Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menun guzel canim begendim Bir tek yayla çorbası pirincli miydi eger öyleyse bide bulgur pilavi karbon cok gibi geldi ...

Sporlar cok guzel adimimizi artırabilirsiniz daha super olur

Cok guzel
Menun guzel aksam salata da olsa iyi olurmuş ama
Bu kadar yorna canim kendini bak cok spor yapiyorsun tutulursun sonra
Ayyy o spor ne oyle yaa seni gecme icin ne yapabilirim uzunnnn uzuuun düşüncem
Arrietty_ sedulu @neutral @lalegul52

Cay kahve cay kahve
Su 1.5 lt

14bin adim 420p
30 dak yuruyus 30p
60 dak bisiklet 240p
30 dak yoga 60p

Toplam 750 puan

Eki Görüntüle 2844320
Sporlar harika..ama yorma.kendini o kadar rakibimi düşünmek zorundayim
7 Mayıs menüm:

Sahur:2litre su 3 hurma

iftar:
1 tb mercimek çorba
8yk karnabahar yemeği
Salata ,yoğurt
1tb ekmek 3 zeytin

su:2.5 litre
Adım:10000 300p

Arrietty_ @neutral sedulu @esmeriiim
Menu guzel
Kajvalri ve qksam ayni olmus sanki ama guzel
Iyi aksamlar
sabah:
2 kraker
2 dilim kasar
10.00:
100ml corba
13.00:
Domates, salatalik, biber ve 1kk beyaz peynir
17.00:
100 gram balik
Iftar 21.23:
Salata (rokka ve tavuk)
Arrietty_ sedulu @neutral
Su ne alemde canim...2 lt yap artık en azindan
Xok guzel
Sahur
Yok

Gunduz
1 bak neskafe soğuk

Aksam
Yogurtlu buğday corba
Kabak yemeği
Yarim lahmacun
Salata

Su
2 litre

Spor

5000 adim 150
10 dk zımba 30
180 puan
@Arriety sedulu @neutral

Çorbayı denemek isterim kilo vermeye yardımcı mi gercektrn...menunu begendim
Sahur yok

İftar
Yoğurtlu corba
Taze fasulye
1 tam buğday ekmegi
Salata

İftardan 2 saat sonra Bi avuç yeşil erik
Yarim elma

5318 adim 159 p
20 dk dans 60 p

2 litre su
Yoğurtlu corba pirinc limiydi..salata da olabilirmis
Menu guzel canim sporda da cok yorma kendini
Cok guzel kaptanim
Baklava ödüllendir bugün serbest

Günaydın eşim, biraz yağ oranı yüksek olmuş menünün, keto tarzı mi besleniyorsun? Sporların sahane
Hedefin kaç noram? Zaten suanki kilon da çok güzel, bu kadar sporla eminim fiziğin de iyidir

Günaydın kızlar..

Darkqueenn sen kaldin esas listeden fotografli paylasim yapmayan

@klbk33 @Only_Eylul @Ressamgibi Dahlia_ @sadece_ben

Selam canım.. Hastalıklı, ağrılı günler atlattım, dünün cuma olduğunu bile unutmuşum arada..
Dişim sağolsun neredeyse 2 haftadır ağrıdan rahat bırakmıyor, çekti doktor ama apse oluştuğundan hala ufak tefek ağrısı oluyor.. Çenemi zaten ağrıdan kullanamıyordum, yeni yeni düzeliyor. Benimki bitmeden oğlum hastalandı, ishal, yemek yememe, halsiz düştü yavrum, ağrıdan evde zor yürürken hastaneye götürdüm onu, çok şükür dünden beri ikimiz de iyi gibiyiz.. Benim ağrılarım azaldı, oğlum da doğru düzgün yemek yedi günler sonra, bunu da böyle atlattık sanırım.. Gözümü zor açıyorum ama şu an halsizlikten, çok yoruldum son günlerde.. Kalktım bilekliğimi ve korsemi taktım, kaç gündür hiçbirşeye dikkat edemedim, tek bildiğim kilo almadığım, bu da sevindirici bir durum :) kaldığım yerden devam

Gunaydin ahali

Bugune erken basladim. Sporlarimi yaptim, bundan sonra cocuklarla yuruyus veya bisiklet falan takilabilirz hafiften.

6.30da kalktim saat falan kurmadan, cok heyecanlandiysam demek hiit yapicam diye

Ip atlama ile isindim
Sonra hiit, toplam max 10 dakika surmustur ancak, cok zorlandim.
30 dakikaya yuruyus seklinde tamamladim, hem soguma olsun diye.
Ustune 20 dak yogami yaptim, o da bugun sansima bol plankli cikti, plates gibi oldu

Suan her tarafim agriyor. Ise yaramis hiit bence

Günaydın canım..
MaşaAllah olsun

Guzel menu aslinda, ama daha cok koruma menusu gibi de. Bu sekilde kilo verebilir misin emin degilim. Ama veriyorsun da sanki.
Belko de tenis cok ciddi ise yariyordur sende, ben bu kadar karbonhidrat alsam veremem eminim ki.

Salata oranini artırıp aksamki ekmegi kesmeye calis yine de.

Gecmisler olsun.

Daha onceden de yazmistim sana, tekrar edecegim. Bence biraz rahatlamalisin, tam iyilesemiyorsun bir turlu. Hafif sporlarla basla ve beslenmene cok dikkat et.

Gunaydin kizlar
Aksam erken yatinca gece uyuyamadim. Zombi gibiyim

Darkqueenn
Bu yuzden her zaman paylasinca kontrol edin, takim da aktif olun diyoruz.
Erken paylastin, tamam evde degildin ama bir 5dk bakmaliydin. Zaten basta kontrol etsen olmazdi boyle durum.

Her zaman sans vere vere ertesi hafta toparliyamiyoruz. Tum takim etkileniyor 3 hafta boyunca.
Uzgunum ama geri dönüsu yok

Asi Matmazel sen zaten if yapiyorsun, uzun sureli oruc da yaparsin bence, yavas yavas artirabilirsin, once 24 saatlik yap bir kac kere, sonra 36 yi hedefle.
Ama kalori alimini artirman gerekir oncesinde, bolca da sebze tuketmelisin lif olarak. Yoksa faydasinin yaninda zarari da olabilir deniyor.

Ben 0 kaloriye yakin besleniyorum bu gunlerde. Iste kahve cay limonlu sirkeli su, mineralli su ya da maden suyu, ayrica mineral takviyesi vs aliyorum, cok cok azdir varsa da kalorisi.
Bulletproof kahve icen de var, ben alisirken icmistim simdi icmiyorum.

bence karbonhidrat cok kotu birsey degil eger kalori olarak cok fazla yenilmiyorsa, ama benim icin yinede cok hizli da gitmiyor kilolar, biraz daha planli menu hazirlayabilsem cok guzel olucak yinede eksi olsun bizim olsun degil mi
saatin dedigine gore dun 611kalori yakmisim teniste ve ilk 20dk'si saati calistirmayi unutmustum :)

Kaptanım çok haklısınız ama bende mecburdum kontrol edebilseydim ederdim telefonum kapandı birdaha da açamadım eve geldiğim saate kadar ki kapanmasaydı da girmem de mümkün değildi . Şans vere vere diyorsunuz da kötü bi üye değilim yeni olmama rağmen herşeye katılım sağlıyorum sizleri sürekli beni uyarmak için yormuyorum. Ve bu cuma yarışmasını ciddye alıyorum herhafta eksi gelmek için çabalıyorum. Şunu söylemeden de edemiycem iki haftadır diyet günlüğü gibi kullanan üyelere karşı bir ceza yaptırımı uygulamadınız tabi bu sizin bileceğiniz bir iş ama bunların sonucunda içinizden çıkan canavar sadece bana patladı, bana gelecek olursak bir buçuk aydır burdayım hala adepte olmaya çalışıyorum bir yıldır yada 5aydır burdaymışım gibi muamele görmemeliydim ki şayet unutmuş olsam ikinci olurdu( ki unutmadım) uyarı yapabilirdiniz. menülere yorum yapıyorum kendi menülerim ve sporum iyiydi bu hafta eş yarışına katılmak için çaba gösterdim gruptaki sohbetlere katılıyorum Bu haftaki sonucun hıncını tek benden çıkarmış oldunuz. unutmuş olsaydım (ki tekrarlıyorum unutmadım paylaştım) ben gelene kadar bekleyip nedenini öğrenseydiniz, daha yeni bi üyeyim en azından bi uyarı veya bi ceza verebilirdiniz sadece bana ceza kesmiş oldunuz genel gruba haftanın sonucu olarak iyi olmayanlara bi ceza verseydiniz keşke tabi yine buda sizin bilceğiniz bir iş ama sadece beni gruptan çıkartmanız gerçekten acımasızca olmadı mı?

Son düzenleme:
gunaydin seker, ne guzel baslamis gunun enerjik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…