yemeye bayılırız. Anne tarafı hep kilolu buyüzden
Yaa sorma epey özledim ben aslında dışarı yemeğe çıkarsak die bekliyorum. İskender yada hamburger vs. Oyuzden yapmıyorum şuan epeydirde patates yemiyorumda luan. Ben patates delisiyimdir
Yaa canım. Bi sıkıntınmı var? Söylediysen bende kaçırdım
Çok tebrik ederimm canımmmYaaa kızlar demeyi unuttum. Bayramda kayınvalidem yaprak sarma ve baklava yapacak bende kendimi onlara saklıyorum kaptanım kaç dilim tüketebiliriz Arrietty_
Senin regl resmen Sana düsmanBende dedim eyy beklenen niye bugün geldin ne güzel @noram a kafa tutacaktım onunla yarışıp yaptığı sporun fazlasını yapıp puanları ben alacaktım takımı şaha kaldıracaktımama işte olmadı maalesef hep bu regl yüzünden
Eveeet. Takimi costurmussun baklava diyeYemeyin
Kaptan bana kizacak.
Bana izin varmis sadece, size yokmuscunku siz kazana dusmussunuz. Yok size.
1 adet olar cuma veya Cumartesine denk geliyor ise
Cosmuslar Sedum yaVki ibreniz yeşil mi bakayım? Değilse yok baklava
Cix olmuyorYeşil aplaaaa ama ben istemem
Hakkım saklı kalsın biriktiriyom
Ödül kumbarası yapıyomoluyor mu öyle
Yokk yavru ya kıyamaz kaptanlarımız bizedimi kaptanlarım
Yeme sen guzuuum.Baklavacı geldı hanııımmdayanamam baklavaya evede sokmuyorum o yüzden ben yemıyosam kımse yemesın
Guzel soru :)) zor diyelimSquat zor hareketleremi giriyor?
Merhaba hosgeldinizMerhaba bende grubunuza katilmak ve sizinle beraber zayıflamak istiyorum inşallah benide alırsanız grubunuza cooook sEvinirim:)
Yumurtadan pisman mi olunurmus :))Afiyet olsun. 2 tane haşlanmış yumurtayı sen mi yedinyediysen şimdi içim rahatlicak bende iki tane yedim halbuki pek zararı yok ama nedense bi pişmanlık duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?