Yarısını yaptim..Evde 10000 adım nasıl atılır iste böyle
Orası da doğru
Ahahah demaa demaa 32 dema dillendırme ben hıc 30 lu hıssetmıyomneremiz yaşlı bizim aşkolsooon32yaşındayız boyum boyuma huyun huyuma
300 jj yaptım ben. 10 bin adım. Sımdı 30 dk yoga yapıcamesmeriiim nasıl gidiyor canım ben 900jj yaptım daha fazla yapamıyorum kondisyonum uygun değil henüz suratım kıpkırmızı bacaklarım ağrıyo elimden gelen bu
Yav he heeÇok geçmiş olsun
Günaydın canım
dün o kadar konuş, yataktan çıkamakalkıp ev işini halledip biraz puan toplayayım bari
En güzel yaşlardayızAhahah demaa demaa 32 dema dillendırme ben hıc 30 lu hıssetmıyom
300 jj yaptım ben. 10 bin adım. Sımdı 30 dk yoga yapıcam
Güveniyorum sana canım hiç merak etmiyorumİnşaallahay ben bomba olamadım pek ama hemen başlıyorum, dersim vardı elektrik falanda yok şansımıza ama merak etme süper olacak
Dün hiç hevesim yoktu adıma bugün devamkeeEşim süpersin ama adımları bol artırıyoruz, kaç adım yaptın şimdiye kadar
12 yaşında adet görmeye başladımBende 10 günde adet goruyoru. Menopoza hazırlık yada kist var. Ramazanda iki kere adet gördüm düşünün hemde ne adet artık ped.yetmiyor çocuğun bezinden kullanıyorum.
12 yaşında adet görmeye başladım
28 günde bir olurdu ve 7 gün sürerdi
Ama yıllar geçtikçe
10 gün sürmeye başladı
Adetin 1. Gününden itibaren sayıyorum bir sonraki adet 24 25 ya da 26 . günde geliyor
Bu hafta sanki altlarda olmiyacaz gibi gozukuyorharikasiniz kizlar sayenizde ben bile yurumekten baska sporlarida deniyorum. Deniyorum cunku yapabiliyormuyum bilmiyorum bu wallsitte inat ediyorum
On bin yaptim oturdum gazetemi okuyorum.
Her tarafim agriyor,cok basariliyarin da dinlenme gunu yapicam.
Yine yuruyus ve yogami yaparim da agir spor olmayacak.
Aslinda cok iyi gidiyordum da ramazan dan dolayı ara verdim ramazan bitimi ne chloe bacak yada plates bacak çalışmaya başlayacam insallah canımKizlar yoga challenge min son haftasindayim
Haftaya da 1 haftalik plates düşünüyorum bakalim kismetse, yogaya 1 haftalik ara vermis olurum.
Eski platescilerden kimler kaldi bakalim. E English_teacherrr sen yapiyordun galiba dimi? Devam mi hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?