sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
domates
salatalık
ilkindi
salata
4 kaşık bulgur pilavı
kuru fasulye
4 parca çikolata
akşam
salata
çorba
4 tane tavuk
2 dilim pide
1 bardak şekersiz kola
spor
1100 ip atlama 732 puan
15000 adim 450 puan
120 dak tempo yürüyüş 300 puan
200 adet jumpe jack 100 puan
40 dk bölgesel 240 puan
toplam 1822 puan
Arrietty_ H3RA_ @sedulu Alys
iftarda barbunyaya kadar güzelmiş canım az yesrydin keşke karbon almışsın cok...Iyi akşamlar canlar bugun menumu yazayım
Sahur da labneli yulaf lapasi
Iftar 1 kase mantar çorbası 4 köfte 2 kaşık bulgur salata 1 bardak ayran 2 koz biberveee dayanamayıp bolca yediğim zeytinyağlı barbunya cok özlemişim yedikçe yiyesim geldi ve şiştim oyle ki karnım davul oldu biraz geçsin hemen leslie yapmam lazım
Su 3 lt sporları sonra ekleyim
Arrietty_ @sedulu H3RA_ aysunayy esim sen neler yaptın bugün baya hırslisin spor konusunda masallah sana nasi yetiscez
Aslinda cok iyi gidiyordum da ramazan dan dolayı ara verdim ramazan bitimi ne chloe bacak yada plates bacak çalışmaya başlayacam insallah canım
15 dk lik lar guzel oluyo bölgesel onu sonra dan gunde 2 sete çıkarsak guzel olur aslında başlayınca öyle yapacağımBakim ben de kisa kisa baslicam, 15 dakikalik falan gunluk.
5 kaşık kadar belki 6E English_teacherrr aksam menun cok iyimis ya, tum favorilerim toplanmis resmenne kadar yedin ki? Cok dedigin ne yani?
15 dk lik lar guzel oluyo bölgesel onu sonra dan gunde 2 sete çıkarsak guzel olur aslında başlayınca öyle yapacağım
Hic bu kadar sismemistim yaa cok yemişim gibi hissettim Bayadır da yemiyodum özlemişim de he valla yapım biseler de geçsin şişkinlikBence kotu degil.
Tabi sen leslini yap
Yetermi diyon bir set hahaKiz napcaz o kadar platesi gunluk
15 dakika yeter da
Yetermi diyon bir set haha
O kadar da cok değilmiş şiştim deyince cok sandim5 kaşık kadar belki 6
Tamam su 4 gün bitsin bende başlayayım yapalım birlikteValla gunluk yapilirsa yeter, 2 gunde 1 dersen o zaman 2 set iyi.
Ben simdi 1 haftalik program düşünüyorum, her gun iste azar azar.
Sonrasina bakcaz artik
Ya bana cok geldiki sorma nasil şiştim hic bu kadar yemezdim de ondan cok geldi sanırım banaO kadar da cok değilmiş şiştim deyince cok sandim
Kuzum benim alt komşu yazlıkçı. Korona patladığından beri 1 kere 2-3 hafta geldi o kadar. Boş yani. Bir de ben parmak uçlarımda yapıyorum eşim bile anlamıyor zıpladığımı yan odada.Merhaba kızlar
Bugün ilk kez sahursuz oruç tutuyorum, başta biraz zorlasa da şu an biraz daha iyi hissediyorum. Ama sahursuz oruç pek bana göre değilmiş onu anladım.
Bu arada 3000 jumping jack'i görünce şoka girdim.nasıl bir azimdir bu hey maşaallah noram alt komşu da mı çıkıp gelmiyor noluyor diye
alt katım boş gibi bir şey valla. Nerenin kuşu kız bu, ben böyle 60 kilo kuş görmedimdi.
Wallsit bence en zorlardan. Ben ilk yaptığım gün 10 sn duramamıştım.Bu hafta sanki altlarda olmiyacaz gibi gozukuyorharikasiniz kizlar sayenizde ben bile yurumekten baska sporlarida deniyorum. Deniyorum cunku yapabiliyormuyum bilmiyorum bu wallsitte inat ediyorum
Bende test yaptim negatifti. Ama 10 gun oldu bugun. Perisan etti. Calismayada devam ettim. Dinlenemedim belki ondan uzadi. Agrikesici alinca iyi oluyom az.Gecmis olsun. Test olacak misin?
Bu ara kimle konussam hasta, ama testleri de negatif, cok enteresan.
Kiz sen hasta degil misin, cok yorma kendini.
Bu aralar kimi duysam hasta test oluyor, bizim sirket kiriliyor.
Senin kilona baktim benim tam yarimimsinKuzum benim alt komşu yazlıkçı. Korona patladığından beri 1 kere 2-3 hafta geldi o kadar. Boş yani. Bir de ben parmak uçlarımda yapıyorum eşim bile anlamıyor zıpladığımı yan odada.
alt katım boş gibi bir şey valla. Nerenin kuşu kız bu, ben böyle 60 kilo kuş görmedimdi.
Wallsit bence en zorlardan. Ben ilk yaptığım gün 10 sn duramamıştım.
Varsın hemde ilk sıradab
benim adım listem yokmu
İftar saatı yazamadım canım yenı gordumEn güzel yaşlardayızben sevdim 30ları sende çocuk varmıydı canım isim neydi(vermek istemezsen sorun değil)memleket neresi ay eşimi yakından tanıyayım azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?