Arkadaşlar günaydın;
BEn hiç kg verememişim dünden beri( sabah tartıldım moralim çok bozuldu,
Dün sabah 1 dilim kepek ekmeği az peynir 4 tane zeytin yemiştim sabah kalkıncada ilk işim limonlu ılık su içmek tabii.. sonra bir kupa sütsüz şekersiz neskafe ve arada 2 kayısı.
öğlen 1 dilim kepek ekmeği ıspanak ve yoğut yemiştim yine neskafe ve iki kayısı... gayet güzel gidiyordum taki kayınvaldem çok hastayım diye eşimle eve kekler puaçalar yollayana kadarakşam menümü yazmasam olurmu ( zaten evde eliptik bisikletim var hastalıktan çalışamıyorumki süleymanı bile izleyemeden kolyukta uyumuş kalmışım
Birde benim aklıma şöyle bi sorun takıldı ben şubede ara ara nete girebiliyorum gnde 5 tane msj yazabilitrim ama haftasonun girememki eve yeni evliyiz diye internet almıyoruz en az 1 sene almayı düşünmüyoruzda.. birde ben çok yoğun oluyorum gruba yapabileceğim tek şey gnde 3-5 mesaj yazıp haftada bir kilomu bildirmek.. Eğer yetersizse şimdiden diskaliyife olmaya razıyım..
****4.takım 232. Etap****
mersa(80.8/
meyvenull geri dönmek üzere ayrıldı
PrensesPeri(82,5/
doksanaltmışdoksan (68,8/
tugba8424(103,8/
zeynepece2009 (78,7/
4.Takim toplam yüzdesi
Sonbahardan olabilir üzerimizdeki ağırlık isteksiZlik..
beni ekliyeceksen bu şekilde 68.9/68.9/0/%0 malasef
şuleciğim meyveye ulaşabilseydim seni soracaktım.ona ulaşamadım.geçici kaptanlığımıda devrediyorum.kaptan karar verecek senin durumuna.68,9 dan değilde girişin 71 den yapılacak.68,9 a düşmüş olacaksın.hedef kilonuda ayrıca belirtmelisin
Şuan 77kilobunu başlangıç olarak alalım.. Hedef 60
saliha canım sen deneme süresindesin ya bu haftaki listede yoksun
alıştırma yapıyıos
kızlar bir kaçımız aynı durumdayız heralde. bende de hiç kayıp yok. regli dönemimde değil.
o kadar uğraşın boşa gitmeyeceğini biliyorum. geçen haftaki 2.1 kiloya sayıyorum.
ama can sıkıcı gerçekten. 68.9 değişmiyor.
ya hata yapıyorum heralde menülerimi incelicem bi. diyetisyenimin bana verdiği menüde 11 dilim ekmeğe veya karşılık gelecek yemek vardı. 1 saat yürüyüş. haftada 1 gidiyordu. daha fazla mı yiyorum sanki şimdi. sprumu da yapıyorum.
haftaya hepbirlikte düşüş görürüz inş. kızlar.
gerçekten hiç yüzüm gülmüyoooo.
sabah normal peynir, 5 zeytin yedim, ekmek yok.ekmeği sıfırlamam mı lazım acaba.
bu arada bütün akşam temizlik yaptım. yarın misafirim var. bugun spor yapamam hazırlıklarımı ancak yetiştiririm.
BENIM ADIM SALIHA.. Ankaradayim. MEMNUN OLDUM
tartıldım, 69.7 kg'ım. Geçen hafta 68.8'dim ama şu an regl dönemine yaklaştığım için şişim, kilo almış gibi görünüyorum, bu hafta listeye katmayabilirsiniz, boşu boşuna eksiye düşcem çünkü :S
selam kızlar sabah tartıldım 80.500 geldim halbuki bu güne kadar 80.300 geliyodum olsun gram gram da olsa inceliyorummmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?