ve benim dünüm
sabah 1 yumurtayla yapılmış omlet az peynir
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen çeyrek kaşarlı tost (dün evden bişey getirmedik çeyrek yiyeyim bari dedim)
ara 1 elma
akşam 1 kase tarhana çorbası bol salata 1 dilim ekmek
2 lt su 300 ml yeşil çay 2 şekerli 2 bardak çay içtim
2 mil leslie 100 mekik 100 bacak indir kaldır 10 dk belimi çevirdim
Hoşbulduk canım :)
Bende başarmak istiyorum aldığım 8 kg'mı vermek ve eskisindende zayıflayıp 5 kilo daha vermek istiyorum. Giydiklerim yakışsın, eskisi gibi darpaça kotumu giyip belime kadar gelen uzun saçlarımı fönleyip topuklu çizmelerimi giyip aaa kıza bak ne kadar güzel fiziği var denilen günleri yaşamak istiyorum
Sigarayı bıraktım, evlendim, sporuda yapamaz hale geldim sonuç 8 kilo...(
Bugün sabah:
1 dilim kepek ekmeği, az peynir 4 adet zeytin 2 dilim ince kesilmiş salam yedim,
Sonrada 1 kupa şekesiz sütsüz neskafe ve 2 adet güneşte kurutulmuş kayısı..
Arkadaşlar bu neskafe kilo yaparmı yada selülit? Ama hep şekersiz sütsüz içiyorum bi sabah bi öğlen, bırakmam gerekirmi?
sen 10 kiloyu ne kadar zamanda verdin?Ben şimdiden bildireyim o zaman, 70.1 kg'ım
sen 10 kiloyu ne kadar zamanda verdin?
Sanırım regl olduğum için o kadar şişkinlik varki.. Şuan 2 kilo kadar fazla gösteriyorum.. Adet döneminde çok su topluyor vücudum. Bide iştah kontrolü yapamıyorum.. Buraya bi kaynasirsam tekrar kilo verme moduna dönücem..
aynen benimde çok moralim bozuluyo.. Sanki yaptığım diyet boşa gitmiş gibi hissettim.. 1hafta sıkı bi diyet yaptım adet olunca bi şiştim:) bu arada isim neydi :)Bende 2 kg fazla çıkıyorum yaklaşık 4-5 gündür, moralim çok bozuk o yüzden. Regl oldum olcam dönemindeyim, ondan mı acaba :/
aynen benimde çok moralim bozuluyo.. Sanki yaptığım diyet boşa gitmiş gibi hissettim.. 1hafta sıkı bi diyet yaptım adet olunca bi şiştim:) bu arada isim neydi :)
BENIM ADIM SALIHA.. Ankaradayim. MEMNUN OLDUMBenimde moralim bozulunca poğaçalar kekler yaptım yedim :S Neyse biraz önce bir tartıldım 70.1 kgİnşallah sabah 69lu bir şey çıkarım İsmim Selda, senin?
arada lahana dolması yenirmi100 kaloriyi geçmeyecek ara öğünler tercih etmeliyiz.öğlen hem bulgur hem dolma bugun azıcık kaçmış gibi akşama dengelemesin
kalkınca 2 kayısı ve ılık su
sabah 3 kaşar, 3 dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin
ara: 3 lahana dolması
öğle:yeşil fasulye, 2 kaşık bulgur, 1 lahana dolması
ara: 4 kuru kayısı, 5 badem
akşam bol yeşil fasulye, 1 dilim ekmek
ara: 4 kayısı
arkadaşım getirmişti,öğleye kalır mı lahana dolması.fazla kaçtı biliyorum.
araların 100 kaloriyi geçmemesi gerektiğini bilmiyordum doğrusu.
kızlar bir kaçımız aynı durumdayız heralde. bende de hiç kayıp yok. regli dönemimde değil.
o kadar uğraşın boşa gitmeyeceğini biliyorum. geçen haftaki 2.1 kiloya sayıyorum.
ama can sıkıcı gerçekten. 68.9 değişmiyor.
ya hata yapıyorum heralde menülerimi incelicem bi. diyetisyenimin bana verdiği menüde 11 dilim ekmeğe veya karşılık gelecek yemek vardı. 1 saat yürüyüş. haftada 1 gidiyordu. daha fazla mı yiyorum sanki şimdi. sprumu da yapıyorum.
haftaya hepbirlikte düşüş görürüz inş. kızlar.
kafein kan basıncını hızlandırdığı için kalori yakımınıda hızlandırıyo die okudum nette geçenlerde..hatta 5 sene önce gittiğim diyetisyende sabah akşam vermişti şekersiz sütsüz nescafe.ben içmeye calışıyorum şimdi ama sevmiyorummm içemiyorum o yüzden
Burçak bisküvi ve çaydaki şekerler haricinde süper :)
Benim spor hocam mesela spora gelmeden önce sütsüz şekersiz 3 bardak kahve içmemi istiyor günde.
Sanırım regl olduğum için o kadar şişkinlik varki.. Şuan 2 kilo kadar fazla gösteriyorum.. Adet döneminde çok su topluyor vücudum. Bide iştah kontrolü yapamıyorum.. Buraya bi kaynasirsam tekrar kilo verme moduna dönücem..
aynen benimde çok moralim bozuluyo.. Sanki yaptığım diyet boşa gitmiş gibi hissettim.. 1hafta sıkı bi diyet yaptım adet olunca bi şiştim:) bu arada isim neydi :)
Menümü yazmaya utanıyorum.. O kadar fazla yiyorumki hangisini yazacağımı şaşırdım..
sabah yürüyüşte 250 kalori yaktım
sabah kahvaltı
bir dilim ekmek
3 zeytin az peynir bir bardak yeşil çay
ara yok
öğlen bir fase çorba 2,5 dilim ekmek
ara küçük bir kase nar ve bir armut
akşam çok kaçtı davetliydim
bir kase çorba az pilav biraz etli bezelye
2 dilim börek çok oldu ya
Benimde moralim bozulunca poğaçalar kekler yaptım yedim :S Neyse biraz önce bir tartıldım 70.1 kg
İnşallah sabah 69lu bir şey çıkarım
İsmim Selda, senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?