Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosgeldin☺

Haha aynı ben, düzenli yatmadan yüz yıkayıp krem suremiyorum
Yuz temizleme zimbirtisindan aldım. Kutusuyla duruyor. 40 yasina geldim dedim bi kırışıklık kremi bi gündüz kremi aldım öylece duruyor. Sabah yüzümü yikayipbide banyo yapabilirsem şükrediyorum
Bende de var ama aynen, herşeye vakit var ona olmuyor nedense
Tebrikler canım, ne güzel hedefine ulaştın. Umarım hep koruyabilirsin kilonu
Eki Görüntüle 2838047
hu huuu kızlar geldiartık bende eklerim adımlarımı evde yürümeye başladım
Çok güzelmiş görünüşü, güle güle bol adımlı sporlu günlerde kullan
Ex-esim, ne güzel ekşi gelmiş hem de haftam kötü geçti derken. Umarım bu hafta diş agrin da biter rahat rahat yaparsın diyetini sporunu
Çok güzel menü canım, sadece meyveyi yalnız yemeyin derler, yanında bir bardak süt veya birkaç kuruyemiş de yeseymissin daha iyi olurdu. Bir de daha erken saatte daha iyi olurdu ama oruç zamanı tabii ancak böyle.. sporlar şahane

Karbonhidrati tam birakmak yerine günde 50gr dan fazla tüketmeyecegim diye dusunmek daha iyi olur.

Suyun icine tarcin, limon veya yesil Elma guzel oluyor
Tamam o zman akşam iftar menüm bi kase çorba
4 yemek k.nohut
Bir kase yoğurt
3 lira detoksu su
Ara öğün elma olur mu?

Bende onu diyecektim dun atlama challenge vardı canım çarşamba zumba pazartesi adım var o zaman kapışalım haha

Hoş buldum allah bağışlasın öncelikle elticim asli olur kendisi asi matmazel yani:) inşallah bende hedefime ulaşırım daha önce diyet yaptım ama geri fazlasıyla aldık ama bugünden itibaren basladim:)
Hosgeldiniz yaa cidden elti misiniz harika

afiyet olsun
vuuu harika.
Evet ekmek yemiyorsun afiyet olsun.oruc icin uygun ama normalde kalori say bi ,anlayamadim az mi cok mu
Harikaafiyet olsun.
Ooo cok guzel
afiyet olsun. Egzersizin, yemegin cok uyi

Kizlar herkes kalori hesabi yapiyor mu bilmiyorum ama naçizane onereyim yine de.
Son 2 haftadir 1.2 kilo verdim.
Oncesinde alip veriyordum.
Fatsecreta her seyi yazmaya basladigimda farkettim ki bazen bir sey atistiriyoruz ama unutuyoruz, sonra ben ne yedim ki diyordum
Simdi kafamdaki kaloriyi gecince anliyorum sunu yedim bunu da sonradan yedim falan diye.

Ve hesap yapinca bazen ici aciyor insanin.hic ummadigin yerlerden bir suru kalori aliyorsun.
2 zeytin de eklesen, 1 dilim peynir de eklesen kalori artiyor acimasizca

Aynen öyle ilk burda görmüştüm o uygulamayı 1 hafta yaptım acayip farkediyor yediğin herşeyi kalorisi ona göre kendimi frenliyorsun şimdi biraz alışınca 3 aşağı 5 yukarı biliyorum Emin olmayınca hemen yazıyorum oraya fazla ise yemeden geçiyorum

Arkadaşlar şimdi karbonhidrat i bırakıyorum bugünden itibaran paketli şekerli ürünler yok .akşama nohut yemeğim var pilav yemicem 3 litre su bide onerebilceginiz detoks suyu var mi ?tatlı krizimi bastıracak bisey ?
Eltim tamamen bırakmak yok ekmek çok tüketmiyoruz az ve öz karbonhidrat alıyoruz

Benim kaptanım
Eyvahh Eyvahh sedunun kırbacından korkmayan bizden değildir

Sahur
Tam bugday unlu ekmekle tost
Domates

İftar
Yayla çorbası
Kurufasulye
2 kasik pilav
Salata
Tursu

Ödül magnum mini

Kahveyle 5 kaju yedim

2 lt su ictim sahura kadar devam

Adım sayım 7709 puan 231
Dans 20 dk 60 p
Ben kurufasulye tost yemeyelı cook oldu. Afıyet olsun hıc canım cekmedi

Debbie nin videosu nasil birsey görmem lazim
Topuga dokunma, russian twist 6tanesi 1 puan.
Bence zor olan bölgesel egzersizi bunlar
Ben de öyle düşündüm teşekkürler kaptanım
Debbie slim fit diye geçiyor 6 haftalık bi challenge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…