- 24 Mart 2021
- 797
- 3.500
- 28
Kız valla evde yaptımSagol canım benımama var olmazmı spor yapan incecıklerı gordukce delıyorum
Bu kadar adımı evde yapıyorum demeyın bayılırım
45 dk pilates,20 dk eva ,15 dk yürüdüm evde. . 6 bınlere anca geldı adımesmeriiim evdedir herhal :)
Neden olmasin bak diyorum sana. Bir suru video var
Ne yaptin bugun anlat hadi bana
Hayır çok merak edıyorum nasıl yaptın evde yerınde zıplayıp durdun mu
En çok süt helvası sana kaldı diye sevindin dimi abla doğru söyleSon dakika haberi oğlanlar burada olmayacaklar
Ben de akşam yemeğimi hemen dizayn ettim
Sebze çorbası
Mantar sote
Tavuk ızgara
Yoğurt
Maden suyu
Süt helvası (bana kaldı)
Bizimkiler pazar dışında pekk dışarı çıkmazlar oda bi kayınpeder çıkar.Disarida komsular veya evde maskeli oturdugunu dusunmuyorum.
Burda sokaga cikma yassgi yok. En yakin aile ile gorusmeyi tavsiye e diyorlar. Anne, kardes vs.
Sirf kendi keyfi icin gezdigi icin cok kizginim.
Merhabalar kızlar yazamadım sabahtan beri ev temizliyorum çamaşır filan derken yeni oturdum totomun üstüne kilo bildirimime gelecek olursam canımı sıktı bir parça daha çok eksi bekliyodum olmadı neyse sağlık olsun diyorum
Cuma 85.9
Bugun 85.8
Cumaya hedef 85.5 diyim az tutuyum hedefi bakalım
Arrietty_ sedulu H3RA_
Ayy ayy mantı demeyin bayılırımHaha çok zararsız canım ufacık ufacık hamurlar zaten
Ya kaptanım oluyomuşta biraz zor. Gece 12den sonra 2 bin yaptım. Sabah çocuğu kreşe verince bahçede dolandım evimin balkonunu yıkadım 4bucuğa tamamlayıp öğlen küçüğü uyutunca da 16ya tamamladım. Aşağı inip çocuk gelince 1.5 adımda orada atmaya çalıştım.Adımlarımın çoğu yürüyüşle. 20bine az kaldı.esmeriiim evdedir herhal :)
Neden olmasin bak diyorum sana. Bir suru video var
Ne yaptin bugun anlat hadi bana
Ya canım ne güzel haberlerDr cok sevindi. Hergun spor yapmami soyledi. Bende sizden bahsettim. Bravo dedi boyle dvm. 3 ay sonra kanima bakacaklar kan degerlerim nasil fln. Iyiydi ama yorucu
Adimlar 3binde nasil 20bin olacak bilemiyorum
Yok kız yürüdüm. Koridor 8 metre mutfakla beraber 9. Netfilixten dizi açıp hem izledim hem yürüdüm ara arada hızlandığımda oldu.Hayır çok merak edıyorum nasıl yaptın evde yerınde zıplayıp durdun mu
Bugün 4. günüm yürüyüş yapalı anneme gitme bahanesiyle çıkıyorumha ha ha
tum kurallara karsi isyankar goruyorum seni,
bak sonun hayirli degil he
benim de bu sene yaza asi olurum umudum vardi, asilama cok yavas burada, kaldik gene yazin gorunen o ki,
ama surekli fikir degistiriyom he, onun stresi var ne zamandir.
bir diyom ozrengin geziyor bak sen de gidebilirsin, bir diyom iki kucuk cocukla nereye gidiyon.
Bende reklamlar görünüyor hala ne yapmak lazım acaba?Bu akşam bende de karaşimşek var
Evet pro oldum reklamlarda kalktı oh rahatladımzaten telefonun ekranı ufacık birde reklam yarısını dolduruyor hem kırmızı olunca havalı oluyormuş
Kız benim canım tatlı birşey çekmiyor tuzlu birşeyler istiyor örneğin en güzel tuzlu ne olabilir şöyle bir de hamurluEn çok süt helvası sana kaldı diye sevindin dimi abla doğru söyle
Demek benım evde koridor olmayınca garıp gelıyoYok kız yürüdüm. Koridor 8 metre mutfakla beraber 9. Netfilixten dizi açıp hem izledim hem yürüdüm ara arada hızlandığımda oldu.
İşteyken 1000 adim atiyordum zorla onu da 10000e tamamliyordum ama simdi evdeyim ve surekli elimde telefonla adim atilmiyor canim.@Onlymemeselfasena87 @Dilber Hala @Oaktree @klbk33 @Ozzybal @Only_Eylul
kizlar cuma es yarisi ve adim yarisinda olmak istiyorsaniz adimlarinizi arttirmaniz gerek
Hadi durmak yürüyüşeAma kaptanimmmmmm kilo verdim aamaaaaa
Seninki daha iyi ya cardıo yapıyorsun.Demek benım evde koridor olmayınca garıp gelıyobn muzık acıp zıplıyom genelde
Tamamla cano.
Haha bende bir tek ben koridorda yürüyorum sanıyordumYok kız yürüdüm. Koridor 8 metre mutfakla beraber 9. Netfilixten dizi açıp hem izledim hem yürüdüm ara arada hızlandığımda oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?