İyi ki varsınız
Bir duyuru yapayım.
Bayramın ilk günü diye fazla olan kaçamaklara ceza kesmedim. Biliyorum ki önümüzdeki hafta bu kaçamaklarınız artı çıkaracak sizleri eğer bugünden itibaren toparlanmazsanız.
Bugünden itibaren menülerinizdeki fazla karbonhidratlara, kaçamaklara ceza var.
Bu cezaları 50 puan,100 puan gibi olarak vermeyeceğim. Bizzat kendim ilgileneceğim. Yoksa ipin ucu kaçacak.
Bilgilerinize
Menü ve spordan tablolarından sorumlu kaptan...
H3RA_ @Ozzybal @Ayse_M @Alys noram @Asi Matmazel @Dilber Hala esmeriiim @asena87 @Serina08 @stitch @Ressamgibi @Onlymemeself aysunayy @AppLesma @aedenli KumraL_KrakeR @lalegul52 N Nalyeccc @Ceydos K klbk33 Arrietty_
Evet canım dünkü tatlı ,baklava ve sarmalar bana ihanet etmemiş ,mutlu oldumGunaydin Abla
Bugun de tartildin mi
Menülerin normal canım hatta ödül bile yoktu dün. Ödem için bu hafta dukan birası yapabilirsin. Bir iki güne toparlar benceBen eksi çıktım ama az çıkmanın sebebi regl olmam ve Ramazan sonrası olması. Bünyem hemen ödem tutuyor. Haftaya daha iyi bir eksi geleceğini düşünüyorum bakalım.
2 gündür yapıyorum bugün de yaptım bakalım. Pazartesi Salı’ya düzeleceğini düşünüyorum Reglim Pazar bitiyor.Menülerin normal canım hatta ödül bile yoktu dün. Ödem için bu hafta dukan birası yapabilirsin. Bir iki güne toparlar bence
Regl e ragmen iyi. Yuzden de yuksek. Takima katkisi oluyor hemde cokGünaydın herkese
Geçen haftaki kilom: 59,6
Bugünkü kilom: 59,3
Fark: 300
Yüzde:%0.503
Hedef: 58.5
Eki Görüntüle 2848846
Arrietty_ sedulu H3RA_
Cig sebze tarzi beslenme senin icin uygun olabilir ozaman?
Quinoa, karabugday tarzi seyleri Haslayip salata icine ekleyip farkli seyler yapabilirsin.
Protein sebzedede var ama Ton, Hindi fume, somon fume tarzi seylerdende alabilirsin. Tabii ki kasar ve peynir de uygun. Kuruyemis 30 gr yiyebilirsin. Kavrulmamis. Bol saglikli yag var, protein de var biraz
Suan aklima bunlar geldi beslenme konusunda
Spor ise fazla agir baslama. Leslie guzel secenek.
Sonra wallsit, plank, Squat ve mekik gibi bölgesel yapabilirsin
Günaydın kızlar
İzinli olupta bu hafta tablolara katılmak isteyen varsa bana bildirsin. Yoksa tablolardan ve spordan muaf olarak devam ettireceğim.
Tartı sonuçlarına göre artı çıkanlar lütfen haftalık yazdıkları menüleri bir araya toplayıp analiz etsinler burada.Arrietty_ kaptanımda bununla ilgili açıklama yapar. Öz eleştiri yaparak hatalarınızı telafi etmede daha etkili sonuç elde edersiniz. Biz söylesek çoğu zaman boşa gidiyor uyarılarımız.
Cok guzel benceGünaydın herkese
Geçen haftaki kilom: 59,6
Bugünkü kilom: 59,3
Fark: 300
Yüzde:%0.503
Hedef: 58.5
Eki Görüntüle 2848846
Arrietty_ sedulu H3RA_
Supersin canim yiyerek kilo veriyorsun resmenGeçen Cuma 66.5 kg
Bugün 65.7 kg
Fark - 800 gr
Yüzde olarak fark % 1.203
Neresi az kizzz muhtesemmmmGeçen hafta kilo :78.30
Bu hafta kilo :76.60
Fark :1.70
Yüzde:2.17
Az vermişimmorel bozuk tatlı yemicem
Muhtesemmmmmmm
Ya ne bilim daha fazla bekliyodum hani bi kaçamak falanda yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?