Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi geceler anca bu saatte gelebildim.bu gün bir arkadaşımın annesi ölmüş ordaydım o yüzden hiç giremedim .çok yorgunum bu gün yaptıklarımı yazıp kaçacam hemen.
sabah 45 dakika yürüyüş.
kahvaltı :yapamadım yürüyüşte haberi aldım hemen cenazeye gittim.
öğlen:yarım kase tavuk çorba. 1 yumurtayla yapılmış omlet ve yarım dilim ekmek.
ara:3 mandalin 3 tane bisküi.
akşam:fırında az yağlı sardalye 2 kaşık pırasa ve salata.
ara:beyaz leblebi yedim belki 1 tanede mandalin yiyebilirimmmmm.......

memnun oldum şule. Ben ankara kurtuluştayim sen ?

ben de abidinpaşadayım. çok yakınız. yürüyüş falan yaparız ilerde beraber. ben kurtuluş parkına falan gidiyodum ilkbaharda. yanında arkadaş olunca zevkli oluyor.
ay tabi o zaman sadece formda kalmak için yürürüz

Son düzenleme:
sabah 3 dilim kaşar,5 zeytin,1,5 dilim ekmek (sabah dedimse saat 10 du. evden yapamadan çıkıyorum ne yazık ki)
öğle 0.5 ekmek, 1 elma
ara 5 fındık, yarım dilim ekmek
akşam bol yeşil fasulye, 2 dilim ekmek
ara taze elma suyu

tuğba yine kaşar götürdüm, evde o var şu an.kaşarın kalorisi 2 kat diye normal yediğimin yarısı kadar yiyorum.
yarına da kaşar koydum:18:
bu arada cuma misafirim gelcek
perşembe veya cuma spor yapamam heralde, çok işim var çok.
kendimi tutmam lazım tabii bi de.

Son düzenleme:

çok iyi vallahi. leslie ye akıyorum kızlar. iyi geceler.

Son düzenleme:
Bu saatte 2 mandalina ve 2 dilim ayva yedim

Öncesinde de biraz daha ayva reçeli yemiştim ( of yaa kaçamaksız geçiremiyorummmm. yarın dukana başlayınca bakalım kendimi tutabilecekmiyim.

parkın hemen yanında oturuyorum ama eşim yalnız yürümeme izin vermiyo.. illa beraber yürüyelim diyo.. eve yürüyüş bandı aldırıcam.. eeeeee mecbur alamaya

parkın hemen yanında oturuyorum ama eşim yalnız yürümeme izin vermiyo.. illa beraber yürüyelim diyo.. eve yürüyüş bandı aldırıcam.. eeeeee mecbur alamaya

kızlar ne güzel ankaradasınız özendim size saliha yürüyüş bandı demişsin ben aldım çok faydası oluyor şidetle tavsiye ederim sabah akşam yürürsün

canım benim götür bakalım kaşarları seni anlayabiliyorum öğretmen olunca zor oluyor biz burdaki zeynep ece ile aynı okuldayız allahdan öğleciyiz ama orda öğle yemeğini geçiştirmemek için tabak tabak sebze yemeği götürüyoruz okula ben ekmek arası yiyerek veremiyorum çünkü ekmek arasını çok seviyorum vücudum da ekmek arasına kilo alarak tepki veriyor

günaydın kızlar.nasılsınız?

benim moralim çok bozuk bugun..umarım siz keyifli bir gün geçirisiniz..geçmişi okuyabildiğim kadar okuyayım

Minnoş prenses…….2
mersa ..................... 2
suleoz……………………6
meyvenull .................0
zeynepece2009………2
PrensesPeri ................13
doksanaltmışdoksan .... 6
tugba8424 .................9
Salihakaya……………….5

yarından sonra bende başlıcam menü yazmaya... ama bi problem var... biz iki kişi yaşadığımız için genelde 2 3 gün aynı yemek yiyoruz.. sonra dünkü menüyü aynen yazmışsın demeyin

canım sen üzerine gününü at öyle tabiki daha kolay olur.aslında hepimiz atmalıyız

güzel canım afiyet olsun

anladım canım

sabahın fazla kaçmış ama günün geri kalanında toparlamışsın sporunuda yapmıssan erimiş gitmiştir.

Evet günlük kaçamağımı da yapmış oldum şimdi

annem çok güzel ayva reçeli yapıyordu, sıcak sıcak azcık kaseye koydum yedim

canım azıcık zararı olmaz tamam diyet yapıyoruz ama bu gibi ayrıntılarıda kaçırırsak kaçamaga daha fazla meyilli oluruz gibi geliyor bana bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum :44:

prenses sen paylaşımları yazmışsın sabahları yapıyorum bu sabahda misafirim vardı onları saymaya girdim baktım sen yapmışsın eline sağlık

canım zeynep yazınca alla alla ben yanlışmı hatırlıyorum dedim ondan saydım bugununkünüde halletmişsin ellerine sağlık

bugün ki menüm

sabah kahvaltısı
yarım haşlama yumurta biraz peynir 3 zeytin 3 dilim ekmek bir sosis domates salatalık....
ara yok
öğle yok
akşam
çok az balık yarım dilim kepek ekmeği

bu ne ölüm orucu gibi gün içinde bişiler ye.metabolizman durur

başın sağolsun canım..menün güzel

kaşar olmasa süpermiş.onuda görmeyelim bugunluk canım sana tavsiyem sofraya oturmadan önce 1-2 su bardagı su içmen.iştahın kapanır daha az yersin

çok iyi vallahi. leslie ye akıyorum kızlar. iyi geceler.

süpersin

Bu saatte 2 mandalina ve 2 dilim ayva yedim

Öncesinde de biraz daha ayva reçeli yemiştim ( of yaa kaçamaksız geçiremiyorummmm. yarın dukana başlayınca bakalım kendimi tutabilecekmiyim.

öncesi dediğim saat 19,30 civarıysa iyi.reçeli geçe yediysen o sıkıntı meyveden bişi olmaz

ve benim dünüm

sabah 1 yumurtayla yapılmış omlet az peynir
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen çeyrek kaşarlı tost (dün evden bişey getirmedik çeyrek yiyeyim bari dedim)
ara 1 elma
akşam 1 kase tarhana çorbası bol salata 1 dilim ekmek

2 lt su 300 ml yeşil çay 2 şekerli 2 bardak çay içtim

2 mil leslie 100 mekik 100 bacak indir kaldır 10 dk belimi çevirdim

başarırsın defne deniz senin hedefine çok bişey yok bir kaç aya kalmaz baya kolaylarsın sen işini merak etme

Hoşbulduk canım :)

Bende başarmak istiyorum aldığım 8 kg'mı vermek ve eskisindende zayıflayıp 5 kilo daha vermek istiyorum. Giydiklerim yakışsın, eskisi gibi darpaça kotumu giyip belime kadar gelen uzun saçlarımı fönleyip topuklu çizmelerimi giyip aaa kıza bak ne kadar güzel fiziği var denilen günleri yaşamak istiyorum

Sigarayı bıraktım, evlendim, sporuda yapamaz hale geldim sonuç 8 kilo... (

aynen ben de taşıyorum herşeyi, kap kap. sabah, öğle, aralar.
akşamdan hazırlamaya çalışıyorum.
zeynep eceyle beraber olmanız da çok güzel.
ankara'nın o öğrencilik günlerindeki eski tadı yok.aklın kalmasın.

Bugün sabah:

1 dilim kepek ekmeği, az peynir 4 adet zeytin 2 dilim ince kesilmiş salam yedim,
Sonrada 1 kupa şekesiz sütsüz neskafe ve 2 adet güneşte kurutulmuş kayısı..
Arkadaşlar bu neskafe kilo yaparmı yada selülit? Ama hep şekersiz sütsüz içiyorum bi sabah bi öğlen, bırakmam gerekirmi?

çok güzel anlatmıssın.inşallah dediğin gibi olur.özellikle saçlarına bayıldım

önceki sayfada şuleciğim hangi kısmını yapıştırman gerektiğini söylemiş.ona bir bak istersen imzanı böyle yapıştırmak zor her seferinde..

sigarayı da bırakman süper olmus

dün neler yaptın neler yedin?diyete başladın mı?

canım sütsüz ve şekersiz oldugu için kalorisi yok.diyet açısından uygun.ama kafein sonuçta sağlıgın açısından günde 1 kupaya düşürmen senin için iyi olur kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…