Çok güzel ellerine sağlık canım afiyet olsunAyy kızlar ben böyle şahane bişey yememiştim bizim evde çok tavuk pişmiyor eşim yemediği içinçocuklara da sevdikleri şeylerden yapıyordum gezinirken buldum bu iki tarifi birleştirdim bugün denedim şahane oldu rengarenk mantar sote ve körili kremalı tavuk muhakkak denemişsinizdirr ama ben ilk defa denedim şahane oldu tabağı bitirmedim o ayrı
Afiyet olsun canim. Su köriyi bi ben sevemedim yaAyy kızlar ben böyle şahane bişey yememiştim bizim evde çok tavuk pişmiyor eşim yemediği içinçocuklara da sevdikleri şeylerden yapıyordum gezinirken buldum bu iki tarifi birleştirdim bugün denedim şahane oldu rengarenk mantar sote ve körili kremalı tavuk muhakkak denemişsinizdirr ama ben ilk defa denedim şahane oldu tabağı bitirmedim o ayrı
Körinin kokusuna bayılıyorumAfiyet olsun canim. Su köriyi bi ben sevemedim ya
Sağol ablacım valla farklı şeyler denemek isteyenler için attım oruçluÇok güzel ellerine sağlık canım afiyet olsun
Bi kez denedim ben ama cok agir geldi bana ya bi aşırı çözemedim. Az bisi yedim midemde volkanlar patladi resmenKörinin kokusuna bayılıyorum
Kremalı körili sos ile tavuk yaptım geçenlerde miss oldu
Oruçlu arkadaşlar haklarını helal etsinler evet haklısınSağol ablacım valla farklı şeyler denemek isteyenler için attım oruçlu
olan arkadaşlar hakkını helal etsin
Içerisinde neredeyse bin bir çeşit baharat olan bir karışım o nedenle 1 çay kasığı bile fazlaBi kez denedim ben ama cok agir geldi bana ya bi aşırı çözemedim. Az bisi yedim midemde volkanlar patladi resmen
Ülser den dolayi cok baharatli yiyemiyorum zaten ama tadini da sevemedim
Geçen köriyi normal kattım tadı çok baskın geldi beğenmedim bugün refikanın tariflerine bakarken 1 tatlı k. Köriye 1 yk zeytinyağı ekledi ve 5 dk. Bekletti köri açılsın diye ve pişmeye yakın ekleyin dedi öyle yaptım şahane oldu baskın köri tadı gelmedi. Aradaki farkı görünce şaşıracaksınız demişti öyle de olduAfiyet olsun canim. Su köriyi bi ben sevemedim ya
Ilgincmis. Ben besqmel sos gibi vi sos yapip yapmistim tavukla beraber. Mera ettim bak simdi bi ara denicemGeçen köriyi normal kattım tadı çok baskın geldi beğenmedim bugün refikanın tariflerine bakarken 1 tatlı k. Köriye 1 yk zeytinyağı ekledi ve 5 dk. Bekletti köri açılsın diye ve pişmeye yakın ekleyin dedi öyle yaptım şahane oldu baskın köri tadı gelmedi. Aradaki farkı görünce şaşıracaksınız demişti öyle de oldudenemek istersen bşrde öyle dene
Ahahah bula kız her sebzeye yakışıyor kerataBugun sebze bombasi yapiyorum, evdeki tum sebzeleri yemege donusturucem
Hepsini sarımsaklı yogurda bulayasim var
Wish me luck
Ne sporune gıdıyordun sen yaw. Su yasaklar gecsın bende yazılcam sporaSelam kizlar
Spor sonrasi direk carsiya indik
3,5 saat de orda gecti. Cok yorgunum
Az kendime geleyim gecmis yapacagim
Birde benim evde yaptigim spor, spor degilmis
Nabzim okadar cikiyor ki, ve hoca ara vermeden dinlendigimi gorse hadi Zeynep diyince mecbur devam ediyorum.
Midem bulandi yaparken, halbuki ac gittim
Hergun olmaz ya hayatta yapamam haftada 2-3 ıyıdırNeyse benim kondisyon fiyasko diyip duruyordum icimden.
Hafta icin hangi gunler spora geliyorsun diye sordum
Pazartesi hem sabah hem aksam
Carsamba da oyle. Birde Pazar Sabahi geliyorum Pazar aksam da olsa gelir yani
Obur gunlerin Bos ozaman bu kadar spor yapmaya dedim. Yok dedi
Sali, Persembe ve Cumartesi arkadaslarim ile bahcede birde online ders var ona katiliyorum. Sadece cuma Bos dedi
Icimden Sevindim kondisyonum kotu degil. Bu kadin bir canavar bellidiye kendimi teselli ettim
Hasta hasta
Zayıflayınca yıyecegım dedıgım seyelrden bırı ne bılıyomusun. Tavuklu mantarlı soslu makarna. Hayalını kuruyorum ya. Bunu da cok severım nasıl yaptın. Tatıf varmıAyy kızlar ben böyle şahane bişey yememiştim bizim evde çok tavuk pişmiyor eşim yemediği içinçocuklara da sevdikleri şeylerden yapıyordum gezinirken buldum bu iki tarifi birleştirdim bugün denedim şahane oldu rengarenk mantar sote ve körili kremalı tavuk muhakkak denemişsinizdirr ama ben ilk defa denedim şahane oldu tabağı bitirmedim o ayrı
Menün çok güzel ve dengeli olmuşMerhabalar ben gunu kapattim
Kahvaltı
Bol yesilli yumurta salatasi (2 yumurtadan)
5 zeytin
Domates roka
Peynir
1 dl ekmek
Ara
1 muz
1 ceviz
Aksam
1 tabak ispanak yemeği...sarımsaklı yoğurtlu
Ustune de 2 ceviz kırıp koydum
Taze sogan
Su ve sporu sonra paylasacagim
Dukan burası yaptim içeceğim bir de...
Kahve içeceğim..
Arrietty_ H3RA_ sedulu @Ayse_M
En sonda ki eti görmemişim 40 saate başlarken protein almamışsın diyecektim sana. Sindirilmeyecek bir menü değil çoğunluğu sebze ve lif. 40 saat aç kalacaksan biraz daha geç sindir benceArrietty_ sedulu H3RA_ lalegul52
Kizlar menumu yazayim, sporumu gece paylasayim.
Persembe bayram olunca 40 saatlik oruc gunumu degistirdim, bu aksam baslattim. O yüzden biraz agir bugunum.
9.30
4 dilim tahinli ekmek (normal ekmekten kucuk)
Tereyag ve acuka ile.
7 8 zeytin
1 incir
Avuc ici yaban mersini
Aksama dogru 1 incir
17.30
Hepsi buyuk porsiyon
Karnabahar corba
Kabak kavurma
Biber kavurma
Sarimsakli yogurt
Pirasa salatasi
3 yk haslama et
Yeeyyyy bu kadarcik.
Gonderin tansiyoncuyu.
Neyse birazcik sindireyim biraz yürüyüş sart oldu
Arrietty_ H3RA_ sedulu @aedenli
Kizlar ben gunu kapadim
Sabah 1 krep 2 yumurtayla omlt yapmistim 1/3 unu yedim. Domates salatalik ve biber
Ogle köz salata (domates kapya biber sogan ve patlican)
1 kepce tarhana corbasi
Ara 1 dilim karpuz.
Aksam Fırında patlican kebabi salata ve 1 çatal makarna
3 litre su
Ay çok severim ben bunu. Ablam yanına zerdeçallı eriştede yapar. Harika olur.Ayy kızlar ben böyle şahane bişey yememiştim bizim evde çok tavuk pişmiyor eşim yemediği içinçocuklara da sevdikleri şeylerden yapıyordum gezinirken buldum bu iki tarifi birleştirdim bugün denedim şahane oldu rengarenk mantar sote ve körili kremalı tavuk muhakkak denemişsinizdirr ama ben ilk defa denedim şahane oldu tabağı bitirmedim o ayrı
Kettlebell kaç kg kullanıyorsunuz?esmeriiim lalegul52 sirf kadinlar var. Daha cok Eve yakin diye basladim. Yuruyerek gidip geliyorum rahatca
Ornek vereyim ne yaptik diye. Hepsi aklimda yok ve cogunun ismi hicbirsey ifade etmeye bilir
Once isinma turu 5dk. Ben 6 tur tamamladim
100 m Kosu
10 air Squat
10 jj
10 burpees
10 kopru
10 kalca cevirme
Sonra esli basladik
Birbirimizi bekliyoruz
3 farkli istasyon vardi
Ilk 100 m Kosu
50 push up
50 Lunges, yuruyurek, elimizde agirlik ile
50 back Lunges
Ardindan ikinci tur
400 m Kosu
Kettlebell swing
Kettlebell ile Row
1 bacak ile ve elinde agirlik ile deadlift
Son tur da ki spor cesitleri isimleri cok sacma
Ama yine Kosu ile basladik
En son 5dk ise
200m Kosu yaparken ben, esim plank yapiyor
Ben gelince yanina 2 burpees yapiyoruz
Ve yer degistiriyoruz
Bunuda 5 tur yaptik
Ben cok yavas kaldim
12 kg kullandim benKettlebell kaç kg kullanıyorsunuz?
Baya büyük bir alanda mi yapıyorsunuz. Ay açık hava sporuna bayılıyorum ne güzel. Burada da vakalar düşse de gitsem bende12 kg kullandim ben
Evet stadyum var onun yesillik alaninda, uzun Kosu ise parkurda. Yarin foto cekeyimBaya büyük bir alanda mi yapıyorsunuz. Ay açık hava sporuna bayılıyorum ne güzel. Burada da vakalar düşse de gitsem bende
546 puan yapmıyor mu canım total ?Kizlar agrim gecince az spor yaptım onuda yaziyim daha da kilimi kiprdatmam bugün
Arrietty_ sedulu H3RA_ @aedenli
9200 adim 306 puan
100 jj 50 puan
10 dk chole 100 puan
30 dk leslie boosted 120 puan(saatimi cikardim bunu yaparken)
Toplam 576 puan
Su 4.5 litre oldu spor yapınca. fazla kacti diye 1 maden suyu iciyorum suan. Çocukları yatirinca filtre kahve yapicam geceyi tuvalette geciririm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?