Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Bana iyi uykular akşam 12 den yaklaşık 7 ye kadar deliksiz uyumuşum
Şimdi bir iki saat daha uyumaya niyetim var
Günaydın canim..
Ben de 2 de yattım ama uyandım uyuyamadım...gecmis yapayim dedim...simdi uykum geldi az daha uyuyacağım...Hadi iyi uykular bize

Kizlar bugun kontrol tarti günü
Soru isareti olanlar hedef koymayi unutmasin

726. Etap Cuma Hedefi Tablosu

Cuma KilosuKontrol TartiCuma Hedef
@Onlymemeself118.9118.0
Ozzybal 73.473.0
aysunayy 77.776.5
A Alyss 57.7
@Serina0879.3
@nurdeva57.6
N Nalyeccc 78.3
stitch 69.0
Asi Matmazel 69.168.5
Melegimkorusun 67.1
asena87 63.963.0
esmeriiim 59.7
Oaktree 63.5
noram 59.658.9 :)
CEYDOS 75.5
KumraL_KrakeR 74.873.9
AppLesma 71
aedenli 57.256.0
E English_teacherrr 85.3
Dilber Hala 60.8
H3RA_ 60.5
Ressamgibi 68.067.7
Varyemez 66.5
lalegul52 75.4

HErkese günaydın

Cuma kilom: 59.6
Bugünkü kilom: 60.3
Fark: +700
Hedef:58.9:)
Tamamen ödemden + çıktım. İçtiğim suların karşılığı wcye gitmiyorum. Aşırı ödem tuttu reglden ötürü vücudum. Bunun sebebi de ramazan oldu bence. Gündüz su içmediğim için direk suyu tuttu vücudum. Haftasonu yemeklerimde ve sporumda sorun yok çünkü.
Arrietty_ sedulu H3RA_ stitch

Benim de oğlum 26 aylık, o da zorluyor bazen gerçekten. Ama yemek menünün kötü olmasıyla çok bağlantılı değil bence. Kendimizi her kötü hissettiğimizde yemeğe sarılıyorsak bu sorunu halletmek gerektiğini düşünüyorum.
Şimdi eş olduğumuz için söylemek zorundayım. Kendi isteğinle eş yarışına katılıyorsan daha dikkatli olmalıydın. En azından benim emeğime karşılık.

Adımda iddialı değilim ki kız ben. Ben arkadan gelirim siz atın adımları, sizi izleyeceğim usul usul.

Didem Fitness ın 3 haftada incel programı hangi puana uygun olur sedulu kaptanım
Cardio ya da bölgesel hareketler dksı 6 puan olarak düşünülebilir.
Çiğ olarak canım direkt yıka doğra salata mantığı. Basit ama salata olarak çeşit oluyor işte.

Olabilir canım oruç hem geç saatte açılıyor hem de yatmadan önce kısa sürede ye iç yapılmış oluyor.

Eşini uyardığın için seni tebrik ederim. Birbirinizi uyarmaktan geri kalmayın kızlar. Evet stitch son bir kaç aydır gözlemlediğim kadarıyla hafta sonları dengesiz bir menüye sahip oluyor.
Bu hafta eşini düşünerek hareket etmeli herkes. Birbirinizin emeklerini heba etmeyin.

Afiyet olsun canim menun iyi sporun az olmus. Bu gun afilli adinlar bekliyorum senden

Ben de dukan yapacağım kısmetse ödem için.

Bu ne harika bir eksi masallah sana ben saat 4 gibi tartılacagim ins canım bakalım ne olmuş sonucum sanki sinav sonucu bekler gibi tartiya çıkıyorum varya
Sagol canimmmm Aynen cok heyecanli oluyor..inşallah yüzünü güldürür tarti

Bugun adim gunu zaten 1 kilo erimeyi bekliyorum Hedefim çok yüksek insallah tutturururm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…