Ooooo harika gorunuyor afiyet olsunHayırlı sabahlar kızlar
Şuraya bugünkü yakışıklı kahvaltımı bırakıyorum
Harika canim afiyet olsunHayırlı sabahlar kızlar
Şuraya bugünkü yakışıklı kahvaltımı bırakıyorum
her öğün karbonhidrat çok olmuş. Tabii ki karb öcü değil ama sağlıklı karb yani sebze ve meyvede bulunan doğal karbonhidratlar. Karb vücuda insülin salgılattığı için sürekli vücut yağ depolama eğiliminde oluyor. Yani zayıflasan bile skinny far denilen durum ortaya çıkma ihtimali var. Dün aktif spor yaptığın için yakmışsındır ama normal zamanda bu menü çok karblı bence.Günaydın kizlar, yine uyuyakalmisim, kaptanlar uyanmadan paylaşayım menümü
Sabah biftekli, domates yeşillikli tortilla dürüm (aslında sabah yemeyecektim ama çok aç hissediyordum, öğle yemegimi sabah yemiş oldum)
Öğlen ton balıklı tb sandviç (marketten aldım, 340 kalori)
Akşam 1 dilim ekmek, 4 köfte, 1 şiş tavuk, salata, ayran
Ödül öğlen ve akşam paylastirarak toplam 1 kurabiye yedim
Su 2lt civarı
Spor 2 saat tenis, 12199 adım, toplam 1086puan
Regl yaklaştı, sanırım o yüzden bu açlığım, ne çok yemişim
noram Arrietty_ sedulu @neutral
Keto tarzı beslenmiyorum canım valla dün öyle denk geldi tamamen. Makrolara bakmadım dün hiç.Günaydın eşim, biraz yağ oranı yüksek olmuş menünün, keto tarzı mi besleniyorsun? Sporların sahane
Hedefin kaç noram? Zaten suanki kilon da çok güzel, bu kadar sporla eminim fiziğin de iyidir
cok iyi fikirmis, hemen ben de aliyim olculerimi:
kol: 30
gogus: 97
bel: 80
kalca: 108
bacak: 61
gobek: 100
Ölcü almak isteyen en gec Pazar Sabahi paylassin :)
O gun Güncel listeyi paylasacagim
evet canim, dunun menusu icin demedim ben, dun cok yemisim bence de, odul gunune saydim, regl yaklasirken istahim cok aciliyor, onun magduru oldum sanirim :) regl de cok duzensiz, hicbir zaman da emin olamiyorumher öğün karbonhidrat çok olmuş. Tabii ki karb öcü değil ama sağlıklı karb yani sebze ve meyvede bulunan doğal karbonhidratlar. Karb vücuda insülin salgılattığı için sürekli vücut yağ depolama eğiliminde oluyor. Yani zayıflasan bile skinny far denilen durum ortaya çıkma ihtimali var. Dün aktif spor yaptığın için yakmışsındır ama normal zamanda bu menü çok karblı bence.
Keto tarzı beslenmiyorum canım valla dün öyle denk geldi tamamen. Makrolara bakmadım dün hiç.
Hedefim 55. Şu an fiziğim düzgün zaten bayağı da sıkılaştım ama yine de kafamdaki sınır 55 ve altı. 36 beden olmak istiyorum yıllaaaaardır; bu kadar da kasmışken olsun bari. En son lise 2’de 36 bedendim heralde.
ikisine de agzim acik bakiyorum, supersin wallahiGünaydın hanımlar
Günü:
1000 jj ve 5 dk wallsitle açtım. Herkese bol tavşanlamalar
evet canim, dunun menusu icin demedim ben, dun cok yemisim bence de, odul gunune saydim, regl yaklasirken istahim cok aciliyor, onun magduru oldum sanirim :) regl de cok duzensiz, hicbir zaman da emin olamiyorum
oooh ne guzel 36, cok yakindir gormen, hem de bu kadar sporla skinny fat degil de direkt strong fit olucaksin
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar..
Selam canım.. Hastalıklı, ağrılı günler atlattım, dünün cuma olduğunu bile unutmuşum arada..
Dişim sağolsun neredeyse 2 haftadır ağrıdan rahat bırakmıyor, çekti doktor ama apse oluştuğundan hala ufak tefek ağrısı oluyor.. Çenemi zaten ağrıdan kullanamıyordum, yeni yeni düzeliyor. Benimki bitmeden oğlum hastalandı, ishal, yemek yememe, halsiz düştü yavrum, ağrıdan evde zor yürürken hastaneye götürdüm onu, çok şükür dünden beri ikimiz de iyi gibiyiz.. Benim ağrılarım azaldı, oğlum da doğru düzgün yemek yedi günler sonra, bunu da böyle atlattık sanırım.. Gözümü zor açıyorum ama şu an halsizlikten, çok yoruldum son günlerde.. Kalktım bilekliğimi ve korsemi taktım, kaç gündür hiçbirşeye dikkat edemedim, tek bildiğim kilo almadığım, bu da sevindirici bir durum :) kaldığım yerden devam
Günaydın canımGunaydin canlar
Yağ oranın bayağı düştü zaten. Kas yaptım kendi çapımda.evet canim, dunun menusu icin demedim ben, dun cok yemisim bence de, odul gunune saydim, regl yaklasirken istahim cok aciliyor, onun magduru oldum sanirim :) regl de cok duzensiz, hicbir zaman da emin olamiyorum
oooh ne guzel 36, cok yakindir gormen, hem de bu kadar sporla skinny fat degil de direkt strong fit olucaksin
Dizlerin sakatsa hiç deneme bile allah korusun. Hiçbir şey sağlığımızdan değerli değil. Ben ikimizin yerine de zıplarım bugün.ikisine de agzim acik bakiyorum, supersin wallahi
benim dizlerden ziplamamam lazim, yoksa hemen sakatlaniyor, ama gorunce sizi hep gaza gelip yapasim geliyor
Ben ev islerini hallettim ortak 500 jj de yaptim adimlarimi da aksam iftardan sonra tamamlarım artık. Gun icinde 7i bini buluyorum zaten. Belki iftardan sonra jj icin biraz daha calisabilirimÇok geçmiş olsun
Günaydın canım
dün o kadar konuş, yataktan çıkamakalkıp ev işini halledip biraz puan toplayayım bari
Ayni sorun bende de var ya zamanim geldi ama bisi yok hala. Siskinlik rahatsiz edici. Gözümün önünden şerbetli şerbetli tatlılar geciyirYağ oranın bayağı düştü zaten. Kas yaptım kendi çapımda.benim de dün regl olmam lazımdı, iştah sorunu bende de var. Daha doğrusu şeker isteğim var. Seni çok iyi anlıyorum.
Dizlerin sakatsa hiç deneme bile allah korusun. Hiçbir şey sağlığımızdan değerli değil. Ben ikimizin yerine de zıplarım bugün.
Tek kişilik yapinca.bile yenemiyoruz seni 2 kişilik sakin yapmaDizlerin sakatsa hiç deneme bile allah korusun. Hiçbir şey sağlığımızdan değerli değil. Ben ikimizin yerine de zıplarım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?