Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Cok geçmiş olsun canim 1 lt kaynamış suya 2 tk yesil çayı demliyorum sonra süzüp içine 1 tane sade maden suyu ve yarim limon u sıkıyorum canim

Ben normal doğum yaptım dümdüz olabilir bence istersek yeterince spor yaparsak. Sezeryan doğumun bunu etkileyeceğini sanmıyorum. Sadece spor konusunda birden zorlamamak gerek dikişler seneler geçse bile hasar alabiliyor.

Gecmis olsun canım. Bol su ic canim
Benim de ya basim ağrıyor ya da midem herhalde havalardan

Sağol canım..
Ben de aynen valla, bir yerimi düzeltiyorum diğeri bozuluyor, benim de psikolojim bozuldu
İftardan sonra içememiştim şimdi aldım yanıma 1 litrelik şişeni..

Cok gecmis olsun canim ya yat dinlen biraz olmazsa

Sağol canım.. Oğlum uyursa benim de isteğim o :)

Gecmis olsun canim
Bol su ic derim Bende

Cocuklar uyudu, azcik kendime bakim yapayim diyorum bende

Sağol canım.. İçiyorum şimdi..
Ne güzel, çocuklardan anca gece vakit buluyoruz zaten kendimize..

Aynen öyle tatlım .
şimdi de telefonda çok güzel olmuş 4 tane yedim diyor

Tansiyonu yoktur inşaAllah, akşam akşam etkilemesin..

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

Çok sağol ablacım

Cok geçmiş olsun canim 1 lt kaynamış suya 2 tk yesil çayı demliyorum sonra süzüp içine 1 tane sade maden suyu ve yarim limon u sıkıyorum canim

Anladım canım, ekledim favorilere :)

Ben normal doğum yaptım dümdüz olabilir bence istersek yeterince spor yaparsak. Sezeryan doğumun bunu etkileyeceğini sanmıyorum. Sadece spor konusunda birden zorlamamak gerek dikişler seneler geçse bile hasar alabiliyor.

Haklısın.. Zaten şimdi yapamıyorum, toparlanınca ilk işim kendime güzel spor proqramı yapmak olucak.. Çok özeniyorum valla size

Benim zaten biraz göbeğim vardı, hamilelikte 21 kilo alınca durum vahimleşti zaten pek kilom gitmedi doğumdan sonra, dediğin gibi önce yağlar gitsin de göbeğe sonda yoğunlaşmak daha doğru olur gibi benim kilomda..

Bende gider diyenlerdenim
Didem fitness 2 sezeryan sonra cok guzel toparlamisti.
4. Sonrasi toparlamaya calisiyor suan. Gayet de basarili

Umudum çoğaldı şu an :)

Gidiyor canım hic merak etme. en yakin arkadasim 48 kiloyla hamile kaldi ve 70 küsur kiloyla sezeryan oldu. Doğumdan sonra sanki bebis orda gibi gobegi vardi. Suan 0 beden

Cok guzel beslenmissin afiyet olsun.
Krebin durumu iyiyse guzel beslenmissin
Afiyet olsun.dedigin gibi hepsini kullanmissin aksama valla agir mi hafif mi anlamadim simdi bir oruca girecek olunca.

anaaa suyu naptin oyle.
afiyet olsun
1 mil leslie 45 puan
3 mil leslie 180 puan
20000 adim 600 puan

Toplam 825 puan

Su 2.5 lt..
Daha içerim

Arrietty_ sedulu @neutral E English_teacherrr
Eki Görüntüle 2845795
Vuuuhuuuu
Afiyet olsun,
Diyetisyen diyetin var miydi senin? Iftardan sonra basit bir ara ogun de iyi olabilir
Afiyet olsun guzel bence.
Afiyet olsun.egzersizlerinin masallahi var regl de olduysan cuma guzel sonuc gelir

Yok canım önce gitmiştim de diyetisyene simdi kendim biseler yapmaya çalışıyorum aynen bazen yapiyorum ara 2 kuru kayısı yada elma gibi şeyler bazen de hiç canım istemiyor ama haklısın ara ogun metabolizma mi da hızlandırır. Dikkat edeceğim

Cok guzel menu.

Gecmis olsun migren icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…