Hosgeldin☺Kullanıcı Adı :nalyeccc
İsim (İsteğe Bağlı ):ceylan
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.55
Kilonuz:81.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :cok yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?sağlığım için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına hiç katilmadim
Hosbuldum:)Hosgeldin☺
Haha aynı ben, düzenli yatmadan yüz yıkayıp krem suremiyorumYahu ben de çok tembelim bakım konusundaekstra ürün kullanan masajlar bakımlar yapan kremlenen hatunlara çok özeniyorum bende yapıcam diyip amaaaannn şimdi kim uğraşacak diyip bırakıyorum bak mesela curl girl baktım ammmaaaannn dedim baktığımda özrndiğimle kaldım
Bende de var ama aynen, herşeye vakit var ona olmuyor nedenseYuz temizleme zimbirtisindan aldım. Kutusuyla duruyor. 40 yasina geldim dedim bi kırışıklık kremi bi gündüz kremi aldım öylece duruyor. Sabah yüzümü yikayipbide banyo yapabilirsem şükrediyorum
Tebrikler canım, ne güzel hedefine ulaştın. Umarım hep koruyabilirsin kilonuEvet gerçekten inanması zor oldu
Teşekkür ediyorum, evet hedefime ulaştım sonunda. Başta sen ve @sedulu kaptan olmak üzere tüm takım arkadaşlarım sayesinde. Eğer buraya dahil olmasaydım rüyamda göremezdim bu sonucu. Gerçekten yıllaaaar oldu. Ben buraya 65 kg ile geldim ama 14.takıma başladığımda 71 kiloydum. O sıralar 68-71 bandında çok gezdim. Ama şu anda bambaşka bir yerdeyim.çünkü kaçamak olan bir şey olduğunda akşam "ben gruba nasıl yazarım bunu yediğimi olmaz yiyemem" deyip kendimi tuttum. Gruba ve gruptakilere karşı saygımı kaybetmek istemedim. Sizin kadar çok olmasa da egzersize özen göstermeye çalıştım. Ne kadar teşekkür etsem az. Sağolun varolun ❤❤❤❤❤
Çok güzelmiş görünüşü, güle güle bol adımlı sporlu günlerde kullan
Ex-esim, ne güzel ekşi gelmiş hem de haftam kötü geçti derken. Umarım bu hafta diş agrin da biter rahat rahat yaparsın diyetini sporunuKaptanım bu saate kadar uyudum pek iyi değilim. Oruçlu da olunca sanırım halsiz kaldım. Anca tartıldım.
Geçen gçhafta 60.2
Bu hafta 59.6
Fark - 600
Yüzde 0.99
Bu fark nasıl oldu bilmiyorum sanırım iftara yakın olduğu için.
Çok güzel menü canım, sadece meyveyi yalnız yemeyin derler, yanında bir bardak süt veya birkaç kuruyemiş de yeseymissin daha iyi olurdu. Bir de daha erken saatte daha iyi olurdu ama oruç zamanı tabii ancak böyle.. sporlar şahaneSahur
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin, 75 gr civarı süzme peynir
Beş ceviz
Bir bardam cay
Su
iftar
Bir kase tel şehriye çorbası
150-200 gr balık
Salata, yeşillik
Bir kase ev yoğurdu
Bir tane hurma
22.00 bir yeşil elma
su 2.5 litre olur
spor
10 bin adım 300 puan
400 jj 400 puan
2.5 dk plank 50 puan
360 karın hareketleri 60 puan
Toplam 810
Arrietty_ @sedulu @neutral stitch
Tamam o zman akşam iftar menüm bi kase çorbaKarbonhidrati tam birakmak yerine günde 50gr dan fazla tüketmeyecegim diye dusunmek daha iyi olur.
Suyun icine tarcin, limon veya yesil Elma guzel oluyor
Bende onu diyecektim dun atlama challenge vardı canım çarşamba zumba pazartesi adım var o zaman kapışalım hahaGunaydinnnnn...
Aynen kaptanim sen sık bizi biraz gevsemeyelim hic@sedulu
Gecmis olsun kaptanim..Dogum gününüz de kutlu olsun hem prensesin hem seninArrietty_
Ben de bugün jj yapacagim herkes kapmış ordan puanlari cok puan getiriyor gecemeyeceksin bugun beni E English_teacherrr
HosgeldinizHoş buldum allah bağışlasın öncelikle elticim asli olur kendisi asi matmazel yani:) inşallah bende hedefime ulaşırım daha önce diyet yaptım ama geri fazlasıyla aldık ama bugünden itibaren basladim:)
Evettt eltiyiz :) dimi aslicim:))))) hosbuldumHosgeldinizyaa cidden elti misiniz harika
Merhaba,
10:00 1 bardak süt, domates, salatalık, 1 kk peynir, 2 dilim ekşi mayali ekmek, 4 zeytin
14:00 1 bardak kefir, dereotlu çoban salata
17:00 1 bardak süt, 1/2 avakado, 2 tk labne peynir, 1 etimek
18:00 1 elma
2 litre su, 1 maden suyu, 2 fincan yeşil çay
Spor bilgilerini daha sonra paylaşayım.
Arrietty_ @sedulu @neutral
Merhabalarrrr
Kahvaltı
Omlet(dereotu corekotu biber) 2 yumurtadan
1 dl ekmek
Domates salatalık kirmizi biber
Peynir
Ara
1 yeşil elma
Aksam
Ispanak kökü çorbası
Ton balıklı salata
yarim dl ekmek
300 ip atlama 100p
12000 adım 360 pEki Görüntüle 2839026
Evet ekmek yemiyorsunSahur 03.30 civarı
Kaşarlı bir tane kaz yumurtası
2 dilim kaşar peyniri
3 tane top peynir
3 siyah zeytin
3 tk süzme yoğurt
1 tk çemen
İftar 20.00 civarı
2 kepçe mercimek çorbası
Bol bool morlahana salatası-bitmedibikase kaldı
1.5 kepçe yahni
3-4 kaşık yoğurt -
3 hurma
Farkettinizmi bilmem bir haftadan fazladır ekmek tüketmiyorum. En son galeta yemiştim.
3litre su
Sporlar sonra
Arrietty_ @sedulu
Harika
Ooo cok guzelArrietty_ @sedulu @neutral
Sahur: ıspanaklı yumurta, biraz domates ve biber.
İftar: Taze fasulye, ayran, salata.
Su; 2.5 litre
Spor: 100 köprü (16p), 60 sn. plank (20p), 62 dk hızlı yürüyüş 7800 adım (155p), 16 tane kol egzersizi (48p).
Toplam spor: 239 puan.
Eki Görüntüle 2839083
Ben yesil olam davul zurna cagirip halay cekecem sokakta
Evet elticimmmmEvettt eltiyiz :) dimi aslicim:))))) hosbuldum
Aynen öyle ilk burda görmüştüm o uygulamayı 1 hafta yaptım acayip farkediyor yediğin herşeyi kalorisi ona göre kendimi frenliyorsun şimdi biraz alışınca 3 aşağı 5 yukarı biliyorum Emin olmayınca hemen yazıyorum oraya fazla ise yemeden geçiyorumKizlar herkes kalori hesabi yapiyor mu bilmiyorum ama naçizane onereyim yine de.
Son 2 haftadir 1.2 kilo verdim.
Oncesinde alip veriyordum.
Fatsecreta her seyi yazmaya basladigimda farkettim ki bazen bir sey atistiriyoruz ama unutuyoruz, sonra ben ne yedim ki diyordum
Simdi kafamdaki kaloriyi gecince anliyorum sunu yedim bunu da sonradan yedim falan diye.
Ve hesap yapinca bazen ici aciyor insanin.hic ummadigin yerlerden bir suru kalori aliyorsun.
2 zeytin de eklesen, 1 dilim peynir de eklesen kalori artiyor acimasizca
Eltim tamamen bırakmak yok ekmek çok tüketmiyoruz az ve öz karbonhidrat alıyoruzArkadaşlar şimdi karbonhidrat i bırakıyorum bugünden itibaran paketli şekerli ürünler yok .akşama nohut yemeğim var pilav yemicem 3 litre su bide onerebilceginiz detoks suyu var mi ?tatlı krizimi bastıracak bisey ?
Benim kaptanımHosgeldin takıma ben kaptan yardımcısıyım evliyim ve 2 yaşında bir oğlum var. Burada çok güzel kilo verip hedefime ulaştım. Menü ve spor kontrolleri gerçekten etkili oluyor.
Daha önce diyet yaptin mi peki ? Bir de kimmiş bakayım senin elti
Eyvahh Eyvahh sedunun kırbacından korkmayan bizden değildirGünaydın kızlar
Menüler didik didik edildi ramazan diye azıcık torpil geçiyorum ama bu durum geçici
Ramazandan sonra akşam yemeklerinde karbonhidrat yığılı görürsem affetmem. Sporsuz geçen günler, 7000 altında adımları görürsem de affetmem.
Bu iş ciddi. Hepimiz burada bir amaçla bulunuyoruz ve buna ulaşmak için bazı fedakarlıklar yapmalıyız.
Arrietty_ azıcık merdaneyle kovaladım gece en son kırbaca kadar gider bu iş
Tamam can :) yardımcı olursun artıkın:)beraber ferace alırız belkiEltim tamamen bırakmak yok ekmek çok tüketmiyoruz az ve öz karbonhidrat alıyoruz
Anaa ne tatlısınız sız oyle ya 2 eltı aynı takımda allah muhabbetınızı arttırsınEvet elticimmmm
Ben kurufasulye tost yemeyelı cook oldu. Afıyet olsun hıc canım cekmediSahur
Tam bugday unlu ekmekle tost
Domates
İftar
Yayla çorbası
Kurufasulye
2 kasik pilav
Salata
Tursu
Ödül magnum mini
Kahveyle 5 kaju yedim
2 lt su ictim sahura kadar devam
Adım sayım 7709 puan 231
Dans 20 dk 60 p
Ben de öyle düşündüm teşekkürler kaptanımDebbie nin videosu nasil birsey görmem lazim
Topuga dokunma, russian twist 6tanesi 1 puan.
Bence zor olan bölgesel egzersizi bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?