Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sedu kaptanım

Evet canım çok saçma. Yediklerini arttırabilirsin. Şu an kilo vermeye devam edersin böyle yaparsan. İstemiyorsan öğünlerini arttırmalısın.
Uzun süredir bu kilolarla olmayınca insan bi neye uğradığını şaşırıyor, ne yapacağını bilemiyor. daha fazla kilo vermek istiyor muyum bundan da emin değilim. Karatay'ın sayfasında yaş ve boya göre ideal kilo tablosu vardı, orada benim ideal kilom 59 görünüyor. (28 yaş- 165 boy) ben de şu an 58'im. 1-2 kilo daha versem mi işte bilemiyorum.

Sahur
Tam bugday unlu ekmekle tost
Domates

İftar
Yayla çorbası
Kurufasulye
2 kasik pilav
Salata
Tursu

Ödül magnum mini

Kahveyle 5 kaju yedim

2 lt su ictim sahura kadar devam

Adım sayım 7709 puan 231
Dans 20 dk 60 p
Çok karbonhidratlı bir gün olmuş bence. Adam akıllı protein ve sebze hiç yok. Kabızlık yaşarsın Ramazan’da böyle. Yemekten sonra da şiş hissetmişsindir muhtemelen.
Mantı olmasa da olurmuş bence. Gerisi gayet güzel afiyet olsun.
Çok güzel menü, afiyet olsun.
sabah
1 yumurta omlet
2 zeytin
2d ekmek
1kk b peynir
2çeri domates

Akşam
1/2 tabak makarna
1/2 tabak patlıcan yemeği
1d ekmek
Su 2 lt
1038 adım 31 puan

Arrietty_ sedulu

Eki Görüntüle 2839231
Akşam makarnanın yanında ekmek olmasaymış güzel olurmuş. Patlıcanı bir Dolu tabak yesen daha leziz olurmuş.
Çok uzun tenis oynadığın için yakmışsındır muhtemelen ama karpuz üzerine, dondurma akşam akşam aşırı şekerli olmuş.
Afiyet olsun kuzu. Sahur 3 kaju nedir? omda gibi olmuş iftara kadar. Spor da şahaneymiş.

N Nalyeccc hoş geldin takıma. Buraya ayak uydurursan emin ol çabucak kurtulursun kilolarından. Şimdiden bol eksiler Asi Matmazel çok iyi yapmışsın eltine buradan bahsederek. Etrafta birileri olunca böyle sağlıklı beslenmeye, diyete, spora özen gösteren insan daha bi motive oluyor.

Ben kendim soyle dusunuyorum
Ideal kilomun 2 kilo altina duseyim.
Ödül yapacagim gün. Ornek dogum günü veya yazin tatil /arkadas bulusmalari olunca rahat yiyeyim o gun.
Sonra normal düzene donerim ama o deli gibi yemeden 1-2kg alsam moralim bozulmaz

Herkesin fit olduğu kilo farklıdır. Bel ve kalçanı ölçerek yağ oranına bak bakalım bir internette. Kilo vermek değil de yağ oranı azaltmaya yönelebilirsin.
Ben 55 olduktan sonra kahvaltılarda ekmeği 2-3 dilime çıkartıp, haftada 2-3 kere de sevdiğim şeyleri yemeyi planlıyorum. Baktım kilo alacak gibiyim hemen başka bir plan oluştururum. Akşamları saat 6’dan sonra bir şey yemeyip, gün içinde abur cubur tüketilmezse yemek saatlerinde doyana kadar yemek yemenin kilo aldıracağını düşünmüyorum.

Öyle oldu biraz sana yetişemedik kuzu sporda artık Allah ne verdiyse

Aynen öyle canım daha güzel olacak inşeAllah Hep birlikte

Sahur
Tam bugday unlu ekmekle tost
Domates

İftar
Yayla çorbası
Kurufasulye
2 kasik pilav
Salata
Tursu

Ödül magnum mini

Kahveyle 5 kaju yedim

2 lt su ictim sahura kadar devam

Adım sayım 7709 puan 231
Dans 20 dk 60 p
Sahurda tost yerine yumurta yeseydin keşke daha güzel tok tutardı ve daha sağlıklı olurdu. Akşamları kuru fasulye ve turşu mideni sisirmistir. Turşu ödem yapar. Pazartesi artı cikmana sebeb olabilir.
sabah
1 yumurta omlet
2 zeytin
2d ekmek
1kk b peynir
2çeri domates

Akşam
1/2 tabak makarna
1/2 tabak patlıcan yemeği
1d ekmek
Su 2 lt
1038 adım 31 puan

Arrietty_ sedulu

Eki Görüntüle 2839231
Hem makarna hem ekmek akşam yemeğinde kötü ikili. Adımlar çok az zaten yoğun bir süreçtesin biliyorum.
Hellim tuzlu bir peynir ödeme davet. Akşam hem karpuz var hem dondurma. Ödül olarak saydım ama meyvelerden zaten şeker yükleniyor vücuda bir de dondurma olunca fazla olmuş.

Günaydın kızlar
Dün tum gün yatmakla gecti migren yüzünden
Gecmis yapayim. Baya sayfa birikmis
Geçmiş olsun kaptanım
Yaprak sarmasi bol yogurt ile ogun olarak ve ödül olarak fena degil. Kac tane yenir bilmem
Ya baklava ya sarma. Tarafini sec
Baklava senelerdir yemiyorum. Sarmaciyim ben
Valla ben ikisinide çok severim ama baklavayı seçerim herhal sarma hep oluyor
Bende 2 yunurta yerim hatta yumurtasız kahvaltı düşünemiyorum doymam gibide gelio. Dün pişman olasım gelmiş nedense
Evet arkadaşlar acıktım, ama cuma günü yediğim yemek beni çok rahatsız etti. Ancak kendime geldim
Kendini daha iyi hissetmene sevindim
Hoşgeldin. Yaşlarımız aynı 96lıyım. gençsin herhangi bi rahatsızlığın yoksa çabucak verirsin
afiyet olsun

vuuu harika.

Evet ekmek yemiyorsun afiyet olsun.oruc icin uygun ama normalde kalori say bi ,anlayamadim az mi cok mu

Harikaafiyet olsun.

Ooo cok guzel

afiyet olsun. Egzersizin, yemegin cok uyi
Ya bi ara sayıyodum ama tartım bozuldu. grm grm yediğimi sayıyodum iyi oluyordu. tamir ettirebilirsem tekrar sayıcam.
En iyisi bence kaptan moral bozukluğuda olmaz. İnşallah bizde istediğimiz kiloya ulaşırıız. Kaptanım hedef kilomuza ulaşınca tekrar hedef koyabiliyormuyuz? Ben 50yi görmek istiyorumda sanırım epey zor ama yaparım yani nie yapamıyım ki

Koya bilirsin tabii ki yeni Hedef
Baklava yiyen spor da cosmali

Olur mu öyle şey yahu. Zıplamak kolay geliyor bana ondan böyle. bugün rest günüm kanepeden kanepeye yuvarlanacağım. Bir boosted yaptım o kadar.
Kız dün azıcık gizliden seninle yarışayım dedim ama yanına bile yaklaşamadım sporlarını görünce bi hırs edesim geldi ama nerdee sanki spor yapmıyomuşum gibi iflahım kesildi pzartesi adımda hedefin kaç söylede bnde ona göre yapıyım

Koya bilirsin tabii ki yeni Hedef
Baklava yiyen spor da cosmali
Bi adet yerimya kayınvalidiciğime çok Ayıp olur kadın elleriyle açıcak napalım sporumuzuda arttıruuz ogün. Kaptanım buarada sporda kolaylaşacağı yerde neden zorlanıyorum bi bilgin varmıdır yoksa vucud hala alışmadı mı

Neyde zorlaniyorsun?
Ve tekrar sayisimi yoksa vucud mu agriyor yoksaa nefes nefese kalma olayimi?

Evin icinden cikamiyorum
Birsuru camasir var. Sepet bosalsin diye cabaliyorum.
Birde cocuklar her yerde
Yarin buyuk okulda iken belki daha kolay olur temizlik. Veya aksam yattiklarin da artik
Cocuklar kucukken zor ya hem is hem ev. Ama buyuduklerinde cok guzel benim kiz instagramda kimi takip ediyorsa bilmiyorum ama surekli gaza gelip dolap temizleyip duzenliyor yada isten geliyorum bakiyorum yemek yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…