Benim koridor da Kisa. Ama yatak odasi, koridor ve oturma odasi ayni hizada. Basta oyle yururken cocuklar Anne delirdin mi diyorduHaha bende bir tek ben koridorda yürüyorum sanıyordum
Yaa çok tatlıBenim koridor da Kisa. Ama yatak odasi, koridor ve oturma odasi ayni hizada. Basta oyle yururken cocuklar Anne delirdin mi diyordu
Rica ederim canım ben de ilk defa bu kadar adım attım sayende.An itibariyle 20binde bıraktımnoram akşamda bi spor chloe tamamdır. Sayende bu kadar adım attım teşekkürler canım
Valla daha 2 gündür başladımHaha bende bir tek ben koridorda yürüyorum sanıyordum
Kız valla yanlış söylemişem sen 23 deyince ben kaçte kaldim die baktim 23 binde bırakmışım bendeRica ederim canım ben de ilk defa bu kadar adım attım sayende.
Hocaya sordun mu alt göbek ne yapalımTamamla cano.
Ben Hedefi astim.
Crossfit de bol bol kosturdu her hareket sonrasi. Saati 30dk gec calistirdim. 450 kalori yakmisim. 1 saat de kac olurdu acaba
Benim adimlar telde birde saat de. Crossfit bitisi foto cektim. Tel de 12 bindeydi. Bakalim nasil hesaplicamsuan aklim almiyor. Eve yuruyorum. Nabzim 180lerdydi. Bayilcam sandim. 10gun sporsuzluk beni mahvetmis
Sonuna kadarrr
Yok kiz. 2 yer var ben yanlis yere gitmisim. Nasil kostum bilmiyorum. Carsamba artikHocaya sordun mu alt göbek ne yapalım
Ben de bıraktım kuzum yemek hazırlıyorum. İşte günlük ben kadar adım atarsam o. İkimiz de kazandık, tebrik ederim.Ama daha adım atacak hal kalmadı bende uykum çok geldi şimdi yarım saattir uzanıyom.noram
Bugün 52.0@Onlymemeself @asena87 @Dilber Hala @Oaktree K klbk33 @Ozzybal @Only_Eylul
kizlar cuma es yarisi ve adim yarisinda olmak istiyorsaniz adimlarinizi arttirmaniz gerek
Hahah nasıl başardın o işiYok kiz. 2 yer var ben yanlis yere gitmisim. Nasil kostum bilmiyorum. Carsamba artik
Cok güzel ama rekor sende değil şekerimMerhabaaa .
Bugun rekor bendedir insallah
17100 adim 510 x2=1020 puan
3 mil leslie 180 puan
40 sn plank 13 puan
Toplam 1213 puan
Eki Görüntüle 2840588
Arrietty_ sedulu H3RA_
Yaaaa kimdee...ama ben bennnn canımı çıkardım yani kendi rekorumu kırdım ama olmadi mi gene deCok güzel ama rekor sende değil şekerim
Gunden10 yumurta yemeliler diyorKaratay hocanin hamileler, emziren anneler vs diye bir kitabi var, ama aslinda daha bebek planlama asamasindan once uygulamaya baslamayi oneriyor iki tarafin da sperm ve yumurta kalitesinin yuksek olmasi icin.
bir goz atmani oneririm.
Sadece adım evet diğerleri seni çarpmış iki katSadece adımda x2 var değil mi bugun digerlerini de carpsaydim
He yaaa tuhhh cok umutluydum halbuki kasıla kasıla geldim eve güçcc ben de diyerektenSadece adım evet diğerleri seni çarpmış iki kat
Cross 1200 kaloriye kadar yakiyormus saatteTamamla cano.
Ben Hedefi astim.
Crossfit de bol bol kosturdu her hareket sonrasi. Saati 30dk gec calistirdim. 450 kalori yakmisim. 1 saat de kac olurdu acaba
Benim adimlar telde birde saat de. Crossfit bitisi foto cektim. Tel de 12 bindeydi. Bakalim nasil hesaplicamsuan aklim almiyor. Eve yuruyorum. Nabzim 180lerdydi. Bayilcam sandim. 10gun sporsuzluk beni mahvetmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?