tsk bu arada isim?
süpersin vallahi.ve benim dünkü menüm
sabah yeşilçay 3 zeytinli maydonozlu tost
ara yok
öğlen 1 kase mercimek çorbası 2 dilim kepek ekmeği
ara yarım elma
akşam 1 kaşık az yagda yaptım kavurma 1 dilim ekmek salata
ara yok erken yattım
pazartesileri spor yapmayacagım.bugun sabah sporum
3 mil leslie
60 düz mekik 20 çapraz mekik
100 bacak indir kaldır
aşağıya resmini koydugum aletim vardı onu çıkarttım.10 dk bel çevirdim.30 şar tane de kollarımı çalıştırdım.
ARKADAŞLAR MERHABA :)
Bende bu gruba kabul edildim biraz önce :))) Size kendimden bahsediyim; 26 yaşındayım 4yıldır bankcıyım 4 aylık evliyim, 1.70 boyunda 68 kg'ım. Geçensene temmuzda sigarayı bıraktığım için 60tan 63e çıktım düğünümden sonrada utanarak itiraf ediyorum 68(( Ve malesef kilolarımın çoğu göbek ve simit bölgesinde yer etti kendine. Kabul ediyorum yiyorum ve süekli oturuyorum nişanlanmadan önce eliptik bisikletimde haftada en az 3 defa 45 dk çalışırdım şimdi oraya mont asıyorum.
Geçenlerde en sevdiğim bana çok rahat olan dar paça kotumu giymeya çalıştığımda yaşadıklarım beni biranönce diyete yönlendirdi. Size her gün yediklerimi seve seve yazıp yaptığım sporu yazıcam ama bilmediğimm kurallar olursa beni uyarıp yardımcı olabilir misiniz? Tüm yazılanları okumam imkansız çünkü.. Hedefim önce 58 sonra 55.. Ben daha önce başarmıştım yine başarıcam eminim..
hoşgeşdin. 55 de çok az değil mi. ben de o boydayım. 57 de süper oluyo zaten. ama ben 60'ı hedefledim.
Haklısınız ama 55 e düşüp bebek sahibi olmayı planlıyorum yoksa dediğiniz gibi 57-58 ideal oluyor, ne kadar zayıf hamile kalırsam o kadar iyi diye düşünüyorum, nasip kısmet tabi..
Günaydın arkadaşlar
süpersin vallahi.
benim kilom aynı çıktı bu sabahhhhh.
el mi yaman bey mi gösterecem ben ona.
ARKADAŞLAR MERHABA :)
Bende bu gruba kabul edildim biraz önce :))) Size kendimden bahsediyim; 26 yaşındayım 4yıldır bankcıyım 4 aylık evliyim, 1.70 boyunda 68 kg'ım. Geçensene temmuzda sigarayı bıraktığım için 60tan 63e çıktım düğünümden sonrada utanarak itiraf ediyorum 68(( Ve malesef kilolarımın çoğu göbek ve simit bölgesinde yer etti kendine. Kabul ediyorum yiyorum ve süekli oturuyorum nişanlanmadan önce eliptik bisikletimde haftada en az 3 defa 45 dk çalışırdım şimdi oraya mont asıyorum.
Geçenlerde en sevdiğim bana çok rahat olan dar paça kotumu giymeya çalıştığımda yaşadıklarım beni biranönce diyete yönlendirdi. Size her gün yediklerimi seve seve yazıp yaptığım sporu yazıcam ama bilmediğimm kurallar olursa beni uyarıp yardımcı olabilir misiniz? Tüm yazılanları okumam imkansız çünkü.. Hedefim önce 58 sonra 55.. Ben daha önce başarmıştım yine başarıcam eminim..
defne denız hosgeldın canımm sende benım gıbısın desene bende 1 yıllık evlıyım cocuk dusunuyorum artık yaza
ama ozamanda kadar en azından 60 kıloya ınmelıyım onun ıcın ugrasıyorum allah yardımcımız olsun
defne denız hosgeldın canımm sende benım gıbısın desene bende 1 yıllık evlıyım cocuk dusunuyorum artık yaza
ama ozamanda kadar en azından 60 kıloya ınmelıyım onun ıcın ugrasıyorum allah yardımcımız olsun
canım kilo çizelgesi yapmıssın.istersen imzan yap daha kolay olur senin için
burda resimli anlatımı var
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
açıkcası ben anlayuamadım hçbişey, püsküüt ona o da diğerine yönlendirmiş benim kafam karıştı her mesajımda çizelgemi kopyalayıp yapıştırıyorum, zaten bi yandan iş bi yandan bunu anlamaya çalışıyorum müşteriler var iki işlem arasında yapıyorum bunları. bi para yatırıyorum bi mail yazıyorum, müşteri bekletmeden yapıyorum bunları tabii :)
memnun oldum şule. Ben ankara kurtuluştayim sen ?adım şule. ankaradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?