memnun oldum şule. Ben ankara kurtuluştayim sen ?
canım kilo çizelgesi yapmıssın.istersen imzan yap daha kolay olur senin için
burda resimli anlatımı var
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
iyi geceler anca bu saatte gelebildim.bu gün bir arkadaşımın annesi ölmüş ordaydım o yüzden hiç giremedim .çok yorgunum bu gün yaptıklarımı yazıp kaçacam hemen.
sabah 45 dakika yürüyüş.
kahvaltı :yapamadım yürüyüşte haberi aldım hemen cenazeye gittim.
öğlen:yarım kase tavuk çorba. 1 yumurtayla yapılmış omlet ve yarım dilim ekmek.
ara:3 mandalin 3 tane bisküi.
akşam:fırında az yağlı sardalye 2 kaşık pırasa ve salata.
ara:beyaz leblebi yedim belki 1 tanede mandalin yiyebilirimmmmm.......
parkın hemen yanında oturuyorum ama eşim yalnız yürümeme izin vermiyo.. illa beraber yürüyelim diyo.. eve yürüyüş bandı aldırıcam.. eeeeee mecbur alamayaben de abidinpaşadayım. çok yakınız. yürüyüş falan yaparız ilerde beraber. ben kurtuluş parkına falan gidiyodum ilkbaharda. yanında arkadaş olunca zevkli oluyor.
ay tabi o zaman sadece formda kalmak için yürürüz
parkın hemen yanında oturuyorum ama eşim yalnız yürümeme izin vermiyo.. illa beraber yürüyelim diyo.. eve yürüyüş bandı aldırıcam.. eeeeee mecbur alamaya
sabah 3 dilim kaşar,5 zeytin,1,5 dilim ekmek (sabah dedimse saat 10 du. evden yapamadan çıkıyorum ne yazık ki)
öğle 0.5 ekmek, 1 elma
ara 5 fındık, yarım dilim ekmek
akşam bol yeşil fasulye, 2 dilim ekmek
ara taze elma suyu
tuğba yine kaşar götürdüm, evde o var şu an.kaşarın kalorisi 2 kat diye normal yediğimin yarısı kadar yiyorum.
yarına da kaşar koydum:18:
bu arada cuma misafirim gelcek
perşembe veya cuma spor yapamam heralde, çok işim var çok.
kendimi tutmam lazım tabii bi de.
yarından sonra bende başlıcam menü yazmaya... ama bi problem var... biz iki kişi yaşadığımız için genelde 2 3 gün aynı yemek yiyoruz..sonra dünkü menüyü aynen yazmışsın demeyin
SABAH:
Yarim domates
Yarım salatalık
1 dilim beyaz peynir
Yeşil çay
ÖĞLE:
1 kase domates çorbası
3 çatal pirinç pilavı
1 kase sebzeli tavuk
AKŞAM:
birçok hamsi tava (yağsız tavada kızarmış)
1 kase salata
coca cola zero
toplam 1.5 litre su
tam diyet oldumu olmadı mı bilmiyorum ama günü kaçamaksız atlattım:)
slm kızlar;
reyhancım haftasonunu kastederek kimse uğramıyor demiştim sanırım..
bugün sabah kahvaltıda patates kızartmasıda sosiste;salçalı sosta peynir yumurta cabası .
öğlen yemedim
akşam yarım tabak karnıbahar,2 kaşıkyoğurt;2 kaşık pilav
ara elma ve fıstık üzüm 1 avuç kadar
şimdide spora inecem
Evet günlük kaçamağımı da yapmış oldum şimdi
annem çok güzel ayva reçeli yapıyordu, sıcak sıcak azcık kaseye koydum yedim
prenses sen paylaşımları yazmışsın sabahları yapıyorum bu sabahda misafirim vardı onları saymaya girdim baktım sen yapmışsın eline sağlık
bugün ki menüm
sabah kahvaltısı
yarım haşlama yumurta biraz peynir 3 zeytin 3 dilim ekmek bir sosis domates salatalık....
ara yok
öğle yok
akşam
çok az balık yarım dilim kepek ekmeği
iyi geceler anca bu saatte gelebildim.bu gün bir arkadaşımın annesi ölmüş ordaydım o yüzden hiç giremedim .çok yorgunum bu gün yaptıklarımı yazıp kaçacam hemen.
sabah 45 dakika yürüyüş.
kahvaltı :yapamadım yürüyüşte haberi aldım hemen cenazeye gittim.
öğlen:yarım kase tavuk çorba. 1 yumurtayla yapılmış omlet ve yarım dilim ekmek.
ara:3 mandalin 3 tane bisküi.
akşam:fırında az yağlı sardalye 2 kaşık pırasa ve salata.
ara:beyaz leblebi yedim belki 1 tanede mandalin yiyebilirimmmmm.......
sabah 3 dilim kaşar,5 zeytin,1,5 dilim ekmek (sabah dedimse saat 10 du. evden yapamadan çıkıyorum ne yazık ki)
öğle 0.5 ekmek, 1 elma
ara 5 fındık, yarım dilim ekmek
akşam bol yeşil fasulye, 2 dilim ekmek
ara taze elma suyu
tuğba yine kaşar götürdüm, evde o var şu an.kaşarın kalorisi 2 kat diye normal yediğimin yarısı kadar yiyorum.
yarına da kaşar koydum:18:
bu arada cuma misafirim gelcek
perşembe veya cuma spor yapamam heralde, çok işim var çok.
kendimi tutmam lazım tabii bi de.
çok iyi vallahi. leslie ye akıyorum kızlar. iyi geceler.
Bu saatte 2 mandalina ve 2 dilim ayva yedim
Öncesinde de biraz daha ayva reçeli yemiştim( of yaa kaçamaksız geçiremiyorummmm. yarın dukana başlayınca bakalım kendimi tutabilecekmiyim.
günaydın kızlar.nasılsınız?
benim moralim çok bozuk bugun..umarım siz keyifli bir gün geçirisiniz..geçmişi okuyabildiğim kadar okuyayım
hayırdır canım işle mi ilgili,
herkese günaydın
başarırsın defne deniz senin hedefine çok bişey yok bir kaç aya kalmaz baya kolaylarsın sen işini merak etme
canım benim götür bakalım kaşarları seni anlayabiliyorum öğretmen olunca zor oluyor biz burdaki zeynep ece ile aynı okuldayız allahdan öğleciyiz ama orda öğle yemeğini geçiştirmemek için tabak tabak sebze yemeği götürüyoruz okula ben ekmek arası yiyerek veremiyorum çünkü ekmek arasını çok seviyorum vücudum da ekmek arasına kilo alarak tepki veriyor
Hoşbulduk canım :)
Bende başarmak istiyorum aldığım 8 kg'mı vermek ve eskisindende zayıflayıp 5 kilo daha vermek istiyorum. Giydiklerim yakışsın, eskisi gibi darpaça kotumu giyip belime kadar gelen uzun saçlarımı fönleyip topuklu çizmelerimi giyip aaa kıza bak ne kadar güzel fiziği var denilen günleri yaşamak istiyorum
Sigarayı bıraktım, evlendim, sporuda yapamaz hale geldim sonuç 8 kilo...(
Bugün sabah:
1 dilim kepek ekmeği, az peynir 4 adet zeytin 2 dilim ince kesilmiş salam yedim,
Sonrada 1 kupa şekesiz sütsüz neskafe ve 2 adet güneşte kurutulmuş kayısı..
Arkadaşlar bu neskafe kilo yaparmı yada selülit? Ama hep şekersiz sütsüz içiyorum bi sabah bi öğlen, bırakmam gerekirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?