Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar
Spor sonrasi direk carsiya indik
3,5 saat de orda gecti. Cok yorgunum
Az kendime geleyim gecmis yapacagim

Birde benim evde yaptigim spor, spor degilmis
Nabzim okadar cikiyor ki, ve hoca ara vermeden dinlendigimi gorse hadi Zeynep diyince mecbur devam ediyorum.
Midem bulandi yaparken, halbuki ac gittim

Hocan beni gorse napacak ya? 5er saniye yapiyom

Ay birde esli yaptik sporu
Neyse benim kondisyon fiyasko diyip duruyordum icimden.
Hafta icin hangi gunler spora geliyorsun diye sordum
Pazartesi hem sabah hem aksam
Carsamba da oyle. Birde Pazar Sabahi geliyorum Pazar aksam da olsa gelir yani
Obur gunlerin Bos ozaman bu kadar spor yapmaya dedim. Yok dedi
Sali, Persembe ve Cumartesi arkadaslarim ile bahcede birde online ders var ona katiliyorum. Sadece cuma Bos dedi
Icimden Sevindim kondisyonum kotu degil. Bu kadin bir canavar belli diye kendimi teselli ettim

Hasta hasta

Sebze yiyor mu o onemli

Allahim insallah o gunleri gorurumde istedigim kiloya vardigimda. 3 gun 2 saat spor yapmayi dusunuyom. Bence sanki oylede iyi olur. 7 gun no no noo

Bence gayet güzel bulmuşsun hocayı
Crossfit yaptırıyor kolay değil güzel verim alacak gibisin.

Melegimkorusun canim mezun olamiyorsun
2019 da giris kilo ve hedefin su yondeymis

Melegimkorusun (67.8/66.2/1.6/%2.36) Yeni uye, baslangic tarihi: 26.09.2019 , baslangic kilosu:67,6 , hedef kilosu:58

Bu durumda hesap isleri soyle oluyor
Baslangic 67.6
Hedef 58
Hedef kilosu 9.6
9.6 nin yuzde 90 i 8.64

67.6-8.64=58.96 da mezun olabiliyorsun

Hala bizimlesiin

E English_teacherrr @Onlymemeself kollar ne alemde kızlar. Ben bugün ölçü aldım.
Sabah yine yaptım sporlarımı. Bir ay sonra çıkacak sonucu merak ediyorum.
Valla yapiyorum kuzum bugün 3. Gun olacak baya ağrıyor ama devam edeceğim merakla sonucu bekliyorum ins ise yarar baya yanıyor yaparken diyorum demek ki hiç calistirmamisim kollarımı

Bence gayet güzel bulmuşsun hocayı
Crossfit yaptırıyor kolay değil güzel verim alacak gibisin.
Evet cok iyi aslinda
Benide anca boyle paklar
Simdi haftanin 6 günü spor yapacagim
Sali, Persembe, Cumartesi bikeerg ile hiit mesela. Oda cok terletiyor
Alt gobecigim gider insallah
Sonra 1 aylik daha alirim galiba ders

Evet cok iyi aslinda
Benide anca boyle paklar
Simdi haftanin 6 günü spor yapacagim
Sali, Persembe, Cumartesi bikeerg ile hiit mesela. Oda cok terletiyor
Alt gobecigim gider insallah
Sonra 1 aylik daha alirim galiba ders
Bende göbek gitmiyor gitmiyor dedim ama geçen ayla bu ay arasında 4 cm fark olmuş. Bu ay yine sıkı çalışıcam o bölgeye. Dümdüz olana kadar durmak yok

Valla yapiyorum kuzum bugün 3. Gun olacak baya ağrıyor ama devam edeceğim merakla sonucu bekliyorum ins ise yarar baya yanıyor yaparken diyorum demek ki hiç calistirmamisim kollarımı
Aynen yaparken benimde acıyor. sonrasında gevşeme hareketlerini yapınca rahatlıyor kollarım.

E English_teacherrr @Onlymemeself kollar ne alemde kızlar. Ben bugün ölçü aldım.
Sabah yine yaptım sporlarımı. Bir ay sonra çıkacak sonucu merak ediyorum.
Bende yapiyorum. Ama cok agriyor ya. Bundada 30 saniye fln ara veriyom yine dvm ediyom kardesimle wallsit yapiyoz. Ara verdik kahve icip yine devamm

Canim benim diyetisyenim bana 6 dilim verdi 1800 kalorilik bi diyet yazdi. Ben onu kendime gore uyarladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…