Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Disarida komsular veya evde maskeli oturdugunu dusunmuyorum.
Burda sokaga cikma yassgi yok. En yakin aile ile gorusmeyi tavsiye e diyorlar. Anne, kardes vs.

Sirf kendi keyfi icin gezdigi icin cok kizginim.
Bizimkiler pazar dışında pekk dışarı çıkmazlar oda bi kayınpeder çıkar.

Haha çok zararsız canım ufacık ufacık hamurlar zaten
Ayy ayy mantı demeyin bayılırım inanın hazır bir paketi haşlar tek başıma bitiririm
esmeriiim evdedir herhal :)
Neden olmasin bak diyorum sana. Bir suru video var
Ne yaptin bugun anlat hadi bana
Ya kaptanım oluyomuşta biraz zor. Gece 12den sonra 2 bin yaptım. Sabah çocuğu kreşe verince bahçede dolandım evimin balkonunu yıkadım 4bucuğa tamamlayıp öğlen küçüğü uyutunca da 16ya tamamladım. Aşağı inip çocuk gelince 1.5 adımda orada atmaya çalıştım.Adımlarımın çoğu yürüyüşle. 20bine az kaldı.
Dr cok sevindi. Hergun spor yapmami soyledi. Bende sizden bahsettim. Bravo dedi boyle dvm. 3 ay sonra kanima bakacaklar kan degerlerim nasil fln. Iyiydi ama yorucu
Adimlar 3binde nasil 20bin olacak bilemiyorum
Ya canım ne güzel haberler.

Hayır çok merak edıyorum nasıl yaptın evde yerınde zıplayıp durdun mu
Yok kız yürüdüm. Koridor 8 metre mutfakla beraber 9. Netfilixten dizi açıp hem izledim hem yürüdüm ara arada hızlandığımda oldu.

Bugün 4. günüm yürüyüş yapalı anneme gitme bahanesiyle çıkıyorum
Bu akşam bende de karaşimşek var

Evet pro oldum reklamlarda kalktı oh rahatladım zaten telefonun ekranı ufacık birde reklam yarısını dolduruyor hem kırmızı olunca havalı oluyormuş
Bende reklamlar görünüyor hala ne yapmak lazım acaba?

En çok süt helvası sana kaldı diye sevindin dimi abla doğru söyle
Kız benim canım tatlı birşey çekmiyor tuzlu birşeyler istiyor örneğin en güzel tuzlu ne olabilir şöyle bir de hamurlu
Mantı aparatını denemek iyi fikir aslında

Ama süt helvası da israf olmasın yazıktır günahtır

Arrietty_ zeyno valla kalktım 10 bine tamamlıcam
Tamamla cano.
Ben Hedefi astim.
Crossfit de bol bol kosturdu her hareket sonrasi. Saati 30dk gec calistirdim. 450 kalori yakmisim. 1 saat de kac olurdu acaba
Benim adimlar telde birde saat de. Crossfit bitisi foto cektim. Tel de 12 bindeydi. Bakalim nasil hesaplicam suan aklim almiyor. Eve yuruyorum. Nabzim 180lerdydi. Bayilcam sandim. 10gun sporsuzluk beni mahvetmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…