yeşil çay vazgeçilmezim
suda 2 lt yeterli geliyor bana fazlasıda böbrekleri yorar sanki
Tamam takım kurallarınız nedir acaba
ben de 5i bi arada içiyorum. bazen nar çiçeği.
ısınmak için normal çaya sarıldığım da oluyor. ama su içmemi baya bi kesiyor çay.
sabah 3 parça kaşar peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin yedim, süt
şimdi de pırasa ve yoğurtlu makarna,mandalina
Ben 1 hafta önce başladım diyete 78.5 la.. Şuan 75.7... hedefim 60..
biraz kararlım:) hızlı kilo verebiliyorum.. Çünkü araştırma çok yaptım. Şuan yeşil çay çok tüketiyorum.. Ihlamur kullanıyorum.iştah kontrolünü kolaylaştırıyor.. Benim tek sorunum bağırsaklarımin yavaş çalışması.. Onun dışında şuan regl oldum.. Biraz şişkinlik çok fazla.. Sürekli paylasimda bulunabilirim.. Işte böyle.. 23 yaşındayim evliyim çocuk yok.. 161 boy..tamam canım aramıza hoşgeldin.1 haftada 3 kg nasıl verdin maşallah maşallahben gecici takım kaptanıyım.takım kaptanımızın en önem verdiği şey bol paylaşım..paylaşımların güzel olursa bu hafta bile listeye girebilirsin daha pazartesindeyiz
kadayıf umarım sana kilo aldırmamıştırmalesef toplu biryere girince yemeden olmuyor.başkaları yiyip sen kalınca hiç hoş olmuyor..
inşallah yaaa günlerdir yaptığım en büyük kaçamak.inşallah kilomu etkilemezzz.süpersin..
sözün var unutma.cumaya süper sonuç bekliyorum senden akupunkturda etki etmiş bak ne güzel
inşallah bende artık güzel sonuç almak istiyorum.
var canım..2 hafta deneme süren olacak bekleriz
geçen yıl bende diyet yaparken düğüne gittim.herşeyden az az yedim.diyetim bozulmamıştı.sen normal diyetine başla.düğünden gelince dukana başlarsınhaftaya lisetey alırız seni
kızlar yeni bir hafta bu hafta herkesi toparlanmış görmek istiyorum.al ver al ver kasıma kadar geldik.artık almadan sadece verme zamanı.yaza fit olmalıyız daha güzel hatunlar olmalıyız
yürüyebilen yürüyüşe çıksın yürüyemen hergün en az 3 part leslie yapsın..ne bileyim boğazımızı kısalım bir taraftanda daha çok hareket edelim..
mesaj kontrolu gibi menü kontrolu yapacagım bu hafta..herkes menülerini yazsın lütfen..
öyle mi dersin. kendimi çok hantall hissediyorum bugün. heralde yorgunluktan. bu 3-4 gün kasmak lazım.
Tamam takım kurallarınız nedir acaba
canım siteden ne kadar uzak durursan o kadar çok yersin.ne olursa olsun buradan kopma
ve artık tartılmayı bırak.bizim gibi haftada 2 defaya çevir.bak moralin bozuluyor daha çok yiyorsuntartılmak yasak sana
tsk hoşbuldum :)saliha hoş geldinn.inşallah hep beraber kurtuluruz şu inatçı yağlardan...
tamam kaptan söz ben kendi adıma elimden geleni yapacam
biraz kararlım:) hızlı kilo verebiliyorum.. Çünkü araştırma çok yaptım. Şuan yeşil çay çok tüketiyorum.. Ihlamur kullanıyorum.iştah kontrolünü kolaylaştırıyor.. Benim tek sorunum bağırsaklarımin yavaş çalışması.. Onun dışında şuan regl oldum.. Biraz şişkinlik çok fazla.. Sürekli paylasimda bulunabilirim.. Işte böyle.. 23 yaşındayim evliyim çocuk yok.. 161 boy..
kızlar bu gün tekrar eski düzenime döndüm çok şükürrr.ve inanılmaz derecede açımmmmaynı anda sigarayıda azaltmaya çalışıyorum bu gün 5 tane sigara içtim benim için bir rekor buu,ama çok baş ağrısı yaptı.birazdan yürüyüş yapmayı düşünüyorum menümüde ondan sonra yazarımm:)))
Evet çok haklısın. Bundan sonra sadece haftadan haftaya pazartesileri tartılıcam. Bugün başlamadım diyete, yarın başlıyorum. Bir de haklısın, buraya daha sık uğramaya çalışıcam bundan sonra :S Su ve yeşil çayı da arttırıcam..
Bugünkü menümü de hiç yazmiyim... Bir araştırmaya katıldım bir sürü kek bisküvi yedirdiler, o yüzden bugun başlamadım.
Sabah 70.8 kg çıktım moral sıfır :)
Birazdan yürüyüş yapmaya çıkıcam :) En azından bugün yediklerimin birazını yakayım
Bide kızlar isimlerinizi öğrenebilirmiyim.. Nickleri ezberlemek zor oluyorda :)
iyi akşamlar kızlarrrr,
akşam yarım saat yürüyüş yapabildim.ama bütün gün de ev işi yaptım yaklaşık 6- 7 kilo patlıcanı karnıyarıklık hazırlayıp kızartıp difize attım birazınıda közleyip difriza koydum artı ev işi yemek çamaşır offf her pazartesi aynı evin altı üstüne geliyor hafta sonu.
menüm:
sabah: 2 dilim çavdar ekmek 2 dilim peynir 4 -5 zeytin.
ara:yok.
öğlen:küçük bir parça açık ekmeğin ekmeğin içine közlenmiş patlıcan.
ara: 2 tane mandalin.
ara:1 tane bisküi
akşam:2 tane kızartmadan yaptığım karnıyarık,1,5 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kase cacık.
oh beee günü böyle kapatırsam süper ama aç gibiyim kızlarrrrr
Bide kızlar isimlerinizi öğrenebilirmiyim.. Nickleri ezberlemek zor oluyorda :)
4. TAKIM KURALLARI...
her persembe kilo bildirimi yapılacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?