TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar yürü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir altdaki spor puan tablosunda secerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
726. Etap - MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe H3RA_ ÖDÜL @Ozzybal @Ayse_M Alys ÖDÜL @Melegimkorusun MUAF MUAF noram ÖDÜL @Asi Matmazel @Dilber Hala @Oaktree esmeriiim ÖDÜL asena87 @Serina08 stitch ÖDÜL 60P @Ressamgibi @Onlymemeself aysunayy ÖDÜL AppLesma @aedenli KumraL_KrakeR @lalegul52 N Nalyeccc ÖDÜL
726. Etap Spor Puan Listesi
Spor puanlarini hesaplamayi unutmayin
Hesplanmayan sporlari tabloya gecirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmiyorum !
Kacamaklardan dolayi puan kiriyorum
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani ilk sayfadadir
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe H3RA_ 325 735 279 @Ozzybal 155 925 550 @Ayse_M 548 898 488 Alys 750 1230 920 @Melegimkorusun 441 MUAF MUAF noram 1450 3500 1150 @Asi Matmazel 322 4295 875 @Dilber Hala 219 599 264 @Oaktree 169 136 146 esmeriiim 350 600 415 asena87 340 390 200 @Serina08 465 2060 546 stitch 1086 753 275 @Ressamgibi 378 612 485 @Onlymemeself 264 551 393 aysunayy 510 2110 825 AppLesma 180 446 420 @aedenli 1160 425 153 KumraL_KrakeR 300 1240 300 @lalegul52 1353 1922 350 N Nalyeccc 600 2095 548
Ben simdiden 8bin adimdayim
Sabah Oglumu okula yürüyerek biraktim. Belki kaslar acilir diye
Kalcamda ki her kasi hissediyorum
Simdi ben 10 desem siz 20..20 desem 30 atarsınız söylemeyeyim
Bugün dersi eksem mi diyorumben hala oyleyim,
allahim ne hiit mis
10 dakikada bu hale geldim bir de,
seninprogrami yapsam direk beni acillerden toplarsiniz herhalde
Bugün dersi eksem mi diyorum
Ama sonra diyorum devam. O sezeryan gobegi anca gider
Gitmedigim gün benim 20dklik fat burn /hiit bisiklet videosu vardi onu yapacagim. Da, Totom cok aciyor
Daha o plana gecmedimovertraining olmasin da.
dikkat et kendine.
Masallah
Kaptanim listeye girmeden devam etmek istiyorum. Mumkun muAlp_BuRc fazla almamissin izinde. Cabucak verirsin
Aktif olmak hala onemli bu konuda
Sayet biraz elim masali
Daha o plana gecmedim
Belki su 2 hafta sadece dersler ve adima odaklanmaliyim
Hayatim sende verirsin . Ben gecen yıl başladığımda 92 idim neredeyse 30 kilo verdim .7 kilo ne kizzz. Yaparsin sen biliyorum. Benim gibi 70 olsa napcan
Bu yıl boyle oldum. Cocuklarla evde cok bunalıyorum herhalde .Ohoo ben aylarca ıkı ılerı bı gerı oldum mehter takımı gıbı. Bu ay azda olsa her haft verdim şükür 100-200-300 gr da olsa gıden gıtmıstır gıttıgı gun bıtmıstır dıyorum
Benimde hızlanma gerek çünkü belki 1 aya annelerin yanina gidebilirim.Olmayacak şey değil aslinda 2 buçuk aya yakin surede 70 ( hatta 71 de gordugum oldu) kilodan 59.7 yi gördüm. Ramazanda takildim kaldim hatta kilo da aldim 60.8 dim en son. İki senedir yapamam diye diye kendime kilomu kabullendirmisim. Ramazanın bitmesine az kaldi artik benimde hizlanmam gerek birlikte basaririz
İnşallah 60 dan aşağısı daha zor olacak biliyorum ama pes etmek yok hep birlikte yapicaz
Gunaydin,herkese iyi haftalar.
Gece fenaydi,migrenim artti,sabaha kadar da uyuyamadim, o an hic umrumda olmadan peynir yedim fazlaca, agriyi gecirsin diye degil tabi uzun sure ac kalinca uyumayip daha fena olunuyor.
Bir de gecen okumustum baklagil yeyince sabah wcye rahat cikilir liften dolayi diye.
Deneyimlemis oldum, uyandigim gibi cok rahatti
Cuma:63.9
Pzt: 64.0
Meyve ve sut tuketimini hafta sonu yaptigimdan herhalde eksi gormedim
Benim hikaye uzun ve tuhaf...
Canım yediğine içtiğine dikkat ediyor ama kilosu yerinde 90 kilo boy 1.64
Kilo vermeye niyeti yok
Günaydın kızlar
Bana iyi uykular akşam 12 den yaklaşık 7 ye kadar deliksiz uyumuşum
Şimdi bir iki saat daha uyumaya niyetim var
ahaha,
sorma benim hedefim buyuktu, sabah bir ciktim yuruyuse yagmura yakalandim dondum geri,
3 bin adimdayim, tum gun yagacak gibi, evde kalirsam hedefim 15 bin civari olur, disari cikabilirsem ben diyim 20 sen de 25
Merhaba kızlar uyuyayım dedim ama uykum kaçtı
Eee 7 saatlik sıkı bir uykudan sonra tekrar uyuyamamam çok normal
Ben de kalktım erkenden güne başladım adımlarım 2600 ü geçti
Şimdi yakışıklı kahvaltımı yapıyorum
Alys şu yakışıklıyı yorumla bakalım
Merhaba kızlar uyuyayım dedim ama uykum kaçtı
Eee 7 saatlik sıkı bir uykudan sonra tekrar uyuyamamam çok normal
Ben de kalktım erkenden güne başladım adımlarım 2600 ü geçti
Şimdi yakışıklı kahvaltımı yapıyorum
Alys şu yakışıklıyı yorumla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?