- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Aaa bak eltin çok güzel gidiyorazıcık fesatlık katayım da yarışın haha Asi Matmazel kacamaksiz menüleri hep bol sporlu da artık nasıl örnek alırsın bilemem
Ben yapıyorum canım uzun süredir çok iyi geliyor. Gerçekten masum gibi gözüken şeylerde ne kadar yüksek kaloriler çıkıyor.
Uzun süredir bu kilolarla olmayınca insan bi neye uğradığını şaşırıyor, ne yapacağını bilemiyor.Evet canım çok saçma. Yediklerini arttırabilirsin. Şu an kilo vermeye devam edersin böyle yaparsan. İstemiyorsan öğünlerini arttırmalısın.
Çok karbonhidratlı bir gün olmuş bence. Adam akıllı protein ve sebze hiç yok. Kabızlık yaşarsın Ramazan’da böyle. Yemekten sonra da şiş hissetmişsindir muhtemelen.Sahur
Tam bugday unlu ekmekle tost
Domates
İftar
Yayla çorbası
Kurufasulye
2 kasik pilav
Salata
Tursu
Ödül magnum mini
Kahveyle 5 kaju yedim
2 lt su ictim sahura kadar devam
Adım sayım 7709 puan 231
Dans 20 dk 60 p
Mantı olmasa da olurmuş bence. Gerisi gayet güzel afiyet olsun.
Çok güzel menü, afiyet olsun.Sahur
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin, 75 gr civarı süzme peynir
Beş ceviz
Bir bardam cay
Su
iftar
Bir kase tel şehriye çorbası
150-200 gr balık
Salata, yeşillik
Bir kase ev yoğurdu
Bir tane hurma
22.00 bir yeşil elma
su 2.5 litre olur
spor
10 bin adım 300 puan
400 jj 400 puan
2.5 dk plank 50 puan
360 karın hareketleri 60 puan
Toplam 810
Arrietty_ sedulu @neutral @stitch
Akşam makarnanın yanında ekmek olmasaymış güzel olurmuş. Patlıcanı bir Dolu tabak yesen daha leziz olurmuş.sabah
1 yumurta omlet
2 zeytin
2d ekmek
1kk b peynir
2çeri domates
Akşam
1/2 tabak makarna
1/2 tabak patlıcan yemeği
1d ekmek
Su 2 lt
1038 adım 31 puan
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2839231
Çok uzun tenis oynadığın için yakmışsındır muhtemelen ama karpuz üzerine, dondurma akşam akşam aşırı şekerli olmuş.Bugünkü menüm
Sabah 1.5 yumurtadan omlet, 4 dilim hellim, yarım armut
Ara sade kahve
Akşam 1 tabak az bulgurlu kabak yemeği, ispanak-kale kavurma, yoğurt, 5 dilim karpuz
Sonrasi bir dondurma yedim
Su bayaa içtim 2ltden fazladır
Spor 1saat50dk tenis, 11034 adım, toplam puan 991
@aedenliArrietty_ sedulu
Afiyet olsun kuzu. Sahur 3 kaju nedir?Arrietty_ sedulu @neutral
Sahur: 3 kaju
İftar : 4 yk et sote
bol yeşillik,
2 yaprak sarma,
2 küçük kuru biber dolması (etli yaptım pirinci az koydum)
Ara: 1çb kefir
Açık çay
Ceviz, fındık, kuru üzüm 1 avuç kadar
2lt su
Spor: 7.513 adım - 225 puan
600 ip atlama - 400 puan
600 jj - 600 puan
30 dk tempolu yürüyüş - 75 puan
Toplam: 1.300 puan
Ben kendim soyle dusunuyorumUzun süredir bu kilolarla olmayınca insan bi neye uğradığını şaşırıyor, ne yapacağını bilemiyor.daha fazla kilo vermek istiyor muyum bundan da emin değilim. Karatay'ın sayfasında yaş ve boya göre ideal kilo tablosu vardı, orada benim ideal kilom 59 görünüyor. (28 yaş- 165 boy) ben de şu an 58'im. 1-2 kilo daha versem mi işte bilemiyorum.
Herkesin fit olduğu kilo farklıdır. Bel ve kalçanı ölçerek yağ oranına bak bakalım bir internette. Kilo vermek değil de yağ oranı azaltmaya yönelebilirsin.Uzun süredir bu kilolarla olmayınca insan bi neye uğradığını şaşırıyor, ne yapacağını bilemiyor.daha fazla kilo vermek istiyor muyum bundan da emin değilim. Karatay'ın sayfasında yaş ve boya göre ideal kilo tablosu vardı, orada benim ideal kilom 59 görünüyor. (28 yaş- 165 boy) ben de şu an 58'im. 1-2 kilo daha versem mi işte bilemiyorum.
Öyle oldu birazÇok karbonhidratlı bir gün olmuş bence. Adam akıllı protein ve sebze hiç yok. Kabızlık yaşarsın Ramazan’da böyle. Yemekten sonra da şiş hissetmişsindir muhtemelen.
Mantı olmasa da olurmuş bence. Gerisi gayet güzel afiyet olsun.
Çok güzel menü, afiyet olsun.
Akşam makarnanın yanında ekmek olmasaymış güzel olurmuş. Patlıcanı bir Dolu tabak yesen daha leziz olurmuş.
Çok uzun tenis oynadığın için yakmışsındır muhtemelen ama karpuz üzerine, dondurma akşam akşam aşırı şekerli olmuş.
Afiyet olsun kuzu. Sahur 3 kaju nedir?omda gibi olmuş iftara kadar. Spor da şahaneymiş.
Aynen öyle canım daha güzel olacak inşeAllah Hep birlikteN Nalyeccc hoş geldin takıma.Buraya ayak uydurursan emin ol çabucak kurtulursun kilolarından. Şimdiden bol eksiler Asi Matmazel çok iyi yapmışsın eltine buradan bahsederek. Etrafta birileri olunca böyle sağlıklı beslenmeye, diyete, spora özen gösteren insan daha bi motive oluyor.
Olur mu öyle şey yahu. Zıplamak kolay geliyor bana ondan böyle.Öyle oldu birazsana yetişemedik kuzu sporda artık Allah ne verdiyse
Sahurda tost yerine yumurta yeseydin keşke daha güzel tok tutardı ve daha sağlıklı olurdu. Akşamları kuru fasulye ve turşu mideni sisirmistir. Turşu ödem yapar. Pazartesi artı cikmana sebeb olabilir.Sahur
Tam bugday unlu ekmekle tost
Domates
İftar
Yayla çorbası
Kurufasulye
2 kasik pilav
Salata
Tursu
Ödül magnum mini
Kahveyle 5 kaju yedim
2 lt su ictim sahura kadar devam
Adım sayım 7709 puan 231
Dans 20 dk 60 p
Hem makarna hem ekmek akşam yemeğinde kötü ikili. Adımlar çok az zaten yoğun bir süreçtesin biliyorum.sabah
1 yumurta omlet
2 zeytin
2d ekmek
1kk b peynir
2çeri domates
Akşam
1/2 tabak makarna
1/2 tabak patlıcan yemeği
1d ekmek
Su 2 lt
1038 adım 31 puan
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2839231
Hellim tuzlu bir peynir ödeme davet. Akşam hem karpuz var hem dondurma. Ödül olarak saydım ama meyvelerden zaten şeker yükleniyor vücuda bir de dondurma olunca fazla olmuş.Bugünkü menüm
Sabah 1.5 yumurtadan omlet, 4 dilim hellim, yarım armut
Ara sade kahve
Akşam 1 tabak az bulgurlu kabak yemeği, ispanak-kale kavurma, yoğurt, 5 dilim karpuz
Sonrasi bir dondurma yedim
Su bayaa içtim 2ltden fazladır
Spor 1saat50dk tenis, 11034 adım, toplam puan 991
@aedenliArrietty_ sedulu
Geçmiş olsun kaptanımGünaydın kızlar
Dün tum gün yatmakla gecti migren yüzünden
Gecmis yapayim. Baya sayfa birikmis
Valla ben ikisinide çok severim ama baklavayı seçerim herhalYaprak sarmasi bol yogurt ile ogun olarak ve ödül olarak fena degil. Kac tane yenir bilmem
Ya baklava ya sarma. Tarafini sec
Baklava senelerdir yemiyorum. Sarmaciyim ben
Bende 2 yunurta yerim hatta yumurtasız kahvaltı düşünemiyorum doymam gibide gelio. Dün pişman olasım gelmiş nedenseSenin regl resmen Sana düsman
Iftara 5dk kala gelmek ne demek yahu
Eveeet. Takimi costurmussun baklava diye
Bir baklava lafina vallahi dusmusler kazana
1 adet olar cuma veya Cumartesine denk geliyor isegelmiyor ise en az 400 kalori yakmaniz gerek 1 seferde. Ona göre spor videosu bul simdiden niyeti bozduysan
Cosmuslar Sedum ya
Cix olmuyor
O neydi gii. Kimin basindan cikti bu ödül biriktirmek dicem ama biliyorum kim. Bas harfi A4 harfli birisiii
Yeme sen guzuuum.
Bak ne guzel gidiyor kilolar
Guzel soru :)) zor diyelim
Merhaba hosgeldiniz
Ilk sayfada Ilk postu okumaniz gerekli. Özellikle kurallar
Sonra kabul ediyorsaniz katilim formunu doldurup burda Paylasmanis gerekli
Yumurtadan pisman mi olunurmus :))
Bana 1 yetmiyor 2 haslarim. 3 olsada yerim
Kendini daha iyi hissetmene sevindimEvet arkadaşlar acıktım, ama cuma günü yediğim yemek beni çok rahatsız etti. Ancak kendime geldim
Hoşgeldin. Yaşlarımız aynı 96lıyım. gençsin herhangi bi rahatsızlığın yoksa çabucak verirsinKullanıcı Adı :nalyeccc
İsim (İsteğe Bağlı ):ceylan
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :1.55
Kilonuz:81.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :cok yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?sağlığım için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına hiç katilmadim
Ya bi ara sayıyodum ama tartım bozuldu. grm grm yediğimi sayıyodum iyi oluyordu. tamir ettirebilirsem tekrar sayıcam.afiyet olsun
vuuu harika.
Evet ekmek yemiyorsunafiyet olsun.oruc icin uygun ama normalde kalori say bi ,anlayamadim az mi cok mu
Harikaafiyet olsun.
Ooo cok guzel
afiyet olsun. Egzersizin, yemegin cok uyi
En iyisi bence kaptan moral bozukluğuda olmaz. İnşallah bizde istediğimiz kiloya ulaşırıız. Kaptanım hedef kilomuza ulaşınca tekrar hedef koyabiliyormuyuz? Ben 50yi görmek istiyorumda sanırım epey zor ama yaparım yani nie yapamıyım kiBen kendim soyle dusunuyorum
Ideal kilomun 2 kilo altina duseyim.
Ödül yapacagim gün. Ornek dogum günü veya yazin tatil /arkadas bulusmalari olunca rahat yiyeyim o gun.
Sonra normal düzene donerim ama o deli gibi yemeden 1-2kg alsam moralim bozulmaz
Koya bilirsin tabii ki yeni HedefGeçmiş olsun kaptanım
Valla ben ikisinide çok severim ama baklavayı seçerim herhalsarma hep oluyor
Bende 2 yunurta yerim hatta yumurtasız kahvaltı düşünemiyorum doymam gibide gelio. Dün pişman olasım gelmiş nedense
Kendini daha iyi hissetmene sevindim
Hoşgeldin. Yaşlarımız aynı 96lıyım. gençsin herhangi bi rahatsızlığın yoksa çabucak verirsin
Ya bi ara sayıyodum ama tartım bozuldu. grm grm yediğimi sayıyodum iyi oluyordu. tamir ettirebilirsem tekrar sayıcam.
En iyisi bence kaptan moral bozukluğuda olmaz. İnşallah bizde istediğimiz kiloya ulaşırıız. Kaptanım hedef kilomuza ulaşınca tekrar hedef koyabiliyormuyuz? Ben 50yi görmek istiyorumda sanırım epey zor ama yaparım yani nie yapamıyım ki
Kız dün azıcık gizliden seninle yarışayım dedim ama yanına bile yaklaşamadımOlur mu öyle şey yahu. Zıplamak kolay geliyor bana ondan böyle.bugün rest günüm kanepeden kanepeye yuvarlanacağım. Bir boosted yaptım o kadar.
Bi adet yerimya kayınvalidiciğime çok Ayıp olur kadın elleriyle açıcakKoya bilirsin tabii ki yeni Hedef
Baklava yiyen spor da cosmali
Neyde zorlaniyorsun?Bi adet yerimya kayınvalidiciğime çok Ayıp olur kadın elleriyle açıcaknapalım sporumuzuda arttıruuz ogün. Kaptanım buarada sporda kolaylaşacağı yerde neden zorlanıyorum bi bilgin varmıdır yoksa vucud hala alışmadı mı
Evet sen leslie e devam :))Merhaba kizlar
Dunku JJ’ler yuzunden bugun belim kopuyor
Vakvaktan sasmicam 100’un altina dusene kadar
Iyi pazarlar hepimize
Cocuklar kucukken zor ya hem is hem ev. Ama buyuduklerinde cok guzelEvin icinden cikamiyorum
Birsuru camasir var. Sepet bosalsin diye cabaliyorum.
Birde cocuklar her yerde
Yarin buyuk okulda iken belki daha kolay olur temizlik. Veya aksam yattiklarin da artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?