İp atlamayı çok sevdim gerçekten o kadar atlayamasamda şuan 1.000 atlayıp ileride yükseltebilirimbenim spor hocasıda kilo vermek için en iyi spor der. O günde 4.000 ip atlarmış
Valla bravo canim..size yetişecem derken ölüyordumİp atlamayı çok sevdim gerçekten o kadar atlayamasamda şuan 1.000 atlayıp ileride yükseltebilirim
Teşekkür ederim kaptanim..Şurup um var acil durumlar icin ondan ictimFiltre kahve içip yürüyüşe çık, akşam zeytinyağlı brokoli salatası yap, gecedende kayısı ıslat sabah hem kayısıları ye hem suyunu iç
Hepsi birden olunca rahatlarsın bebence
Ben tartılmadım bugun. Yarın bakalım ınsallah aZcık eksi görürüm. Ben bugun pilates yapayım 35 dk lık. Belkı sonra ip atlama falan yaparım halım kalırsa bu pılates cok yoruyor benıRozet için teşekkürler çok havalı
Kızlar alt bacaklarımın arkası tutulmuş adım atamıyorum resmen ama tartıda -900 görmek her şeye değer
Bugün sadece adımımı tamamlayacağımesmeriiim sen neler yapacaksın canım
Dün yaptığım onca şeyden sonra bugün artı çıktım tartıda menüm de + çıkacak bişeyde yoktu muhtemelen kaslar şişti ya da ödem topladıKaslari cok yorunca tartıya nasil yansıyor acaba...su an eksiyim cumaya gore ama beklediğimden az..Bir etkisi var midir
En ıyıısı ben yatmaya devam edeyımDün yaptığım onca şeyden sonra bugün artı çıktım tartıda menüm de + çıkacak bişeyde yoktu muhtemelen kaslar şişti ya da ödem topladı
Ödem oluşmuş canım bazen bende çok şiş hissediyorum ve görüntüde de acayip şiş görüyorum kendimiya benim karnım gebe karnı gibi şiştu tarti 2 kilo fazla gösteriyor bakıcam
şimdi.hemde aç karnına tartıldım
Ne yaptın da yatmaya devam edeceksinEn ıyıısı ben yatmaya devam edeyım
ya benim karnım gebe karnı gibi şiştu tarti 2 kilo fazla gösteriyor bakıcam
şimdi.hemde aç karnına tartıldım
Noldu bize şiştik kaldıkDün yaptığım onca şeyden sonra bugün artı çıktım tartıda menüm de + çıkacak bişeyde yoktu muhtemelen kaslar şişti ya da ödem topladı
Amannn sakın haEn ıyıısı ben yatmaya devam edeyım
Teşekkürler kaptanım bundan sonrası için 15 günlük ip atlama, chloe, eva ve step videosu planım var bakalım nasıl sonuçları olacakGünaydın kızlar
Anneler gününüz kutlu olsun ( benim de tabi)
Menü tablosu altında sporda günün birincisiAsi Matmazel tebrik ederim.
Sonuncusu ise @Oaktree
ciddi bir uçurum fark var.
Sporda kapışan eşler bu hafta sizlerden güzel eksiler gelecek gibi. Menüleriniz de dengeli gidiyor. Tam gaz devam ama dinlenmeyi unutmayın kızlar.
Bugünü hafif geçirebilirsiniz. Kaslarınız dinlensin.
Hiiii ilk gözüm 46.742 sayisini gordu kalbime inecekti
Yok korkma :)pazartesi kork amaHiiii ilk gözüm 46.742 sayisini gordu kalbime inecekti
Çok uğraşma ve yorma kendini ilk günün sonuçta sonrası daha ağrılı oluyorEv islerini halettim. Bugun hicbisi yapasım yokya. Belim kasiklarim cok agriyor. Asagi cekti resmen beni. Neredeyse ev isini bile birakicaktim. En azindan adimlarimi tamamlasam bari
Yok hic birseyde 1.olamiyorum adimda olacağım bak onu kimseye vermemYok korkma :)pazartesi kork ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?