parkın hemen yanında oturuyorum ama eşim yalnız yürümeme izin vermiyo.. illa beraber yürüyelim diyo.. eve yürüyüş bandı aldırıcam.. eeeeee mecbur alamaya
yok canım evliliğimle ilgili
çok güzel anlatmıssın.inşallah dediğin gibi olur.özellikle saçlarına bayıldım
önceki sayfada şuleciğim hangi kısmını yapıştırman gerektiğini söylemiş.ona bir bak istersen imzanı böyle yapıştırmak zor her seferinde..
sigarayı da bırakman süper olmus
dün neler yaptın neler yedin?diyete başladın mı?
dünde başladım fakat dün çok karmakarışıktı bgnden başladım anlatmaya, yok ben yapamıyorum imzama eklemeyi
ddiğiniz gibi yaptım ama formata uygun değilmiş ben başka siteden aldım o tıckerfactoryden almayı beceremedim bu aldığuım siteyide yapıştıramıyorum kafayı yemek üzereyim çokda vaktim yokki detaylı uzun uzun inceliyim. işteyim kısa aralarım oluyor evde internetimiz yok vallhi ben bilemedim ne yapıcam
üzme kendini her şeyin bir çaresi, uzlaşma yolu vardır elbet.
neyse canım daha sonra beraber yapmayı deneriz benimde az kafam rahatlasın
anlatmak istermisin canım, rahatlarsın? Evlilik ateşten gömlek..
aslında anlatsam çok rahatlarım ama anlatamam.burda o kadar çok birebir tanıdıgım eş dost varki..teşekkürler yinede
kızlar ne güzel ankaradasınız özendim size saliha yürüyüş bandı demişsin ben aldım çok faydası oluyor şidetle tavsiye ederim sabah akşam yürürsün
romantik romantik yürüsünüz diyecem ama ankara'nın buz gibi havası da hiçç çekilmiyor yani.
ben evde fazlalıktan hiç hoşlanmıyorum. 1-2 küçük alet var onlar bile ayağıma dolanıyor.leslei yapıyorum işte.
koşu bandını biraz araştırayım yeni evli olduğumuz için taksite girmek biraz zor... belki yılbaşında alırkızlar ne güzel ankaradasınız özendim size saliha yürüyüş bandı demişsin ben aldım çok faydası oluyor şidetle tavsiye ederim sabah akşam yürürsün
koşu bandını biraz araştırayım yeni evli olduğumuz için taksite girmek biraz zor... belki yılbaşında alıraslında çoğu insanın evinde bi köşede bekletiyorlar kullanmayanlar.. onlardan birini mi bulsam
dünde başladım fakat dün çok karmakarışıktı bgnden başladım anlatmaya, yok ben yapamıyorum imzama eklemeyi
ddiğiniz gibi yaptım ama formata uygun değilmiş ben başka siteden aldım o tıckerfactoryden almayı beceremedim bu aldığuım siteyide yapıştıramıyorum kafayı yemek üzereyim çokda vaktim yokki detaylı uzun uzun inceliyim. işteyim kısa aralarım oluyor evde internetimiz yok vallhi ben bilemedim ne yapıcam
kalkınca 2 kayısı ve ılık su
sabah 3 kaşar, 3 dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin
ara: 3 lahana dolması
öğle:yeşil fasulye, 2 kaşık bulgur, 1 lahana dolması
ara: 4 kuru kayısı, 5 badem
sporumda tamamdır
Bugün sabah:
1 dilim kepek ekmeği, az peynir 4 adet zeytin 2 dilim ince kesilmiş salam yedim,
Sonrada 1 kupa şekesiz sütsüz neskafe ve 2 adet güneşte kurutulmuş kayısı..
Arkadaşlar bu neskafe kilo yaparmı yada selülit? Ama hep şekersiz sütsüz içiyorum bi sabah bi öğlen, bırakmam gerekirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?