Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayırlısıyla olacaksın başaracaksın inanıyorum dün akşam yürüdün mü?

zevcanla görüştün mü?arayıpta sık boğaz etmek rahatsız etmek istemiyorum..
prensesım ınsallah verırım de su 60 kıloya ınerım canım yaa ondan sonrası hayırslısı olsun ınsallah
dun aksam 20 dk ama yurudum canım bu aksam da yuruycem sana söz yuruyuslerımı hıc bırakmıycam semınerde bıle
yuruycem spor ayakkabımı goturuyorum zatenn. zevcanın telı hep kapalı canım

hoşbulduk minnoş prenses :)) amin inşallah ikimizde istediğimiz zaman hayırlısı ile alırız bebeklerimiz kucağımıza :)
önce şu fazlalıkları verelim nasipse :)

ınsallah canım benım hayırlısı olsun ınsallahh saglıklı sıhhatlı bebıslerımız olsun ınsallah

tamam canım.sen hayırlısıyla git gel seminerlerine düğüne ondan sonrasında full diyete devam

zevcanı bu hafta listede nasıl göstereceğim?sen gitmeden sana da sorayım.artık mailinide kullanamıyormus :44:

yarından sonra bende başlıcam menü yazmaya... ama bi problem var... biz iki kişi yaşadığımız için genelde 2 3 gün aynı yemek yiyoruz.. sonra dünkü menüyü aynen yazmışsın demeyin

SABAH:

Yarim domates
Yarım salatalık
1 dilim beyaz peynir
Yeşil çay

ÖĞLE:

1 kase domates çorbası
3 çatal pirinç pilavı
1 kase sebzeli tavuk

AKŞAM:

birçok hamsi tava (yağsız tavada kızarmış)
1 kase salata
coca cola zero

toplam 1.5 litre su

tam diyet oldumu olmadı mı bilmiyorum ama günü kaçamaksız atlattım:)

cok güzel olmuş canm eritsin yağlarını :)

slm kızlar;

reyhancım haftasonunu kastederek kimse uğramıyor demiştim sanırım..
bugün sabah kahvaltıda patates kızartmasıda sosiste;salçalı sosta peynir yumurta cabası .
öğlen yemedim
akşam yarım tabak karnıbahar,2 kaşıkyoğurt;2 kaşık pilav
ara elma ve fıstık üzüm 1 avuç kadar

şimdide spora inecem

bişi olmaz sabahkileri sporda yakarsın, ben bugün çok yoğun olduğum için spora gidemedim ama yarın gidicem inş :)

prenses sen paylaşımları yazmışsın sabahları yapıyorum bu sabahda misafirim vardı onları saymaya girdim baktım sen yapmışsın eline sağlık

bugün ki menüm

sabah kahvaltısı
yarım haşlama yumurta biraz peynir 3 zeytin 3 dilim ekmek bir sosis domates salatalık....
ara yok
öğle yok
akşam
çok az balık yarım dilim kepek ekmeği

Evet kızlar metabolizmamı harekete geçirmek için kendimi kasıcam ve 5 gün dukan diyeti yapıcam, sonra normal bu diyetime devam edicem yine, ama önce bi motive olmam lazım en az 1 kg kaybederek :)

hoşgeldin defne deniz takımımıza

kankişim olsun öğle yemedik ya ondan onu kamufle etmişizdir

başarırsın defne deniz senin hedefine çok bişey yok bir kaç aya kalmaz baya kolaylarsın sen işini merak etme

sule menün güzel olmuş ama sabah kahvaltıda kaşar yerine beyaz peynir 5 zeytin yerine 3 zeytin yesen bence daha iyi olurmuş

güzel olmuş menün ama pek doyurucu değil öğlem bir bardak ayran içebilirdin akşma da bir dilim ekmek yiyebilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…