Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü şahane tam benlik
Su ve menü gayet güzel
Hep sebze ağırlıklı olmuş yediğin an seni şişirir ama çabuk acıktırmaz mı? Hoş yanında yoğurt ve et var ama 40 saat bana çok uzun geliyor ya gözümde büyüdü resmen yapmakta istiyorum olmadı salı çarşamba oruca başlıyorum olmadı o zman mı yapsam

Yani biraz öyle olacak
Menü güzelmiş
1 mil leslie 45 puan
3 mil leslie 180 puan
20000 adim 600 puan

Toplam 825 puan

Su 2.5 lt..
Daha içerim

Arrietty_ sedulu H3RA_ @Ayse_M
Eki Görüntüle 2845795
Helal olsun valla şu 20.000 adımı nerde yspıyoesunuzz yaa
menü ve adımlar gayet güzell

Şahanesin kuzu
toplam puanım april hamla birlikte
108 puanda o
toplam 350 puan

bugün sporum yerlerde affet beni Alys Arrietty_ sedulu H3RA_

Uuuuu şahane adımlarr şu kapanmadan dolayı dışarı çıkamıyoruz adımlar hep az oluyor evde sen maşaAllah nasıl beceriyorsun bukadar adımı
Geçmiş olsun migren ağrısı fena gerçekten gayet güzel menü bence karbonhidrat yok menüde daha doğrusu kötü karbonhidrat yok gönlün rahat olsun yediklerin karbon olarak fazla çıkabilir ama sağlıklı olduğu için yağa dönüşmez en azından
Sahur: 1 hurma kayısı, kahve,cerez

iftar: 2-3 dılım peynır, menemen, 2 dılım ekmek, 1 cay kasıgı bal

40 dk pilates,20 dk yoga
415 puan
Arrietty_ sedulu @KumraL_KrakeR
Az yemişsin diyecektim ki haşlanmış yumurta eklemişsin iftara tok tutmuştur güzel olmuş sporlarıda güzel
Eşim menünde adımlarında şahane
2 haslanmıa yumurta da vardı aksam menusunde unutmuşum. Menemen yumurtasız.

Güzel menü olmuş canım

Menü de sporda güzel
Güzel menü halacım
Menü fena değil hayırdır canın neye sıkkın inşeAllah köyü bişey değildir

oooh super, iste simdi harika sonuclar alirsin kaptanim, alt gobek kol bacak nereyi istiyorsan hicbirsey kalmaz
ben de istiyorum ama devamini getiremeyecegim diye de baslamaya cekiniyorum, bende hem sakatliklar var hem astim
wohooo harikaymis, duzenli spor daha enerjik yapar derler.. yuruyen kanitiymis desene
Canım pırasayı taze soğan dilimler gibi dilimle. İstediğin yeşillikleri ekle. Maydanoz dereotu gibi sonra zeytinyağı tuz limon istersen sarımsak.
Klasik salata gibi
sedulum cig pirasadan mi yapiyorsun salatayi yoksa biraz haslayip falan mi? ben de deneyeyim, cok guzel tarif
kaptanim, mezuniyet ilk kk'ya girerken verdigimiz hedef ile mi oluyormus
ben yandim o zaman, ilk geldigimde cok gercek disi bir hedef ile gelmistim, 55ti galiba

Bende 50 kilo hedef yazmisim ( hayallere bak ya) hayatimda uniye başladığım yıldan sonra sadece ilk dogumdan 3 ay sonrasinda gormustum valla sirf burdaki hedefe ulaşmak adina kilo vermem gerek. Olsun bu iyi olur benim icin.
Benim de hedef 64 nasil olacaksa bir aydır 71 deyim
Yerimde sayıyorum

Yerimde sayıyorum
Ohoo ben aylarca ıkı ılerı bı gerı oldum mehter takımı gıbı. Bu ay azda olsa her haft verdim şükür 100-200-300 gr da olsa gıden gıtmıstır gıttıgı gun bıtmıstır dıyorum

Yerimde sayıyorum
Olmayacak şey değil aslinda 2 buçuk aya yakin surede 70 ( hatta 71 de gordugum oldu) kilodan 59.7 yi gördüm. Ramazanda takildim kaldim hatta kilo da aldim 60.8 dim en son. İki senedir yapamam diye diye kendime kilomu kabullendirmisim. Ramazanın bitmesine az kaldi artik benimde hizlanmam gerek birlikte basaririz
Yaparsin sen biliyorum
İnşallah 60 dan aşağısı daha zor olacak biliyorum ama pes etmek yok hep birlikte yapicaz

Gidiyor canım hic merak etme. en yakin arkadasim 48 kiloyla hamile kaldi ve 70 küsur kiloyla sezeryan oldu. Doğumdan sonra sanki bebis orda gibi gobegi vardi. Suan 0 beden

MaşaAllah diyeyim, inşaAllah bu illet hastalıktan tamamen kurtulursam yapabildiğim kadar spor yapıcam..

30 senedir tansiyon hastası düzenli ilaçlarını kullanıyor
Oruçlarını da tutuyor
Kendine dikkat etmeye çalışır arada kaçamaklar yapar
Kime çektiğim belli oldu

MaşaAllah..
Senin kilo almış olman bile tuhaf :)

Sahurumu yaptım, uyumak istiyorum ama içtiğim sular, çaylar pek fırsat verecek gibi değil
Unutmadan menümü uazayım, akşam yazamadım, oğlum zar zor uyuyor geceleri, ne yapacağımı da unutturuyor bana Ramazanda çocuğun da uyku düzeni bozuldu, sanki o da oruç tutuyor :))

Aralıklı oruç gibi olmuş bugün. Sanırım ramazandan sonra bende 18/6 besleneceğim.
Bu şekilde kilo verebildiğimi farkettim oruç vasıtasıyla.

Menün bugün daha güzel. Birde diğer topikte sadece menü paylaşıyoruz. Yorumlar ve tüm sohbet bu topikte olacak canım.

Bence gayet güzel bir gün olmuş.
Sahur: 1 hurma kayısı, kahve,cerez

iftar: 2-3 dılım peynır, menemen, 2 dılım ekmek, 1 cay kasıgı bal

40 dk pilates,20 dk yoga
415 puan
Arrietty_ sedulu @KumraL_KrakeR

Patates ve pilav aynı öğünde tehlikeli geldi gözüme.

Beytiyi yufka ilemi yaptın. Bir kez lavaş ile denemiştim bende çok lezzetli olmuştu. Ne kadar yedin yazmamışsın

Gün 12 de bittiği için diğer adımımla birlikte topladım kaptanım Arrietty_
sedulu H3RA_
12 den sonraki adımları yarın paylaşmalısın. Çünkü onlar yarın ki adımlarının içinde olacak. Aksi taktirde yarın ki paylaşımından 12 den sonraki adımları düşmen gerekecek. Bu şekilde takibi yapmak pek mümkün olmaz.

Ölçülerimi aldım ben de.. Bu ayım boş geçti resmen, haliyle ölçülerde de değişiklik yok, aynı ölçüyü yazıyorum yine, umarım önümüzdeki ay azıcık da olsa eksilmiş olur..
Arrietty_

Çok yorgunum, biraz uyuyayım, uyanınca menülere bakarım inşaAllah..

Eklentiler

• IMG_20210509_152614.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 29

MaşaAllah diyeyim, inşaAllah bu illet hastalıktan tamamen kurtulursam yapabildiğim kadar spor yapıcam..

MaşaAllah..
Senin kilo almış olman bile tuhaf :)

Benim hikaye uzun ve tuhaf...

Canım yediğine içtiğine dikkat ediyor ama kilosu yerinde 90 kilo boy 1.64
Kilo vermeye niyeti yok

Bugun kac adim yapmayı planliyorsun hastayım sporlarına
Aksam yemeğinde salata da olsaydı aslinda..karbon cok olmus..
Aradı gözler seni menu su guzel canim

Az yaptim dediğin gün bile harika spor ve adim

Sahursuz gun boyu iyi dayanıyorsun aksam karbon biraz cok mu salata da olsaydı kaptanim
Nasılsın canim gun biyu sesin cikmadi..
Menu spor guzel
Yuruyus bandi almıştın sen adımların artsın azcık canim suyun da artıyor yavaş yavaw
hos geldin canim..bitmesin bir daha menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…