Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gerçekten çok sevdim tavuk tarifi Refikadan Bi köri tarifi ama ben mantar eklemedim ayrıca bir mantar sote yaptığım için. Sote içinde kırmızı kapya biber yeşil biber havuç ve mantarları julyen doğradım önce havuçları sonra biberleri hafif yağda ve yüksek ateşte karıştırarak soteledim sonra da mantarları ekledim sotelemeye devam ettim baharat ve tuz ekledim kısık ateşte sotelendi şahane oldu

Kizlar selam
Bugün kötü bir gün geçirdim ve şimdi de aç hissediyorum, kendime donmuş muz, kakao ve hindistan cevizi ile nice cream yapsam izniniz olur mu? Yoksa bir bardak tarçınlı süt olur mu?
Saat 21:30 şuan burada
Bugün yediklerim
12:00 1 dilim su böreği, peynir, domates, salatalık, pastırmalı yumurta
18:00 yarım lahmacun, yeşillik, ayran
Spor sadece 100jj henüz
noram
Ac değilim aslında da canım sıkkın,kendimi şımartmak istiyorum sadece

Ben cok begendim
valla bravo sana canim 40 saat ac kalmak cok guzel dayanıyorsun..özellikle aksam cok gibi dursa da hep sebze ve protein
Waww kaptanim haeikasin yaa..özellikle sporlarına hayranim
Supersin canim
Cok guzel
Menün harika canim sporlar da öyle...yarin adim rekoru kıralım ha ne dersin
Cok guzel canim insallah odemin gider yarina
Wawww sporlar harika kaptanimmenu de öyle
Gecmis olsun canim...menunu begendim
Sahur: 1 hurma kayısı, kahve,cerez

iftar: 2-3 dılım peynır, menemen, 2 dılım ekmek, 1 cay kasıgı bal

40 dk pilates,20 dk yoga
415 puan
Arrietty_ sedulu @KumraL_KrakeR
Cok az beslenmissin bence iyi dayanmissin valla bravo

Kötü bir şey mi oldu canım? Yoksa genel olarak mı keyifsizsin? İnşallah kötü bir şey yoktur.

Kötü bir şey mi oldu canım? Yoksa genel olarak mı keyifsizsin? İnşallah kötü bir şey yoktur.
yok canim, ufaklik cileden cikartti bugun yine.. 3 yas, sinirlari zorlama yasi.. cok yoruyor beni
neyse birkac sey daha yedigimi hatirladim, o yuzden baska yemek yok, kendime dukan birasi yaptim, ilk defa deneyecegim, tarifi dogru hatirliyor muyum bilmiyorum gerci, yesilcaya limon sıkıp sade soda ekledim. bu hafta 68.5 altina dusmek istiyorum minimum, kalktim 50tane daha jj de yaptim

oooh nefis, afiyet olsun. olculu yiyebiliyorsan cok guzel bence de, hem katkisiz da
ben de evde kendim yapiyordum ama bir suredir yapmadim, mayami da beslemedim bozulmus neyse arkadasimdan alicam ama once zayiflayip sonra aliyim en iyisi, yoksa tutamiyorum cok kendimi
instagram'da da ne cok yemek tarifi sayfasi takip ediyormusum, onlarin da hepsini kapattim, her baktigimda bosuna irademi zorluyorum diye
cok guzel menun yine esim harikasin, pek bir yorum bulamiyorum senin menulerine yazmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…