Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar cumartesi ve pazar günü ya misafir vardı yada misafirliğe gittik.dolayısıyla coştum.yedimde yedim.bugün toparladım cok şükür.kaçamaksız atlattım.

sabah:1 dilim ekmek,2 dilim peynir ,zeytin,domates salatalık.,
öğlen:tavuklu şehriyeli yeşillikli salata,yoğurt,
ara,yarım elma,1 mandalina
akşam:bol yeşil salata yarım tabak karnıbahar,1 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 kase corba.

şimdi eşimi bekliyorum.kızımı babasına emanet edip spor yapacam.planım 40 dakika yürüyüş.50 mekik.10 dakika mekik ve ağırlık çalışmaları....

sevgili reyhan:
meyvenin mail adresi de gitmiş.onu kullanamıyormuş.
yeni üyemisi deniyoruz.paylaşımlarını ve gidişatını beğenirsek 2 hafta içinde üyemiz sayılıyor..
meyve bi süre daha yanımızda olmayacak.kızlar kendinizi bırakmayın.paylaşımlşar yine azaldı.
minnoşta yok ortalarda...

selam kızlar ben geldım bılıyorum bıkac gundur uzak kaldım burdan ama su sebeplerle hemen anlatıyorum
carsamba gunu sehır dısına gıdıyorum bır arkadasımın dugunu ıcın . cumartesı gunude semınere antalyaya gıdıcem
Allah ızın verırse yanı ben onumuzdekı hafta cumaya kadar yokum
prensesım ben 5 aralıktan once yanınıza gelemem oyuzden benı bu hafta lısteye alıcaktınya tatlım ondan sonra
lısteye gırsem olurmu benım yerımı saklarmısın ? yanı lısteye gırmek ısterım ama tartılabılecegım bır
ortam yok oyuzden soylemek ıstedım yarın buralarda olurum bana cevap verırsen sevınırım canım

ayy suleoz bende dun aksam yururyuse basladım ınsallah ardı arkası gelır du bakalım
dun aksam 15 dakka yuruyebıldım ama bu aksam ınsallah yarım saat yuruycem hatta gıdıp sımdı yurusem
hıc fena olmaz hanı demı sekercım:) hem dugunde semınerde falan aksam yemelerıne cok dıkkat edersem ben bu
ısı kazasız belasız atlatırım ınsallah

Bence günü çok iyi geçirmişsin. Tebrikler :)

Seninle kilomuz aynı sayılır. Bakalım hangimiz daha çabuk zayıflicak

hoşgeldin saliha. azimli olman çok güzel

sabah: 3 parça kaşar peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin yedim, süt
öğle: pırasa ve yoğurtlu makarna,mandalina
ara: 1 elma
2. ara: 5 badem, 2 diyet bisküvi
akşam: mercimek çorba, 4 kaşık makarna ve yanına kıymalı sos. 2 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 elma, ekmek kenarı(çavdar ekmeği çok güzeldi, oğluma yedirirken gitti valla)

şulecim;sende benm gibi akşam yemeğini ayarlayamayanlardansın sanırım.makarna yemişken 2 dilim ekmek biraz fazla olmuş sanki..diğer öğnlerin cok güsel.
çocuklar konusunda haklsın bende kızıma her yedirdiğim şeyi ve artanını üstüme alıyorum nedense.sayesinde geri aldım verdiğim kiloları zaten.Allah eksikliklerini göstermesin.

her şey bizim elimizde gerçekten. ama 15 dakika yeterli değil tabi de. leslie 45 dakika sürüyo. başlayınca bitiyo zaten. onu yapabilirsin. git gel de düzene koyalım arkadaşım.
ben de şimdi yapcam.el mahkum.

Son düzenleme:
ekmek süperdi. bi de sebzeydi, salataydı uğraşamadım. zor işler ya. zor işte.
çocuk yedirme işi tam bir sınav yani. eskisi kadar yapmıyorum Allah'tan artık temizleme olayını.

reyhancım şimdi ben kaptan yardımcısıyım ya tam yetkili oluyorum ozaman.gruba katılmak isteyenleri bende onaylayabilirmiyim acaba?

canım ben zaten şu an geçici olarak zevcanın yerine bakıyorum.istersen yardımcısı olarak devaralabilirsin.persembe gibi zevcanla görüşüp takımla ilgili görüşlerini alacagım.kaptanlık konusunada açıklık getireceğim.istersen zamanı kısaltabiliriz bugun görüşebilirim

yeni üye ile ilgili sulenin paylaşımlarını ve diyetleri güzel gidiyor.listede olması için önereceğim.diğer arkadaşada 4 günün var değerlendirileceksin dedim. yani 2 hafta tamam da sule için insiyatif kullanma taraftarıyım

selam canım.takımda her zaman yerin hazır sen buraya ugra birazda kıs yediklerinden listeye girene kadar giden kardır

teşekkür ederim. inş hemen gider kilolarım.birazdan leslie yapacam. sen yaptın mı

canım dün pazartesiydi.yapmadım.bugun yaptım ama

gelir canım inşallah.hemen bir anda başlanmıyr zaten vucut ancak alışıyor spora

Seninle kilomuz aynı sayılır. Bakalım hangimiz daha çabuk zayıflicak

böyle çekişmeli daha iyi gider kilolar ben suleye takıldım gidiyorum sizde birbirinize takılın

Akşam:

Ton balıklı salata
yeşil çay

gayet güzel

Akşam:

Ton balıklı salata
yeşil çay

bu menünün gerisi nerede

dünkü menülerini paylaşan arkadaşlar bu kadar.geri kalanlarında bugun yazmalarını rica ediyorum

ve benim dünkü menüm

sabah yeşilçay 3 zeytinli maydonozlu tost
ara yok
öğlen 1 kase mercimek çorbası 2 dilim kepek ekmeği
ara yarım elma
akşam 1 kaşık az yagda yaptım kavurma 1 dilim ekmek salata
ara yok erken yattım

pazartesileri spor yapmayacagım.bugun sabah sporum

3 mil leslie
60 düz mekik 20 çapraz mekik
100 bacak indir kaldır
aşağıya resmini koydugum aletim vardı onu çıkarttım.10 dk bel çevirdim.30 şar tane de kollarımı çalıştırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…