Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

21.11.2011

Minnoş prenses…….4
mersa ..................... 4
suleoz……………………11
meyvenull .................0
zeynepece2009………5
PrensesPeri ................14
doksanaltmışdoksan .... 6
tugba8424 .................0
salihakaya............7

zeynepciğim bana paylaşımlar iyi gibi geliyordu sen az deyince bir sayayım dedim.kimsenin hakkını yememek lazım.dün herkes elinden geldiğince gelmiş.bişeyler yazmıs..

süpersin vallahi.
benim kilom aynı çıktı bu sabahhhhh.
el mi yaman bey mi gösterecem ben ona.

ARKADAŞLAR MERHABA :)

Bende bu gruba kabul edildim biraz önce :))) Size kendimden bahsediyim; 26 yaşındayım 4yıldır bankcıyım 4 aylık evliyim, 1.70 boyunda 68 kg'ım. Geçensene temmuzda sigarayı bıraktığım için 60tan 63e çıktım düğünümden sonrada utanarak itiraf ediyorum 68 (( Ve malesef kilolarımın çoğu göbek ve simit bölgesinde yer etti kendine. Kabul ediyorum yiyorum ve süekli oturuyorum nişanlanmadan önce eliptik bisikletimde haftada en az 3 defa 45 dk çalışırdım şimdi oraya mont asıyorum.

Geçenlerde en sevdiğim bana çok rahat olan dar paça kotumu giymeya çalıştığımda yaşadıklarım beni biranönce diyete yönlendirdi. Size her gün yediklerimi seve seve yazıp yaptığım sporu yazıcam ama bilmediğimm kurallar olursa beni uyarıp yardımcı olabilir misiniz? Tüm yazılanları okumam imkansız çünkü.. Hedefim önce 58 sonra 55.. Ben daha önce başarmıştım yine başarıcam eminim..

hoşgeşdin. 55 de çok az değil mi. ben de o boydayım. 57 de süper oluyo zaten. ama ben 60'ı hedefledim.

hoşgeşdin. 55 de çok az değil mi. ben de o boydayım. 57 de süper oluyo zaten. ama ben 60'ı hedefledim.

Haklısınız ama 55 e düşüp bebek sahibi olmayı planlıyorum yoksa dediğiniz gibi 57-58 ideal oluyor, ne kadar zayıf hamile kalırsam o kadar iyi diye düşünüyorum, nasip kısmet tabi..

Haklısınız ama 55 e düşüp bebek sahibi olmayı planlıyorum yoksa dediğiniz gibi 57-58 ideal oluyor, ne kadar zayıf hamile kalırsam o kadar iyi diye düşünüyorum, nasip kısmet tabi..

inşallah, hayırlısıyla. ben de 7 aylık evliyken hamile kalmıştım. şimdi oğlum 4.5 yaşında (kazayla)

Günaydın arkadaşlar

günaydın salihacıgım dün neler yaptın gel yamacıma bir anlat

süpersin vallahi.
benim kilom aynı çıktı bu sabahhhhh.
el mi yaman bey mi gösterecem ben ona.

teşekkürler canım sabırlı olacagız biz inat ettikçe kilolarımız gidecek

canım hoşgeldin aramıza bende 170 boyundayım 80 kg lardayım.sen iyi edip erken önüne geçmeye çalışıyorsun.hep beraber verip kurtulacağız inşallah

4. TAKIM KURALLARI...

her persembe kilo bildirimi yapılacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

takım kurallarımız bunlar en baştan gözünü korkutmak istemem.düzenli paylaşım en önem verdiğimiz kural

defne denız hosgeldın canımm sende benım gıbısın desene bende 1 yıllık evlıyım cocuk dusunuyorum artık yaza
ama ozamanda kadar en azından 60 kıloya ınmelıyım onun ıcın ugrasıyorum allah yardımcımız olsun

hayırlısıyla olacaksın başaracaksın inanıyorum dün akşam yürüdün mü?

zevcanla görüştün mü?arayıpta sık boğaz etmek rahatsız etmek istemiyorum..

hoşbulduk minnoş prenses :)) amin inşallah ikimizde istediğimiz zaman hayırlısı ile alırız bebeklerimiz kucağımıza :)
önce şu fazlalıkları verelim nasipse :)

canım kilo çizelgesi yapmıssın.istersen imzan yap daha kolay olur senin için

burda resimli anlatımı var

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

açıkcası ben anlayuamadım hçbişey, püsküüt ona o da diğerine yönlendirmiş benim kafam karıştı her mesajımda çizelgemi kopyalayıp yapıştırıyorum, zaten bi yandan iş bi yandan bunu anlamaya çalışıyorum müşteriler var iki işlem arasında yapıyorum bunları. bi para yatırıyorum bi mail yazıyorum, müşteri bekletmeden yapıyorum bunları tabii :)

canım aslında şuan bu mesaja yapıştırdıgın kısmı yukarda kontrol paneli var orda imza kısmına yapıştırsan olması lazım ama gecen gün arkadaşlardan birine yapmayı denedik olmadı.sen müsait zamanında linki incele.istersen ben yine yardımcı olurum elimden geldiğince

kızlar yukarıda forum takip var.oradan yazdıgım mesajlara tıklayarak.takııma yazmıs oldugunuz son mesajı bulunuz.son sayfaya gelene kadar okuyunuz.böylece takımdan kopmamış herşeyi görmüş bilmiş olursunuz.takım geçmişi okunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…