Gecen sene gittigim salonda da isinma disinda spor 40 dk olurdu onda bile 800 ile biterdi ders . Nabzim yuksek olsada saati durdururdum.Cross 1200 kaloriye kadar yakiyormus saatte
Profil fotona tıkla forum seçenekleri var oradan stile gel reklamsız seç oluyorBugün 4. günüm yürüyüş yapalı anneme gitme bahanesiyle çıkıyorum
Bende reklamlar görünüyor hala ne yapmak lazım acaba?
Bende isteyrumProfil fotona tıkla forum seçenekleri var oradan stile gel reklamsız seç oluyor
Çok teşekkür ederim canımProfil fotona tıkla forum seçenekleri var oradan stile gel reklamsız seç oluyor
Ben de yarışan yemekler bölümünde oy kullanıp kazanmıştımBende isteyrum
Afiyet olsun menüde sporda çok iyi kendi rekorunu kırmışsın buda iyi birşeyBen gunu erken kapattım bugunArtik hareket zamani yürüyüşe çıkacağım birazdan..
Kahvalti.
2 haslama yumurta
1 dl ekmek
Minicik süzme peynir
5 zeytin
Domates salatalik roka
5 cig.badem
Ara.
1.eksi elma
1 ceviz
Aksam
@Ayse_M in diyet.pizzasi harika oldu 1 dl eşime verdim...
1 bardak ayran
2 lt su içtim daha içerim
Spor akşama
Arrietty_ sedulu @neutral
Geçmiş olsun.Terayağı cıs olmuş ama gün içinde yediklerin çok değilmiş zatenMerhaba kizlar bildirim yapamadim kaç gündür ama durumu biliyosunuz. Nihayet bugun taburcu olduk evdeyim suan. Tarti bildirimi yapmadım cunku sabah tartılamadım ogleden sonra evdeydim ama yarin sabah yapabilirim
sabah 1 roll ekmek tereyagi 1 dilim peynir ve cay
Ogle meyve yedim sadece erik cilek ve cagla
Aksam 2 hurma 1 tavuk but haşlama ve salata
3 Litre su
16 bin adim 960 puan
Pro üyeliğe özel sanırım bir deneyin bakalım olcakmı sizdeBende isteyrum
Sagol canim valla bundan fazlasını yapamam gibi geliyor..Gene de gecememisimAfiyet olsun menüde sporda çok iyi kendi rekorunu kırmışsın buda iyi birşey
Geçmiş olsun.Terayağı cıs olmuş ama gün içinde yediklerin çok değilmiş zaten
Bi bakayimPro üyeliğe özel sanırım bir deneyin bakalım olcakmı sizde
10 euro odemelisin yaziyor bende. Oderimde paypalle odeyebiliyosun sadece. Bendede paypal yokturBen de yarışan yemekler bölümünde oy kullanıp kazanmıştım
Daha bir kaç ay oldu yeniyim
Bence mümkün cok sessiz kaldi :))
Bence demistir only bacim bugun yogun. Onun 10bini ben yuruyem demistir canim benim yaaBence mümkün cok sessiz kaldi :))
Ben yuzumu iyice temizleyip dermaroller yapiyorum arkasindan serum. O gonderdigin videolardan birini sonrada normal yuzkremi.aliskanlik haline getirmek istiyorumBenim Kiehls serum gelmis bugun. Ama tam eve geldim ogle ,sms geldi. Yarin doktora gidecegim diye yarin alirim dedim.
Simdi normal nemlendirici surup yuz masajimi yapayim
dun ki 5 dk olani yapacagim ardindan sadece gülüs cizgisimi nedir :)) ona gore bir video bulacagim
Kiehls cok guzel. Faydasini goreceksin benceBenim Kiehls serum gelmis bugun. Ama tam eve geldim ogle ,sms geldi. Yarin doktora gidecegim diye yarin alirim dedim.
Simdi normal nemlendirici surup yuz masajimi yapayim
dun ki 5 dk olani yapacagim ardindan sadece gülüs cizgisimi nedir :)) ona gore bir video bulacagim
Afiyet olsunBen gunu erken kapattım bugunArtik hareket zamani yürüyüşe çıkacağım birazdan..
Kahvalti.
2 haslama yumurta
1 dl ekmek
Minicik süzme peynir
5 zeytin
Domates salatalik roka
5 cig.badem
Ara.
1.eksi elma
1 ceviz
Aksam
@Ayse_M in diyet.pizzasi harika oldu 1 dl eşime verdim...
1 bardak ayran
2 lt su içtim daha içerim
Spor akşama
suyu kaca tamamladin :)Merhabaaa .
Bugun rekor bendedir insallah
17100 adim 510 x2=1020 puan
3 mil leslie 180 puan
40 sn plank 13 puan
Toplam 1213 puan
Eki Görüntüle 2840588
Cok hafif gecmisMerhaba kizlar bildirim yapamadim kaç gündür ama durumu biliyosunuz. Nihayet bugun taburcu olduk evdeyim suan. Tarti bildirimi yapmadım cunku sabah tartılamadım ogleden sonra evdeydim ama yarin sabah yapabilirim
sabah 1 roll ekmek tereyagi 1 dilim peynir ve cay
Ogle meyve yedim sadece erik cilek ve cagla
Aksam 2 hurma 1 tavuk but haşlama ve salata
3 Litre su
16 bin adim 960 puan
Krakerleri cok sIk goruyorum sende.selam kizlarBugun istedigim gibi olmadi. Yarin insallah
Sabah:
Proteinbar
ogle:
2 kraker
Aksam:
1 kasik bulgur pilavi
1 kase cacik
2 kanat
Su:
1 litre
Afiyet olsun ,bir örnek menü daha. Cok begendimKahvaltı 08.30
1 yumurta omlet
30 gr süzme 30 gr çeçil peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
Öğle 13.00
1 haşlanmış yumurta
6 yk kabak yemeği
Ara 16.00
1 yeşil elma ve kefir
Akşam
Ton balıklı salata
Su 3,5 litre
Adım 11700 Puan 350
Elimden geleni yaparım ama iş yerinde akıllı saat sorunu var yasak cezaevi malum saat telefon olmadığından adım saymam imkansız bugün dışarda görevli olduğumdan saydı saat yoksa her günüm 12000 13000 civarı ama kanıtlayamam
Bu aldigimi bir arkadas tavsiye etmis. Anneside kullaniyormus. Annesini de gordum yuzunde hic kirisiklik ,cizgi yokKiehls cok guzel. Faydasini goreceksin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?