Amin allah razı olsun:)Anaa ne tatlısınız sız oyle ya 2 eltı aynı takımda allah muhabbetınızı arttırsın
Teşekkür ederim eşim, bilmiyordum bundan sonda dediğin gibi tüketirimÇok güzel menü canım, sadece meyveyi yalnız yemeyin derler, yanında bir bardak süt veya birkaç kuruyemiş de yeseymissin daha iyi olurdu. Bir de daha erken saatte daha iyi olurdu ama oruç zamanı tabii ancak böyle.. sporlar şahane
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGünaydın kızlar
Dün tum gün yatmakla gecti migren yüzünden
Gecmis yapayim. Baya sayfa birikmis
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı :nalyeccc
İsim (İsteğe Bağlı ):ceylan
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.55
Kilonuz:81.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :cok yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?sağlığım için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına hiç katilmadim
Dondurma nazar boncuğu olsun eşim, menü fr spor da çok iyiBugünkü menüm
Sabah 1.5 yumurtadan omlet, 4 dilim hellim, yarım armut
Ara sade kahve
Akşam 1 tabak az bulgurlu kabak yemeği, ispanak-kale kavurma, yoğurt, 5 dilim karpuz
Sonrasi bir dondurma yedim
Su bayaa içtim 2ltden fazladır
Spor 1saat50dk tenis, 11034 adım, toplam puan 991
aedenli Arrietty_ sedulu
Alırız alırız hele bir istediğimiz kiloya düşelim neler alırız nelerTamam can :) yardımcı olursun artıkın:)beraber ferace alırız belki
Sağol canım AminnAnaa ne tatlısınız sız oyle ya 2 eltı aynı takımda allah muhabbetınızı arttırsın
Komşum hemen keki yapıştırdı tatlının karşılığını
Neyseki anneme gidiyorum ona da götürürüm
Tamam can :) yardımcı olursun artıkın:)beraber ferace alırız belki
Hosgeldin CeylanKullanıcı Adı :nalyeccc
İsim (İsteğe Bağlı ):ceylan
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.55
Kilonuz:81.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :cok yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?sağlığım için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına hiç katilmadim
Üç kajuyla nasıl durdun akşama kadar maşallahArrietty_ sedulu @neutral
Sahur: 3 kaju
İftar : 4 yk et sote
bol yeşillik,
2 yaprak sarma,
2 küçük kuru biber dolması (etli yaptım pirinci az koydum)
Ara: 1çb kefir
Açık çay
Ceviz, fındık, kuru üzüm 1 avuç kadar
2lt su
Spor: 7.513 adım - 225 puan
600 ip atlama - 400 puan
600 jj - 600 puan
30 dk tempolu yürüyüş - 75 puan
Toplam: 1.300 puan
Aaa bak eltin çok güzel gidiyorHoş buldum allah bağışlasın öncelikle elticim asli olur kendisi asi matmazel yani:) inşallah bende hedefime ulaşırım daha önce diyet yaptım ama geri fazlasıyla aldık ama bugünden itibaren basladim:)
Ben yapıyorum canım uzun süredir çok iyi geliyor. Gerçekten masum gibi gözüken şeylerde ne kadar yüksek kaloriler çıkıyor.Kizlar herkes kalori hesabi yapiyor mu bilmiyorum ama naçizane onereyim yine de.
Son 2 haftadir 1.2 kilo verdim.
Oncesinde alip veriyordum.
Fatsecreta her seyi yazmaya basladigimda farkettim ki bazen bir sey atistiriyoruz ama unutuyoruz, sonra ben ne yedim ki diyordum
Simdi kafamdaki kaloriyi gecince anliyorum sunu yedim bunu da sonradan yedim falan diye.
Ve hesap yapinca bazen ici aciyor insanin.hic ummadigin yerlerden bir suru kalori aliyorsun.
2 zeytin de eklesen, 1 dilim peynir de eklesen kalori artiyor acimasizca
Sahuru genellikle yapmıyorum zaten hafif geçiriyorum.Üç kajuyla nasıl durdun akşama kadar maşallah
Menü gayet iyi ama spora bayıldım
Hosbuldum:))) inşallah bende sizinle beraber hedef kilima ulasirim:)Hosgeldin Ceylan
Alamayız tatlım şu an hamileEn iyisi senin komsuyu da takima almak
Anladım canım, afiyet olsun.Aynen her kahvenin içinde bir tatlı kaşığı hc yağı var
Evet canım çok saçma. Yediklerini arttırabilirsin. Şu an kilo vermeye devam edersin böyle yaparsan. İstemiyorsan öğünlerini arttırmalısın.Belki çok saçma gelecek ama artırırsam sanki verdiğim kiloları geri alacakmışım gibi hissediyorum.
Hoşgeldiniz. Bol bol eksiler olsun inşallah.Günaydın herkese öncelikle arkadaşlar bende gruba katıldım inşallah elticim sayesinde :) allah razı olsun herkese bol bol kilo vermeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?