Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canım birsey soracağım diğer topikteki paylaşımları buraya nasil kopyaliyorsunuz....
Şaşırıyorum ben diger tarafa yazmıştım burdan cevaplanmis diye

Alıntı yapayim toplu cevap vereyim diyorum olmuyor

Aynen dediğin gibi spor ve menğ listesinden alıntılamak istediğin mesajları alıntılıyorsun sonra bu sayfaya gelip alıntıları ekle tıklıyosun eklemiş oluyosun. Basit deneme yap.

Günaydın kızlar hem kontrol tartı günümüz hem de adım challenge var.
Attığınız her adım iki kat puan bol bol yürüyün puanları toplayın.

Menü takip tablosunda ceza alan iki arkadaş var.

@Onlymemeself börekler seni bugün tırmalayacak 120 puanlık cezan var. seç beğen yap o kadar da anlayışlıyım spor konusunda

stitch Menülerinde gözlemlediğim kadarıyla bir değişiklik yok. Neredeyse hemen hemen her gün bir tost ya da sandviç tüketimi var. Diğer tükettiğin karbonlarla birlikte artı çıkmana sebep oluyor. Fark edilmiyor gibi her hafta ufak ufak artılar sonradan ciddi sorun yaratıyor. Diyetisyen desteği almak ister misin ? Ya da değiştirmek için neler yapabiliriz konuşabilirsin burada.
Bu yüzden senin de cezan var.

Ozzybal bu sıra sende performans düşüklüğü sezdim. Sanki bir bıkkınlık gelmiş gibi diyetle ilgili ? Spor falan da az yapıyorsun eski günlerine nazaran. Buraya da fazla girip sohbet etmiyorsun. Canını sıkan şeyleri paylaşabilirsin.

Kızlar sabah ezanından sonra regl olduğumu öğrendim. Niyetim reglken hurma diyeti yapmak vardı iyi oldu böyle sabahtan olmazı. Bugün kayınvalidemlere gitmezsem hurma diyeti yapıcam bi beşgün. oda dayanabilirsem.

hurma diyeti zaten 3 gun onerilmiyor mu?

bir de regl doneminde vucudunun demire minerale ihtiyaci oldugu bir donemde sahsen bana mantikli bir plan gibi gelmedi.

daha yasin cok genc, regl doneminde bu tarz ekstrem seyler yapmamalisin, ki senin reglin duzenli de degildi degil mi, iyice hormonlarinin dengesini bozacaksin bu tarz seylerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…