Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyveye mesaj attım telini açmadı alamadı.minnoş yeni mail adresini göndermiş ekledim ama o adreste de yanlışmı var sanırım mail atamadım.anlayacagınız meyveye ulaşamadım.o yüzden geri dönmek üzere ayrıldı yazıyorum ona.zevcan rica ettiği için geçici olarak yerine bakmıştım ben.meyve olmadıgı için takım kaptanı yardımcısı zeynep oluyor.

zeynep kaptanlıgı devralıyormusun? benimde pek bilgim yok ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana..

canım hemen 1 günde kilo kaybı bekleme helede akşam poğaca kek yedikten sonra
eşine geçmiş olsun.inş en kısa sürede toparlar..
paylaşıma gelince hafta içi mümkün oldugunca çok takıma uğra.hafta sonlarıda burda olamayacagını bildirdiğin sürece sorun olmaz.genelde haftasonu düşük oluyor paylaşım zaten.herkes ailesiyle birlikte yada kendine zaman ayırıyor..

****4.takım 232. Etap****

mersa(80.8/
meyvenull geri dönmek üzere ayrıldı
PrensesPeri(82,5/
doksanaltmışdoksan (68,8/
tugba8424(103,8/
zeynepece2009 (78,7/

4.Takim toplam yüzdesi

beni ekliyeceksen bu şekilde 68.9/68.9/0/%0 malasef

şuleciğim meyveye ulaşabilseydim seni soracaktım.ona ulaşamadım.geçici kaptanlığımıda devrediyorum.kaptan karar verecek senin durumuna.68,9 dan değilde girişin 71 den yapılacak.68,9 a düşmüş olacaksın.hedef kilonuda ayrıca belirtmelisin

slm kizlar
basima gelenleri bi bilseniz ya internetim yoktu yazamadim
simdide pazardan beri hastanede yatiyoruz oglu hasta umarim forumdam atilmadim ya acvp yazin nolurrr

diyet miyet kalmadi valla 73 kilom yaridimedin en kisa zamanda döncem insallah

anladım canım.
71_17.11.2011
68.9_17.11.2011
68.9_24.11.2011
hedefim 60.
bilgilerim burada bulunsun.

tartıldım, 69.7 kg'ım. Geçen hafta 68.8'dim ama şu an regl dönemine yaklaştığım için şişim, kilo almış gibi görünüyorum, bu hafta listeye katmayabilirsiniz, boşu boşuna eksiye düşcem çünkü :S

normal peynir yerine light tercih edeceksin çünkü arada acayip bir kalori farkı var canım, aynı zamanda zeytin kilo aldıran bir yiyecek, onu tamamen kesmelisin, ekmek yeme, o yüzden zayıflayamıyorsun, ekmek boş karbonhidrat, zararlı ve boş kalori. onun yerine sabahları yulaf kepeği ye

Ay spor salonuna gitmek istiyorum ama uzak kalıyor üşeniyorum bugünlük dışarıda yürüyüş yapıcam ve parktaki aletlerle çalışıcam, ben 10 kg verdiğim dönemde hep parkataki aletlerle çalışıyordum:) Demekki işe yarıyorlar

dün 701,1 yazmıssın bugun bunları yazmıssın..anladıysam arap olayım kaç kg sun şimdi sen regl dolayısıyla da olsa kilonu geçmek durumundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…