Estağfurullah, bizlik bir şey yok senin o günlük adımların yandı malesef. Haftalık kota için bir o kadar fazla yüremen lazım.
Sanmıyorum eva genelde nabiz yükseltiyor yani kilo vermeye yardımcı ip atlamada öyle chloe sıkılaşmaya yarıyor. Güzel kombo olmuş.Teşekkürler kaptanım bundan sonrası için 15 günlük ip atlama, chloe, eva ve step videosu planım var bakalım nasıl sonuçları olacakağır olur mu sence
peki ne yapmalıyım spor yapalimmiÖdem oluşmuş canım bazen bende çok şiş hissediyorum ve görüntüde de acayip şiş görüyorum kendiminormaldir vücut yapıyor
arkadaşlar kusuruma bakmayın ama ben özel diyetisyen e gidiyorum normal.diyetisyen değil uzman diyetisyen mide alımı yapılan cerrahiye bakan diyetisyen 120 150 kilolara diyetisyenlik yapıyor.bana sabah akşam 2 dilim.ekmek verdi verdiğimden asla.az yemeyeksin dedi insulin direncinde var bir anda şekerim düşüyor ve bir anda yemeğe saldırıyorum.bu.sefer
sedulu Arrietty_ H3RA_
tskler canım baktim ekmeği yemiyorum doyamıyorum bir.anda şekerim.dusuyor daha çok yemek yemek istiyomBenim diyetisyen de bana 4 dilim tb ekmegi yiyebilirsin diyor 1 gunde.
Ben 2 dilimle sinirlandiriyorum, yetiyor zaten. Bazen de hic yemiyorum.
Kendine gore uyarlarsin.
Biz kendimizce seni uyariyoruz, elbette kendini en iyi sen bilirsin. Zaten bunlar ilk haftalarin, iyice gozlemle kendini, neler sisiriyor neler rahatlatiyor, neyi yenezsen daha iyisin.
Canini sikma. Zamanla duzenin oturur.
Kiyaslama zaten dogru degil. Burada 1000 kalori alti beslenen de var, 1500 calori alan da. Herkes veriyorsa ne guzel
Sende olur kuzu. Kaç saat spor yapmışsın. Ama 15 gün içinde rest günleri muhakkak belirle ki kaslara dinlenmek için fırsat ver. 15 gün içinde 2-3 gün rest verebilirsin.Ödem oluşmuş canım bazen bende çok şiş hissediyorum ve görüntüde de acayip şiş görüyorum kendiminormaldir vücut yapıyor
Menü su güzelIyi akşamlar canlar bugun menumu yazayım
Sahur da labneli yulaf lapasi
Iftar 1 kase mantar çorbası 4 köfte 2 kaşık bulgur salata 1 bardak ayran 2 koz biberveee dayanamayıp bolca yediğim zeytinyağlı barbunya cok özlemişim yedikçe yiyesim geldi ve şiştim oyle ki karnım davul oldu biraz geçsin hemen leslie yapmam lazım
Su 3 lt sporları sonra ekleyim
Arrietty_ sedulu H3RA_ @aysunayy esim sen neler yaptın bugün baya hırslisin spor konusunda masallah sana nasi yetiscez
Menü güzel, adımlar süper ötesi. Gün içerisinde mi yapıyorsun yoksa parça parça mı?Merhabalarrr
Kahvaltı
Sucuklu yumurta (kendime 3 ince dl sucuk aldim)
1 dl ekmek
Domates salatalık roka
Peynir
2 ceviz 5 badem
5 zeytin
Ara
1 ekşi elma
Aksam
Kelle paça çorbası
Dev kase yesil salata
Su 3 lt
Sporum
3 mil leslile 180 puan
120 dk tempolu yürüyüş 300 puan
50 saniye plank 50 puan
800 jj 800 puan
26000 adim 780 puan
Toplam 2110 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ E English_teacherrr
Eki Görüntüle 2844977
Güzel afiyet olsun
menü spor ve su süper
Hepsi çok iyiSElamlar
Sahur:
3 yk yulaf
Yarım bardak süt
1 tatlı kaşığı bal
Ufak muz
3-4 cevizden lapa
300 ml 3 kayısılı şekersiz komposto
750 ml su
1 maden suyu
İftar
1 kabağı rendeleyip az zeytinyağında soteledim.
2 yk yoğurt
2 yk kavrulmuş kıyma
Salata
750 ml su
1 maden suyu ve 1 lt su daha içeceğim.
Spor
3000jj 3000p
5 dk wallsit 100p
40 dk yürüyüş 100p
10.000 adım 300p
Toplam: 3500p
Arrietty_ sedulu H3RA_ @stitch
Eki Görüntüle 2845009
Afiyet olsun, hepsi iyi10.30: smoothie (maydanoz, dereotu, kabak,
3 gun kurusu, ceyrek muz, ceyrek avokado,
kucuk kivi, 1 cay bardagi ev yogurdu)
Yarisini ictim.
12.30: 5x5 cm eksi maya ekmek, 40 gr kolot peyniri, az salata, 80 kalorilik rus salatasi.
Ara:3 gun kurusu-20 findik
Ara:1 kare bitter-1 sb sutlu kahve
18.30: haslanmis borulceli salata
Smoothienin kalan yarisi...
2lt su, 5 sb cay, 2 Turk kahvesi...
10001 adim: 300
30 dk bolgesel: 90
Toplam 390 puan.
Bugun 950-1000 kalori gibi beslenmisim,
meyve-baklagil falan derken karbonhidrati az fazla olmustur ama zararli derece degil.
Eki Görüntüle 2845010
Ekmekler olmamışsabah 2 dilim ekmek, 1 yumurtadan sucuklu omlet, 1 domates, 1 küçük salatalık, 1kk b peynir, 3 zeytin.
Akşam 1/2 tabak mercimek yemeği, 2 yk bulgur pilavı, 1 kase salata
Su 2 lt
3401 adım 102 puan
Adımlıyorum daha. İşlerim çok.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2845024
Aboo kolaSahur: 10-12 cerez,1 hurma,1 lımonlu soda
iftar: 5 fırında köfte,1 dılım ekmek, salata,3-4 dılım patates,1 bardak kola( ödül saysak olmazmı)
300 jj
10 bin adım
600 p
Arrietty_ sedulu H3RA_ @KumraL_KrakeR
Afiyet olsunSahur
1 haşlanmış yumurta
1 yk salçalı sosis
1/4 dilim beyaz peynir
3/4 adet ballı muz dilimi
1 dilim tb ekmeği
İftar
1 kase terbiyeli tavuk suyu çorba
1 kepçe etli nohut
2 yk pilav
2 parmak kalınlığında tavuk eti
Yeşillikli salata
Komşulara dağıtmak için güllaç yapmıştım ilerleyen saatlerde 2 çatal yiyeceğim sade kahvenin yanında.
Arrietty_ sedulu
Sporlar çok iyi
Menü spor ve su üçlüsü süper8 Mayıs Cumartesi menüm;
Sabah:
Tereyağın 2 yumurta
2 dilim peynir
3 zeytin
2 çatal kuymak
Çay
Ara
3 gün kurusu ve kahve
Ara
1 maden suyu
akşam:
1 tabak taze fasülye
3 köfte
1 kase yoğurt
Salatalık
Su:3 litre
Spor:1000jj 1000p
8000 adım 240p
Toplam 1240p
Arrietty_ H3RA_ @esmeriiim sedulu
Dipnot:Bugün hiç ekmek tüketmedim 2 çatal kuymak yüzünden
Menü ve adımlar güzel afiyet olsunSahur
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik
İftar
Patlican yemeği
Haslama et kucuk bi parca
Yoğurtlu corba
Salata
1 tam buğday ekmeği
İftar sonrasi
Bi avuc karisik findik badem fistik
13326 adim 399 p
200 jj 200 p
2 litre su icildi
Menü su güzel ancak adım artabilirMerhaba kizlar
Sabah 1 litre su ile vitamin alımı
2 fincan hc yağlı filtre kahve
12:00 yumurta salatası salatalıkgreyfurt yeşil elma
Yeşil çay
2 bardak su
Badem sütlü latte hc yağlı
2 bardak su
19:00 hindi sote çin salatası ( tarifini 4. Takımda paylaşılan)
Normal çay
2 bardak su
4.523 adım 136 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Menü spor su güzelHerkesin gecesi mübarek olsun, gevmiş yapamadım net paketim bitmiş..
Sahur
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin 80 gr civarı süzme peynir
Domates salatalık
4 ceviz
Çay
İftar
Üç kepçe şehriye çorbası
Bir kase ev yogurdu
Salata
Bir hurma
Üç gün kurusu
Su 2 lt geçtim
Spor
50 dk boosted 200 p
7500 adım 225 p
Toplam 425 p
Oruçken yapamadım spor, akşam da ibadete vakit ayırdım
Yarın bayram temizliği var tlf elime alamam, zaten pazartesine kadar netim de yok şu an babamdan bağlanıyorum.. yarın bu saatlerde menümü bildiririm yine..
@Serina08Arrietty_ sedulu H3RA_
Sabah
Ton balıklı salatadıkla
2 kucuk incir
Aksam
Yogurtlu corba
Kabak yemeği
Salata
Su
2.5 litre
Spor
6000 adim 180 puan
400 ip atlamak 133×2 266 puan
Toplam 446
@Arriety ..@sedulu
[/QUOTE]
Adımlar birazcık artabilir🤗 gerisi güzel afiyet olsun.
Sağlık problemi varsa ayrı bir durum diyetisyen menüsüne bir şey diyemem. Ama ekmekle birlikte fasulye bulgur pilavı tüketirsen ödem sürekli olacaktır. Diyetisyenin bunu önereceğini sanmıyorum.arkadaşlar kusuruma bakmayın ama ben özel diyetisyen e gidiyorum normal.diyetisyen değil uzman diyetisyen mide alımı yapılan cerrahiye bakan diyetisyen 120 150 kilolara diyetisyenlik yapıyor.bana sabah akşam 2 dilim.ekmek verdi verdiğimden asla.az yemeyeksin dedi insulin direncinde var bir anda şekerim düşüyor ve bir anda yemeğe saldırıyorum.bu.sefer
sedulu Arrietty_ H3RA_ Alys
Tüm annelerin anneler gününü kutlarımGünaydın kızlar
Anneler gününüz kutlu olsun ( benim de tabi)
Menü tablosu altında sporda günün birincisiAsi Matmazel tebrik ederim.
Sonuncusu ise @Oaktree
ciddi bir uçurum fark var.
Sporda kapışan eşler bu hafta sizlerden güzel eksiler gelecek gibi. Menüleriniz de dengeli gidiyor. Tam gaz devam ama dinlenmeyi unutmayın kızlar.
Bugünü hafif geçirebilirsiniz. Kaslarınız dinlensin.
Sedu kaptan atmisti canım april han in kol inceltme videosu 8 dk lik o mu seninde takımda bi kac kisi daha yapıyoruz sende katilMenü su güzel
Menü güzel, adımlar süper ötesi. Gün içerisinde mi yapıyorsun yoksa parça parça mı?
Güzel afiyet olsun
menü spor ve su süper
Hepsi çok iyi
Afiyet olsun, hepsi iyi
Ekmekler olmamışadımlar arttıysa sorun yok
Aboo kola
Afiyet olsun
Sporlar çok iyibenim kol inceltmeyi mi yapıyorsun acasa sende
Menü spor ve su üçlüsü süper
Menü ve adımlar güzel afiyet olsun
Menü su güzel ancak adım artabilir
Menü spor su güzel
Ahaha aynı bende öyle gördüm kizzz dedim napmis böyle sonra anladımHiiii ilk gözüm 46.742 sayisini gordu kalbime inecekti
Suyu hiç ihmal etme günde 2.5 3 lt içmek gerekiyor bu yap yakınınızda ödem atmayıda hızlandırıyor dukan içeceği yapabilirsin 750 ml suyu kaynat içine yeşilçay ekle poşeyit aiya da açık demlendikten sonra içine maden suyu limon karıştırıp gün boyu iç ödem atmada yardımcı olacağını düşünüyorumpeki ne yapmalıyım spor yapalimmi
ödemi.yarina.kadar nasıl atarim
su içsem daha çokmu.siserim
Sabah kalktığımızdan beri oglum cizirdayip duruyor benimde midem agriyor
Birazdan yürüyüş yapmak için anneme doğru giderim
Giderken de onun en sevdiği ev tipi baklavadan götüreyim diye düşündüm
Ben pandemide gayret ettim oklava ile hamur açmaya
Bu baklava hamurundan sarma rulo şeklinde yapıp 3 4 cm boyutta kestiğim içi cevizli uyduruk
Ozrengin usulü baklava oldu
Perşembe günlerim rest günlerim olurSende olur kuzu. Kaç saat spor yapmışsın. Ama 15 gün içinde rest günleri muhakkak belirle ki kaslara dinlenmek için fırsat ver. 15 gün içinde 2-3 gün rest verebilirsin.
Teşekkür ederim eşim devamı gelse daha güzel olacak
Suyu hiç ihmal etme günde 2.5 3 lt içmek gerekiyor bu yap yakınınızda ödem atmayıda hızlandırıyor dukan içeceği yapabilirsin 750 ml suyu kaynat içine yeşilçay ekle poşeyit aiya da açık demlendikten sonra içine maden suyu limon karıştırıp gün boyu iç ödem atmada yardımcı olacağını düşünüyorum
İnceleyeyim bakalım yapabileceğim bişeyde yaparım bende kol va alt karın çalışmam lazım ama zorluyor beni buralar nedenseSedu kaptan atmisti canım april han in kol inceltme videosu 8 dk lik o mu seninde takımda bi kac kisi daha yapıyoruz sende katil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?