Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar
bugunku planim: bol bol adim atmak, beslenmemda protein cogaltmak, disardaki butun islerimi halledem ki aksam dinleneyim. Iyileseyim artik
Kolumu olctum: 42 cm. AppLesma E English_teacherrr sedulu bugun basliyorum o videoya. Bende belli olur video ise yariyomu yaramiyomu. Benim kol sizin baldir dan daha kalin
Aksamda kuran okurum. Kadir gecemiz mubarek olsun

her öğün karbonhidrat çok olmuş. Tabii ki karb öcü değil ama sağlıklı karb yani sebze ve meyvede bulunan doğal karbonhidratlar. Karb vücuda insülin salgılattığı için sürekli vücut yağ depolama eğiliminde oluyor. Yani zayıflasan bile skinny far denilen durum ortaya çıkma ihtimali var. Dün aktif spor yaptığın için yakmışsındır ama normal zamanda bu menü çok karblı bence.
Günaydın eşim, biraz yağ oranı yüksek olmuş menünün, keto tarzı mi besleniyorsun? Sporların sahane

Hedefin kaç noram? Zaten suanki kilon da çok güzel, bu kadar sporla eminim fiziğin de iyidir
Keto tarzı beslenmiyorum canım valla dün öyle denk geldi tamamen. Makrolara bakmadım dün hiç.
Hedefim 55. Şu an fiziğim düzgün zaten bayağı da sıkılaştım ama yine de kafamdaki sınır 55 ve altı. 36 beden olmak istiyorum yıllaaaaardır; bu kadar da kasmışken olsun bari. En son lise 2’de 36 bedendim heralde.

cok iyi fikirmis, hemen ben de aliyim olculerimi:
kol: 30
gogus: 97
bel: 80
kalca: 108
bacak: 61
gobek: 100

Ölcü almak isteyen en gec Pazar Sabahi paylassin :)
O gun Güncel listeyi paylasacagim

kaptanim benim de guncel olculerim soyle, gobekten biraz incelme var cok mutlu oldum
kol: 29
gogus: 96
bel: 80
kalca: 106
bacak: 61
gobek: 97

evet canim, dunun menusu icin demedim ben, dun cok yemisim bence de, odul gunune saydim, regl yaklasirken istahim cok aciliyor, onun magduru oldum sanirim :) regl de cok duzensiz, hicbir zaman da emin olamiyorum
oooh ne guzel 36, cok yakindir gormen, hem de bu kadar sporla skinny fat degil de direkt strong fit olucaksin

Ben de reglde direk cok yiyecem diye direk plan yapiyorum
Hani yemeyeyim diye degil de, yicem kesin madem planli olsun diye.
Bitter cikolatami bir hafta onceden hazir ediyorum
Simdi 85 lik aldim, 25 gr yetiyor da artiyor bile fazlasini yiyemiyorum. Iyi oldu. Sutlu cikolatayi ozlesem de buna alisinca aramam diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun
Günaydın canım

dün o kadar konuş, yataktan çıkama kalkıp ev işini halledip biraz puan toplayayım bari

Günaydın kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun sabah giremedim biraz dua yaptım kuran okudum derken bu saat olmuş aysunayy eşim iyiyim şükür sen nasılsın insallah akşama yapacağım sporlarımi yine bugün iftarda köfte var menü de. Gece ki yaptigim lapa da bir harika olmuştu labneli @Onlymemeself kolların hamlamis resmen canım ama 1 ay boyunca devam edeceğim ins farkı olur

Yağ oranın bayağı düştü zaten. Kas yaptım kendi çapımda. benim de dün regl olmam lazımdı, iştah sorunu bende de var. Daha doğrusu şeker isteğim var. Seni çok iyi anlıyorum.
ikisine de agzim acik bakiyorum, supersin wallahi
benim dizlerden ziplamamam lazim, yoksa hemen sakatlaniyor, ama gorunce sizi hep gaza gelip yapasim geliyor
Dizlerin sakatsa hiç deneme bile allah korusun. Hiçbir şey sağlığımızdan değerli değil. Ben ikimizin yerine de zıplarım bugün.

Çok geçmiş olsun

Günaydın canım

dün o kadar konuş, yataktan çıkama kalkıp ev işini halledip biraz puan toplayayım bari
Ben ev islerini hallettim ortak 500 jj de yaptim adimlarimi da aksam iftardan sonra tamamlarım artık. Gun icinde 7i bini buluyorum zaten. Belki iftardan sonra jj icin biraz daha calisabilirim

Ayni sorun bende de var ya zamanim geldi ama bisi yok hala. Siskinlik rahatsiz edici. Gözümün önünden şerbetli şerbetli tatlılar geciyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…