Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canım, kendin de fark etmişsin dengesiz bi gün olmuş. Yolunda gitmeyen bişeyler mi var? Bugün çok daha iyi bi menüyle geleceğinden eminim

Günaydınnnnnnnnnnn kızlar
Bugün yine bir enerji tavan yapmasıyla karşı karşıyayım

Ilk online dersim bitti
3 saat boşluk var
Sonra 2 saat daha ders var saat 13.00 te bitecek

Akşam için düşündüklerim

Sebze çorbası
Mantarlı soğanlı kırmızı biberli tavuk
Patates püresi
Yoğurt
Maden suyu
Kabak tatlısı (pekmezle tatlandırırım)
Süt helvası ( büyük oğlum için )

oh oh

ben de karasimsek yapicam, yanina bolca salata.

oglen de yogurtlu bir karisim yapayim diyorum klasik kahvaltidansa, degisiklik olsun.

Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Sporun güzel ama menün biraz eksik geldi canım bana
Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Sporun da çok iyi

5ile7 gün arası yapılıyor. Ramazan sonuna kadar midemi azda olsa küçültmek ve 60 görmek istediğim için. Hem kabızımda iyi gelir. Dediğin gibi kötü etkilenirsem 3.gün bırakırım.

Merhaba, tarti gününü unutmuşum, ama sabah tartilmistim.

Cuma: 73.50
Pazartesi: 73.60
Hedef: 73 kg

İki gecedir çocuklardan dolayi uykusuzum. Ufak tefek rahatsızlıkları var, oglum alerjik rinit oldu, kızım da disten dolayi atesleniyor. O yüzden spor ve suyu çok ihmal ediyorum. Bugun en azından suya çok dikkat edeceğim, çünkü kızım su içmeyip sadece emiyor.

Diyetle ilgili bıkkınlık değil de, 2-3 haftadır çocuklarla yalnızım. Gece uykuları pek düzenli değil. Kosusturmadan bazen telefonun nerede olduğunu unutuyorum. Bilmiyorum izne mi ayrılsam acaba? Bu yalniz son 5 günüm, eşim izne ayrılacak o zaman sporlara daha fazla vakit bulabilirim.

Gunaydin kizlar
Cuma 69.75
bugun 69.10
Bu cuma 68i gorucem sanirim sonunda aedenli

Gunaydin,herkese guzel bir hafta dilerim

Cuma:64,8
Pzt:64,7

Olumsuz bir sonuc degil pek, ugrastim ama wc ye cikamadim cunku bunun cozumu yok mu ya 33 yillik bunye,oglen ve aksam cikmaya alismis

benim ilk haftalar oyleydi de simdi duzene girdi sanki,
eskisi gibi degil halen ama, yine de iyi.

senin de sebzen falan var menunde, zamanla duzene girecektir diye dusunuyorum.

Gunaydin,herkese guzel bir hafta dilerim

Cuma:64,8
Pzt:64,7

Olumsuz bir sonuc degil pek, ugrastim ama wc ye cikamadim cunku bunun cozumu yok mu ya 33 yillik bunye,oglen ve aksam cikmaya alismis
O bende hep var canim kilo almamın büyük sebebi de o...eger bi takviye almasam uzunn zaman çıkamıyorum 1 hafta mesela surekli bitki çayı içiyorum duphalac surup içiyorum da oyle uste

kirmizi oluyorsun havan oluyor

ben bir ara yardim kampanyasi vardi o zaman almistim, bir kuruma yardim yapinca kazen kirmizilandiriyordu seni.
O tarz bir seyi bekle bence.

KumraL_KrakeR ay sadece kirmizi olmuyormussun,
ben bayadir pro oldugum icin herkes benim gibi saniyormusum,
bak bu konuda ayricaliklari yazilmis

ayrica bir de prolara ozel mi bilmiyorum ama urun deneme teklifleri geliyor sikca.

Merhaba
Ilk sayfada kurallari okuyup kabul ediyorsaniz, katilim formunu doldurup burada paylasmaniz gerekli
Cnm cvb vermeyince başka sayfadan Devam ediyorum . Çok teşekkürler canım benim şuan başka diyet günlüğünü kabul ettim

benim ilk haftalar oyleydi de simdi duzene girdi sanki,
eskisi gibi degil halen ama, yine de iyi.

senin de sebzen falan var menunde, zamanla duzene girecektir diye dusunuyorum.

O bende hep var canim kilo almamın büyük sebebi de o...eger bi takviye almasam uzunn zaman çıkamıyorum 1 hafta mesela surekli bitki çayı içiyorum duphalac surup içiyorum da oyle uste
Benim sıkıntım bu degil iste
Allaha sukur cok duzenli sistemim.
Ama gunde 2 kez, oglen ve aksam.
Haliyle alismis vucudu sabaha cekemiyorum

Önce patlıcanı biraz zeytinyağı ve su ile haşlama gibi pişirdim sonra tereyağı koydum içine yumurta kırdım. Ekmeksiz yiyemiyorum bu yüzden yumurta yemenin yollarını arıyorum sürekli. Uyduruk bir şey oldu ama ben içine biber de doğradım bence domateste konabilir, işte kafana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…