prensesım ınsallah verırım de su 60 kıloya ınerım canım yaa ondan sonrası hayırslısı olsun ınsallahhayırlısıyla olacaksın başaracaksın inanıyorumdün akşam yürüdün mü?
zevcanla görüştün mü?arayıpta sık boğaz etmek rahatsız etmek istemiyorum..
prensesım ınsallah verırım de su 60 kıloya ınerım canım yaa ondan sonrası hayırslısı olsun ınsallah
dun aksam 20 dk ama yurudum canım bu aksam da yuruycem sana söz yuruyuslerımı hıc bırakmıycam semınerde bıle
yuruycem spor ayakkabımı goturuyorum zatenn. zevcanın telı hep kapalı canım
ınsallah canım benım hayırlısı olsun ınsallahh saglıklı sıhhatlı bebıslerımız olsun ınsallah
SABAH:
Yarim domates
Yarım salatalık
1 dilim beyaz peynir
Yeşil çay
ÖĞLE:
1 kase domates çorbası
3 çatal pirinç pilavı
1 kase sebzeli tavuk
AKŞAM:
birçok hamsi tava (yağsız tavada kızarmış)
1 kase salata
coca cola zero
toplam 1.5 litre su
tam diyet oldumu olmadı mı bilmiyorum ama günü kaçamaksız atlattım:)
cok güzel olmuş canm eritsin yağlarını :)
slm kızlar;
reyhancım haftasonunu kastederek kimse uğramıyor demiştim sanırım..
bugün sabah kahvaltıda patates kızartmasıda sosiste;salçalı sosta peynir yumurta cabası .
öğlen yemedim
akşam yarım tabak karnıbahar,2 kaşıkyoğurt;2 kaşık pilav
ara elma ve fıstık üzüm 1 avuç kadar
şimdide spora inecem
21.11.2011
Minnoş prenses…….4
mersa ..................... 4
suleoz……………………11
meyvenull .................0
zeynepece2009………5
PrensesPeri ................14
doksanaltmışdoksan .... 6
tugba8424 .................0
salihakaya............7
zeynepciğim bana paylaşımlar iyi gibi geliyordu sen az deyince bir sayayım dedim.kimsenin hakkını yememek lazım.dün herkes elinden geldiğince gelmiş.bişeyler yazmıs..
Günaydın arkadaşlar
açıkcası ben anlayuamadım hçbişey, püsküüt ona o da diğerine yönlendirmiş benim kafam karıştı her mesajımda çizelgemi kopyalayıp yapıştırıyorum, zaten bi yandan iş bi yandan bunu anlamaya çalışıyorum müşteriler var iki işlem arasında yapıyorum bunları. bi para yatırıyorum bi mail yazıyorum, müşteri bekletmeden yapıyorum bunları tabii :)
cok güzel olmuş canm eritsin yağlarını :)
slm kızlar;
reyhancım haftasonunu kastederek kimse uğramıyor demiştim sanırım..
bugün sabah kahvaltıda patates kızartmasıda sosiste;salçalı sosta peynir yumurta cabası .
öğlen yemedim
akşam yarım tabak karnıbahar,2 kaşıkyoğurt;2 kaşık pilav
ara elma ve fıstık üzüm 1 avuç kadar
şimdide spora inecem
ARKADAŞLAR MERHABA :)
Bende bu gruba kabul edildim biraz önce :))) Size kendimden bahsediyim; 26 yaşındayım 4yıldır bankcıyım 4 aylık evliyim, 1.70 boyunda 68 kg'ım. Geçensene temmuzda sigarayı bıraktığım için 60tan 63e çıktım düğünümden sonrada utanarak itiraf ediyorum 68(( Ve malesef kilolarımın çoğu göbek ve simit bölgesinde yer etti kendine. Kabul ediyorum yiyorum ve süekli oturuyorum nişanlanmadan önce eliptik bisikletimde haftada en az 3 defa 45 dk çalışırdım şimdi oraya mont asıyorum.
Geçenlerde en sevdiğim bana çok rahat olan dar paça kotumu giymeya çalıştığımda yaşadıklarım beni biranönce diyete yönlendirdi. Size her gün yediklerimi seve seve yazıp yaptığım sporu yazıcam ama bilmediğimm kurallar olursa beni uyarıp yardımcı olabilir misiniz? Tüm yazılanları okumam imkansız çünkü.. Hedefim önce 58 sonra 55.. Ben daha önce başarmıştım yine başarıcam eminim..
sabah: 3 parça kaşar peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin yedim, süt
öğle: pırasa ve yoğurtlu makarna,mandalina
ara: 1 elma
2. ara: 5 badem, 2 diyet bisküvi
akşam: mercimek çorba, 4 kaşık makarna ve yanına kıymalı sos. 2 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 elma, ekmek kenarı(çavdar ekmeği çok güzeldi, oğluma yedirirken gitti valla)
iyi akşamlar kızlarrrr,
akşam yarım saat yürüyüş yapabildim.ama bütün gün de ev işi yaptım yaklaşık 6- 7 kilo patlıcanı karnıyarıklık hazırlayıp kızartıp difize attım birazınıda közleyip difriza koydum artı ev işi yemek çamaşır offf her pazartesi aynı evin altı üstüne geliyor hafta sonu.
menüm:
sabah: 2 dilim çavdar ekmek 2 dilim peynir 4 -5 zeytin.
ara:yok.
öğlen:küçük bir parça açık ekmeğin ekmeğin içine közlenmiş patlıcan.
ara: 2 tane mandalin.
ara:1 tane bisküi
akşam:2 tane kızartmadan yaptığım karnıyarık,1,5 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kase cacık.
oh beee günü böyle kapatırsam süper ama aç gibiyim kızlarrrrr
tsk tuğba hoşbuldumhoş geldin saliha takımımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?