Bilmiyorum. Oglen düzgün de uyumadi benimde sinirden basim ağrıyor evde dura dura iyice hastalık manyağı oldumHayırdır birşey mi oldu huysuzluk yapıyor??
İftara daha kaç saat var, gerçi bundan yemeyeceğiz elbet ama yapılır mı bu saatte bu
Eline sağlık bu arada ablacım..
Benimki de uyumadi bugün sabah 10 da uyanınca öğlen uykusunu pas geçti akşam 8-9 gibi yatar artık. Bende dinlenirimBilmiyorum. Oglen düzgün de uyumadi benimde sinirden basim ağrıyor evde dura dura iyice hastalık manyağı oldum
Benim de kol kaslarım aşırı zayıftı ama şu an bayağı geliştikçe chloe sayesinde. Plank çok yaptırıyor 2 weeks shred’te. Onda hem karın hem de kollar bayağı güçleniyor yapabilirsen. Başlarda sürünüyorsun zaten sonlara doğru topluyorsun. Ben 2 tur yapmıştım onu ama hala ara ara abs videolarına devam ediyorum. Hevesin kaçmasın. Vücut şekillendirmek için bölgesel şart. Cardio zayıflatır ama şekillendirmez. O yüzden bölgesel muhakkak çalışmak lazım.Perşembe günlerim rest günlerim olurbakalım inşeAllah fayda verir. Aslında bölgeseller çok zorluyor beni kol ve alt karın çalışmam lazım ama zayıf sanırsam hala oradaki kaslar hemen ağrıyor hevesim kaçıyor bu sefer
Mezun olmadi, izindeydi 2020 temmuz da 2.iznini kullanmis
Yogurt yok evde. Halbuki yeni alisveris den geldimBen bu tarz kavurma yaptigimda mutlaka yogurt ekliyorum. Bazen 1 krpce corba yada proteine iyice abanip 1 parca tavuk hasliyrum. Doyurucu oluyor
Buyuk kiz oruc bugun beyti istedi insallah yapabilirim1 dal pirasam vsr
Sunu yapacagim
Ama yanina ne yapsam?
Edit : ordek Gögsu yapacagim
Evdekilerin hosuna gitmeyecek
Eki Görüntüle 2845613
SüperSelam kizlar
Spor sonrasi direk carsiya indik
3,5 saat de orda gecti. Cok yorgunum
Az kendime geleyim gecmis yapacagim
Birde benim evde yaptigim spor, spor degilmis
Nabzim okadar cikiyor ki, ve hoca ara vermeden dinlendigimi gorse hadi Zeynep diyince mecbur devam ediyorum.
Midem bulandi yaparken, halbuki ac gittim
3 ayri post vardiSüper
hoca canımı çıkarıyor diye söylemiyordum ama bende özlemişim. Kimbilir ne kadar hamladım.
Hareketlerden sonra dinlenmeden ip atlama verirdi oda, asıl şu an yağ yakıyorsun diye.
Bir iki güne geçer onlar, bugün penguen gibi yürürsün yarına daha çok hafifler.Bacaklarim pert benimde.
Tum vucud calisiyoruz ama cogunluk kalca ve bacak.
Carsamba aksami hafif agriyordu. Persembe, cuma kollar ile birlikte agri cogalmisti. Dun hafifledi derken bugun yine cayir cayir
Yarin de ders var
Sonraki yürüyüş boyunca yağ yakmışsın ne güzel. Kasları soğutmadan ohhh mis.3 ayri post vardi
En son da 5dklik can cikarma egzersizi
Ordan direk 3,5 saat yurudum yeter herhal
Eki Görüntüle 2845680
Su görsel gore 5dk isinma. Zaten 5dk isinma ile basladik :)
30dk yag yakma
Anaerob u hala tam cozemedim ne oldugunu
669 kalori yaktim. Bitince durdurdum saati ama vucud hala yag yakiyordur. Nabzim normale donmesi surdu galiba biraz
Doğru söylüyorsun kuzu Söylediğin videoları yapmaya gayret edeyim ağrı olunca bırakmadan düşe kalka yapayım bariBenim de kol kaslarım aşırı zayıftı ama şu an bayağı geliştikçe chloe sayesinde. Plank çok yaptırıyor 2 weeks shred’te. Onda hem karın hem de kollar bayağı güçleniyor yapabilirsen. Başlarda sürünüyorsun zaten sonlara doğru topluyorsun. Ben 2 tur yapmıştım onu ama hala ara ara abs videolarına devam ediyorum. Hevesin kaçmasın. Vücut şekillendirmek için bölgesel şart. Cardio zayıflatır ama şekillendirmez. O yüzden bölgesel muhakkak çalışmak lazım.
bu ne programı anlamadım banada anlatirmisiniz3 ayri post vardi
En son da 5dklik can cikarma egzersizi
Ordan direk 3,5 saat yurudum yeter herhal
Eki Görüntüle 2845680
Su görsel gore 5dk isinma. Zaten 5dk isinma ile basladik :)
30dk yag yakma
Anaerob u hala tam cozemedim ne oldugunu
669 kalori yaktim. Bitince durdurdum saati ama vucud hala yag yakiyordur. Nabzim normale donmesi surdu galiba biraz
Ben bi YouTuber hanımdan yapıyorum 8 dklık benimki de 21 gün 4 cm incelme diye bir şeySedu kaptan atmisti canım april han in kol inceltme videosu 8 dk lik o mu seninde takımda bi kac kisi daha yapıyoruz sende katil
Dimi ya ben çünkü taş çatlasın 7-8 bin adım atabiliyorum artık ayaklarım sızlıyorGun içerisinde parca parça yapiyorum canim...10 bini aksam 5 e kadar evde yapiyorum hergun 5 te çıkıyorum evden ne kadar yuruyebilirsemevde leslie de yapiyorm o da guzel adim attırıyor..
Annem bir mutlu oldu sorma gitsinHayırdır birşey mi oldu huysuzluk yapıyor??
İftara daha kaç saat var, gerçi bundan yemeyeceğiz elbet ama yapılır mı bu saatte bu
Eline sağlık bu arada ablacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?