Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim eşim, bilmiyordum bundan sonda dediğin gibi tüketirim evet Ramazan olunca anca oluyor
Dün görünmedin iyi misin?

Günaydın kızlar
Dün tum gün yatmakla gecti migren yüzünden
Gecmis yapayim. Baya sayfa birikmis
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Ayrıca doğum günün kutlu olsun
Hoşgeldin canım

Dondurma nazar boncuğu olsun eşim, menü fr spor da çok iyi

Kendime iş buldum Bursa'nın meşhur süt helvasından yaptım

Komşuma 3 kase
Anneme 2 kase
Bana da 2 kase kalır
Şu en sağdaki 2 yarım benim

Eklentiler

• 1619945633673843412218251598967.webp
    119,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 16199457277938229050032465278414.webp
    134 KB · Görüntüleme: 23
Hosgeldin Ceylan

Üç kajuyla nasıl durdun akşama kadar maşallah
Menü gayet iyi ama spora bayıldım

Hoş buldum allah bağışlasın öncelikle elticim asli olur kendisi asi matmazel yani:) inşallah bende hedefime ulaşırım daha önce diyet yaptım ama geri fazlasıyla aldık ama bugünden itibaren basladim:)
Aaa bak eltin çok güzel gidiyor azıcık fesatlık katayım da yarışın haha Asi Matmazel kacamaksiz menüleri hep bol sporlu da artık nasıl örnek alırsın bilemem
Ben yapıyorum canım uzun süredir çok iyi geliyor. Gerçekten masum gibi gözüken şeylerde ne kadar yüksek kaloriler çıkıyor.

Aynen her kahvenin içinde bir tatlı kaşığı hc yağı var
Anladım canım, afiyet olsun.
Belki çok saçma gelecek ama artırırsam sanki verdiğim kiloları geri alacakmışım gibi hissediyorum.
Evet canım çok saçma. Yediklerini arttırabilirsin. Şu an kilo vermeye devam edersin böyle yaparsan. İstemiyorsan öğünlerini arttırmalısın.
Günaydın herkese öncelikle arkadaşlar bende gruba katıldım inşallah elticim sayesinde :) allah razı olsun herkese bol bol kilo vermeler :)
Hoşgeldiniz. Bol bol eksiler olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…