dün 701,1 yazmıssın bugun bunları yazmıssın..anladıysam arap olayım kaç kg sun şimdi senregl dolayısıyla da olsa kilonu geçmek durumundayım
çok bilimsel bi açıklama:) denklem kurdun sankiEvet dün 70.1 kg çıkıyordum, ondan bir önceki günde 70.8. bugün 69.7yim, geçen hafta 68.8 dim. By hafta regl dönemi öncesi haftam olduğu için vücudum şiş. Anladın mı şimdi
.Aslında ramazan borçlarımi tutuyordum.. Ama 1 ay ertelicem.. Fazla kilolarımdan kurtulayım.. Çünkü oruçluyken fazla su tüketemiyorum.. Elbiselerimi rahatça giymek istiyorummmmm
oruçluyken niye kilo verilmiyooruçluyken kilo veremezsin zaten canım sırf su ile alakalıda değil. İyi yapıyorsun, önce zayıfla sonra orucunu tutarsın:)
oruçluyken niye kilo verilmiyo
oruçluyken niye kilo verilmiyo
akşam bisi yemicenmiBugünkü menüm:Sabah:1 yeşil elma2 mandalinaÖğlen:2 mandalina1 parça tavuk
akşam bisi yemicenmi
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 yeşil elma
2 mandalina
Öğlen:
2 mandalina
1 parça tavuk
benim en büyük hatam öğün atlamak.. Sonraki öğün allah ne verdiyse..yicem tabiki :) hiçbi öğünü atlamam ben canım.Biraz önce 1 parça tavuk1 tane ayvayedim :)
bu da çok ağır olmuş sana çok gülüyorum bazen sen heran tartının üsütündesin heralde ben senin kilonu takip edemiyorum bide sende şuna dikkat ettim böyle çok katı yapıyorsun bi kaç gün sonra birden kaçamak yapıyorsun ardı ardına
bugün ki menüm
sabah
3 zeytin
1 haşlama yumurta
az peynir
1dilim ekmek
arayok
öğle
2 küçük dilim börek 6 sarma
yarım dilim kek (öğretmenler günü kutlaması vardı)
ara yok
akşam
bir kase et haşlama bir dilim ekmek
az yoğurt
benim en büyük hatam öğün atlamak.. Sonraki öğün allah ne verdiyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?