Amin canimGünaydın kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsunsabah giremedim biraz dua yaptım kuran okudum derken bu saat olmuş aysunayy eşim iyiyim şükür sen nasılsın insallah akşama yapacağım sporlarımi yine bugün iftarda köfte var menü de. Gece ki yaptigim lapa da bir harika olmuştu labneli @Onlymemeself kolların hamlamis resmen canım ama 1 ay boyunca devam edeceğim ins farkı olur
Yaa sana da dua edeceğim canım inşallah Allah im sana da hayırlısı ile bir bebek nasip eder kuzumAmin canimAllahim sağlık huzur mutluluk diliyorum bir de saglikli mis kokulu bir bebek dualarimiz kabul olsun insallah
Ben de basladim spora azar azar canim yürüyüşte te zirve yapmayi planlıyorum hava kotu ama cok yağmur yağmaz.umarimBende de aksama kelle paça corbasi ve de salata yoğurt olacak
Bunu senden duyunca daha çok hırslandım sankiCok guzel
Menun guzel aksam salata da olsa iyi olurmuş ama
Bu kadar yorna canim kendinibak cok spor yapiyorsun tutulursun sonra
Ayyy o spor ne oyle yaa seni gecme icin ne yapabilirim uzunnnn uzuuun düşüncem
Sporlar harika..ama yorma.kendini o kadarrakibimi düşünmek zorundayim
Menu guzel
Kajvalri ve qksam ayni olmus sanki ama guzel
Su ne alemde canim...2 lt yap artık en azindan
Xok guzel
Çorbayı denemek isterim kilo vermeye yardımcı mi gercektrn...menunu begendim
Yoğurtlu corba pirinc limiydi..salata da olabilirmis
Menu guzel canimsporda da cok yorma kendini
Cok guzel kaptanim
Baklava ödüllendir bugün serbest
Evet bunu deneyebilirim aslında ama vücudum alıştı sanki açlığa arada şaşırtma yapmam lazımAsi Matmazel sen zaten if yapiyorsun, uzun sureli oruc da yaparsin bence, yavas yavas artirabilirsin, once 24 saatlik yap bir kac kere, sonra 36 yi hedefle.
Ama kalori alimini artirman gerekir oncesinde, bolca da sebze tuketmelisin lif olarak. Yoksa faydasinin yaninda zarari da olabilir deniyor.
Ben 0 kaloriye yakin besleniyorum bu gunlerde. Iste kahve cay limonlu sirkeli su, mineralli su ya da maden suyu, ayrica mineral takviyesi vs aliyorum, cok cok azdir varsa da kalorisi.
Bulletproof kahve icen de var, ben alisirken icmistim simdi icmiyorum.
Allah razı olsun canim esimYaa sana da dua edeceğim canım inşallah Allah im sana da hayırlısı ile bir bebek nasip eder kuzumoh afiyet olsun özledim kelle paçayı da valla
Yaaaa ters etki yaptı demekBunu senden duyunca daha çok hırslandım sankioturacağım varsa da oturmam artık
Ben ev islerini hallettim ortak 500 jj de yaptim adimlarimi da aksam iftardan sonra tamamlarım artık. Gun icinde 7i bini buluyorum zaten. Belki iftardan sonra jj icin biraz daha calisabiliri
Allah kabul etsin canim bende cocuklqr yattiktan sonra bakicam bakalım.Erken kalkan yol alır olmuş maşallah canım
Ben de şimdi Leslie acacam arkasına chloe yaparım belki, jj leri akşama yaparım vakit kalırsa bugün Kadir gecesi atladım ben onu biraz ibadetle meşgul olmak istiyorum.. bakalım gün neler getirecek
Gecmisler olsun.
Daha onceden de yazmistim sana, tekrar edecegim. Bence biraz rahatlamalisin, tam iyilesemiyorsun bir turlu. Hafif sporlarla basla ve beslenmene cok dikkat et.
Dahlia_ canim tekrar tekrar gecmis olsub
Sen izinde ol
Iyice toparlan oyle gel.
Iyilesmeden tam olmuyor.
Vitamin eksikliginde var belki? Bagisikligin cok düsük.
2 sene önce Bende boyleydim. Hep hasta. Bol sebze tuket, cig sekilde. Vitamin destegi al derim
Çok geçmiş olsun
Günaydın canım
dün o kadar konuş, yataktan çıkamakalkıp ev işini halledip biraz puan toplayayım bari
Amin canım cümlemizinkiniAllah kabul etsin canim bende cocuklqr yattiktan sonra bakicam bakalım.
Evayla ölçülerinde bir fark oldu mu peki ?Bende bir kaç gün yaptım. Çok güzel hareketler. Sonra Evadan devam ettim. Ramazan sonrası tekrar yapacağım.
Başla canım ben bugün yaptım sabahtan sporumu. 50 dk kol bacak ve hiit çalıştım yeter banaGunaydin kizlar
bugunku planim: bol bol adim atmak, beslenmemda protein cogaltmak, disardaki butun islerimi halledem ki aksam dinleneyim. Iyileseyim artik
Kolumu olctum: 42 cm. @AppLesma E English_teacherrrsedulu bugun basliyorum o videoya . Bende belli olur video ise yariyomu yaramiyomu. Benim kol sizin baldir dan daha kalin
Aksamda kuran okurum. Kadir gecemiz mubarek olsun
Ederim ederim gönlünce biri cikqr inaallah karşınaAmin canım cümlemizinkini
Ay bana da dua edin ya hayırlı bi kısmet çıksın gönlüme göre
Amin canım amin, anne olmak istiyorum ben deEderim ederim gönlünce biri cikqr inaallah karşına
Benim gözümün önünde soğuk gazlı içecek geçiyor yaAyni sorun bende de var ya zamanim geldi ama bisi yok hala. Siskinlik rahatsiz edici. Gözümün önünden şerbetli şerbetli tatlılar geciyir
Bende dün yaptım ilk defa. 1 yk zeytinyağa var içinde tadını sevdim. Diyetisyenim yazmış. Ne kadar etkili ölçmek zor bence ama en azından içinde bol maydanoz dereotu var bol acıda koydum metabolizmayı hızlandırmıştır diye düşünüyorum. Doyana kadar dedi ben 2. Kaseyi bitiremedimÇorbayı denemek isterim kilo vermeye yardımcı mi gercektrn...menunu begendim
Çok geç bebeğim artıkTek kişilik yapinca.bile yenemiyoruz seni 2 kişilik sakin yapma
Off amann yaa ben de gene cok spor yaptım diye hoplayıp zıpladım...Anlaşıldı yatana kadar zıplamak gerek seni yakalamak icinÇok geç bebeğim artık
benim isin kotusu reglim o kadar duzensiz ki, istah geliyor ama kendisi gelmiyor bir turluBen de reglde direk cok yiyecem diye direk plan yapiyorum
Hani yemeyeyim diye degil de, yicem kesin madem planli olsun diye.
Bitter cikolatami bir hafta onceden hazir ediyorum
Simdi 85 lik aldim, 25 gr yetiyor da artiyor bile fazlasini yiyemiyorum. Iyi oldu. Sutlu cikolatayi ozlesem de buna alisinca aramam diye düşünüyorum.
kalkip 50tane yaptim, boyle 50lik setler ile cok zorlamadan bakalim bugun kac tane yapabilirim. sana layik bir es olmaliyimYağ oranın bayağı düştü zaten. Kas yaptım kendi çapımda.benim de dün regl olmam lazımdı, iştah sorunu bende de var. Daha doğrusu şeker isteğim var. Seni çok iyi anlıyorum.
Dizlerin sakatsa hiç deneme bile allah korusun. Hiçbir şey sağlığımızdan değerli değil. Ben ikimizin yerine de zıplarım bugün.
hahaha bu haftanin birincisi biz olucaz sankiTek kişilik yapinca.bile yenemiyoruz seni 2 kişilik sakin yapma
hava mi sicak, soguk gazli bir soda?Benim gözümün önünde soğuk gazlı içecek geçiyor ya
Ben kalktığımdan beri zıplıyorum hatta oğlum “anne tavşan oldu.” dedi babasına yahahahahaOff amann yaa ben de gene cok spor yaptım diye hoplayıp zıpladım...Anlaşıldı yatana kadar zıplamak gerek seni yakalamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?