Hocan beni gorse napacak ya? 5er saniye yapiyomSelam kizlar
Spor sonrasi direk carsiya indik
3,5 saat de orda gecti. Cok yorgunum
Az kendime geleyim gecmis yapacagim
Birde benim evde yaptigim spor, spor degilmis
Nabzim okadar cikiyor ki, ve hoca ara vermeden dinlendigimi gorse hadi Zeynep diyince mecbur devam ediyorum.
Midem bulandi yaparken, halbuki ac gittim
Ay birde esli yaptik sporu
Neyse benim kondisyon fiyasko diyip duruyordum icimden.
Hafta icin hangi gunler spora geliyorsun diye sordum
Pazartesi hem sabah hem aksam
Carsamba da oyle. Birde Pazar Sabahi geliyorum Pazar aksam da olsa gelir yani
Obur gunlerin Bos ozaman bu kadar spor yapmaya dedim. Yok dedi
Sali, Persembe ve Cumartesi arkadaslarim ile bahcede birde online ders var ona katiliyorum. Sadece cuma Bos dedi
Icimden Sevindim kondisyonum kotu degil. Bu kadin bir canavar bellidiye kendimi teselli ettim
Hasta hasta
Allahim insallah o gunleri gorurumde istedigim kiloya vardigimda. 3 gun 2 saat spor yapmayi dusunuyom. Bence sanki oylede iyi olur. 7 gun no no nooAy birde esli yaptik sporu
Sali, Persembe ve Cumartesi arkadaslarim ile bahcede birde online ders var ona katiliyorum. Sadece cuma Bos dedi
Icimden Sevindim kondisyonum kotu degil. Bu kadin bir canavar bellidiye kendimi teselli ettim
Hasta hasta
Canım pırasayı taze soğan dilimler gibi dilimle. İstediğin yeşillikleri ekle. Maydanoz dereotu gibi sonra zeytinyağı tuz limon istersen sarımsak.Ben yemedim hiiiiic
Napcaz nasil yapcaz?
Bence gayet güzel bulmuşsun hocayıAy birde esli yaptik sporu
Hasta hasta
Valla yapiyorum kuzum bugün 3. Gun olacak baya ağrıyor ama devam edeceğim merakla sonucu bekliyorum ins ise yarar baya yanıyor yaparken diyorum demek ki hiç calistirmamisim kollarımıE English_teacherrr @Onlymemeself kollar ne alemde kızlar. Ben bugün ölçü aldım.
Sabah yine yaptım sporlarımı. Bir ay sonra çıkacak sonucu merak ediyorum.
Evet cok iyi aslindaBence gayet güzel bulmuşsun hocayı
Crossfit yaptırıyor kolay değil güzel verim alacak gibisin.
Bende göbek gitmiyor gitmiyor dedim ama geçen ayla bu ay arasında 4 cm fark olmuş. Bu ay yine sıkı çalışıcam o bölgeye. Dümdüz olana kadar durmak yokEvet cok iyi aslinda
Benide anca boyle paklar
Simdi haftanin 6 günü spor yapacagim
Sali, Persembe, Cumartesi bikeerg ile hiit mesela. Oda cok terletiyor
Alt gobecigim gider insallah
Sonra 1 aylik daha alirim galiba ders
Aynen yaparken benimde acıyor. sonrasında gevşeme hareketlerini yapınca rahatlıyor kollarım.Valla yapiyorum kuzum bugün 3. Gun olacak baya ağrıyor ama devam edeceğim merakla sonucu bekliyorum ins ise yarar baya yanıyor yaparken diyorum demek ki hiç calistirmamisim kollarımı
Bende yapiyorum. Ama cok agriyor ya. Bundada 30 saniye fln ara veriyom yine dvm ediyomE English_teacherrr @Onlymemeself kollar ne alemde kızlar. Ben bugün ölçü aldım.
Sabah yine yaptım sporlarımı. Bir ay sonra çıkacak sonucu merak ediyorum.
Canim benim diyetisyenim bana 6 dilim verdi 1800 kalorilik bi diyet yazdi. Ben onu kendime gore uyarladimarkadaşlar kusuruma bakmayın ama ben özel diyetisyen e gidiyorum normal.diyetisyen değil uzman diyetisyen mide alımı yapılan cerrahiye bakan diyetisyen 120 150 kilolara diyetisyenlik yapıyor.bana sabah akşam 2 dilim.ekmek verdi verdiğimden asla.az yemeyeksin dedi insulin direncinde var bir anda şekerim düşüyor ve bir anda yemeğe saldırıyorum.bu.sefer
sedulu Arrietty_ @neutral Alys
Ben bu tarz kavurma yaptigimda mutlaka yogurt ekliyorum. Bazen 1 krpce corba yada proteine iyice abanip 1 parca tavuk hasliyrum. Doyurucu oluyor1 dal pirasam vsr
Sunu yapacagim
Ama yanina ne yapsam?
Edit : ordek Gögsu yapacagim
Evdekilerin hosuna gitmeyecek
Eki Görüntüle 2845613
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?