Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizim telefondan gönderim yapılmıyor internete girip atıyorsun dün attım zannettim hemen çıkış yapınca gelmemis resim kusura bakmayın kaptanlarım
Arrietty_ H3RA_ sedulu
Estağfurullah, bizlik bir şey yok senin o günlük adımların yandı malesef. Haftalık kota için bir o kadar fazla yüremen lazım.
Paylaşımlardan sonra kontrolleriniz yapın kızlar, yanan adımlara bende çok üzülüyorum.

Teşekkürler kaptanım bundan sonrası için 15 günlük ip atlama, chloe, eva ve step videosu planım var bakalım nasıl sonuçları olacak ağır olur mu sence
Sanmıyorum eva genelde nabiz yükseltiyor yani kilo vermeye yardımcı ip atlamada öyle chloe sıkılaşmaya yarıyor. Güzel kombo olmuş.

arkadaşlar kusuruma bakmayın ama ben özel diyetisyen e gidiyorum normal.diyetisyen değil uzman diyetisyen mide alımı yapılan cerrahiye bakan diyetisyen 120 150 kilolara diyetisyenlik yapıyor.bana sabah akşam 2 dilim.ekmek verdi verdiğimden asla.az yemeyeksin dedi insulin direncinde var bir anda şekerim düşüyor ve bir anda yemeğe saldırıyorum.bu.sefer
sedulu Arrietty_ H3RA_ Alys

Benim diyetisyen de bana 4 dilim tb ekmegi yiyebilirsin diyor 1 gunde.
Ben 2 dilimle sinirlandiriyorum, yetiyor zaten. Bazen de hic yemiyorum.

Kendine gore uyarlarsin.

Biz kendimizce seni uyariyoruz, elbette kendini en iyi sen bilirsin. Zaten bunlar ilk haftalarin, iyice gozlemle kendini, neler sisiriyor neler rahatlatiyor, neyi yenezsen daha iyisin.

Canini sikma. Zamanla duzenin oturur.

Kiyaslama zaten dogru degil. Burada 1000 kalori alti beslenen de var, 1500 calori alan da. Herkes veriyorsa ne guzel

tskler canım baktim ekmeği yemiyorum doyamıyorum bir.anda şekerim.dusuyor daha çok yemek yemek istiyom

Ödem oluşmuş canım bazen bende çok şiş hissediyorum ve görüntüde de acayip şiş görüyorum kendimi normaldir vücut yapıyor
Sende olur kuzu. Kaç saat spor yapmışsın. Ama 15 gün içinde rest günleri muhakkak belirle ki kaslara dinlenmek için fırsat ver. 15 gün içinde 2-3 gün rest verebilirsin.

Menü su güzel
Menü güzel, adımlar süper ötesi. Gün içerisinde mi yapıyorsun yoksa parça parça mı?
Selamm
Sabah:
5 zeytin
Domates ve salatalik
Kk beyaz peynir
Ogle:
Protein yogurdu ve muesli
Aksam:
Balik

Arrietty_ sedulu H3RA_
Güzel afiyet olsun
menü spor ve su süper
Hepsi çok iyi
Afiyet olsun, hepsi iyi
Ekmekler olmamış adımlar arttıysa sorun yok
Aboo kola
Afiyet olsun
Sporlarim 12000 adım 360 puan
400 jj 400 puan acaba yanlışmı hesapladım ki
8 dk kol videosu 48 puan
30 dk leslie 90 puan
Toplam 898 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @aysunayy
Sporlar çok iyi benim kol inceltmeyi mi yapıyorsun acasa sende
Menü spor ve su üçlüsü süper
Menü ve adımlar güzel afiyet olsun
Menü su güzel ancak adım artabilir
Menü spor su güzel

Sağlık problemi varsa ayrı bir durum diyetisyen menüsüne bir şey diyemem. Ama ekmekle birlikte fasulye bulgur pilavı tüketirsen ödem sürekli olacaktır. Diyetisyenin bunu önereceğini sanmıyorum.

Tüm annelerin anneler gününü kutlarım
Asi Matmazel ooo tebrik ederim eşim

Sedu kaptan atmisti canım april han in kol inceltme videosu 8 dk lik o mu seninde takımda bi kac kisi daha yapıyoruz sende katil

peki ne yapmalıyım spor yapalimmi
ödemi.yarina.kadar nasıl atarim
su içsem daha çokmu.siserim
Suyu hiç ihmal etme günde 2.5 3 lt içmek gerekiyor bu yap yakınınızda ödem atmayıda hızlandırıyor dukan içeceği yapabilirsin 750 ml suyu kaynat içine yeşilçay ekle poşeyit aiya da açık demlendikten sonra içine maden suyu limon karıştırıp gün boyu iç ödem atmada yardımcı olacağını düşünüyorum

Selam..
Hep diyorum fazla ara vermeden takıma bakayım sonra sohbetleri kaçırıyorum ama oğlum fırsat vermiyor ki..
Ben mutfağın dolap kısmında temizlik yaparken oturduğumuz tarafı savaş alanına çevirmiş topla topla bitmiyor.. İdare edecek duruma getirdim evi, çamaşırları makineye attım, ufaklık da uyudu sonunda.. Başım çok kötü ağrıyor bugün, su az içiyorum kaç gündür, ondan sanırım.. Bugün limonlu içmeğe çalışacağım midem bulanmasın diye.. Azıcık yürüyüş yapayım dedim fırsatım varken ama uzanacağım sanırım, başım çok kötü..

Sabah kalktığımızdan beri oglum cizirdayip duruyor benimde midem agriyor

Hayırdır birşey mi oldu huysuzluk yapıyor??

İftara daha kaç saat var, gerçi bundan yemeyeceğiz elbet ama yapılır mı bu saatte bu
Eline sağlık bu arada ablacım..

Sende olur kuzu. Kaç saat spor yapmışsın. Ama 15 gün içinde rest günleri muhakkak belirle ki kaslara dinlenmek için fırsat ver. 15 gün içinde 2-3 gün rest verebilirsin.
Perşembe günlerim rest günlerim olur bakalım inşeAllah fayda verir. Aslında bölgeseller çok zorluyor beni kol ve alt karın çalışmam lazım ama zayıf sanırsam hala oradaki kaslar hemen ağrıyor hevesim kaçıyor bu sefer

Dukan etkiliyse ben de yaparım.. Sürekli şişkinliğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…