- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Etkilş biçok kişide ile yaradı dene bakalım faydasını görürsen yaparsınDukan etkiliyse ben de yaparım.. Sürekli şişkinliğim var
Dukan bende çok ise yariyodu canım oden atmada birebir bi dene istersen belki sana da fayda ederDukan etkiliyse ben de yaparım.. Sürekli şişkinliğim var
Ya ekmek/makarna ya pilav yada patates. Ayni grupta bunlar. Secim yapmalisin bundan demisti benim diyetisyenim. Aksamlari genelde illaki pilav ya patates yada makarna oluyo. Ustune ekmek olmaz demistiSağlık problemi varsa ayrı bir durum diyetisyen menüsüne bir şey diyemem. Ama ekmekle birlikte fasulye bulgur pilavı tüketirsen ödem sürekli olacaktır. Diyetisyenin bunu önereceğini sanmıyorum.
Gun içerisinde parca parça yapiyorum canim...10 bini aksam 5 e kadar evde yapiyorum hergun 5 te çıkıyorum evden ne kadar yuruyebilirsemMenü güzel, adımlar süper ötesi. Gün içerisinde mi yapıyorsun yoksa parça parça mı?
Bende yapiyorum. Kolum felc ama devammmmSedu kaptan atmisti canım april han in kol inceltme videosu 8 dk lik o mu seninde takımda bi kac kisi daha yapıyoruz sende katil
Gecmis olsunSelam..
Hep diyorum fazla ara vermeden takıma bakayım sonra sohbetleri kaçırıyorum ama oğlum fırsat vermiyor ki..
Ben mutfağın dolap kısmında temizlik yaparken oturduğumuz tarafı savaş alanına çevirmiştopla topla bitmiyor.. İdare edecek duruma getirdim evi, çamaşırları makineye attım, ufaklık da uyudu sonunda.. Başım çok kötü ağrıyor bugün, su az içiyorum kaç gündür, ondan sanırım.. Bugün limonlu içmeğe çalışacağım midem bulanmasın diye.. Azıcık yürüyüş yapayım dedim fırsatım varken ama uzanacağım sanırım, başım çok kötü..
Bugun sebze bombasi yapiyorum, evdeki tum sebzeleri yemege donusturucem
Hepsini sarımsaklı yogurda bulayasim var
Wish me luck
Good luck! Airfryer de kizart ustune sarimsakli yogurtBugun sebze bombasi yapiyorum, evdeki tum sebzeleri yemege donusturucem
Hepsini sarımsaklı yogurda bulayasim var
Wish me luck
Good luck! Airfryer de kizart ustune sarimsakli yogurthem saglikli hem lezzetli
Anamin menusu:
Etliekmek
Mercimek corbasi
Salata
Ayran
Sütlac
Kavun
Kız hem kavun hem sütlaç yemesin anan şeker koması gibiAnamin menusu:
Etliekmek
Mercimek corbasi
Salata
Ayran
Sütlac
Kavun
Pırasadan salatada olur limonlu şöyleAirfry yok ki.
Normal tavada kabak ve biberi ayti ayri yavas yavas az yagda kavurayim diyorum.
Karnabahar rendesi var, onun da corbasini yapayim
Pirasa var onu da taze olarak kesip yiyeyim
Hahaha bu kadar evdeki sebzeler.
Pırasadan salatada olur limonlu şöyle
Kabak spagettiyi begendim ben gecen denemistim.o basit alet varsa oneririm.Airfry yok ki.
Kabak spagettiyi begendim ben gecen denemistim.o basit alet varsa oneririm.
2 kabaktan 1 kisilik cikiyor bilgin olsun.Evdekiler begenir mi bilmem
Gecen yil ketojenik beslendigimi dusunurken asiri cesitli krep yapiyordum. Genelde de pirasa koyuyordum rondoda gecip.
Rendelenmis karnabahar salatasi var internette yogurtlu sarimsakli, bir gun ben de deneyecegim.
Offf offf afiyet olsunnAirfry yok ki.
Corba ve salata kesin yerim. Onu 17-18 arasi yerim. Iftarda 21.25 te bi dilim etliekmek belkii yerim. Ekmek hic yemiyorum ben.Etli ekmek ye benden
Ay hepsi guzel neyi sececeksin
Cok guzel kizz. Ben pirasayi cokkk severimBen yemedim hiiiiic
Napcaz nasil yapcaz?
Benimde kizz fena ağrıyor diyorum demek hic calistirmamisim kolumuBende yapiyorum. Kolum felc ama devammmm
Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?