hoşgeldin aramıza saliha.benmde adım zeynep.istanbulda yaşıyorum öğretmenim.26 yaşındayım evliyim ve 3 yaşında bi kızım var
memnun oldum reyhantsk hoşbuldum zeynep memnun oldum bende ankarada oturuyorum bende reyhan canım.26 yaşındayım konyada yaşıyorum.evliyim benimde çocugum yok
beşi bir arada bana hiç iyi gelmedi.inşallah sana yarar
ayrıca paylaşımların ve diyetin güzel gidiyor..meyveye bu hafta listede olmanı önereceğim
kızlar cumartesi ve pazar günü ya misafir vardı yada misafirliğe gittik.dolayısıyla coştum.yedimde yedim.bugün toparladım cok şükür.kaçamaksız atlattım.
sabah:1 dilim ekmek,2 dilim peynir ,zeytin,domates salatalık.,
öğlen:tavuklu şehriyeli yeşillikli salata,yoğurt,
ara,yarım elma,1 mandalina
akşam:bol yeşil salata yarım tabak karnıbahar,1 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 kase corba.
şimdi eşimi bekliyorum.kızımı babasına emanet edip spor yapacam.planım 40 dakika yürüyüş.50 mekik.10 dakika mekik ve ağırlık çalışmaları....
ayy suleoz bende dun aksam yururyuse basladım ınsallah ardı arkası gelır du bakalım
dun aksam 15 dakka yuruyebıldım ama bu aksam ınsallah yarım saat yuruycem hatta gıdıp sımdı yurusem
hıc fena olmaz hanı demı sekercım:) hem dugunde semınerde falan aksam yemelerıne cok dıkkat edersem ben bu
ısı kazasız belasız atlatırım ınsallah
biraz kararlım:) hızlı kilo verebiliyorum.. Çünkü araştırma çok yaptım. Şuan yeşil çay çok tüketiyorum.. Ihlamur kullanıyorum.iştah kontrolünü kolaylaştırıyor.. Benim tek sorunum bağırsaklarımin yavaş çalışması.. Onun dışında şuan regl oldum.. Biraz şişkinlik çok fazla.. Sürekli paylasimda bulunabilirim.. Işte böyle.. 23 yaşındayim evliyim çocuk yok.. 161 boy..
sabah: 3 parça kaşar peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin yedim, süt
öğle: pırasa ve yoğurtlu makarna,mandalina
ara: 1 elma
2. ara: 5 badem, 2 diyet bisküvi
akşam: mercimek çorba, 4 kaşık makarna ve yanına kıymalı sos. 2 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 elma, ekmek kenarı(çavdar ekmeği çok güzeldi, oğluma yedirirken gitti valla)
ayy suleoz bende dun aksam yururyuse basladım ınsallah ardı arkası gelır du bakalım
dun aksam 15 dakka yuruyebıldım ama bu aksam ınsallah yarım saat yuruycem hatta gıdıp sımdı yurusem
hıc fena olmaz hanı demı sekercım:) hem dugunde semınerde falan aksam yemelerıne cok dıkkat edersem ben bu
ekmek süperdi. bi de sebzeydi, salataydı uğraşamadım. zor işler ya. zor işte.şulecim;sende benm gibi akşam yemeğini ayarlayamayanlardansın sanırım.makarna yemişken 2 dilim ekmek biraz fazla olmuş sanki..diğer öğnlerin cok güsel.
çocuklar konusunda haklsın bende kızıma her yedirdiğim şeyi ve artanını üstüme alıyorum nedense.sayesinde geri aldım verdiğim kiloları zaten.Allah eksikliklerini göstermesin.
tsk bu arada isim?hoşgeldin saliha. azimli olman çok güzel
reyhancım şimdi ben kaptan yardımcısıyım ya tam yetkili oluyorum ozaman.gruba katılmak isteyenleri bende onaylayabilirmiyim acaba?
sevgili reyhan:
meyvenin mail adresi de gitmiş.onu kullanamıyormuş.
yeni üyemisi deniyoruz.paylaşımlarını ve gidişatını beğenirsek 2 hafta içinde üyemiz sayılıyor..
meyve bi süre daha yanımızda olmayacak.kızlar kendinizi bırakmayın.paylaşımlşar yine azaldı.
minnoşta yok ortalarda...
kızlar cumartesi ve pazar günü ya misafir vardı yada misafirliğe gittik.dolayısıyla coştum.yedimde yedim.bugün toparladım cok şükür.kaçamaksız atlattım.
akşam:bol yeşil salata yarım tabak karnıbahar,1 yemek kaşığı bulgur pilavı,1 kase corba.
şimdi eşimi bekliyorum.kızımı babasına emanet edip spor yapacam.planım 40 dakika yürüyüş.50 mekik.10 dakika mekik ve ağırlık çalışmaları....
selam kızlar ben geldım bılıyorum bıkac gundur uzak kaldım burdan ama su sebeplerle hemen anlatıyorum
carsamba gunu sehır dısına gıdıyorum bır arkadasımın dugunu ıcın . cumartesı gunude semınere antalyaya gıdıcem
Allah ızın verırse yanı ben onumuzdekı hafta cumaya kadar yokum
prensesım ben 5 aralıktan once yanınıza gelemem oyuzden benı bu hafta lısteye alıcaktınya tatlım ondan sonra
lısteye gırsem olurmu benım yerımı saklarmısın ? yanı lısteye gırmek ısterım ama tartılabılecegım bır
ortam yok oyuzden soylemek ıstedım yarın buralarda olurum bana cevap verırsen sevınırım canım
teşekkür ederim. inş hemen gider kilolarım.birazdan leslie yapacam. sen yaptın mı
Seninle kilomuz aynı sayılır. Bakalım hangimiz daha çabuk zayıflicak
Akşam:
Ton balıklı salata
yeşil çay
akşam: mercimek çorba, 4 kaşık makarna ve yanına kıymalı sos. 2 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 elma, ekmek kenarı(çavdar ekmeği çok güzeldi, oğluma yedirirken gitti valla)
iyi akşamlar kızlarrrr,
akşam yarım saat yürüyüş yapabildim.ama bütün gün de ev işi yaptım yaklaşık 6- 7 kilo patlıcanı karnıyarıklık hazırlayıp kızartıp difize attım birazınıda közleyip difriza koydum artı ev işi yemek çamaşır offf her pazartesi aynı evin altı üstüne geliyor hafta sonu.
menüm:
sabah: 2 dilim çavdar ekmek 2 dilim peynir 4 -5 zeytin.
ara:yok.
öğlen:küçük bir parça açık ekmeğin ekmeğin içine közlenmiş patlıcan.
ara: 2 tane mandalin.
ara:1 tane bisküi
akşam:2 tane kızartmadan yaptığım karnıyarık,1,5 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kase cacık.
oh beee günü böyle kapatırsam süper ama aç gibiyim kızlarrrrr
Akşam:
Ton balıklı salata
yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?