Hafif olmuş menün acıkma oldu mu kuşum
Umarım doyurucu olmuştur. Ven olsam bunlarla doyamamda
Belki çok saçma gelecek ama artırırsam sanki verdiğim kiloları geri alacakmışım gibi hissediyorum.Canım sen diyete devam ediyor Musun? Etmiyorsan biraz daha arttırabilirsin yediklerini bence.
Çok geçmiş olsun kaptanımGünaydın kızlar
Dün tum gün yatmakla gecti migren yüzünden
Gecmis yapayim. Baya sayfa birikmis
Saol canimGünaydın kızlar ❤ geçmiş olsun kaptanımArrietty_
Ya olur mu hic.Belki çok saçma gelecek ama artırırsam sanki verdiğim kiloları geri alacakmışım gibi hissediyorum.
Gunaydin AblaGünaydın kızlar
Yapacak aman aman bir işim yok
Akşam yemeğim bir aksilik olmazsa dünün aynısı olacak
Bugün yine yürüyüş olsun diye anneme gidebilirim
Şimdi haber seyrediyorum
Birazdan balkona çıkarım biraz da kitap okurum
Saol canimÇok geçmiş olsun kaptanım
Bence merdane hafif kaliyorGünaydın kızlar
Menüler didik didik edildi ramazan diye azıcık torpil geçiyorum ama bu durum geçici
Ramazandan sonra akşam yemeklerinde karbonhidrat yığılı görürsem affetmem. Sporsuz geçen günler, 7000 altında adımları görürsem de affetmem.
Bu iş ciddi. Hepimiz burada bir amaçla bulunuyoruz ve buna ulaşmak için bazı fedakarlıklar yapmalıyız.
Arrietty_ azıcık merdaneyle kovaladım gece en son kırbaca kadar gider bu iş
Günaydın kızlar
Menüler didik didik edildi ramazan diye azıcık torpil geçiyorum ama bu durum geçici
Ramazandan sonra akşam yemeklerinde karbonhidrat yığılı görürsem affetmem. Sporsuz geçen günler, 7000 altında adımları görürsem de affetmem.
Bu iş ciddi. Hepimiz burada bir amaçla bulunuyoruz ve buna ulaşmak için bazı fedakarlıklar yapmalıyız.
Arrietty_ azıcık merdaneyle kovaladım gece en son kırbaca kadar gider bu iş
Jj günümüz dündü challenge günlerimiz var ilk sayfada yazıyor o gün o sporlar 2 kat puan ediyor.Gunaydinnnnn...
Aynen kaptanim sen sık bizi biraz gevsemeyelim hicsedulu
Gecmis olsun kaptanim..Dogum gününüz de kutlu olsun hem prensesin hem seninArrietty_
Ben de bugün jj yapacagim herkes kapmış ordan puanlari cok puan getiriyor gecemeyeceksin bugun beni E English_teacherrr
Hoşgeldin CeylanKullanıcı Adı :nalyeccc
İsim (İsteğe Bağlı ):ceylan
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.55
Kilonuz:81.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :cok yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?sağlığım için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına hiç katilmadim
Hosgeldin takıma ben kaptan yardımcısıyım evliyim ve 2 yaşında bir oğlum var. Burada çok güzel kilo verip hedefime ulaştım. Menü ve spor kontrolleri gerçekten etkili oluyor.Kullanıcı Adı :nalyeccc
Jj günümüz dündü challenge günlerimiz var ilk sayfada yazıyor o gün o sporlar 2 kat puan ediyor.
Cumartesi jj ve ip atlama
Pazartesi adım
Çarşamba zumba günümüz
Artık pazartesi bol bol adım yaparsın 2 kat puan alırsın
Kullanıcı Adı :nalyeccc
HosgeldinizGünaydın herkese öncelikle arkadaşlar bende gruba katıldım inşallah elticim sayesinde :) allah razı olsun herkese bol bol kilo vermeler :)
Tesekkur ederimGunaydinnnnn...
Aynen kaptanim sen sık bizi biraz gevsemeyelim hicsedulu
Gecmis olsun kaptanim..Dogum gününüz de kutlu olsun hem prensesin hem seninArrietty_
Ben de bugün jj yapacagim herkes kapmış ordan puanlari cok puan getiriyor gecemeyeceksin bugun beni E English_teacherrr
Hoş buldum allah bağışlasın öncelikle elticim asli olur kendisi asi matmazel yani:) inşallah bende hedefime ulaşırım daha önce diyet yaptım ama geri fazlasıyla aldık ama bugünden itibaren basladim:)Hosgeldin takıma ben kaptan yardımcısıyım evliyim ve 2 yaşında bir oğlum var. Burada çok güzel kilo verip hedefime ulaştım. Menü ve spor kontrolleri gerçekten etkili oluyor.
Daha önce diyet yaptin mi peki ? Bir de kimmiş bakayım senin elti
Karbonhidrati tam birakmak yerine günde 50gr dan fazla tüketmeyecegim diye dusunmek daha iyi olur.Arkadaşlar şimdi karbonhidrat i bırakıyorum bugünden itibaran paketli şekerli ürünler yok .akşama nohut yemeğim var pilav yemicem 3 litre su bide onerebilceginiz detoks suyu var mi ?tatlı krizimi bastıracak bisey ?
Jj günümüz dündü challenge günlerimiz var ilk sayfada yazıyor o gün o sporlar 2 kat puan ediyor.
Cumartesi jj ve ip atlama
Pazartesi adım
Çarşamba zumba günümüz
Artık pazartesi bol bol adım yaparsın 2 kat puan alırsın
Evet evet bugün oyle yapacagimHosgeldinizbirlikte guzel kilolar vermek daha kolay ve motive edici. Onemli olan aktif olmak ve saglikli beslenmek
Tesekkur ederim
Aslinda puan tablosuna bakip en yüksek puan neymis ona gore günün sporunu belirliye bilirsiniz. Mesela puan Hedefi koyun kendinize. Adimlar disinda 500 puan yapmaliyim diyip baya puan toplanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?