Günaydın canim..Günaydın kızlar
Bana iyi uykular akşam 12 den yaklaşık 7 ye kadar deliksiz uyumuşum
Şimdi bir iki saat daha uyumaya niyetim var
Evet cnm 2 kat puanBugün adım atmak iki katı değil mi
Tatlı rüyalarGünaydın canim..
Ben de 2 de yattım ama uyandım uyuyamadım...gecmis yapayim dedim...simdi uykum geldi az daha uyuyacağım...Hadi iyi uykular bize
Cuma Kilosu | Kontrol Tarti | Cuma Hedef | |
@Onlymemeself | 118.9 | 118.0 | |
| 73.4 | 73.0 | |
| 77.7 | 76.5 | |
A Alyss | 57.7 | ||
@Serina08 | 79.3 | ||
@nurdeva | 57.6 | ||
N Nalyeccc | 78.3 | ||
| 69.0 | ||
| 69.1 | 68.5 | |
| 67.1 | ||
| 63.9 | 63.0 | |
| 59.7 | ||
| 63.5 | ||
| 59.6 | 58.9 :) | |
| 75.5 | ||
| 74.8 | 73.9 | |
| 71 | ||
| 57.2 | 56.0 | |
E English_teacherrr | 85.3 | ||
| 60.8 | ||
| 60.5 | ||
| 68.0 | 67.7 | |
| 66.5 | ||
| 75.4 |
Benim de oğlum 26 aylık, o da zorluyor bazen gerçekten. Ama yemek menünün kötü olmasıyla çok bağlantılı değil bence. Kendimizi her kötü hissettiğimizde yemeğe sarılıyorsak bu sorunu halletmek gerektiğini düşünüyorum.yok canim, ufaklik cileden cikartti bugun yine.. 3 yas, sinirlari zorlama yasi.. cok yoruyor beni
neyse birkac sey daha yedigimi hatirladim, o yuzden baska yemek yok, kendime dukan birasi yaptim, ilk defa deneyecegim, tarifi dogru hatirliyor muyum bilmiyorum gerci, yesilcaya limon sıkıp sade soda ekledim. bu hafta 68.5 altina dusmek istiyorum minimum, kalktim 50tane daha jj de yaptim
Adımda iddialı değilim ki kız ben. Ben arkadan gelirim siz atın adımları, sizi izleyeceğim usul usul.Bugun kac adim yapmayı planliyorsunhastayım sporlarına
Aksam yemeğinde salata da olsaydı aslinda..karbon cok olmus..
Aradı gözler senimenu su guzel canim
Az yaptim dediğin gün bile harika spor ve adim
Sahursuz gun boyu iyi dayanıyorsunaksam karbon biraz cok mu salata da olsaydı kaptanim
Nasılsın canim gun biyu sesin cikmadi..
Menu spor guzel
Yuruyus bandi almıştın sen adımların artsın azcık canimsuyun da artıyor yavaş yavaw
hos geldin canim..bitmesin bir daha menu
Cardio ya da bölgesel hareketler dksı 6 puan olarak düşünülebilir.Didem Fitness ın 3 haftada incel programı hangi puana uygun olursedulu kaptanım
Çiğ olarak canım direkt yıka doğra salata mantığı. Basit ama salata olarak çeşit oluyor işte.oooh super, iste simdi harika sonuclar alirsin kaptanim, alt gobek kol bacak nereyi istiyorsan hicbirsey kalmaz
ben de istiyorum ama devamini getiremeyecegim diye de baslamaya cekiniyorum, bende hem sakatliklar var hem astim
wohooo harikaymis, duzenli spor daha enerjik yapar derler.. yuruyen kanitiymis desene
sedulum cig pirasadan mi yapiyorsun salatayi yoksa biraz haslayip falan mi? ben de deneyeyim, cok guzel tarif
kaptanim, mezuniyet ilk kk'ya girerken verdigimiz hedef ile mi oluyormus
ben yandim o zaman, ilk geldigimde cok gercek disi bir hedef ile gelmistim, 55ti galiba
Olabilir canım oruç hem geç saatte açılıyor hem de yatmadan önce kısa sürede ye iç yapılmış oluyor.HErkese günaydın
Cuma kilom: 59.6
Bugünkü kilom: 60.3
Fark: +700
Hedef:58.9:)
Tamamen ödemden + çıktım. İçtiğim suların karşılığı wcye gitmiyorum. Aşırı ödem tuttu reglden ötürü vücudum. Bunun sebebi de ramazan oldu bence. Gündüz su içmediğim için direk suyu tuttu vücudum. Haftasonu yemeklerimde ve sporumda sorun yok çünkü.
Arrietty_ sedulu H3RA_ stitch
Eşini uyardığın için seni tebrik ederim. Birbirinizi uyarmaktan geri kalmayın kızlar. Evet stitch son bir kaç aydır gözlemlediğim kadarıyla hafta sonları dengesiz bir menüye sahip oluyor.Benim de oğlum 26 aylık, o da zorluyor bazen gerçekten. Ama yemek menünün kötü olmasıyla çok bağlantılı değil bence. Kendimizi her kötü hissettiğimizde yemeğe sarılıyorsak bu sorunu halletmek gerektiğini düşünüyorum.
Şimdi eş olduğumuz için söylemek zorundayım. Kendi isteğinle eş yarışına katılıyorsan daha dikkatli olmalıydın. En azından benim emeğime karşılık.
Adımda iddialı değilim ki kız ben. Ben arkadan gelirim siz atın adımları, sizi izleyeceğim usul usul.
Afiyet olsun canim menun iyi sporun az olmus. Bu gun afilli adinlar bekliyorum sendenSelam Kızlar, paketim geldi şükür:) gün içinde geçmiş yapacagım
sahur
1 haşlanmıs yumurta
Salatalık domates
7 zeytin 80 gr civarı süzme peynir
Dört ceviz
Çay
iftar
Üç kepçe şehriye corbası
150 gr civarı tabuk
Salata
İki hurma
Üç gün kurusu
Bir elma
Su 2 lt
spor
Ev temizliği
5161 adım 153 p
Arrietty_ @Serina08 H3RA_ sedulu Eki Görüntüle 2845971
Bu ne harika bir eksi masallah sana ben saat 4 gibi tartılacagim ins canım bakalım ne olmuş sonucum sanki sinav sonucu bekler gibi tartiya çıkıyorum varyaGunaydinnnnn
Gecen cuma: 77.7
Bugun: 77.2
Fark :500 gr
Hedef : 76.5
Arrietty_ sedulu H3RA_ E English_teacherrr
Sagol canimmmmBu ne harika bir eksi masallah sana ben saat 4 gibi tartılacagim ins canım bakalım ne olmuş sonucum sanki sinav sonucu bekler gibi tartiya çıkıyorum varya
Ee geceden sonraki adimlar yarinin
Inşallah canım verirsin aysunay ben güveniyorum sana :) hedefin kaç adımda:)Sagol canimmmmAynen cok heyecanli oluyor..inşallah yüzünü güldürür tarti
Bugun adim gunu zaten 1 kilo erimeyi bekliyorumHedefim çok yüksek insallah tutturururm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?