Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol canimmmm Aynen cok heyecanli oluyor..inşallah yüzünü güldürür tarti

Bugun adim gunu zaten 1 kilo erimeyi bekliyorum Hedefim çok yüksek insallah tutturururm
Hadi bakamim takımın rekorunu kirabilicekmisin ben kendi rekoruku kirsam yetecek ama bakalim

Arrietty_

Cuma : 57.7
bugun 58.4

+700

Hedef 57.2

Gene bir pazartesi arti ciktim, ama hic sorun degil, resmen pazartesileri wc diretiyor detoks kurumu falan icmek icin de ben de erkenden tartiliyorum mecbur.
Bence almadim yani, vermedim de ama, ne olacak
haftaici duzenim cok daha iyi oluyor, hedefi tuttururum diye dusunuyorum.

Sahur: 1 hurma kayısı, kahve,cerez

iftar: 2-3 dılım peynır, menemen, 2 dılım ekmek, 1 cay kasıgı bal

40 dk pilates,20 dk yoga
415 puan
Arrietty_ sedulu @KumraL_KrakeR

esmerim sen yediklerini artirdin, sporunu da artirdim, ve sanki daha iyi sonuclar almaya basladin bile degil mi?

bence guzel menu.
ama sahurda ne diye kahve ictin ki

meyvesuyunun saati cok yanlis, ya iftarda tuketseydin ya sahurda, arada pik yaptirmistir insulinine.
ne kadar ev yapimi da olsa meyve suyu yerine meyve tercih etmeye calis.
Elbette arada olur da o da yemekle birlikte olsun bence.

Ne kadar guzel ve cesitli bir menu

Bu da gayet guzel bir menu, ramazani guzel bitireceksin.

salata ve sebze zorunlu olarak eklemelisin menulerine,
hic salata yapasin yoksa bile 2 salata yika koy, dograma bile hop isira isira gotur, cidden boylesi saglikli degil,
seni o kadar diyetisyene gonderdik, yazik etme paraciklarimiza

Benim menumu beğenmedin mi canim hic.yorum yapmıyorsun bak kac gündür rakip olduk diye mi

Benim menumu beğenmedin mi canim hic.yorum yapmıyorsun bak kac gündür rakip olduk diye mi

seninkini dun okumustum ya,
cok guzel menu,
ben 1 muzu biraz fazla buluyorum ama bazen ben de tuketiyorum.
Muz gibi bir meyve yarim porsiyon yeter bence, belki yanina kucuk baska meyveler eklenebilir hala tatli istegi varsa.
Wc sorunu olan birisi muzu yine az tuketmeli.

Gozlerim seni ariyor yorumlarını seviyorum

Benn de muzu pek yemezdim de uzun süredir de yemedim iste dün oldu

Bir sey soracağım da cok cok fena adim atıyorsun kac hedefin bugun..bak bugun de senden korkuyorum Ama elimden geleni yapacağım

Tebrik ederim noram

ahaha,
sorma benim hedefim buyuktu, sabah bir ciktim yuruyuse yagmura yakalandim dondum geri,

3 bin adimdayim, tum gun yagacak gibi, evde kalirsam hedefim 15 bin civari olur, disari cikabilirsem ben diyim 20 sen de 25

Cuma: 73.4 kg
Bugün: 73.1 kg
Hedef: 73.00 tü, ama belki biraz daha altına düşebilirim

Gunaydin kaptanim,
ben dun yazmistim hedefi mesajini gorunce aslinda ama yine yaziyim :)
cuma 69.0
bu sabah 68.9
cuma hedef 68.2
bencede odemdir canim, menulerin ve sporlarin ortada, cumaya kadar halledersin sen o odemleri de
Soyle tabiki esim, ama sanki kotu yorum yapmamistin menume, dun de zaten yemek istedigim icin once buraya yazip sonra vazgectim. kotu mu olmus menum
cok sıkı siyet yapamiyorum ben, bu hali bile cok zorluyor beni ama deniyorum.. eger uygun degilse takimi birakabilirim kaptanlarim Arrietty_ sedulu H3RA_
evet haftasonlari genelde en zorlandigim zaman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…