Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Filtre kahve içip yürüyüşe çık, akşam zeytinyağlı brokoli salatası yap, gecedende kayısı ıslat sabah hem kayısıları ye hem suyunu iç
Hepsi birden olunca rahatlarsın bebence
Teşekkür ederim kaptanim..Şurup um var acil durumlar icin ondan ictim dukan birasını yapacagim aksamdan malzemeleri var..insallah bol eksi getirir

Ben tartılmadım bugun. Yarın bakalım ınsallah aZcık eksi görürüm. Ben bugun pilates yapayım 35 dk lık. Belkı sonra ip atlama falan yaparım halım kalırsa bu pılates cok yoruyor benı

Kaslari cok yorunca tartıya nasil yansıyor acaba...su an eksiyim cumaya gore ama beklediğimden az..Bir etkisi var midir
Dün yaptığım onca şeyden sonra bugün artı çıktım tartıda menüm de + çıkacak bişeyde yoktu muhtemelen kaslar şişti ya da ödem topladı

ya benim karnım gebe karnı gibi şiştu tarti 2 kilo fazla gösteriyor bakıcam
şimdi.hemde aç karnına tartıldım

Dün yaptığım onca şeyden sonra bugün artı çıktım tartıda menüm de + çıkacak bişeyde yoktu muhtemelen kaslar şişti ya da ödem topladı
Noldu bize şiştik kaldık Benim kabizliktan da olabilir ama çözeceğim..Durun bakalım pes etmek yok cumaya hedefimizi yakalayacagiz

Birazdan yürüyüş yapmak için anneme doğru giderim
Giderken de onun en sevdiği ev tipi baklavadan götüreyim diye düşündüm

Ben pandemide gayret ettim oklava ile hamur açmaya

Bu baklava hamurundan sarma rulo şeklinde yapıp 3 4 cm boyutta kestiğim içi cevizli uyduruk
Ozrengin usulü baklava oldu

Eklentiler

• 16205567400174738952008287229187.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 19
Teşekkürler kaptanım bundan sonrası için 15 günlük ip atlama, chloe, eva ve step videosu planım var bakalım nasıl sonuçları olacak ağır olur mu sence

Ev islerini halettim. Bugun hicbisi yapasım yokya. Belim kasiklarim cok agriyor. Asagi cekti resmen beni. Neredeyse ev isini bile birakicaktim. En azindan adimlarimi tamamlasam bari
Çok uğraşma ve yorma kendini ilk günün sonuçta sonrası daha ağrılı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…