Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi ki varsınız

Günaydın kızlar
İzinli olupta bu hafta tablolara katılmak isteyen varsa bana bildirsin. Yoksa tablolardan ve spordan muaf olarak devam ettireceğim.
Tartı sonuçlarına göre artı çıkanlar lütfen haftalık yazdıkları menüleri bir araya toplayıp analiz etsinler burada. Arrietty_ kaptanımda bununla ilgili açıklama yapar. Öz eleştiri yaparak hatalarınızı telafi etmede daha etkili sonuç elde edersiniz. Biz söylesek çoğu zaman boşa gidiyor uyarılarımız.

Ben eksi çıktım ama az çıkmanın sebebi regl olmam ve Ramazan sonrası olması. Bünyem hemen ödem tutuyor. Haftaya daha iyi bir eksi geleceğini düşünüyorum bakalım.
Menülerin normal canım hatta ödül bile yoktu dün. Ödem için bu hafta dukan birası yapabilirsin. Bir iki güne toparlar bence

Sağol canım güzel fikirlerin için
Yazdıkların gayet bana uygun.. Bugün eksiklerimi de alayım, yarın başlarım.. Bugün bütün ev işlerimi bitirmem gerek, pek acıkmıyorum da ufak tefek atıştırarak geçiririm günü, eşimle oğlumu da annesine göndereceğim, yemek yapacak zaman yok
Spor konusunda da haklısın, iyiyim ama ağır spor yapacak durumda değilim henüz..

Günaydın canım..
Beni ekle, herşeye dahil olmak istiyorum.. Cezamı da hiç eksik etme :)
Haziran sonuna kadar 65ten indirin beni lütfen

Günaydın herkese

Geçen haftaki kilom: 59,6
Bugünkü kilom: 59,3
Fark: 300
Yüzde:%0.503
Hedef: 58.5

Eki Görüntüle 2848846
Arrietty_ sedulu H3RA_
Cok guzel bence
Geçen Cuma 66.5 kg
Bugün 65.7 kg
Fark - 800 gr
Yüzde olarak fark % 1.203
Supersin canim yiyerek kilo veriyorsun resmen
Geçen hafta kilo :78.30
Bu hafta kilo :76.60
Fark :1.70
Yüzde:2.17
Az vermişim morel bozuk tatlı yemicem
Neresi az kizzz muhtesemmmm
Bi de yanlış yere yazmışsın biraya ekle..
Geçen hafta:74.8
Bugün:73.1
Fark:1.7
Yüzde:%2.27
Haftaya hedef:72.8

Arrietty_ sedulu H3RA_ esmeriiim
Muhtesemmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…