Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

parkın hemen yanında oturuyorum ama eşim yalnız yürümeme izin vermiyo.. illa beraber yürüyelim diyo.. eve yürüyüş bandı aldırıcam.. eeeeee mecbur alamaya

romantik romantik yürüsünüz diyecem ama ankara'nın buz gibi havası da hiçç çekilmiyor yani.
ben evde fazlalıktan hiç hoşlanmıyorum. 1-2 küçük alet var onlar bile ayağıma dolanıyor.leslei yapıyorum işte.

dünde başladım fakat dün çok karmakarışıktı bgnden başladım anlatmaya, yok ben yapamıyorum imzama eklemeyi
ddiğiniz gibi yaptım ama formata uygun değilmiş ben başka siteden aldım o tıckerfactoryden almayı beceremedim bu aldığuım siteyide yapıştıramıyorum kafayı yemek üzereyim çokda vaktim yokki detaylı uzun uzun inceliyim. işteyim kısa aralarım oluyor evde internetimiz yok vallhi ben bilemedim ne yapıcam

neyse canım daha sonra beraber yapmayı deneriz benimde az kafam rahatlasın

kızlar ne güzel ankaradasınız özendim size saliha yürüyüş bandı demişsin ben aldım çok faydası oluyor şidetle tavsiye ederim sabah akşam yürürsün

hakikaten çok soğuk şuan halı yımakayı düşünüyorum azcıkgüneş vursa

bizim evde yer varda alet yok zaten 1 hafta oldu diyete başlayalı... bizimki en fazla bisiklet alır gibi geliyo ama parka gitmemem için yürüyüş bandıda alabilir

kızlar ne güzel ankaradasınız özendim size saliha yürüyüş bandı demişsin ben aldım çok faydası oluyor şidetle tavsiye ederim sabah akşam yürürsün
koşu bandını biraz araştırayım yeni evli olduğumuz için taksite girmek biraz zor... belki yılbaşında alır aslında çoğu insanın evinde bi köşede bekletiyorlar kullanmayanlar.. onlardan birini mi bulsam

çok mantıklı valla. ikinci el, ama kaliteli bişi alabilirsin.

sayfanın sağ üstünde kontrol paneli>sol taraftaki profil düzenle>çizelge kısmına tıckerfactorydeki komut satırlarından sadece .png ile biten satırı yapıştırıyorsun.

Gunaydinlarrr. Sabah kahvaltım 437 ml yeşil .Öğlen yemeğim ise 1 kase sebze çorbası ve 4 kibrit kutusu büyüklüğünde brokoli graten . Ardından yarım litre su. Gratenin içindeki sos biraz Kalorili galiba ama aksama spora yakicam :)

Son düzenleme:
kalkınca 2 kayısı ve ılık su
sabah 3 kaşar, 3 dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin
ara: 3 lahana dolması
öğle:yeşil fasulye, 2 kaşık bulgur, 1 lahana dolması
ara: 4 kuru kayısı, 5 badem
sporumda tamamdır

Son düzenleme:

arada lahana dolması yenirmi 100 kaloriyi geçmeyecek ara öğünler tercih etmeliyiz.öğlen hem bulgur hem dolma bugun azıcık kaçmış gibi akşama dengelemesin

arkadaşlar yarın bildirim günü.burda ve müsait olan arkadaşlar yarın bildirsin olmayanlar cuma sabahı erken saatlerde bildirsin lütfen

kafein kan basıncını hızlandırdığı için kalori yakımınıda hızlandırıyo die okudum nette geçenlerde..hatta 5 sene önce gittiğim diyetisyende sabah akşam vermişti şekersiz sütsüz nescafe.ben içmeye calışıyorum şimdi ama sevmiyorummm içemiyorum o yüzden

Bugün sporda 250 kalori yaktım.

Sabah 70.4 kg'dım.

Eve gelince spordan sonra 70.1 kg çıktım,

muhtemelen sabah 69.9 çıkarım

zaten uzun zamandır 69.9 da sürünüyorum.

bir aşağı bir yukarı..

Akşam:

2 mandalina

birazdanda yağsız ızgara tavuk ve salata yemeyi planlıyorum

gecede elma falan yerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…