Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin canim Allahim sağlık huzur mutluluk diliyorum bir de saglikli mis kokulu bir bebek dualarimiz kabul olsun insallah

Ben de basladim spora azar azar canim yürüyüşte te zirve yapmayi planlıyorum hava kotu ama cok yağmur yağmaz.umarim Bende de aksama kelle paça corbasi ve de salata yoğurt olacak

Yaa sana da dua edeceğim canım inşallah Allah im sana da hayırlısı ile bir bebek nasip eder kuzum oh afiyet olsun özledim kelle paçayı da valla

Bunu senden duyunca daha çok hırslandım sanki oturacağım varsa da oturmam artık

Evet bunu deneyebilirim aslında ama vücudum alıştı sanki açlığa arada şaşırtma yapmam lazım kilo vermem azaldı bu kadar açlığa bu seferki detoks bile fayda vermedi o yüzden 1 hafta porsiyonlara dikkat ederek beslenicem abartmadan sonra senşn detoksu denemek istiyorum

Yaa sana da dua edeceğim canım inşallah Allah im sana da hayırlısı ile bir bebek nasip eder kuzum oh afiyet olsun özledim kelle paçayı da valla
Allah razı olsun canim esimAminn
Ben de cok severim

Bunu senden duyunca daha çok hırslandım sanki oturacağım varsa da oturmam artık
Yaaaa ters etki yaptı demek Ben seni düşünmüştüm halbuki ki

Erken kalkan yol alır olmuş maşallah canım
Ben de şimdi Leslie acacam arkasına chloe yaparım belki, jj leri akşama yaparım vakit kalırsa bugün Kadir gecesi atladım ben onu biraz ibadetle meşgul olmak istiyorum.. bakalım gün neler getirecek
Ben ev islerini hallettim ortak 500 jj de yaptim adimlarimi da aksam iftardan sonra tamamlarım artık. Gun icinde 7i bini buluyorum zaten. Belki iftardan sonra jj icin biraz daha calisabiliri

Allah kabul etsin canim bende cocuklqr yattiktan sonra bakicam bakalım.

Gecmisler olsun.

Daha onceden de yazmistim sana, tekrar edecegim. Bence biraz rahatlamalisin, tam iyilesemiyorsun bir turlu. Hafif sporlarla basla ve beslenmene cok dikkat et.

Çok sağol canım..
Haklısın.. Genel olarak rahatlayamıyorum nedense.. Ramazanda iyice sıkıldım, misafiri, gel giti hiç eksik olmadı, kayınvalidemlerde oluyoruz çoğu zaman, bunlar normalde çok güzel şeyler elbet ama bu sene bana hiçbirşey iyi gelmedi.. Malum doğru düzgün yemek de yiyemiyorum, bunaldım sanırım.. Çok şükür ağrılarım gitti, ufak tefek diş işlerim kaldı, yavaş yavaş onları da hallederim, dediğin gibi hafif spor, güzel beslenme iyi gelicek bana eminim...

Çok sağol canım..
Diş kendini ortaya atmasa gayet iyiydim aslında.. Çok şükür kurtuldum ondan da, zaten bir kaç ay önce doktora gidiyordum, genel ağız, diş sağlığım için, az biraz işi kalmıştı dişlerimin ara verince kötü oldu.. Son 2-3 sefer de gitmem gerekecek, sonra diş sorunum kalmayacak inşaAllah.

Vitamin eksikliğim var, covid teşhisi koyunca doktor bol vitamin yazdı, 1 ayı geçti sanırım kullanmam.. Onların sayesinde toparlandım zaten.. Şimdi iyiyim, tek sorunum ağız tadım, koku kaybım, ona da çare bulamıyor doktorlar İznin olursa ben kalayım burda, zar zor 76dan indim, 69 görücem inşaAllah bu hafta diye umut ediyorum, gidersem tekrar alırım.. Gelmediğim günlerde diş ağrısından yiyemedim de kilo almadım, yoksa dönecek yüzüm olmazdı

Çok geçmiş olsun

Günaydın canım

dün o kadar konuş, yataktan çıkama kalkıp ev işini halledip biraz puan toplayayım bari

Çok sağol

Bende bir kaç gün yaptım. Çok güzel hareketler. Sonra Evadan devam ettim. Ramazan sonrası tekrar yapacağım.
Evayla ölçülerinde bir fark oldu mu peki ?
Başla canım ben bugün yaptım sabahtan sporumu. 50 dk kol bacak ve hiit çalıştım yeter bana

Çorbayı denemek isterim kilo vermeye yardımcı mi gercektrn...menunu begendim
Bende dün yaptım ilk defa. 1 yk zeytinyağa var içinde tadını sevdim. Diyetisyenim yazmış. Ne kadar etkili ölçmek zor bence ama en azından içinde bol maydanoz dereotu var bol acıda koydum metabolizmayı hızlandırmıştır diye düşünüyorum. Doyana kadar dedi ben 2. Kaseyi bitiremedim

benim isin kotusu reglim o kadar duzensiz ki, istah geliyor ama kendisi gelmiyor bir turlu
tatli krizlerim gecti neyseki, her ay olmuyor, sadece bazen. ama istah direkt etkileniyor
kalkip 50tane yaptim, boyle 50lik setler ile cok zorlamadan bakalim bugun kac tane yapabilirim. sana layik bir es olmaliyim
Tek kişilik yapinca.bile yenemiyoruz seni 2 kişilik sakin yapma
hahaha bu haftanin birincisi biz olucaz sanki
Benim gözümün önünde soğuk gazlı içecek geçiyor ya
hava mi sicak, soguk gazli bir soda?
burasi buz, bogazim da aciyor gibi biraz, ben kalktim cay demledim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…