Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dün 701,1 yazmıssın bugun bunları yazmıssın..anladıysam arap olayım kaç kg sun şimdi sen regl dolayısıyla da olsa kilonu geçmek durumundayım

Evet dün 70.1 kg çıkıyordum, ondan bir önceki günde 70.8. bugün 69.7yim, geçen hafta 68.8 dim. By hafta regl dönemi öncesi haftam olduğu için vücudum şiş. Anladın mı şimdi

.Aslında ramazan borçlarımi tutuyordum.. Ama 1 ay ertelicem.. Fazla kilolarımdan kurtulayım.. Çünkü oruçluyken fazla su tüketemiyorum.. Elbiselerimi rahatça giymek istiyorummmmm

.Aslında ramazan borçlarımi tutuyordum.. Ama 1 ay ertelicem.. Fazla kilolarımdan kurtulayım.. Çünkü oruçluyken fazla su tüketemiyorum.. Elbiselerimi rahatça giymek istiyorummmmm

oruçluyken kilo veremezsin zaten canım sırf su ile alakalıda değil. İyi yapıyorsun, önce zayıfla sonra orucunu tutarsın:)

öncelikle tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım bugün okul yarım gündü sabahdan giremedim şimdi dünün paylaşımlarını sayacağım

Minnoş prenses…….0
mersa ..................... 0
suleoz……………………7
meyvenull .................0
zeynepece2009………1
PrensesPeri ................11
doksanaltmışdoksan .... 8
tugba8424 .................5
Saliha kaya……………….7
Defnedeniz………………5
23/11/2011 paylaşımları

Bugünkü menüm:

Sabah:

1 yeşil elma
2 mandalina

Öğlen:

2 mandalina
1 parça tavuk

bu da çok ağır olmuş sana çok gülüyorum bazen sen heran tartının üsütündesin heralde ben senin kilonu takip edemiyorum bide sende şuna dikkat ettim böyle çok katı yapıyorsun bi kaç gün sonra birden kaçamak yapıyorsun ardı ardına

bugün ki menüm

sabah

3 zeytin
1 haşlama yumurta
az peynir
1dilim ekmek

arayok

öğle
2 küçük dilim börek 6 sarma
yarım dilim kek (öğretmenler günü kutlaması vardı)

ara yok

akşam

bir kase et haşlama bir dilim ekmek
az yoğurt

bu arada sabah 250 kalori yaktım ve birazdan da yakmayı düşünüyorum ama regliyim kilo verip vermeme konusunda ümitsisizim bu arada sabah kilo bildiriminde bulunacağım sizleri seviyorum

:)
Canım ben geçen sefer 10 kg verdiğimde de bu şekildeydim, sadece ilk 5 günü atlatmam lazım, yalnız çok güzel gaza getiriyosun lütfen devam
Bir de benim diyeti sürdüremememin nedeni, ben diyet yaptığımda yaz dönemindeydim, çalışmıyordum. Dolayısıyla çok kolay oluyordu, şimdi çalışınca çok zor oluyor dukan diyetine uygun yiyecekler bulmak. Bende o yüzden kafama göre az yiyerek diyet yapıyorum. Ben o 10 kg'ı verdiğimde kuş kadar yiyordum. Midem küçülmüştü, 1 kaşık yemekle doyuyordum. Sonucu da iyi oldu Ne kadar az yersen o kadar çok kilo verirsin :)

Son düzenleme:

Ooffff bana sıkısın diyorsunda sende çok gevşetmişsin :S
kekler börekler + o zeytinler ve ekmekler.. Ben bu kek ve böreği çıkar, o zeytinleri yersem 1 gr bile veremem Şanslısın verebiliyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…