Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Jj de 2 kat puan. Degistir onu bence.

Spor cok olunca ne yersen ye gozume gorunmuyor, yoksa o kolaya baya laf ederdim

Ama dayanamadim edicem.
3 ogununde de riskli seyler var. Sabah ekmek, ogle bulgur pilavi, aksam pide kola. Neden boyle oldu? Plansiz mi oldu?

Sebebi önemli nadiren olan bir seyse sorun degil.

iftarda barbunyaya kadar güzelmiş canım az yesrydin keşke karbon almışsın cok...
Spor yap aynen aksam..Arti çıkmayalım pazartesi

Ben mi hala yürüyorum valla öldüm bittim

Valla gunluk yapilirsa yeter, 2 gunde 1 dersen o zaman 2 set iyi.

Ben simdi 1 haftalik program düşünüyorum, her gun iste azar azar.
Sonrasina bakcaz artik
Tamam su 4 gün bitsin bende başlayayım yapalım birlikte

Kuzum benim alt komşu yazlıkçı. Korona patladığından beri 1 kere 2-3 hafta geldi o kadar. Boş yani. Bir de ben parmak uçlarımda yapıyorum eşim bile anlamıyor zıpladığımı yan odada.
Alt komşu hissetmez ki kuş gibi hafiff noram

Benim alt katım bos Allahtan
alt katım boş gibi bir şey valla. Nerenin kuşu kız bu, ben böyle 60 kilo kuş görmedimdi.
Bu hafta sanki altlarda olmiyacaz gibi gozukuyor harikasiniz kizlar sayenizde ben bile yurumekten baska sporlarida deniyorum. Deniyorum cunku yapabiliyormuyum bilmiyorum bu wallsitte inat ediyorum
Wallsit bence en zorlardan. Ben ilk yaptığım gün 10 sn duramamıştım.

Gecmis olsun. Test olacak misin?
Bu ara kimle konussam hasta, ama testleri de negatif, cok enteresan.
Bende test yaptim negatifti. Ama 10 gun oldu bugun. Perisan etti. Calismayada devam ettim. Dinlenemedim belki ondan uzadi. Agrikesici alinca iyi oluyom az.
Kiz sen hasta degil misin, cok yorma kendini.
Bu aralar kimi duysam hasta test oluyor, bizim sirket kiriliyor.

Senin kilona baktim benim tam yarimimsin valla 20 saniye durabiliyom. Bacaklarim saglam onu biliyorum. Bu kiloyu yazik yillarca tasiyor 140 kilo vardigimda bile aktiftim.

Kızlar menuleri genelde kontrol ediyorum ben. Tek tek alintilamiyorum genelde gozume batan bisi olmadigi surece. lalegul52 canim seninki biraz batti gozume sabah ogle aksam karbon var. Kola sekersiz demissin kalori yok evet o yuzden beni germedi ama karbon cok fazla menunde. Ilk etapta hemen bırakmanı beklemiyorum zaten
ekmegi falan kendimden biliyorum. Ama en azindan aksam tuketmemeye calis canim

b

benim adım listem yokmu
Varsın hemde ilk sırada
Bu arada sana yazacaktım bende. Adımlarını tek telefondan yada adımsayarından yüklemelisin. Diğer şekilde telefonların sahiplerinin günlük adımlarınıda kaydediyor uygulamalar.

Daha önce iki ayrı foto kabul ettik ama üyenin adımsayarının şarjı bittiği için yine kendi telefonu ile tamamlanan adımlardı.

En güzel yaşlardayız ben sevdim 30ları sende çocuk varmıydı canım isim neydi(vermek istemezsen sorun değil)memleket neresiay eşimi yakından tanıyayım azcık
İftar saatı yazamadım canım yenı gordum
2 tane erkek var 11 ve 5 yaslarında. İsmim ceylan. 32 yasındayım. İzmirde yaşıyorum yarısmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…