Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırdır birşey mi oldu huysuzluk yapıyor??

İftara daha kaç saat var, gerçi bundan yemeyeceğiz elbet ama yapılır mı bu saatte bu
Eline sağlık bu arada ablacım..
Bilmiyorum. Oglen düzgün de uyumadi benimde sinirden basim ağrıyor evde dura dura iyice hastalık manyağı oldum

Benim de kol kaslarım aşırı zayıftı ama şu an bayağı geliştikçe chloe sayesinde. Plank çok yaptırıyor 2 weeks shred’te. Onda hem karın hem de kollar bayağı güçleniyor yapabilirsen. Başlarda sürünüyorsun zaten sonlara doğru topluyorsun. Ben 2 tur yapmıştım onu ama hala ara ara abs videolarına devam ediyorum. Hevesin kaçmasın. Vücut şekillendirmek için bölgesel şart. Cardio zayıflatır ama şekillendirmez. O yüzden bölgesel muhakkak çalışmak lazım.

Arrietty_
Ben simdi @Melegimkorusun un durumu anlamadim. Onceden yaristiginda mezun olmamis miydi?
Mezun olmadi, izindeydi 2020 temmuz da 2.iznini kullanmis
Sonra 21 Mart da listeye girdi yine
Tahminen uzun sure sonra gelince katilim formunu tekrar doldurmasini rica ettim yeniler tanisin diye. Ozaman ki bilgileri daralma tablosuna eklemisim, ona gore devam etmistim. Ama asil olan paylasim topicinde ki hedef ve Baslangic kiloyu baz almak. Ordan da kontrol etmek hic aklima gelmedi

Süper
hoca canımı çıkarıyor diye söylemiyordum ama bende özlemişim. Kimbilir ne kadar hamladım.
Hareketlerden sonra dinlenmeden ip atlama verirdi oda, asıl şu an yağ yakıyorsun diye.

Süper
hoca canımı çıkarıyor diye söylemiyordum ama bende özlemişim. Kimbilir ne kadar hamladım.
Hareketlerden sonra dinlenmeden ip atlama verirdi oda, asıl şu an yağ yakıyorsun diye.
3 ayri post vardi
En son da 5dklik can cikarma egzersizi
Ordan direk 3,5 saat yurudum yeter herhal

Su görsel gore 5dk isinma. Zaten 5dk isinma ile basladik :)
30dk yag yakma
Anaerob u hala tam cozemedim ne oldugunu
669 kalori yaktim. Bitince durdurdum saati ama vucud hala yag yakiyordur. Nabzim normale donmesi surdu galiba biraz

Bacaklarim pert benimde.
Tum vucud calisiyoruz ama cogunluk kalca ve bacak.
Carsamba aksami hafif agriyordu. Persembe, cuma kollar ile birlikte agri cogalmisti. Dun hafifledi derken bugun yine cayir cayir
Yarin de ders var
Bir iki güne geçer onlar, bugün penguen gibi yürürsün yarına daha çok hafifler.

Sonraki yürüyüş boyunca yağ yakmışsın ne güzel. Kasları soğutmadan ohhh mis.
Oksijen seviyesi ilgili bir şey sanırım. Google amca ona benzer bir şeyler söylüyor. Nefesinin yetersiz kaldığı süre olabilir belki.

Doğru söylüyorsun kuzu Söylediğin videoları yapmaya gayret edeyim ağrı olunca bırakmadan düşe kalka yapayım bari

bu ne programı anlamadım banada anlatirmisiniz

Gun içerisinde parca parça yapiyorum canim...10 bini aksam 5 e kadar evde yapiyorum hergun 5 te çıkıyorum evden ne kadar yuruyebilirsem evde leslie de yapiyorm o da guzel adim attırıyor..
Dimi ya ben çünkü taş çatlasın 7-8 bin adım atabiliyorum artık ayaklarım sızlıyor birazını öğleden sonra atacam birazını iftardan sonra bugün bende büyük adımlad atacam

Hayırdır birşey mi oldu huysuzluk yapıyor??

İftara daha kaç saat var, gerçi bundan yemeyeceğiz elbet ama yapılır mı bu saatte bu
Eline sağlık bu arada ablacım..
Annem bir mutlu oldu sorma gitsin
"Benim canım da şerbetli tatlı istiyordu "demez mi

Ayy kızlar ben böyle şahane bişey yememiştim bizim evde çok tavuk pişmiyor eşim yemediği için çocuklara da sevdikleri şeylerden yapıyordum gezinirken buldum bu iki tarifi birleştirdim bugün denedim şahane oldu rengarenk mantar sote ve körili kremalı tavuk muhakkak denemişsinizdirr ama ben ilk defa denedim şahane oldu tabağı bitirmedim o ayrı

Eklentiler

• IMG_20210509_181513.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…